Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Συγχαρητηρια στον φιλο γιατι ειναι πρωτα φιλαθλος και μετα οπαδος αντιθετα απο τον φιλο Tilemaxx. Ποιός είπε οτι είμαι φίλαθλος;
benign Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιός είπε οτι είμαι φίλαθλος; Συγνωμη Tilemaxx αν σε προσβαλα.Δεν ηταν της προθεσης μου.
benign Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Tilemaxx περα απο οτι παιζατε ωραιο ποδοσφαιρο και για αυτο σας εβλεπα,δεν εχω Novaposrts και δεν τα υποστηριζω αυτα τα συνδρομητικα καναλια.Ετσι δεν μπορουσα να δω τον ΠΑΟ.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Επισης βγηκε αμυντικος τους σε πολυ αμφισβητουμενη αποφαση. Απο την αλλη οντως επαιξε πολυ καλη μπαλα σημερα και εμφανιστηκε πολυ βελτιωμενος. Αν εννοείς τον Μπαρτολίνι ήταν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ 2η κίτρινη, γυρίζει πλάτη και απλώνει τον αγκώνει για να κόψει τον Τοροσίδη ( είχε ήδη γλυτώσει κι ολας άλλη 1 όταν έκοψε τη μπάλα με χέρι - δε ξέρω αν όντως ήταν αλλά δε τον είδα να διαμαρτύρεται, οπότε πρέπει να ταν). Για τον Μπαστία, τι να πούμε, το παλικάρι μπήκε για ξύλο, όχι για μπάλα.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Tilemaxx περα απο οτι παιζατε ωραιο ποδοσφαιρο και για αυτο σας εβλεπα,δεν εχω Novaposrts και δεν τα υποστηριζω αυτα τα συνδρομητικα καναλια.Ετσι δεν μπορουσα να δω τον ΠΑΟ. Ούτε εγώ τα υποστηρίζω, γιατί τα θεωρώ κοροιδία. Αλλά υπάρχει και το Internet. Ευτυχώς δεν έχουμε ανάγκη καμία Nova πλέον...
benign Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι συμφωνω για τον Bastia,αντιαθλητικος παικτης,δεν μου αρεσουν αυτοι.Οχι παιξατε πολυ καλα σημερα,εκτος απο εκεινη την στιγμη του γκολ του Αστερα που ηταν μεγαλη αμυντικη γκαφα.Μεχρι και η εξοδος του Νικοπολ ηταν για τα πανηγυρια. ---------- Προσθήκη στις 22:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:13 ---------- Ούτε εγώ τα υποστηρίζω, γιατί τα θεωρώ κοροιδία. Αλλά υπάρχει και το Internet. Ευτυχώς δεν έχουμε ανάγκη καμία Nova πλέον... Στο ιντερνετ δεν φαινεται τοσο καθαρα,ομως και εχει κοψιματα το βιντεο...Ας ελπισουμε στο μελλον να ειναι καλυτερα.Εχεις κανενα λινκ που να τα δειχνει καπως καλυτερα?
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 τι ωραια που ειναι να μπορουμε να τα λεμε καμια φορα χωρις ειρωνιες
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ευκολα ο ολυμπιακος φετος το πρωταθλημα.Παναθηναικος ειμαι και εχω να πω πως σερνομαστε.Δεν υπαρχει προπονητης,δεν εχουμε αυτοματισμους τιποτα,καθολου αντοχες και ουτε αμυνα.Τιποτα.Για να την δεις αυτη την οαμδα θες 2 φραπεδες Τον ολυμπιακο δεν τον ειδα,αλλα οπως και να εχει ,καλος ή κακος ολυμπιακος ,τον Παο αυτον τον εχει για πλακα.Ο νιομπλιας πηρε ετοιμη ομαδα και την εκανε μπουρδελο.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ιντερνετ δεν φαινεται τοσο καθαρα,ομως και εχει κοψιματα το βιντεο...Ας ελπισουμε στο μελλον να ειναι καλυτερα.Εχεις κανενα λινκ που να τα δειχνει καπως καλυτερα? Στον επόμενο εκτός αγώνα, θα λάβεις το PM με το link. Τώρα και να στο δώσω, θα είναι offline το stream.
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ευκολα ο ολυμπιακος φετος το πρωταθλημα.Παναθηναικος ειμαι και εχω να πω πως σερνομαστε.Δεν υπαρχει προπονητης,δεν εχουμε αυτοματισμους τιποτα,καθολου αντοχες και ουτε αμυνα.Τιποτα.Για να την δεις αυτη την οαμδα θες 2 φραπεδες Τον ολυμπιακο δεν τον ειδα,αλλα οπως και να εχει ,καλος ή κακος ολυμπιακος ,τον Παο αυτον τον εχει για πλακα.Ο νιομπλιας πηρε ετοιμη ομαδα και την εκανε μπουρδελο. Νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος διοτι σκεψου οτι και μας στο προηγουμενο, σκατα επαιξαν
izerman76 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ευκολα ο ολυμπιακος φετος το πρωταθλημα.Παναθηναικος ειμαι και εχω να πω πως σερνομαστε.Δεν υπαρχει προπονητης,δεν εχουμε αυτοματισμους τιποτα,καθολου αντοχες και ουτε αμυνα.Τιποτα.Για να την δεις αυτη την οαμδα θες 2 φραπεδες Τον ολυμπιακο δεν τον ειδα,αλλα οπως και να εχει ,καλος ή κακος ολυμπιακος ,τον Παο αυτον τον εχει για πλακα.Ο νιομπλιας πηρε ετοιμη ομαδα και την εκανε μπουρδελο. Το πρόβλημα του ΠΑΟ δεν είναι ούτε η φυσική κατάσταση, ούτε η άμυνα. Είναι η ανύπαρκτη κυκλοφορία της μπάλας, η έλλειψη αυτοματισμών και η μεγάλη απόσταση μεταξύ των γραμμών. Δεν υπάρχει ούτε αλληλοκάλυψη όταν αμύνεται η ομάδα γιατί δύσκολα υπάρχουν ντουμπλαρίσματα όταν η άμυνα απέχει 30 από το κέντρο, ούτε βγαίνουν συχνά επιπλέον παίκτες στην επίθεση και είναι απομονωμένοι οι επιθετικοί. Δεν ξέρω αν είναι επιλογή του Νιόπλια (κυρίως στην επίθεση) ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός έξω απο τη περιοχή του αντιπάλου και να έχουν περισσότερο χώρο οι Λετο, Γκοβου, Νινης αλλά δε τραβάει καθόλου η ομάδα σας. Ο Ολυμπιακός έχει το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα - μπορεί να βγάλει πολλούς παίκτες στην επιθεση, καθώς όλοι οι χαφ του μπορούν να απειλήσουν, οπότε θα κάνει πολλές φάσεις, αλλά αν κουραστούν οι κεντρικοί χαφ η άμυνα θα μπάζει από παντού - στο παιχνίδι με τον Ηρακλή πχ στα 2 γκολ δεν υπήρχε χαφ σε απόσταση 20 μέτρων από τους επιθετικούς του Ηρακλη. Θα πρέπει πάντως να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του ο Ολυμπιακός γιατί χάνει πολλές ευκαιρίες μέχρι τελικά να βάλει γκολ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως τα περισσότερα γκολ που βάζει είναι λιγότερο αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και περισσότερο ατομική ικανότητα, ενώ οι ευκαιρίες που χάνονται συνήθως βγαίνουν από ομαδική ανάπτυξη. Πάντως, με δεδομένο ότι οι συχνές διακοπές κάνουν καλό στον Ολυμπιακό που θα δένεται όλο και περισσότερο έχοντας και λιγότερους αγώνες από τον ΠΑΟ λόγω Ευρώπης, κι εγώ βλέπω πρωτο φαβορί τον Ολυμπιακό - εκτός αν λόγω περίεργης προετοιμασίας καταρρεύσει σαν ομάδα μετά τα Χριστούγεννα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Το πρόβλημα του ΠΑΟ δεν είναι ούτε η φυσική κατάσταση, ούτε η άμυνα. Είναι η ανύπαρκτη κυκλοφορία της μπάλας, η έλλειψη αυτοματισμών και η μεγάλη απόσταση μεταξύ των γραμμών. Δεν υπάρχει ούτε αλληλοκάλυψη όταν αμύνεται η ομάδα γιατί δύσκολα υπάρχουν ντουμπλαρίσματα όταν η άμυνα απέχει 30 από το κέντρο, ούτε βγαίνουν συχνά επιπλέον παίκτες στην επίθεση και είναι απομονωμένοι οι επιθετικοί. Δεν ξέρω αν είναι επιλογή του Νιόπλια (κυρίως στην επίθεση) ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός έξω απο τη περιοχή του αντιπάλου και να έχουν περισσότερο χώρο οι Λετο, Γκοβου, Νινης αλλά δε τραβάει καθόλου η ομάδα σας. Ο Ολυμπιακός έχει το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα - μπορεί να βγάλει πολλούς παίκτες στην επιθεση, καθώς όλοι οι χαφ του μπορούν να απειλήσουν, οπότε θα κάνει πολλές φάσεις, αλλά αν κουραστούν οι κεντρικοί χαφ η άμυνα θα μπάζει από παντού - στο παιχνίδι με τον Ηρακλή πχ στα 2 γκολ δεν υπήρχε χαφ σε απόσταση 20 μέτρων από τους επιθετικούς του Ηρακλη. Θα πρέπει πάντως να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του ο Ολυμπιακός γιατί χάνει πολλές ευκαιρίες μέχρι τελικά να βάλει γκολ. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως τα περισσότερα γκολ που βάζει είναι λιγότερο αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και περισσότερο ατομική ικανότητα, ενώ οι ευκαιρίες που χάνονται συνήθως βγαίνουν από ομαδική ανάπτυξη. Πάντως, με δεδομένο ότι οι συχνές διακοπές κάνουν καλό στον Ολυμπιακό που θα δένεται όλο και περισσότερο έχοντας και λιγότερους αγώνες από τον ΠΑΟ λόγω Ευρώπης, κι εγώ βλέπω πρωτο φαβορί τον Ολυμπιακό - εκτός αν λόγω περίεργης προετοιμασίας καταρρεύσει σαν ομάδα μετά τα Χριστούγεννα. Φιλε μου στα περισσοτερα συμφωνουμε.Με τον νιονιο παιζεις,πρεπεις να τον κλεισεις και να το πυροβολας και οχι να καθεσε και οι γραμμες να ειναι 20 μετρα μακρια η μια απο την αλλη
vlachaquito Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδα καλη μπαλα σημερα, η πεταριζαν τα ματια μου απο το streaming???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.