Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σιγα ρε φιλε που απογοητευει...

Εχει να παιξει τοσο καιρο μπαλα και μπαινει για ενα 20λεπτο και μου λες πως απογοητευει ...

Κατσε να βρει τα πατηματα του πρωτα ...

Πες μου ποσα παιχνιδια εχει παιξει, και σε ποσα απο αυτα ειπες 'κοιτα τη παιχταρα'.

Ο φετφαζτιδης εχει παιξει 10 παιχνιδια? Και γινεται ντορος.

Μην μου λες για πατηματα γιατι ο παιχτης που δεν μασαει τα @@ τ φαινεται , και κριμα γτ δεν φαινεται να εχει μελλον στον ολυμπιακο.

Και στην τελικη κακος που δεν κρατησαμε τον Κατσικογιαννη να τον βλεπαμε και αυτον.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα βρε φιλε στο τοπικ του ολυμπιακου το εβαλα..Δεν ειπα ο Τηλεμαχος πριν 2 κυριακες ελεγε για παραγκες κλπ και τωρα κανει την παπια..Το εβαλα για αυτους που εκαναν τους δηθεν αντικειμενικους..Και κλασσικα περιμενω δηλωσεις Μαρινακη..

Ρε φίλε αν θες την γνώμη μου για τον Μαρινάκη, σου λεω οτι αυτό που έκανε την πρώτη αγωνιστική ήταν κίνηση άπειρου παράγοντα. Γιατί τώρα μετά απο κάθε διαιτητική έυνοια του ΟΣΦΠ θα πρέπει να βγαίνει και να δίνει εξηγήσεις.

Ο ρομαντισμός έχει πεθάνει πλέον στο ποδόσφαιρο. Φυσικό είναι να βγαίνει να κράζει διαιτητές κτλ (επαναλαμβάνω, κακώς για εμένα) γιατί στην προκειμένη περίπτωση έθιγε τα συμφέροντα της ομάδας του.

Δημοσ.

Ρε φίλε αν θες την γνώμη μου για τον Μαρινάκη, σου λεω οτι αυτό που έκανε την πρώτη αγωνιστική ήταν κίνηση άπειρου παράγοντα. Γιατί τώρα μετά απο κάθε διαιτητική έυνοια του ΟΣΦΠ θα πρέπει να βγαίνει και να δίνει εξηγήσεις.

Ο ρομαντισμός έχει πεθάνει πλέον στο ποδόσφαιρο. Φυσικό είναι να βγαίνει να κράζει διαιτητές κτλ (επαναλαμβάνω, κακώς για εμένα) γιατί στην προκειμένη περίπτωση έθιγε τα συμφέροντα της ομάδας του.

Συμφψνψ Μεχρι τελειας..Και ειδικα για το 50-50 που ελεγε σαν προεδρος της σουπερ λιγκας δε θα πρεπει να λεει για τα δικα του ματς(της ομαδας του) μονο

Δημοσ.

Συμφψνψ Μεχρι τελειας..Και ειδικα για το 50-50 που ελεγε σαν προεδρος της σουπερ λιγκας δε θα πρεπει να λεει για τα δικα του ματς(της ομαδας του) μονο

Ε ναι ακριβώς αυτό. Αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι πουθενά στον κόσμο ένας πρόεδρος ομάδας να βγαίνει και να κράζει όταν η ομάδα του ευνοείται. Ειδικά με τέτοια ιλιγγιώδη ποσά που παίζονται στη μέση. Σε όλους αρέσει η εύνοια.

Δημοσ.
Πες μου ποσα παιχνιδια εχει παιξει, και σε ποσα απο αυτα ειπες 'κοιτα τη παιχταρα'.

Ο φετφαζτιδης εχει παιξει 10 παιχνιδια? Και γινεται ντορος.

Μην μου λες για πατηματα γιατι ο παιχτης που δεν μασαει τα @@ τ φαινεται , και κριμα γτ δεν φαινεται να εχει μελλον στον ολυμπιακο.

Και στην τελικη κακος που δεν κρατησαμε τον Κατσικογιαννη να τον βλεπαμε και αυτον.

Τον ειδα περυσι και ηταν καλυτερος και απο Ντουντου και απο Μαρεσκα και απο Οσκαρ και απο οποιον επαιζε εκει ...

Και παλι δεν τον εβαζε κανενας προπονητης ....

Αν ειχε παρει παιχνιδια πανω του ισως τωρα να βλεπαμε αλλο Παπ ....

Και δε μπορεις να τον συγκρινεις με τον Φετφα γιατι απλα παιζουν σε διαφορετικη θεση ....

Δε ψαχνεις μαγεία απο εναν αμυντικο χαφ ....

Κοψιματα και τρεξιματα στο κεντρο ψαχνεις ....

Και αυτα τα εχει και σε υψηλο επιπεδο κι ολας για την ηλικια του ....;)

Δημοσ.
Ε ναι ακριβώς αυτό. Αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι πουθενά στον κόσμο ένας πρόεδρος ομάδας να βγαίνει και να κράζει όταν η ομάδα του ευνοείται. Ειδικά με τέτοια ιλιγγιώδη ποσά που παίζονται στη μέση. Σε όλους αρέσει η εύνοια.

Μα εχεις απολυτο δικιο..Ειναι απολυτως κατανοητο

Δημοσ.
ΥΓ. Να υποθεσω και σημερα μαγεψατε?

Πάλι μιλάς για ματς που δεν είδες; Να μην υποθέσεις τίποτα. Με τον Ιμπαγάσα από τραυματισμό βάλαμε 3, χάσαμε πέναλτι, μερικές ακόμα ευκαιρίες και παίξαμε καλή μπαλίτσα κατά διαστήματα. Και όλα αυτά από μια εντελώς καινούρια ομάδα που χαλαρώνει απόψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αν θες κάτι καλύτερο, βάλε το βίντεο με την Κοπεγχάχη να γουστάρεις και αν ζαλιστείς από το θέαμα, 11888!

Δημοσ.
Τον ειδα περυσι και ηταν καλυτερος και απο Ντουντου και απο Μαρεσκα και απο Οσκαρ και απο οποιον επαιζε εκει ...

Και παλι δεν τον εβαζε κανενας προπονητης ....

Αν ειχε παρει παιχνιδια πανω του ισως τωρα να βλεπαμε αλλο Παπ ....

Και δε μπορεις να τον συγκρινεις με τον Φετφα γιατι απλα παιζουν σε διαφορετικη θεση ....

Δε ψαχνεις μαγεία απο εναν αμυντικο χαφ ....

Κοψιματα και τρεξιματα στο κεντρο ψαχνεις ....

Και αυτα τα εχει και σε υψηλο επιπεδο κι ολας για την ηλικια του ....;)

Ποσες φορες τον ειδες περυσι? Και σε ποσα παιχνιδια οπως λες ηταν καλυτερος.Μηπως δεν ειδα τα ματσ αυτα εγω?...

Και δεν συγκρινα Φετφα με Παπ, εννοειται οτι παιζουν σε διαφορετικες θεσεις, αυτο που συγκρινα ηταν οτι δεν θυμαμαι ενα παιχνιδι που να ειπαμε τρομερος-κατι το ιδιαιτερο αυτος ο Παπ.

Και ο Παπαδοπουλος δεν ειναι κοφτης, ειναι σαν τον ντουντου επιθετικογενες χαφ.

Ισως τον εχω παρεξηγησει αλλα συγχωραμε δεν τον βλεπω να ειναι κατι το τρομερο σαν παιχτης.

Δημοσ.

Όσον αφορά για τα νεύρα των Μήτρογλου και Νέμεθ όπου έμειναν εκτός αποστολής, ο "Βάσκος" τεχνικός, απάντησε: "Είναι φυσιολογικό, είναι ποδοσφαιριστές και πάντα θέλουνε να παίζουνε, είναι αναμενόμενο να θυμώνουμε, αλλά πάντα μέσα στα όρια. Άλλωστε, έχουμε πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Κάποιες φορές θα παίζει ο Πάντελιτς, κάποιες ο Μιραλάς, κάποιες ο Μήτρογλου. Προσπαθώ πάντα με τον καλύτερο τρόπο να μοιράζω τον χρόνο στους παίκτες μου".

Τυχαιο το οτι δεν ανεφερε τον Νεμεθ;Δεν νομιζω!:P

Δημοσ.
Σοβαρά περιμένεις 70-30 κατοχή και 50 τελικές απο ελληνική ομάδα σε κάθε παιχνίδι; Δεν έχω πάρει χαμπάρι φαίνεται τα στάνταρ του μέσου έλληνα οπαδού...

Εγω?

Εσεις δεν ειστε αυτοι που προβλεπατε ιδια εικονα σε ολα τα ματς?

---------- Προσθήκη στις 20:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ----------

Πάλι μιλάς για ματς που δεν είδες;

Ειδες για να ποσταρεις χωρις να διαβαζεις και με νευρακια?:lol:

Για διαβασε λιγο παρακατω...

Δημοσ.

Σκεφτειτε οτι σ αυτη την ομαδα υπαρχουν ακομα Ζαιρι, Νεμεθ κ Παντελιτς Ριερα δεν εχουν δειξει το φουλ

Ε ρε τι εχει να γινει!!!

Δημοσ.

Καλά αυτό με τον Ζαιρί μην το πείς ούτε του παπά... Μεράκιας, και εντελώς αντίθετο στύλ παιχνιδιού με αυτό που ζητάει ο Βαλβέρδε.

Δημοσ.

Τα γρηγορα γκολ ευθυνονται για την αδιαφορια απο πλευρας θρυλου.αλλα ο φετφα ολα τα λεφτα,εμενα μου θυμισε σημερα λιγο μεσι...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...