margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το λεγαμε γαμωτο, μονο ο Βαλ δε το βλεπε Sent from my iPhone using Insomnia.app
Dropsreef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Κατ αρχας το πρωτο μηνυμα δεν ειναι δικο μου Ειμαι Ολυμπιακος και ειμαι και απο την ΚρητηΤοσο πολυ φαινεται;Που να δεις και τα ποστ στο ματς με τον Ηρακλη Το ξερω πως το πρωτο μηνυμα δεν ειναι δικό σου.Απλά έκανα quote για ποιον παιχτη αναφερόσουν. Συμβουλή:Θα ποστάρεις μόνο μετα το τέλος του αγώνα. Έγραψες και για Ριέρα.Μακριά απο εμας αυτα Κρητικέ.Υπαρχει το ανάλογο τοπικ για να κανεις τις προβλέψεις σου
Deponakias Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Oταν παιζει 3 συνεχομενα ματς σχεδον τραυματιας και ανετοιμος νομιζω οτι οι μαθηματικες πιθανοτητες να βγει off ειναι πολυ μεγαλες... Ε μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και τωρα το μπουλο Θελω να δω γιαννακη στην θεση του ουρταδο...
Στέλιος7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το ξερω πως το πρωτο μηνυμα δεν ειναι δικό σου.Απλά έκανα quote για ποιον παιχτη αναφερόσουν. Συμβουλή:Θα ποστάρεις μόνο μετα το τέλος του αγώνα. Έγραψες και για Ριέρα.Μακριά απο εμας αυτα Κρητικέ.Υπαρχει το ανάλογο τοπικ για να κανεις τις προβλέψεις σου Σε αυτο το τοπικ δεν με χρειαζονται, τα πανε καλα απο μονοι τους Θα προσπαθησω να μπαινω στο ινσομνια την ωρα του αγωναΔεν θελει πολυ να ερθει μια γκελα η ενας τραυματισμος, να μην βαζω κι εγω το χερακι μου!
vlachaquito Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Το θεμα ειναι να ειμαστε καλυτεροι απο Παο/Παοκ/Αεκ η να φτιαξουμε μια αξιοπρεπη ομαδα;Εννοειται οτι στηριζουμε την ομαδα, αλλα φοβομαστε κιολας οτι αυτα που βλεπουμε πιο μετα θα μας κοστισουν. Μετα την δραματικη περυσινη χρονια, και εφοσον δεν εχεις ευρωπαικες υποχρεωσεις, φετος, με μια τοσο καινουργια ομαδα, με καινουργιο προπονητη που δεν εκανε προετοιμασια, πραγματικα το θενα ειναι να εισαι καλυτερος απο παο /Παοκ/Αεκ... Κατ αρχας το πρωτο μηνυμα δεν ειναι δικο μου Ειμαι Ολυμπιακος και ειμαι και απο την ΚρητηΤοσο πολυ φαινεται;Που να δεις και τα ποστ στο ματς με τον Ηρακλη Φιλε μου, καμια προβλεψη στο επομενο παιχνιδι της εργοτελαρας με τον εχθρο αρη?? αυτος ο χαβιτο σε πολυ φορμα την γκαντεμια μου
Στέλιος7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Μετα την δραματικη περυσινη χρονια, και εφοσον δεν εχεις ευρωπαικες υποχρεωσεις, φετος, με μια τοσο καινουργια ομαδα, με καινουργιο προπονητη που δεν εκανε προετοιμασια, πραγματικα το θενα ειναι να εισαι καλυτερος απο παο /Παοκ/Αεκ... Φιλε μου, καμια προβλεψη στο επομενο παιχνιδι της εργοτελαρας με τον εχθρο αρη?? αυτος ο χαβιτο σε πολυ φορμα την γκαντεμια μου Συμφωνω με αυτα που λες.Ισως και να γινομαι υπερβολικος μερικες φορες στην κριτικη μου αλλα γι αυτο φταιει η περσινη χρονια(περα απο τον χαρακτηρα μου).Δεν περιμενω η ομαδα να παιζει μπαλαρα η να ριχνει 4-5 τεμαχια σε καθε ματς.Εχω γραψει αλλωστε οτι μεχρι να δεσει η ομαδα δεν θα τα πηγαινουμε καλα, γι αυτο και εχρισα τοτε φαβορι τον Παο για το πρωταθλημα.Το μονο που με ενοχλει ειναι το γεγονος οτι δεν βλεπω βελτιωση στα 3 πρωτα παιχνιδια, τα οποια μαλιστα ειναι και με αρκετα υποδεεστερους αντιπαλους.Κανει και ο Βαλβερδε αλχημιες και δενει το γλυκο Κοιτα αν δεν κανω λαθος μετα απο σας ο Αρης εχει Γιουροπα, οποτε οι μισοι του παικτες θα εχουν το μυαλο τους εκει.Ετσι λοιπον ο Εργοτελης εχει πολλες πιθανοτητες για το 3ποντο ΠΑΛΙ 90-10 μας επαιξε η διαιτησια;Αμαν ρε Μαρινακη με την παραγκα σου
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Οταν βγηκε ο Μαρινακης κ εκανε τις δηλωσεις περι Δαλουκα, τον εκραζαν γιατι ηταν υπερβολικος. Χτες που ηταν πιο μαζεμενος παλι τον εκραζαν επειδη δεν ειπε τα ιδια. Τελικα ο,τι και να γινει λεμε απλα για να πουμε Sent from my iPhone using Insomnia.app
geovard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ο τρίτος κόσμος? http://www.sport-fm.gr/article/294084
margaritagr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ε δε μας ειπε και τπτ που δε ξεραμε
EKTELESTES Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι, ενώ το Μπερναμπέου είναι στολίδι...που το είπε ο Μουρίνιο "χωράφι για πατάτες" Ο Μαρέσκα είναι από τα μεγαλύτερα παλτά που πέρασαν ποτέ από την Ελλάδα, και μιλάει κι ολας..
geovard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 ε δε μας ειπε και τπτ που δε ξεραμε Το κακό είναι ότι δεν το είπε σε μας και συνεχίζεται η ξευτίλα προς τα έξω.
Dropsreef Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Το κακό είναι ότι δεν το είπε σε μας και συνεχίζεται η ξευτίλα προς τα έξω. To κακό είναι οτι κατάφερε να φάει γιουχα απο φιλάθλους/οπαδούς για την απόδοση του σε μια τριτοκοσμική ποδοσφαιρικά χώρα (οπως αφήνει ο ίδιος να εννοηθεί)
geovard Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος πάντων κατάφερε ο μαφιόζος να μας κράξει στο εξωτερικό. Και η άλλη όψη! http://sport24.gr/football/Europe/o_agglos_opados_me_tatoyaz_toy_olympiakou.541889.html
juno12 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 εμ τί θα έλεγε ο άνθρωπος για να δικαιολογηθεί, μπας και τον πάρουν σε καμιά ομάδα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.