Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλαχιστον πηρε τον Μοισες στην αποστολη οποτε θα μπορει να αγωνιστει αν χρειαστει(που θα χρειαστει γιατι φροντισε να μην ζητησει αλλο παικτη).Αν στραβωσει ομως στη επιθεση η στα αριστερα δεν πρεπει να εισαι καλυμμενος;Αν θελουμε να κηνυγησουμε το σκορ εμπιστευεσαι τον Μητρογλου να μπει και να παρει το ματς;Εγω οχι, γι αυτο φωναζω για Νεμεθ ο οποιος ειναι εξαιρετικος ποδοσφαιριστης.Αριστερος χαφ(στα χαρτια τουλαχιστον) ειναι μονο ο Ζαιρι.Ποιος ο λογος λοιπον να μπει ο Φουστερ στην αποστολη απο τη στιγμη που εχεις ηδη 2 καλυτερους παικτες για τη θεση αυτη;

Ευχαριστουμε izerman!:lol:

A, και να πουν στα παιδια οτι αυριο εχουν τη ευκαιρια να περασουν μπροστα για 2η φορα...Ας σοβαρευτουν να παρουν τη νικη και να μην παρουσιασουν την ιδια ελλειψη σοβαροτητας οπως με τον Ηρακλη.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλι βλεπω να κατεβαινουμε χωρις αμυντικο χαφ ...

Ελπιζω ο Πανσεραικος να μη μπορεσει να το εκμεταλευθει αυτο ....

Ελπιζω να μην εχει γρηγορους παιχτες που να μπορουν να κρατησουν τη μπαλα στα ποδια τους γιατι την πατησαμε ...:-D:-D

Ποιος θα τους κυνηγαει ... ?? Ο Μαρινακης ... ??:lol:

Δημοσ.

Απλα μου τη σπαει το μα μενει ο Νεμεθ εκτος για να μπαινει ο Φουστερ. Τι τον πηραμε τοτε; Βασικα η αποκτηση Φουστερ ηταν ατοπη και τα χει κανει ρδελο στην 11αδα

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Απλα μου τη σπαει το μα μενει ο Νεμεθ εκτος για να μπαινει ο Φουστερ. Τι τον πηραμε τοτε; Βασικα η αποκτηση Φουστερ ηταν ατοπη και τα χει κανει ρδελο στην 11αδα

Ενώ ότι ήταν τιμωρημένος και έπρεπε να γυρίσει στην Ελλάδα έκοβε βόλτες στην Ουγγαρία δεν σου την σπάει?

Δημοσ.

Ε ακριβώς αυτό που λέει ο Privateer. Εκτός και αν σας άρεσε πέρσυ που έκανε ο καθένας ότι ήθελε όπως το ήθελε, και δεν έπεσε ούτε μια ποινή.

Δημοσ.

Μα γι αυτο δε τον αφησε εκτος τη προηγουμενη αγωνιστικη;; Σε ποσα ματς ακομα;;

Τεσπα παιχτες εχουμε απλα πρεπει να μπει στο ρυθμο της ομαδας για να μην εχει θεμα στα επομενα ματς. Εμενα αυτο ειναι το θεμα μου.

Δημοσ.

Δικιο εχετε και οι 2, αλλα ποσο θα τον τιμωρησει πια;Ας τον επαιρνε στην αποστολη κι ας μην τον εβαζε να παιξει αν δεν στραβωνε το ματς.Η ομαδα ειναι πανω απ ολα.

Δημοσ.

Δεδομένου του ότι εκ των πραγμάτων ο Βαλβερδε ειναι αναγκασμένος να αφήνει εκτος 11αδας παικτες αξίας που θεωρούν οτι πρέπει να παίζουν βασικοί πρεπει απο την αρχή να δειξει οτι δεν ανέχεται το παραμικρό σε θέματα πειθαρχιας - αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Ο Νεμεθ και ο Ζαιρι ειναι ιδανικές περιπτώσεις για να κανει επίδειξη δυναμης, αφου δεν ειναι Κατσικογιαννηδες ή Παπαδοπουλοι αλλά δεν είναι και Ριερα που μπορουν να κάνουν άνω κάτω την ομάδα.

Καλα κάνει κατά την άποψη μου γιατί ειδικά σε εσάς τα τελευταία χρόνια οι παίκτες είχαν μάθει νε κάνουν οτι θέλουν.

Δημοσ.
Μα γι αυτο δε τον αφησε εκτος τη προηγουμενη αγωνιστικη;; Σε ποσα ματς ακομα;;

Τεσπα παιχτες εχουμε απλα πρεπει να μπει στο ρυθμο της ομαδας για να μην εχει θεμα στα επομενα ματς. Εμενα αυτο ειναι το θεμα μου.

Ένα μήνα...

Δημοσ.
Δικιο εχετε και οι 2, αλλα ποσο θα τον τιμωρησει πια;Ας τον επαιρνε στην αποστολη κι ας μην τον εβαζε να παιξει αν δεν στραβωνε το ματς.Η ομαδα ειναι πανω απ ολα.

Επειδή η ομάδα είναι πάνω απ όλα γι αυτό ας τον αφήσει κανα μηνά στην εξέδρα να καταλάβει που έχει έρθει

Δημοσ.
Παλι Χολεμπας, Φουστερ βασικοι ελεος!!!!!!!

Δεν θελω να το πιστεψω!Περιμενω να αρχισει ο αγωνας πρωτα μπας και γινει τιποτα!Οχι εμμονες απο τωρα ρε γμτ...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...