margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 τουλαχιστον λειπει ο Χολεμπας ο Φουστερ παλι..εννοειται βασικος
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 τουλαχιστον λειπει ο Χολεμπαςο Φουστερ παλι..εννοειται βασικος Ποσο θα θελα να παιζε εκει ο Φετφα σημερα ...:-D:-D
Στέλιος7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για σημερα η ενδεκαδα ( απο Sport-fm.gr ) Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς. Πρεπει να το πληρωσει για να μαθει πως ουτε ο Ντουντου αλλα ουτε ο Ιμπαγασα ειναι κοφτης .... Την πληρωσε με τον Ηρακλη αλλα μαλον θα χρειαστει παλι για να το καταλαβει .. Ή απλως πιστευει πως η δυναμικοτητα του Αστιρ Τριπολεως ειναι πολυ χαμηλη ωστε δε χρειαζονται κοφτες .... Θα το εγραφα αλλα φοβομουν μην μου την πεσετε παλι Α, και θα σας κανω το χατιρι και δεν θα γραψω τιποτα κατα τη διαρκεια του αγωνα
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Θα το εγραφα αλλα φοβομουν μην μου την πεσετε παλι Α, και θα σας κανω το χατιρι και δεν θα γραψω τιποτα κατα τη διαρκεια του αγωνα Οχι ρε , πες ελευθερα την αποψη σου για ποδοσφαιρικα πραγματα .... Εκει δεν θα στην πεσει κανενας ... Απλα μπορει να υπαρξει διαφωνια ..
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 εισαι στο μυαλοοοοο και πως να γιατρευτωωωωω α ρε γαμωτο δε μπορουσα να παω..τεσπα καλη μας επιτυχια!!!!
jason_rethymno Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πάλι ο σπασίκλας κάνει περιγραφή στη ΝΕΤ.
kirileman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτέλους, οχι για το γκολ αλλά γιατί βλέπουμε καλή μπαλίτσα από την ομάδα μετά από αρκετούς μήνες. Καλή αρχή από σήμερα.
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε ρε Πάντελιτς, το 'χει ανάγκη το γκολ.
Krokodilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πάλι ο σπασίκλας κάνει περιγραφή στη ΝΕΤ. Ποιον εννοεις? Παντως και οι 2 ασχετοι ειναι γιατι λενε βλακειες. Μα καλα πως γινεται να περιγραφεις αγωνα ποδοσφαιρου και να μην ξερεις βασικους κανονισμους??????? Πχ εκει που εκανε χερι ο αλλος αλλά δεν πηρε κιτρινη, δεν την πηρε γιατι δεν ειχε προθεση λεει να ακουμπησει τη μπαλα. Μα βρε τουβλο αν δεν ειχε προθεση δεν ηταν καν φαουλ!! Τουβλο! Ασε που δεν ειδα ουτε καν χερι εγω σε εκεινη τη φαση, αλλα ασχετο αυτο. Ο σχολιαστης ποιος ειναι?
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ένας από τους σχολιαστές (όχι ο βασικός), πρέπει να είναι η φωνή του "Σαν Σήμερα".
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ετσι και ξαναδω Μπραβο στον παγκο..!!!! Μπραβο στην ομαδα, βελτιωμενη. Α ρε Ιμπαγασα εισαι μεγαλος! ηρθε και το 2ο του Μαρκο. Ελπιζω στο β οι ευκαιριες να γινουν γκολ
Krokodilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ο ένας από τους σχολιαστές (όχι ο βασικός), πρέπει να είναι η φωνή του "Σαν Σήμερα". Αα ναι αυτον μου θυμιζε. Για αυτο τον πηρα με καλο ματι στην αρχη, εως οτου τα καταστρεψει ολα οπου ειπε την βλακεια που προειπα με το χερι και εως οτου ειπε ΝΑΙ! στο γκολ του Ολυμπιακου.
jason_rethymno Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιον εννοεις? Τον βασικό λέω αυτόν που περιγράφει τον αγώνα .Ασχετος τελείως.Εχει και μια μουρη σαν φλώρος είναι.Τον έχουνε βάλει και στην εκπομπη του champions league στην ΝΕΤ για παρουσιαστή.
kirileman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλος Ντιόγκο μας βρήκε το κέρατό μου. Πέταξέ το έξω το παλτό και βάλε Μήτρο γμτ! Edit: Α εντάξει...
Krokodilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Άλλος Ντιόγκο μας βρήκε το κέρατό μου. Πέταξέ το έξω το παλτό και βάλε Μήτρο γμτ! Edit: Α εντάξει... 2-1 μειωσε ο Αστερας. Κριμα που ενας παικτης του Ολυμπιακου εκανε φαουλ σε συμπαικτη του και ο διαιτητης το ακυρωσε.:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.