Erwdios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 την ωρα την συχαινομαι και το score το εχω κοψει καιρο δεν τον κλεψαμε αλλα μην μου πεις οτι δεν τον θελατε καν.τον αβρααμ δεν τον ηθελα απο οταν επαιζε στον αρη και ειδικα μετα τις εμφανισεις του με εθνικη και με οσφπ στην ευρωπη δεν τον θελω 2 φορες. Τον ήθελε ο Κόκκαλης... όχι ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά μόλις είδε ότι το χοντρό το κράξιμο ήταν κοντά, άλλαξε πλεύση... Εμένα ο Αβραάμ δεν με χαλάει καθόλου. Από Μαϊστόροβιτς, τον προτιμώ μακράν. KWSN_Men, πραγματικά δεν θυμάμαι που το άκουσα - το διάβασα. Δεν ξέρω καν αν ισχύει. Όπως και να 'χει, είπα ότι μαγκιά του που έφτασε εκεί που έφτασε τότε ο ΠΑΟ, αλλά δεν είχε φτάσει και με καμία μεγάλη μπάλα. Την κόντρα έπαιζε καλά και είχε και μεγάλη δόση τύχης όσον αφορά τις αντιπάλους του.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 KWSN_Men, πραγματικά δεν θυμάμαι που το άκουσα - το διάβασα. Δεν ξέρω καν αν ισχύει. Όπως και να 'χει, είπα ότι μαγκιά του που έφτασε εκεί που έφτασε τότε ο ΠΑΟ, αλλά δεν είχε φτάσει και με καμία μεγάλη μπάλα. Την κόντρα έπαιζε καλά και είχε και μεγάλη δόση τύχης όσον αφορά τις αντιπάλους του. Αν δε σου είχε απαντήσει κάποιος όμως, οι εντυπώσεις θα είχαν μείνει. Η Δυναμό δεν αθωώθηκε ποτέ, απλά ο διετής αποκλεισμός της από όλες τις διοργανώσεις έγινε μονοετής μετά την έφεσή της για την τιμωρία που της επεβλήθηκε. Η αρχική έφεση κατά της απόφασης για την ανοχή της ή όχι για τη δωροδοκία, απορρίφθηκε. Αλλά φυσικά είναι τύχη που ήταν βλάκες οι Ουκρανοί. Και φυσικά ξεχνάμε ότι στη Δανία ο Παναθηναϊκός έχασε, δεν κέρδισε και κάτι ιδιαίτερο από την αλλαγή αυτή ο ίδιος. Η Ναντ αντίθετα τερμάτησε με 9 βαθμούς στον όμιλο και οι 6 ήταν απέναντι στην Άαλμποργκ.
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αν δε σου είχε απαντήσει κάποιος όμως, οι εντυπώσεις θα είχαν μείνει. Γι αυτό και είπα ότι κάπου το είχα ακούσει. Δεν διέρρηξα και τα ιμάτιά μου Η Δυναμό δεν αθωώθηκε ποτέ, απλά ο διετής αποκλεισμός της από όλες τις διοργανώσεις έγινε μονοετής μετά την έφεσή της για την τιμωρία που της επεβλήθηκε. Η αρχική έφεση κατά της απόφασης για την ανοχή της ή όχι για τη δωροδοκία, απορρίφθηκε. Αλλά φυσικά είναι τύχη που ήταν βλάκες οι Ουκρανοί. Και φυσικά ξεχνάμε ότι στη Δανία ο Παναθηναϊκός έχασε, δεν κέρδισε και κάτι ιδιαίτερο από την αλλαγή αυτή ο ίδιος. Η Ναντ αντίθετα τερμάτησε με 9 βαθμούς στον όμιλο και οι 6 ήταν απέναντι στην Άαλμποργκ. Η βλακεία των Ουκρανών ήταν τύχη για την ομάδα σου. Αν θυμάσαι, είχες χάσει στον πρώτο μεταξύ σας αγώνα και η Δυναμό τότε, είχε την ποιότητα να σε κερδίσει και στην Αθήνα. Συνεπώς, η αλλαγή ομάδας, με κάποια χαμηλότερης δυναμικότητας σε ευνόησε, άσχετα αν έχασες μέσα στη Δανία.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Η βλακεία των Ουκρανών ήταν τύχη για την ομάδα σου. Αν θυμάσαι, είχες χάσει στον πρώτο μεταξύ σας αγώνα και η Δυναμό τότε, είχε την ποιότητα να σε κερδίσει και στην Αθήνα. Συνεπώς, η αλλαγή ομάδας, με κάποια χαμηλότερης δυναμικότητας σε ευνόησε, άσχετα αν έχασες μέσα στη Δανία. Είχαμε χάσει στον μεταξύ μας αγώνα, όπως χάσαμε και στη Δανία. Πήραμε από τους Δανούς 3 βαθμούς, από τους Πορτογάλους 4 και από τους Γάλλους επίσης 4. Και τερματίσαμε πρώτοι. Αλλά μας ευνόησε που αποκλείστηκε η Ντιναμό επειδή ίσως θα μπορούσε να κέρδιζε στην Αθήνα...
adi32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Καθε Ιουλιο τα ιδια εχουμε Οι μονιμοι πρωταθλητες καλοκαιριου και οι Μαρθες Βουρτσες ξεμυτανε Δεν περιμενουν τον Οκτωβριο που θα τελειωσει παλι το πρωταθλημα
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Αλλά μας ευνόησε που αποκλείστηκε η Ντιναμό επειδή ίσως θα μπορούσε να κέρδιζε στην Αθήνα... Όντως, τί να κλάσει το μεγαθήριο Άαλμποργκ μπροστά στους Ουκρανούς...
afentiko7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ξέχασες τους άμπαλους της Πόρτο πυ είχε έρθει τρίτη στον όμιλο. Ξέχασες επίσης να μας αναφέρεις ότι η απειροελάχιστη Ναντ που είχε έρθει δεύτερη στον όμιλο είχε επίσης φτάσει στους 4... Ναι, και τι θες να πεις? Σιγά την τότε πόρτο. Κανά παίχτη από τη ναντ την τότε ήξερες? Ασε την άαλμποργκ. Αν δε σου είχε απαντήσει κάποιος όμως, οι εντυπώσεις θα είχαν μείνει. Το ότι έπαιξες με τη λέγκια βαρσοβίας στους 8? Εμείς, μια φορά πήγαμε στους 16 και μας έτυχε η φιναλιστ (τσέλσι). Για τη δέσποινα, δε μας είπες τπτ.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ναι, και τι θες να πεις? Σιγά την τότε πόρτο. Κανά παίχτη από τη ναντ την τότε ήξερες? Ασε την άαλμποργκ. Δε θυμάμαι βασικά, είχε καρδούλες στην εμφάνιση; Το ότι έπαιξες με τη λέγκια βαρσοβίας στους 8? Εμείς, μια φορά πήγαμε στους 16 και μας έτυχε η φιναλιστ (τσέλσι). Ναι, μια φορά πήγατε στους 16, καλά το είπες. Ενώ εμείς λιγάκι παραπάνω. Για τη δέσποινα, δε μας είπες τπτ. Πολλά είπα.
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Βασικά τότε ήταν άλλη διοργάνωση...Παίζαν μόνο οι πρωταθλητές...Σιγά μην παίξει τώρα ο Πρωταθλητής Αυστρίας και Δανίας Τσάμπιονς λίγκ.. Παίζουν οι δευτεραθλητές και τριταθλητές και τετραθλητές Αγγλίας,Ισπανίας,Ιταλίας,κτλ...Πολύ πιο δύσκολο να πας τώρα στους 4 και στους 8. Παλιά όπως και το είχε κάνει ο Παναθηναικός με μια καλή κλήρωση πήγαινες..Χωρίς να θέλω να μειώσω την πορεία του Παναθηναικού.. Άλλη φάση η τότε διοργάνωση.
geovard Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για τη δέσποινα, δε μας είπες τπτ. Όσα δεν φτάνει η αλεπού... Αν η επιτυχία τού Γουέμπλεϋ ήταν ένα μεμονωμένπ γεγονώς τότε θα είχες κάθε δίκιο να αμφισβητείς εκείνη την επιτυχία.Αλλά στα χρόνια που πέρασαν ο Παναθηναϊκός απέκτησε σεβασμό στην Ευρώπη με την καλή του παρουσία πολλές φορές, πράγμα που δεν κατέφερε ο Ολυμπιακός και αυτό δεν το αμφισβητείς ούτε εσύ.Οπότε άκυρη η φαντασία σου. Εξ άλλου και σήμερα σε χρόνια δημοκρατίας, μόλις γίνει κάποια επιτυχία από Έλληνες αθλητές, νάσου οι πολιτικοί πρώτοι στις φωτογραφήσεις.Γιατί να αποτελούσε εξαίρεση η χούντα στην εκμετάλλευση της επιτυχίας του ΠΑΟ?
adminkarma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ρε παιδια..ξερει κανεις που κε τι αναβαθμισεις μπορω να κανω στο σκοντα μ..μοντελο 2001..θελω να του βαλω τουρμπο κ τα λιπαααα.........να του ανεβασω τα αλογα παρακαλω να μ απαντισει καποιος
Anubis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ρε παιδια..ξερει κανεις που κε τι αναβαθμισεις μπορω να κανω στο σκοντα μ..μοντελο 2001..θελω να του βαλω τουρμπο κ τα λιπαααα.........να του ανεβασω τα αλογα παρακαλω να μ απαντισει καποιος Αυτο τι σχεση εχει με τον ΟΣΦΠ?
alexdelpiero Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Όσα δεν φτάνει η αλεπού...Αν η επιτυχία τού Γουέμπλεϋ ήταν ένα μεμονωμένπ γεγονώς τότε θα είχες κάθε δίκιο να αμφισβητείς εκείνη την επιτυχία.Αλλά στα χρόνια που πέρασαν ο Παναθηναϊκός απέκτησε σεβασμό στην Ευρώπη με την καλή του παρουσία πολλές φορές, πράγμα που δεν κατέφερε ο Ολυμπιακός και αυτό δεν το αμφισβητείς ούτε εσύ.Οπότε άκυρη η φαντασία σου. Εξ άλλου και σήμερα σε χρόνια δημοκρατίας, μόλις γίνει κάποια επιτυχία από Έλληνες αθλητές, νάσου οι πολιτικοί πρώτοι στις φωτογραφήσεις.Γιατί να αποτελούσε εξαίρεση η χούντα στην εκμετάλλευση της επιτυχίας του ΠΑΟ? Σιγουρα απο τις αλλες ελληνικες ομαδες εισαι διαχρονικα καλυτερος στην ευρωπη αλλα οχι οτι εισαι κ εσυ μεγαλη ευρωπαικη ομαδα...
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αλλά στα χρόνια που πέρασαν ο Παναθηναϊκός απέκτησε σεβασμό στην Ευρώπη με την καλή του παρουσία πολλές φορές, πράγμα που δεν κατέφερε ο Ολυμπιακός και αυτό δεν το αμφισβητείς ούτε εσύ.Οπότε άκυρη η φαντασία σου. Εξ άλλου και σήμερα σε χρόνια δημοκρατίας, μόλις γίνει κάποια επιτυχία από Έλληνες αθλητές, νάσου οι πολιτικοί πρώτοι στις φωτογραφήσεις.Γιατί να αποτελούσε εξαίρεση η χούντα στην εκμετάλλευση της επιτυχίας του ΠΑΟ? Από πότε, έγινε ο σεβασμός ποσοτικό μεγεθος και τον μετράνε? Γιατί, και εσείς και εμείς, είμαστε παντελώς άγνωστοι στην ευρώπη. Ναι, δεν το αμφισβητώ. Εγώ στην μπάλα μετράω κούπες και νίκες. Στις μεν πρώτες έχω 37 και εσύ 19 (με 12/13 τα τελευταία χρόνια), στις δε άλλες σε περνάω για 30. Επίσης, είμαι η μόνη ελληνική ομάδα, που έχει πάρει βαλκανικό. Θα μου πεις, σιγά τα ωά, ναι αλλά, εσύ γιατί δεν πήρες κανένα? Το σνομπάρατε? Το θέμα μας, δεν ήταν που η χούντα εκμεταλλεύτηκε την πορεία, το θέμα μας είναι που σας πήγε η χούντα στο γουέμπλει, όπως είπε και η δέσποινα @alexdelpiero, το να συζητάμε για την ευρώπη, είναι σαν να τσακώνεται, ένας οφιτζής, με έναν ξανθιώτη, ποιος έχει καλύτερη ομάδα. Ακουποι και οι δύο είναι, ε λέει ο ένας, εγώ ήρθα 10ος, εσύ 11ος, κλπ..
Mika Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 μεχρι και ο Ηρακλης εχει παρει βαλκανικο, ξεκολλα edit.. τωρα που το τσεκαρα, την ευρωπαικη κουπα που μοσταρει ο ομνι την εχουν παρει Πανιονιος, Οσφπ , Παναθηναικος, Ηρακλης, Οφη , Αεκ και Εδεσαικος. λινκ: http://en.wikipedia.org/wiki/Balkans_Cup για τη δεσποινα σου απαντησε ο Μενελαος αλλα κανεις πως δεν το βλεπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.