Deponakias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω στην ουσια σχολιασα το "διαβαζεται απο Παναθηναικο"Μην κοροιδευομαστε, με 10 real time updated αθλητικα σαιτ, ποιος διαβαζει τα ρεπορταζ στις εφημεριδες? Τα σχολια, τα αρθρα και οι αναλυσεις ειναι αυτες που πουλανε ακομα που εισε ρε καιζερ??? μας ελειψες
Στέλιος7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι εκτος αποστολης ο Νεμεθ!Ποσο καλυτερος του ειναι πια ο Μητρογλου;Εχουν παιξει ολα τα παλτα και αυτος δεν εχει κατσει καν στον παγκο....
tsavi1991 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγω στην ουσια σχολιασα το "διαβαζεται απο Παναθηναικο"Μην κοροιδευομαστε, με 10 real time updated αθλητικα σαιτ, ποιος διαβαζει τα ρεπορταζ στις εφημεριδες? Τα σχολια, τα αρθρα και οι αναλυσεις ειναι αυτες που πουλανε ακομα αν και οι πιο μεγαλοι σε ηλικια δεν εχουν τοσο μεγαλη εξοικειωση με το νετ οντως οι περισσοτεροι αγοραζουν εφημεριδα για τα αρθρα και τις αναλυσεις κι οχι για να μαθουν τα νεα της ομαδας τους που αμα ειναι και σημαντικα τα λενε στην tv.
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι εκτος αποστολης ο Νεμεθ!Ποσο καλυτερος του ειναι πια ο Μητρογλου;Εχουν παιξει ολα τα παλτα και αυτος δεν εχει κατσει καν στον παγκο.... Mηπως πρεπει να θυμησω σε αυτο το σημειο τη τιμωρια που επιβαλει ο Βαλβερδε στον Νεμεθ .... Λογικα στο επομενο ματς θα τον εχει ....
margaritagr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τιμωρια η κομπλεξισμος;;;; Ποσα ματς τιμωρια;;;
Στέλιος7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Mηπως πρεπει να θυμησω σε αυτο το σημειο τη τιμωρια που επιβαλει ο Βαλβερδε στον Νεμεθ ....Λογικα στο επομενο ματς θα τον εχει .... Ποσο καιρο τον τιμωρει;3 αγωνιστικες κλεινουμε.Και δεν λεω να μην τιμωρηθει, αλλωστε αυτο που εκανε ηταν αρκετα σοβαρο.Αλλα με τον Παντελιτς να μην βγαζει 90 λεπτο και μονο τον Μητρογλου στον παγκο η παρουσια του ειναι επιτακτικη.Τεσπα αλλη μια εβδομαδα υπομονη
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τιμωρια μιας αγωνιστικης δεν ειναι τιμωρια .... Πρεπει να δουν κι οι αλλοι πως εδω δεν ειναι καφενειο ... Λες και θα μπει ο Νεμεθ και θα λυθουν τα προβληματα μας κανετε ....
Στέλιος7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τιμωρια μιας αγωνιστικης δεν ειναι τιμωρια ....Πρεπει να δουν κι οι αλλοι πως εδω δεν ειναι καφενειο ... Λες και θα μπει ο Νεμεθ και θα λυθουν τα προβληματα μας κανετε .... 2 αγωνιστικες ειναι χαρα.Στην 3η τον παιρνεις στην αποστολη και παιζει μονο αν χρειαστει.Τα πολλα προβληματα μας δεν λυνονται φυσικα με την παρουσια του Νεμεθ αλλα την απαιτουν.Ειναι πολυτελεια να μην εχεις εναν τοσο ποιοτικο επιθετικο για αλλη μια αγωνιστικη, ειδικα οταν ο Μητρογλου ειναι ο γνωστος Μητρογλου.
alexis333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τι εχει ο γνωστος Μητρογλου δλδ ... ?? Χολερα ... ? Ελα τωρα μην ακουω τετοια ...
margaritagr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα... Εκμεταλλευσου οσα οπλα εχεις
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα... Εκμεταλλευσου οσα οπλα εχεις Ναι συμφωνω ... Αλλα η τιμωρια πρεπει να ειναι τιμωρια ... Ειμαι αυτης της αποψης ...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 αν και οι πιο μεγαλοι σε ηλικια δεν εχουν τοσο μεγαλη εξοικειωση με το νετ οντως οι περισσοτεροι αγοραζουν εφημεριδα για τα αρθρα και τις αναλυσεις κι οχι για να μαθουν τα νεα της ομαδας τους που αμα ειναι και σημαντικα τα λενε στην tv.Δεν εχεις δει τους συνταξιουχους γονεις μου που δεν ξεραν πως ανοιγει ο υπολογιστης και μολις πηραν συνταξη μαθαν να βλεπουν και τον Ονουρ απο το webtv:lol:
Dropsreef Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν μπω στο κυρίως θεμα θα θυμήσω 2 περυσινά σκηνικά:Το πρωτο ήταν σε εντος εδρας ματς.Θα εβγαινε ως αλαγη ο Νταρμπι και θα εμπαινει ο "λίγη σημασία έχει".Γελια απο τον Νταρμπι,γιουχα απο την εξεδρα αλλαζει επιτοπου την αποφαση του ο Μπαντοβιτς και αντι του Νταρμπι βγαζει τον Ζαιρι.Επισης σκοραρει ο Μητρογλου και με χαρακτηριστικη κινηση προς τον παγκο λεει: "Εγω?Αλλαγή εγω? "Απλα υπενθυμιζω τις καφενειακες περυσινες καταστάσεις Παμε τωρα στον Νεμεθ.Τους λογους για αυτην τη σιωπηρη τιμωρια τους ξερουμε ολοι.Καποιοι παραξενευονται και λενε μα παλι εκτος αποστολης?Αρα θεωρειτε δεδομενο πως προσφέρει τα αναμενόμενα στις καθημερινες προπονήσεις και αδικως μενει στην εξεδρα.Έρχομαι εγω και ρωταω:Πως ξερετε το πως συμπεριφερεται ο Νεμεθ στις προπονησεις?Και πως ξερετε οτι δεν ειναι αδιαφορος-ξενερωμένος στις προπονήσεις εξαιτίας αυτης της τιμωρίας?Αν ισχυει αυτό καλα κανει ο Βαλβερδε και τον αφηνει εξεδρα.Πρωτα θα δειξεις ζήλο στην προπονηση και μετα θα μπεις 18αδα.Καφενειακες καταστασεις οπως η περυσινές πρέπει να εκλειψουν. Και κατι τελευταιο.Κοψτε επιτέλους την γκρίνια.Στοχος ειναι να ξαναγίνουμε ομάδα.Δεν γινονται ολα απο την μια μερα στην αλλη.Ο προπονητης λιγες ημερες πριν εκλεισε μηνα και πολλοι απο τους παιχτες μπήκαν κατευθειαν σε επισημους αγωνες χωρις καν να δωσουν ενα φιλικό (πόσο μαλλον προετοιμασία). P.S Θα σε παρακαλεσω ρε Στελαρα να μην ξαναρχισεις αυτα τα αν τραυματιστει ο Ριερα και αν τραυματιστει ο Ουρταδο,Φαε την γλωσσα σου ανθρωπε μου.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Αν είχαμε έλλειψη επιθετικών, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η γκρίνια. Τώρα δεν καταλαβαίνω το όλο σκηνικό. "Αφήνει έξω τον Νέμεθ". Ε και; Όπως είπε και ο Dropsreef οι περσυνές καφενειακές καταστάσεις έχουν εκλείψει φέτος. Καλά του κάνει λοιπόν. Ε και δεν νομίζω οτι είναι και μεγάλη απώλεια ο Νέμεθ για ενα ματς με τον Αστέρα. Αν παίζαμε παράλληλα και Ευρώπη, θα το καταλάβαινα.
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για σημερα η ενδεκαδα ( απο Sport-fm.gr ) Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς. Πρεπει να το πληρωσει για να μαθει πως ουτε ο Ντουντου αλλα ουτε ο Ιμπαγασα ειναι κοφτης .... Την πληρωσε με τον Ηρακλη αλλα μαλον θα χρειαστει παλι για να το καταλαβει .. Ή απλως πιστευει πως η δυναμικοτητα του Αστιρ Τριπολεως ειναι πολυ χαμηλη ωστε δε χρειαζονται κοφτες ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.