Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και Μητρογλου Και Νεμεθ εκτος?

ΥΓ. Ο Νεμεθ παει για νεος Τζιωρτζοπουλος

Την απουσια του Μητρογλου μπορω να την καταλαβω καθως δεν εχει πεισει οσο αγωνιστηκε.Ο Νεμεθ τι αμαρτιες πληρωνει δεν ξερω.Οκ δεν γυρισε οταν επρεπε απο την εθνικη του.Δεν γινεται να μενει εκτος σε ακομα ενα δυσκολο ματς, μαλλον το δυσκολοτερο απ οσα εχουμε δωσει μεχρι τωρα.Οταν τον χρεαστει θα ειναι αργα.Και θα εχει εκτεθει και ο παικτης θα εχει ξενερωσει.

Ο Φουστερ ομως αμετακινητος :P

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει Παντελιτς και Μιραλας ..

Ο Παντελιτς δεν εχει βγαλει 90λεπτο και ο Μιραλας εχει δειξει απλα οτι εχει καλη τεχνικη.Δεν νομιζω να μην χωραει και ο Νεμεθ.

Δημοσ.

Ξενερωνω με την περιπτωση Νεμεθ γαμωτο. Τον πιστευω τον παιχτη και ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

Ποσο θα περιμενουμε πια;;

Εν τω μεταξυ πηρε Ζαιρι κ Γ.Παπ

Δημοσ.

Ας παιζει ο ολυμπιακος οπως το προηγουμενο σαββατο και ας παιζει με τον kaisersoze δεξι χαφ και τη μαργαριτα αριστερο, χεστηκα για το Νεμεθ.

Δημοσ.

Δεν είναι καλά αυτά τα σκηνικά στα αποδυτήρια όμως, μπορεί να ανάψουν καυγάδες και να κάνουν την ομάδα μπάχαλο.

Έχουμε ήδη 2 κάργα τσαντισμένους, να δούμε τι θα κάνει ο Βαλβέρδε..

Δημοσ.
Δεν είναι καλά αυτά τα σκηνικά στα αποδυτήρια όμως, μπορεί να ανάψουν καυγάδες και να κάνουν την ομάδα μπάχαλο.

Έχουμε ήδη 2 κάργα τσαντισμένους, να δούμε τι θα κάνει ο Βαλβέρδε..

http://www.sport-fm.gr/article/295876

Να και οι πρωτες αντιδρασεις.Απολυτα δικαιολογημενη η δυσαρεσκεια του Νεμεθ, ο Μητρογλου το παιζει ντιβα και καλο ειναι να παρει ποδι καποια στιγμη.Ο Βαλβερδε παει να δημιουργησει προβλημα απο το πουθενα με τις εμμονες του.

Δημοσ.

Όποιος παει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα σφυράκι,καρφάκι και το δελτίο στο τοίχο.Όταν οι υποχρεώσεις σου με την Εθνικη ληγουν την Κυριακη την Δευτέρα είσαι στο προπονητήριο.Όταν δεν μπορεις να βάλεις γκολ με άδειο τέρμα όντας επιθετικός πιστολέρο,το παιζεις τρελίτσα και την έχεις δει Cristiano έχει μια καλή θέση εκει στα επίσημα.

Και ξεκολλάτε με τις εμμονές του Βαλβερδε.Ο Οσκαρ ο οποιος ηταν προσωπικη του επιλογή όταν κατάλαβε πως έκανε λάθος εκτίμηση για τις ικανότητες του παικτη έφαγε μια χαρά πάγκο.Προκαλώ οποιον παει αύριο στο γήπεδο να παρατηρήσει για 3 λεπτά,οχι παραπάνω,τον Φουστερ.Για το τι παιχτης είναι και τι "δουλειά" κάνει.

Τι προπονητή θέλετε ρε?Να βγάζει ενδεκάδα σύμφωνα με τις φυλλάδες.Θελετε έναν Μπαντοβιτς,εναν Ζίκο,εναν Τιμουρ,εναν 62χρονο Μπαγιεβιτς,έναν "θεωρητικό του ποδοσφαίρου?

P.S: Εδώ ολόκληρος Ντάρκο μετά τα καντήλια που κατέβασε στο ματς με την Αεκ ζήτησε συγνώμη μπροστά σε όλους και θα μας κάνει "κολπάκια" ο Μητρογλίνιο.Βάλε το κεφάλι κάτω αγόρι μου και δούλεψε και σταμάτα να ζητάς coins στο Zynga Poker.Oι εποχές που είχες προπονητή του παραλάϊα Ζικο και τον σκαουτερ Μποσκο έφυγαν ανεπιστρεπτί

Δημοσ.

Θα συμφωνησω.

Και στην τελικη κατι παραπανω θα ξερει ο Βαλβερδε για την κατασταση των παιχτων που βλεπει καθε μερα στην προπονηση.

Οσο για το Μητρογλα..Αγορι μου, αν δε σαρεσει που εισαι στις εξεδρες γινε ανθρωπος και παιξε μπαλα.Λουκυ Λουκ να πουμε. Και τι? Θα κανει τσαλιμακια ο Μητρογλου στον ολυμπιακο? Και τι ειναι ο Μητρογλου?

Σοβαρα μιλαμε?

Δημοσ.

Όπως είπανε κάποιοι, κι εμένα η ένσταση μου έχει να κάνει με τον Νέμεθ, γιατί ΟΚ, έκανε μία βλακεία το παιδί, αλλά δεν έχει ήδη τιμωρηθεί αρκετά;; Δε ξέρω βέβαια τι κάνει στις προπονήσεις, οπότε μπορεί να λέμε και λόγια του αέρα και να χει δίκιο ο Βαλβέρδε.

Θα δούμε σήμερα, θέλω να ξαναδώ Μιραλάς πάντως!

Δημοσ.
Όποιος παει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα σφυράκι,καρφάκι και το δελτίο στο τοίχο.Όταν οι υποχρεώσεις σου με την Εθνικη ληγουν την Κυριακη την Δευτέρα είσαι στο προπονητήριο.Όταν δεν μπορεις να βάλεις γκολ με άδειο τέρμα όντας επιθετικός πιστολέρο,το παιζεις τρελίτσα και την έχεις δει Cristiano έχει μια καλή θέση εκει στα επίσημα.

Και ξεκολλάτε με τις εμμονές του Βαλβερδε.Ο Οσκαρ ο οποιος ηταν προσωπικη του επιλογή όταν κατάλαβε πως έκανε λάθος εκτίμηση για τις ικανότητες του παικτη έφαγε μια χαρά πάγκο.Προκαλώ οποιον παει αύριο στο γήπεδο να παρατηρήσει για 3 λεπτά,οχι παραπάνω,τον Φουστερ.Για το τι παιχτης είναι και τι "δουλειά" κάνει.

Τι προπονητή θέλετε ρε?Να βγάζει ενδεκάδα σύμφωνα με τις φυλλάδες.Θελετε έναν Μπαντοβιτς,εναν Ζίκο,εναν Τιμουρ,εναν 62χρονο Μπαγιεβιτς,έναν "θεωρητικό του ποδοσφαίρου?

P.S: Εδώ ολόκληρος Ντάρκο μετά τα καντήλια που κατέβασε στο ματς με την Αεκ ζήτησε συγνώμη μπροστά σε όλους και θα μας κάνει "κολπάκια" ο Μητρογλίνιο.Βάλε το κεφάλι κάτω αγόρι μου και δούλεψε και σταμάτα να ζητάς coins στο Zynga Poker.Oι εποχές που είχες προπονητή του παραλάϊα Ζικο και τον σκαουτερ Μποσκο έφυγαν ανεπιστρεπτί

Για να αναφερθω και λιγο στον Φουστερ, στο προηγουμενο παιχνιδι τον παρατηρουσα συνεχεια και ειδα τι δουλεια κανει στο γηπεδο.Δεν μου φανηκε τοσο αναντικαταστατος ωστε να μην εχουμε δοκιμασει το 4-4-2 ακομα(το οποιο σιγουρα θα παιξουμε οταν φαμε κανενα γκολ στο 70+ και τρεχουμε για ισοφαριση/νικη) η και αλλους παικτες στη θεση του 10αριου.Θεωρω οτι ειναι ενας ποδοσφαιριστης που οταν η ομαδα παιζει καλα θα παιζει και αυτος καλα.Το ιδιο οταν παιζει η ομαδα κακα.Δεν μου μοιαζει παικτης που με την αποδοση του θα κανει τη διαφορα σε εναν αγωνα που δεν θα μας βγαινει.

Δημοσ.

Στο 20λεπτο πάνω με το σκορ 1-0 και χωρίς να ξέρω πως θα εξελιχθεί το ματς, νομίζω ότι είναι παραπάνω από φανερό ποιά είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στη χώρα.

2-0 μόλις τώρα!

Δημοσ.

Και βεβαια καλυτερα παιζει ο Οσφπ απο καθε αλλη ομαδα στην ελλαδα,καθως μονο τον Παναθηναικο εχει αντιπαλο ο οποιος ειναι ψοφιος.

Μια ερωτηση

Αυτη ειναι η μπαλα που λεγατε συνεχως την προηγουμενη εβδομαδα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...