alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Από πότε, έγινε ο σεβασμός ποσοτικό μεγεθος και τον μετράνε? Γιατί, και εσείς και εμείς, είμαστε παντελώς άγνωστοι στην ευρώπη. Ναι, δεν το αμφισβητώ. Εγώ στην μπάλα μετράω κούπες και νίκες. Στις μεν πρώτες έχω 37 και εσύ 19 (με 12/13 τα τελευταία χρόνια), στις δε άλλες σε περνάω για 30. Επίσης, είμαι η μόνη ελληνική ομάδα, που έχει πάρει βαλκανικό. Θα μου πεις, σιγά τα ωά, ναι αλλά, εσύ γιατί δεν πήρες κανένα? Το σνομπάρατε? Το θέμα μας, δεν ήταν που η χούντα εκμεταλλεύτηκε την πορεία, το θέμα μας είναι που σας πήγε η χούντα στο γουέμπλει, όπως είπε και η δέσποινα @alexdelpiero, το να συζητάμε για την ευρώπη, είναι σαν να τσακώνεται, ένας οφιτζής, με έναν ξανθιώτη, ποιος έχει καλύτερη ομάδα. Ακουποι και οι δύο είναι, ε λέει ο ένας, εγώ ήρθα 10ος, εσύ 11ος, κλπ.. Mα συμφωνω μαζι σου δεν πιστευω οτι εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους στην ευρωπη αλλα στα σημεια υπερτερει ο Παο...
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 μεχρι και ο Ηρακλης εχει παρει βαλκανικο, ξεκολλα edit.. τωρα που το τσεκαρα, την ευρωπαικη κουπα που μοσταρει ο ομνι την εχουν παρει Πανιονιος, Οσφπ , Παναθηναικος, Ηρακλης, Οφη , Αεκ και Εδεσαικος. λινκ: http://en.wikipedia.org/wiki/Balkans_Cup για τη δεσποινα σου απαντησε ο Μενελαος αλλα κανεις πως δεν το βλεπεις Ε και ? Εχω 37 κούπες, 24 κύπελλα, 4 σούπερ καπ, 1 βαλκανικό. Εσύ έχεις 19, 16, 3, 1 αντίστοιχα. Αρα έχω 37+24+4+1 = 66 κούπες Εσύ έχεις 39. pwned όμως, ε? δεν μου είπε τπτ, για τη δέσποινα. Α, ναι πως δεν πρέπει να τη λάβουμε υπόψη, γιατί ήταν γυναίκα δικτάτορα.
screenshot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ακουσα οτι ο Παργκο πηγε Αμερικη να συνεχισει τη καριερα του στους Σικαγο Μπουλς. Ενας παιχτης που ξεσκονιζε το παγκο του Ολ/κου και κατα τη γνωμη μου μετριοτατος, θεωρειται καλος για το ΝΒΑ... Το θέμα μας, δεν ήταν που η χούντα εκμεταλλεύτηκε την πορεία, το θέμα μας είναι που σας πήγε η χούντα στο γουέμπλει, όπως είπε και η δέσποινα Α, αφου το ειπε η δεσποινα ενταξει, παντως στο utube κυκλοφορει κι αυτο: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=_tdRKH8tvKc[/ame]
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 δεν μου είπε τπτ, για τη δέσποινα. Α, ναι πως δεν πρέπει να τη λάβουμε υπόψη, γιατί ήταν γυναίκα δικτάτορα. Επειδή κάνεις πως δεν το βλάπεις, να το ξαναγράψω. Η "πρώτη κυρία" όπως την αναφέρεις αλλού, στην ίδια συνέντευξη είπε ότι στην επταετία δεν υπήρξαν εξορίες και βασανιστήρια. Επίσης είπε αυτά που είπε για τον Παναθηναϊκό. Εσύ όμως προτιμάς να επιλέξεις να πιστέψεις μόνο όσα είπε για τον Παναθηναϊκό. Προσωπικά, γνωρίζοντας τα μυαλά που κουβαλάς, δε μου κάνει εντύπωση. ΥΓ: Ο Παττακός ερωτηθείς για το θέμα, είπε ότι είναι ανοησίες μιας ανόητης. Αλλά φυσικά εσύ θα πιστέψεις τη Δέσποινα, που τη λες και με το μικρό της... ΥΓ2: Αυτή η άμπαλη η Ναντ με τους άγνωστους παίκτες, τότε το 1996 που έφτασε στους 4 είχε έναν τύπο με περίεργο όνομα. Μαλακεκέ τον λένε, Κακαμελέ, Μακελελέ, θα σε γελάσω. Εσύ τον έχεις ακουστά μια και γνωρίζεις το αντικείμενο πολύ καλύτερα;
Mika Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ε και ? Εχω 37 κούπες, 24 κύπελλα, 4 σούπερ καπ, 1 βαλκανικό.... τι μου αριθμεις καθε φορα ρε ομνι τις κουπες σου λες και μετρας τα πουλια μας; εγω απλα σου ανοιξα λιγο τα ματακια γιατι φωναζεις πως εισαι η μοναδικη ομαδα με ...βαλκανικο οταν το χει παρει μεχρι και ο Εδεσσαικος
alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ακουσα οτι ο Παργκο πηγε Αμερικη να συνεχισει τη καριερα του στους Σικαγο Μπουλς. Ενας παιχτης που ξεσκονιζε το παγκο του Ολ/κου και κατα τη γνωμη μου μετριοτατος, θεωρειται καλος για το ΝΒΑ... Α, αφου το ειπε η δεσποινα ενταξει, παντως στο utube κυκλοφορει κι αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=_tdRKH8tvKc Καλα ο Παργκο πολυ καλος ειναι κ για ευρωπη αλλα με το γιαννακη που μπλεξε.10 γκριρ θελε στη καθισια του.Για το αλλο θεμα ενταξει ρε παιδια δεν το ειπε κ καμια τελειως ασχετη η συζηγος του τοτε αρχηγου κρατους το ειπε.δεν λεω οτι σωνει κ καλα ετσι ειναι αλλα δηλαδη στο ποδοσφαιρο νομιζεται οτι δεν υπαρχει κανα παρασκηνιο οτι ειναι ολα ετσι οπως φαινονται?
foufoutios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 -Οποιες αρνητικες δηλωσεις αφορουν τον Ολυμπιακο τις πιστευουμε, οποιες τις αλλες ομαδες ειναι παραμυθια για παιδακια.. Γνωστη η συνταγη εδω και χρονια.. -προς Καβαλιερς ο Παρκερ
Mika Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 αν πιστευεις οτι πρεπει να πιστεψεις τη γυναικα του παπαδοπουλου καντο ρε φουφουτιε , ασε τις συνταγες.
foufoutios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Κατι θα ξερει περισσοτερο, εκτος αν κοιμοσουν και εσυ μαζι του Ενα συμπερασμα εβγαλα απο αυτα που διαβαζω εδω και χρονια απο τα ιδια ατομα
Mika Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ναι ξερει. οτι στη χουντα δεν εγιναν εξοριες και βασανιστηρια. το πιστευεις και αυτο;
foufoutios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αλλο να πει κατι για να μην εχει νομικες κυρωσεις και αλλο να σχολιασει ενα γεγονος. Λογικο δε σου φαινεται? Εσυ θα ελεγες ναι ο αντρας μου εστελνε στο Φαρμακονησι και βασανιζε οσους ηταν αριστεροι?
alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ο παρκερ οριστηκα στο Κλιβελαντ.Δεν σταυρωνει μεταγραφη ο ολυμπιακος.Σιγουρα χρησιμοπιησε βια η χουντα οπως ομως ειχε κανει κ η αλλη πλευρα 20 χρονια πριν τη χουντα.
Mika Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 θα ειχε νομικες κυρωσεις οι γυναικα του; απο που και ως που; ο ιδιος ο παπαδοπουλος και ολα τα χουντοειδη δικαστηκαν , καταδικαστηκαν και εκτελεσαν την ποινη τους, και αν ελεγε η δεσποινα οτι εστειλαν εξοριστους θα την βαζαν φυλακη; δεν στεκει απλα ειναι μια ξεμωραμενη γυναικα φασιστα που λεει οτι της καπνισει στο κεφαλι. εγω δεν θα την επαιρνα στα σοβαρα. εσεις παρτε την αφου το θελετε τοσο πολυ
foufoutios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ο παρκερ οριστηκα στο Κλιβελαντ.Δεν σταυρωνει μεταγραφη ο ολυμπιακος.Σιγουρα χρησιμοπιησε βια η χουντα οπως ομως ειχε κανει κ η αλλη πλευρα 20 χρονια πριν τη χουντα. Εκλεισε τελικα?! Τελευταια επιλογη δεν ηταν αυτος? δε νομιζω πως εχει μεινει κανενας καλος για αυτη τη θεση χωρις ανανεωση η καινουριο συμβολαιο πλεον ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:44 ---------- θα ειχε νομικες κυρωσεις οι γυναικα του; απο που και ως που; ο ιδιος ο παπαδοπουλος και ολα τα χουντοειδη δικαστηκαν , καταδικαστηκαν και εκτελεσαν την ποινη τους, και αν ελεγε η δεσποινα οτι εστειλαν εξοριστους θα την βαζαν φυλακη; δεν στεκει απλα ειναι μια ξεμωραμενη γυναικα φασιστα που λεει οτι της καπνισει στο κεφαλι. εγω δεν θα την επαιρνα στα σοβαρα. εσεις παρτε την αφου το θελετε τοσο πολυ Γνωριζεις οτι ξεμωραθηκε κιολας? Δε την παιρνω στα σοβαρα αφου ουτε τις δηλωσεις της εχω ακουσει ουτε τιποτα και ουτε με νοιαζει το οτι πηγε ο ΠΑΟ σε εναν τελικα πριν απο 35 χρονια με οσα εχουν ακουστει. Εγω σχολιασα το γεγονος οτι αν ακουστει κατι για ΟΣΦΠ αμεσως ειναι ειδηση, ενω αν ακουστει για αλλη ομαδα ειναι κουραφεξαλα
Mika Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ρε μαν παντρεμενη με τον παπαδοπουλο ηταν, λες να στεκει στα καλα της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.