Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είμαι Ολυμπιακός και όχι μόνο πέναλτυ δεν ήταν αλλά ήταν θέατρο του Μιραλάς, έχει αρχίσει να πέφτει πολύ πριν έρθει ο αντίπαλος πάνω του.Αν συνέχιζε κανονικά την προσπάθεια θα του πεφτε πάνω ο αμυντικός και θα ταν πέναλτυ. ΑΝ όμως..

Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Πέρα από αυτό, συμφωνώ ότι ήταν για τουλάχιστον 5-6 ο Αστέρας, κάθε κατεβασιά του Ολυμπιακού, ειδικά στο 1ο, μύριζε γκολ. Ο Degra ήταν ο MVP του Αστέρα.

το ειδα φιλε μου, ναι εχει αρχισει ελαχιστα ποιο πριν να τραβιεται προς την προβολη. ΟΜΩΣ επιμενω αφου η προβολη ειναι στο πουθενα δεν βρισκει μπαλα, και βρισκει τον παιχτη εστω και αν αυτος πριν πλησιαζει για να το παρει, ε τοτε ειναι πεναλτι. Δεν ειχαμε βουτια, ειχαμε επαφη.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις είδαμε το καλύτερο κέντρο του ελληνικού πρωταθλήματος με τον απίστευτο Ιμπαγάσα, δυο άκρα φωτιά και τον Φέτφα αλλαγή και εσείς ασχολείστε με δυο ανάποδα σφυρίγματα;

Δημοσ.

Μολις εμαθα οτι ειχαν στησει ενεδρα σε πουλμαν που γυρνουσαν απο επαρχια, κι υπαρχει οπαδος μας τραυματιας

Χεστηκ@ και για το ματς κ τα πεναλντι κ τα οφσαιντ κ ολα :(

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Μολις εμαθα οτι ειχαν στησει ενεδρα σε πουλμαν που γυρνουσαν απο επαρχια, κι υπαρχει οπαδος μας τραυματιας

Χεστηκ@ και για το ματς κ τα πεναλντι κ τα οφσαιντ κ ολα :(

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Ποιοι;Που;:shock:

Δημοσ.

Επιτέλους μπάλα.Eπιτέλους "δουλεμένες" στημένες φάσειςΕπίσης δειτε τον Φουστερ απο κοντα και μετα μπορουμε να μιλησουμε για το αν αξιζει να παιζει ή οχι.Ενταξει για τον Ιμπαγασα δεν με απασχολει τι ελεγαν οι απεναντι για 45,50,60 ποιοτικά λεπτά αλλα ο τυπος ειναι μεγάλος "μαέστρος".Τελος καλο ειναι οι αντιπαλοι να ετοιμάζουν σιγα σιγά τις σακούλες-Ριερα is coming-Αυτά....

Στελάρα όπως είπαμε ρε!Θα ποστάρεις μετα το τέλος του παιχνιδιού....

Δημοσ.
Τι λέει; Πιάσαμε κορυφή; Ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά και έτσι...

Αυριο εχει φιεστα και απονομη ρε συ, πηγαινε στο Καραισκακη και περιμενε

Με 1 βαθμο μπροστα και μονο 26 αγωνιστικες να απομενουν ειναι νομιζω τελειωμενη υποθεση

Δημοσ.

Τα 3 στον Αστέρα οι 5 κατεβασιές της προκοπής ξανάφεραν την γνωστή έπαρση.

Βέβαια θα μου πεις, και πέρυσι μετά το παιγνίδι με τον Αστέρα τα ίδια λέγανε :lol:

Δημοσ.
Τα 3 στον Αστέρα οι επι 90 λεπτα σωστές κατεβασιές της προκοπής ξανάφεραν την γνωστή έπαρση.

Βέβαια θα μου πεις, και πέρυσι μετά το παιγνίδι με τον Αστέρα τα ίδια λέγανε :lol:

Θα ήθελες πολυ Johnny να είμαστε όπως περυσι αλλα μπα.....

Που το καταλάβατε καλέ πως με λένε Γιάννη?
Δημοσ.
Αυριο εχει φιεστα και απονομη ρε συ, πηγαινε στο Καραισκακη και περιμενε

Με 1 βαθμο μπροστα και μονο 26 αγωνιστικες να απομενουν ειναι νομιζω τελειωμενη υποθεση

Και 26 ακόμα πράσινες θλάσεις, 26 ακόμα ανάποδα σφυρίγματα υπέρ του γαύρου και 26 κατά του ΠΑΟ, ναι, τελειωμένη υπόθεση. Είπαμε, ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά, δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, 50-50 και πάμε γερά να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Άραξε και απόλαυσε μπαλίτσα.

Δημοσ.

Εδώ ο Βασιλαράς την πρώτη αγωνιστική είχε βάλει άρθρο "Πλάτη με το καλημέρα", συνεπώς με την ίδια λογική γιατί να μην πανηγυρίζουμε και εμείς τώρα;

Δημοσ.

Xαλπεριν/Ερτσεγκ μενουν, ο Σλουκας παει στον Αρη, ο Πελεκανος αποδεσμευεται. Κινησεις που εχουν λογικη. Ειμαι σιγουρος πως ο νεος ΟΣΦΠ εχει τη φιλοσοφια του προπονητη του και το παιχνιδι του θα ειναι σχεδιασμενο play by play.

Δημοσ.

Aν ειναι σε καλη κατασταση ο Νεστο και ο Μπουρουσης, μη φοβασαι τπτ. Για το 4 εχουμε Νιλσεν/Μαυρο/Ερτσεγκ/Παπανικολαου/Μπουρουση. Στο 3 ισως να πρεπει να γινει αλλη μια μεταγραφη. Αλλα εμπιστευομαι τον Ντουντα.

Δημοσ.

Για μενα θα πρεπει να βγει τρελο λαχειο ο Νιλσεν αλλιως θα εχουμε μεγαλο προβλημα. Δε νομιζω οτι καποιος αλλος απο αυτους που αναφερεις μπορει να βοηθησει σημαντικα στο 4. Και το 5 ειναι αλλο στοιχημα γιατι οπως ειπες και συ κααατσε να ειναι σε καλη κατασταση Ρασο και Μπουρουσης.

Γενικα εκει ψηλα τα βλεπω ψιλοχαος αλλα εχω εμπιστοσυνη στο σοφο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...