alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Οh my God ... Ο Μιραλας ΠΡΕΠΕΙ να παιζει βασικος ..... Ζαλισε ολη την αμυνα του Βολου .... Τι παιχταρα ειναι αυτος ... Τον περιμενα καλο αλλα οχι κι ετσι ...
Tilemaxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο πεναλτυ..ειναι σαν του ντουντου και αυτα..μετα εχετε και προβλημα... Παράγκα! Ρε παιδιά εντάξει, 3-1 αντί για 6-1 απέναντι σε μια ομάδα που πριν απο λίγες ημέρες παστέλωσε 3 την ΑΕΚ. Δεν μας χαρίστηκε κανείς σε αυτό το ματς. Πολύ καλή μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, βέβαια το 2-1 μας τα χάλασε λίγο, αλλά όταν έχεις παιχτούρες τύπου Φέτφα και Μιραλάς κάτι τέτοια ματσάκια τα καθαρίζεις για πλάκα. Υ.Γ: Ο Ριέρα απο πότε έγινε εκτελεστής πέναλντι; Εκεί έπρεπε να βάλει τον Ντουντού ή τον Μέλμπεργκ.
kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Οh my God ...Ο Μιραλας ΠΡΕΠΕΙ να παιζει βασικος ..... Ζαλισε ολη την αμυνα του Βολου .... Τι παιχταρα ειναι αυτος ... Τον περιμενα καλο αλλα οχι κι ετσι ... Εννοείται. Και Φέτφα με Ιμπαγάσα together. Αυτή η ομάδα έχει τόσες προοπτικές!
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σκασιλα μου αν επρεπε να βαλεις 6 η 16..Ας παρεις σεντερ φορ να τα βαζει..Πεναλτυ δεν ηταν...
alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Μα το λεγαμε πως μπροστα εχει πολυ ποιοτητα ..... Φαινεται οτι φετος η ομαδα μπροστα ειναι η μερα με τη νυχτα απο την περσυνη ...
Στέλιος7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλος ο Ολυμπιακος σημερα.Οι Βολιωτες μεχρι το 70 δεν ειδαν περιοχη ουτε με το κυαλι παρα μονο στη φαση του γκολ που δημιουργηθηκε λογω λαθους της αμυνας αλλα και του διαιτητη.Θετικος ο Μιραλας, ο Γ.Παπ δεν εδειξε τιποτα και ο Ντουντου για 2η συνεχομενη φορα βελτιωμενος σε σχεση με περσυ. Μετα το 70κατι οπου μπηκε και το γκολ πεσαμε αρκετα.Θα πρεπει να το προσεξει αυτο ο Βαλβερδε.
dismemberer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παράγκα! Ρε παιδιά εντάξει, 3-1 αντί για 6-1 απέναντι σε μια ομάδα που πριν απο λίγες ημέρες παστέλωσε 3 την ΑΕΚ. Δεν μας χαρίστηκε κανείς σε αυτό το ματς. Πολύ καλή μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, βέβαια το 2-1 μας τα χάλασε λίγο, αλλά όταν έχεις παιχτούρες τύπου Φέτφα και Μιραλάς κάτι τέτοια ματσάκια τα καθαρίζεις για πλάκα. Υ.Γ: Ο Ριέρα απο πότε έγινε εκτελεστής πέναλντι; Εκεί έπρεπε να βάλει τον Ντουντού ή τον Μέλμπεργκ. Απαντας και συ τωρα..
alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Σκασιλα μου αν επρεπε να βαλεις 6 η 16..Ας παρεις σεντερ φορ να τα βαζει..Πεναλτυ δεν ηταν... +1000000000000 Δε καταλαβαινω γιατι οποτε καποια ομαδα κανει ας πουμε μια καλη εμφανιση τοτε αυτοματα ο αντιπαλος αν αδικηθει τον γραφουμε στα @@@ μας ... Τι ειδους λογικη ειναι αυτη ... ?? Αφου ο Τοροσιδης πρωτον επρεπε να παρει κοκκινη και το πεναλτι δεν ηταν ... Δλδ τι να κανουμε ... ?? Να κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας ... ?? Υ.Γ Ναι ειμαι Ολυμπιακος ....
Anubis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εγω δεν ξερω για τον τοροσιδη ουτε ολο το παιχνιδι ειδα..πραγματι οι αλλοι μπορει να μην κανανε ουτε φαση. Εγω σχολιασα οτι δεν ηταν πεναλτυ
Tilemaxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εγω δεν ξερω για τον τοροσιδη ουτε ολο το παιχνιδι ειδα..πραγματι οι αλλοι μπορει να μην κανανε ουτε φαση. Εγω σχολιασα οτι δεν ηταν πεναλτυ Έντάξει, το είπες τόσες φορές. Πολύ κλάψα βρε αδερφέ όμως.
Στέλιος7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 +1000000000000 Δε καταλαβαινω γιατι οποτε καποια ομαδα κανει ας πουμε μια καλη εμφανιση τοτε αυτοματα ο αντιπαλος αν αδικηθει τον γραφουμε στα @@@ μας ... Τι ειδους λογικη ειναι αυτη ... ?? Αφου ο Τοροσιδης πρωτον επρεπε να παρει κοκκινη και το πεναλτι δεν ηταν ... Δλδ τι να κανουμε ... ?? Να κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας ... ?? Υ.Γ Ναι ειμαι Ολυμπιακος .... Απο που κι ως που να παρει κοκκινη ο Τοροσιδης;Ο Μον-κατι επρεπε να ειχε βγει 2 φορες πριν τον Τοροσιδη.Μην τρελαθουμε κιολας.
alexis333 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Απο που κι ως που να παρει κοκκινη ο Τοροσιδης;Ο Μον-κατι επρεπε να ειχε βγει 2 φορες πριν τον Τοροσιδη.Μην τρελαθουμε κιολας. Κατσε ρε συ ... Εχει μια κιτρνη ηδη .... Και παει και τον πιανει απο το λαιμο μετα .... Και δε του δινει κιτρινη παλι ... Αυτο τι ειναι .. ??
Στέλιος7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Κατσε ρε συ ...Εχει μια κιτρνη ηδη .... Και παει και τον πιανει απο το λαιμο μετα .... Και δε του δινει κιτρινη παλι ... Αυτο τι ειναι .. ?? Μα πιανει το λαιμο του παικτη που θα επρεπε να εχει βγει .Ειναι καθαρη κοκκινη στον παικτη του Βολου η γονατια στον Τοροσιδη.Και πριν τον πιασει απο το λαιμο ο αλλος τον εφτυσε.Αφου ο διαιτητης εκρινε λαθος την πρωτη φαση μετα επρεπε να βγαλει και τους 2 οχι μονο τον Τορο.
KaizerSoze Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Έντάξει, το είπες τόσες φορές. Πολύ κλάψα βρε αδερφέ όμως. Για πες για Δαλουκα για 345436η φορα που δεν ειναι κλαψα ΥΓ. Να υποθεσω και σημερα μαγεψατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.