margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δυστυχως αρχισαμε δε μπορω να πιστεψω οτι μενουν παγκο Μπραβο κ Ρομενταλ για να παιζουν αυτοι!!!! Και ξεκιναει βασικο Ουρταδο, να χουμε καμια υποτροπη
Στέλιος7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεπει να γινει διακοπη συμβολαιου στον Φουστερ η να παει καπου δανεικος μπας και γλιτωσουμε.Με το ζορι να παιζουμε με 3 10αρια στην 11αδα επειδη ο Φουστερ ειναι πουλεν του:-(
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβως χαλαει ολη την αναπτυξη της ομαδας αυτο και πισω εχει τον γερμανο που δε κοβει ουτε με αιτηση. Ποιος να το λεγε οτι θα ταν παγκο ο Ραουλ για τον Χολεμπας!!!! Μου σπασε τα νευρα παλι γαμωτο
Στέλιος7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ακριβως χαλαει ολη την αναπτυξη της ομαδας αυτο και πισω εχει τον γερμανο που δε κοβει ουτε με αιτηση. Ποιος να το λεγε οτι θα ταν παγκο ο Ραουλ για τον Χολεμπας!!!! Μου σπασε τα νευρα παλι γαμωτο Θα πρεπει να τον κραξουν οι εφημεριδες οταν δεν του βγουν οι αλχημιες για να παιζουν αυτοι που πρεπει;Ελεος.Να δουμε τι θα καταλαβει παλι.
Deponakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 και θα πεξει και ο μοισες τελικα... θα τον ξεκανουμε τον παιχτη...
Στέλιος7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 και θα πεξει και ο μοισες τελικα...θα τον ξεκανουμε τον παιχτη... Σιγα μωρε αν τραυματιστει θα παιξει ο .....oh wait, ο Βαλβερδε ειπε οτι ειμαστε πληρεις στα χαφ αρα δεν εχουμε αλλον
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγα μωρε αν τραυματιστει θα παιξει ο .....oh wait, ο Βαλβερδε ειπε οτι ειμαστε πληρεις στα χαφ αρα δεν εχουμε αλλον ειμαστε ρε ασχετε δε το βλεπεις???:lol:
Στέλιος7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί τέτοιος αρνητισμός ρε; Έλεος. Γιατι μια φορα δεν εχει παιξει η καλυτερη 11αδα.Και τον Χολεμπας και τον Φουστερ τους ειδαμε.Για το κυπελλο μια χαρα ειναι.Το ζητουμενο ομως ειναι να παιζουν οι καλυτεροι στο πρωταθλημα για να αποκτησουμε ρυθμο.Τι να πω μακαρι να βγαλουν ματια σημερα αυτοι οι 2 και να εκτεθω αλλα δεν το βλεπω.
alexis333 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκολατε ρε .... Αντε να δουμε το ματς .... Πωπω γκρινια .... Μη μου θυμιζετε τους πρασινους που ολη την ωρα γκριναιζουν με το καθε τι ...
Deponakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 οποιος εχει κανα συνδεσμο να στειλει
Critter Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον, το κορυφαιο θα είναι να μας δώσει κανα κάλπικο πέναλτι σήμερα...χαχαχαχα...Ε!ρε γέλιο που θα πέσει. Εγω πάντως αν ημουν ο Πατερας και υποθετικά κινούσα να νήματα αυτο θα έκανα σημερα για να γελάσω....
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 οποιος εχει κανα συνδεσμο να στειλει τσεκ πμ παμε καλη τυχη!!
Deponakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 τσεκ πμ παμε καλη τυχη!! thanks μαργκαρετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.