Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως καθησα και τον ειδα για να παρω λιγο απο την μαγεια.Το κακο ειναι οτι δεν ηρθε τιποτα,για αλλη μια φορα γιγαντοσατε μια εμφανιση γιατι εχετε καιρο να δειτε μπαλα.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
  KaizerSoze είπε:

Το ειδα-γιατι σας ειχα και στο στοιχημα-και μαγεια δεν ειδα. Εκτος αν αυτο ειναι το μαγικο, οτι δεν βλεπεις τη μαγεια, oh wait, now i get it...

Ειδα μια εμφανιση παραπλησια αυτης που καναμε εμεις με Πανιωνιο πριν 1 εβδομαδα

Σοβαρά περιμένεις 70-30 κατοχή και 50 τελικές απο ελληνική ομάδα σε κάθε παιχνίδι; Δεν έχω πάρει χαμπάρι φαίνεται τα στάνταρ του μέσου έλληνα οπαδού...

Δημοσ.
  Anubis13 είπε:
Αδερφε ομοιδεατες σου λεγανε οτι ουτε ενας παναθηναικος δεν παραδεχτηκε τοπ πεναλτυ, οτι ολα ειναι μια παραγκα κλπ κλπ. Το τοπικ της διαιτησιας εκεινο το σαβατοκυριακο γεμισε καμια 10αρια σελιδες

Δεν ειναι ιδια περιπτωση.Και να μην ειναι το σημερινο το πεναλτι δεν μπηκε και νικησαμε 3-1 οποτε δεν μπορει να ισχυριστει καποιος οτι εχουμε αλλοιωση αποτελεσματος.Ασε που μπορουμε να παραπονεθουμε και για μια κοκκινη που δεν δοθηκε.

Δημοσ.
  Anubis13 είπε:
Αδερφε ομοιδεατες σου λεγανε οτι ουτε ενας παναθηναικος δεν παραδεχτηκε τοπ πεναλτυ, οτι ολα ειναι μια παραγκα κλπ κλπ. Το τοπικ της διαιτησιας εκεινο το σαβατοκυριακο γεμισε καμια 10αρια σελιδες

Βρές ενα δικό μου που να κλαίγομαι για ανύπαρκτο πέναλτι, αλλοίωση αποτελέσματος, σοβαρά. Τώρα μιλάμε οι δυο μας, το τι λέει ο καθένας με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Δημοσ.

Πολυ καλη η ομαδα στο πρωτο ημιχρονο, επεσε κυριως μετα τον καβγα. απο που κ ως που Ριερα στο πεναλντι; Τεσπα ελπιζω να μη τον επηρεασει

Μιραλας, Φετφα μαγεια. Τα λεγαμε για τον Βελγο, αγοραστε τον ΧΤΕΣ

Δημοσ.
  KaizerSoze είπε:
ΥΓ. Να υποθεσω και σημερα μαγεψατε?

ΜΑλιστα.....

Τοροσιδης κοκκινη στα σιγουρα ομως.Στα τελειωματα του ματσ ο Alvarez επρεπε να παρει 2η κιτρινη που στο τρεξιμο βαζει και τα 2 χερια του και σπρωχνει σκοπιμα τον παιχτη.Και το πεναλτι ηταν φαουλ αλλα δεν ξερω κατα ποσο δινεται πεναλτι, διοτι στο τρεξιμο επανω τον βγαζει εκτοσ πορειας με τα χερια και οχι με το σωμα.

Ας επικεντρωθουμε καλυτερα στην ομαδα ομως.Ειμαστε βελτιωμενοι και βγαζει ματια αυτο, σε καθε παιχνιδι θα ειμαστε και καλυτεροι.Το θεμα που πρεπει να δουλεψει πολυ ο ολυμπιακος ειναι τα τελειωματα , δεν ειναι δυνατον να εχουμε 26 τελικες και 3 γκολ (το ενα απο λαθος του GK).

Ο Γ.Παπαδοπουλος απογοητευσει ρε γαμωτο κριμα.Το ακριβως αντιθετο για τον Φετφα αρκει να μην παρουν τα μυαλα του αερα.

Δημοσ.

Μα βρε φιλε στο τοπικ του ολυμπιακου το εβαλα..Δεν ειπα ο Τηλεμαχος πριν 2 κυριακες ελεγε για παραγκες κλπ και τωρα κανει την παπια..Το εβαλα για αυτους που εκαναν τους δηθεν αντικειμενικους..Και κλασσικα περιμενω δηλωσεις Μαρινακη..

Δημοσ.
  d3monhunter είπε:
ΜΑλιστα.....

Τοροσιδης κοκκινη στα σιγουρα ομως.Στα τελειωματα του ματσ ο Alvarez επρεπε να παρει 2η κιτρινη που στο τρεξιμο βαζει και τα 2 χερια του και σπρωχνει σκοπιμα τον παιχτη.Και το πεναλτι ηταν φαουλ αλλα δεν ξερω κατα ποσο δινεται πεναλτι, διοτι στο τρεξιμο επανω τον βγαζει εκτοσ πορειας με τα χερια και οχι με το σωμα.

Ας επικεντρωθουμε καλυτερα στην ομαδα ομως.Ειμαστε βελτιωμενοι και βγαζει ματια αυτο, σε καθε παιχνιδι θα ειμαστε και καλυτεροι.Το θεμα που πρεπει να δουλεψει πολυ ο ολυμπιακος ειναι τα τελειωματα , δεν ειναι δυνατον να εχουμε 26 τελικες και 3 γκολ (το ενα απο λαθος του GK).

Ο Γ.Παπαδοπουλος απογοητευσει ρε γαμωτο κριμα.Το ακριβως αντιθετο για τον Φετφα αρκει να μην παρουν τα μυαλα του αερα.

Σιγα ρε φιλε που απογοητευει...

Εχει να παιξει τοσο καιρο μπαλα και μπαινει για ενα 20λεπτο και μου λες πως απογοητευει ...

Κατσε να βρει τα πατηματα του πρωτα ...

Δημοσ.
  alexis333 είπε:
Σιγα ρε φιλε που απογοητευει...

Εχει να παιξει τοσο καιρο μπαλα και μπαινει για ενα 20λεπτο και μου λες πως απογοητευει ...

Κατσε να βρει τα πατηματα του πρωτα ...

Πες μου ποσα παιχνιδια εχει παιξει, και σε ποσα απο αυτα ειπες 'κοιτα τη παιχταρα'.

Ο φετφαζτιδης εχει παιξει 10 παιχνιδια? Και γινεται ντορος.

Μην μου λες για πατηματα γιατι ο παιχτης που δεν μασαει τα @@ τ φαινεται , και κριμα γτ δεν φαινεται να εχει μελλον στον ολυμπιακο.

Και στην τελικη κακος που δεν κρατησαμε τον Κατσικογιαννη να τον βλεπαμε και αυτον.

Δημοσ.
  Anubis13 είπε:
Μα βρε φιλε στο τοπικ του ολυμπιακου το εβαλα..Δεν ειπα ο Τηλεμαχος πριν 2 κυριακες ελεγε για παραγκες κλπ και τωρα κανει την παπια..Το εβαλα για αυτους που εκαναν τους δηθεν αντικειμενικους..Και κλασσικα περιμενω δηλωσεις Μαρινακη..

Ρε φίλε αν θες την γνώμη μου για τον Μαρινάκη, σου λεω οτι αυτό που έκανε την πρώτη αγωνιστική ήταν κίνηση άπειρου παράγοντα. Γιατί τώρα μετά απο κάθε διαιτητική έυνοια του ΟΣΦΠ θα πρέπει να βγαίνει και να δίνει εξηγήσεις.

Ο ρομαντισμός έχει πεθάνει πλέον στο ποδόσφαιρο. Φυσικό είναι να βγαίνει να κράζει διαιτητές κτλ (επαναλαμβάνω, κακώς για εμένα) γιατί στην προκειμένη περίπτωση έθιγε τα συμφέροντα της ομάδας του.

Δημοσ.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Συμφψνψ Μεχρι τελειας..Και ειδικα για το 50-50 που ελεγε σαν προεδρος της σουπερ λιγκας δε θα πρεπει να λεει για τα δικα του ματς(της ομαδας του) μονο

Δημοσ.
  Anubis13 είπε:
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Συμφψνψ Μεχρι τελειας..Και ειδικα για το 50-50 που ελεγε σαν προεδρος της σουπερ λιγκας δε θα πρεπει να λεει για τα δικα του ματς(της ομαδας του) μονο

Ε ναι ακριβώς αυτό. Αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι πουθενά στον κόσμο ένας πρόεδρος ομάδας να βγαίνει και να κράζει όταν η ομάδα του ευνοείται. Ειδικά με τέτοια ιλιγγιώδη ποσά που παίζονται στη μέση. Σε όλους αρέσει η εύνοια.

Δημοσ.
  d3monhunter είπε:
Πες μου ποσα παιχνιδια εχει παιξει, και σε ποσα απο αυτα ειπες 'κοιτα τη παιχταρα'.

Ο φετφαζτιδης εχει παιξει 10 παιχνιδια? Και γινεται ντορος.

Μην μου λες για πατηματα γιατι ο παιχτης που δεν μασαει τα @@ τ φαινεται , και κριμα γτ δεν φαινεται να εχει μελλον στον ολυμπιακο.

Και στην τελικη κακος που δεν κρατησαμε τον Κατσικογιαννη να τον βλεπαμε και αυτον.

Τον ειδα περυσι και ηταν καλυτερος και απο Ντουντου και απο Μαρεσκα και απο Οσκαρ και απο οποιον επαιζε εκει ...

Και παλι δεν τον εβαζε κανενας προπονητης ....

Αν ειχε παρει παιχνιδια πανω του ισως τωρα να βλεπαμε αλλο Παπ ....

Και δε μπορεις να τον συγκρινεις με τον Φετφα γιατι απλα παιζουν σε διαφορετικη θεση ....

Δε ψαχνεις μαγεία απο εναν αμυντικο χαφ ....

Κοψιματα και τρεξιματα στο κεντρο ψαχνεις ....

Και αυτα τα εχει και σε υψηλο επιπεδο κι ολας για την ηλικια του ....;)

Δημοσ.
  Tilemaxx είπε:
Ε ναι ακριβώς αυτό. Αλλά και πάλι δεν νομίζω οτι πουθενά στον κόσμο ένας πρόεδρος ομάδας να βγαίνει και να κράζει όταν η ομάδα του ευνοείται. Ειδικά με τέτοια ιλιγγιώδη ποσά που παίζονται στη μέση. Σε όλους αρέσει η εύνοια.

Μα εχεις απολυτο δικιο..Ειναι απολυτως κατανοητο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...