Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς, αυτό που βλέπω είναι πως επαναλαμβάνεται η ιστορία του μπασκετικού ολυμπιακού και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Κόκκαλης θα φέρει τον ολυμπιακό στο 0 και ύστερα θα τον μοσχοπουλήσει στον επόμενο νταβατζή της δημόσιας ζωής της χώρας. Πάνω κάτω ότι κάνει και ο Βαρδινογιάννης με τον Παναθηναϊκό δηλαδή.

Όπως είναι τώρα ο Ολυμπιακός δεν κατεβάζει ούτε 18άδα. Αν επαληθευτούνε τα ρεπορτάζ των μεταγραφών όμως , πιστεύω πως θα έχει πιο ισορροπημένη 11άδα από πέρισυ. Ο πάγκος όμως ούτως ή άλλως θα είναι για κλάμματα.

Από τον Κρόκους, όλα να τα περιμένεις, αλλά εν προκειμένω, νομίζω ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Είναι πολύ εγωιστής ο γέρος για να αποχωρήσει με κάτω τα σώβρακα.

Νομίζω απλά ότι φοβήθηκε ότι ο Μπελούτσι θα του μείνει στα χέρια και τον έδωσε, όσο-όσο για να μικρύνει τη χασούρα.

Με 3-4 κινήσεις ποιότητας, ο Ολυμπιακός ανεβαίνει επίπεδο κι αν φέρει Κάλστρομ - Γκονζάλεζ- επιθετικό κλασης και πάρει και κανά 2 φθηνά backup για αριστερό χαφ και για κεντρικό αμυντικό, νομίζω ότι είμαστε καλά.

Το θέμα είναι θα τους πάρει? Πολύ αμφιβάλλω.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε Κόντη, την παλεύεις? Επειδή έπεσε κατηγορία σημαίνει ότι ήταν ομάδα Β Γαλλίας?

Μήπως θυμάσαι ότι στον όμιλό της η συγκεκριμένη ομάδα βγήκε πρώτη πάνω από τη Βαλένθια? Δηλαδή και η Βαλένθια ΓΤΠΚ είναι ε?

Τι άλλο θα σκαρφιστούν μερικοί για να αντισταθμίσουν τις εγχώριες σφαλιάρες, ένας Θεός ξέρει.

Να' ναι καλά ο θεσμός των Play Off, που φτιάχτηκε στα μέτρα σου, γιατί αλλιώς 2 χρονιές σερί, UEFA θα έπαιζες.

ε για να επεσε β κατηγορια εσενα πως σου φαινεται για ομαδα α κατηγοριας????

αμα εσενα σου αρκει να δικαιολογησεις την πικρα σου το οτι τερματισε πανω απο την βαλενθια εγω παω πασο αλλα και παλι ομαδα β εθνικης ειναι.να δω τι αλλο θα ακουσουμε "ελα μωρε αφου τερματισε πανω απο βαλενθια νταξει τωρα".

Δημοσ.

αμα εσενα σου αρκει να δικαιολογησεις την πικρα σου το οτι τερματισε πανω απο την βαλενθια εγω παω πασο αλλα και παλι ομαδα β εθνικης ειναι.να δω τι αλλο θα ακουσουμε "ελα μωρε αφου τερματισε πανω απο βαλενθια νταξει τωρα".

Με την δικιά σου λογική για την περυσινή χρονιά ο Ολυμπιακός αφου έριξε 5αρα και 4αρα στις Hertha και Benfica θα ήταν πρωταθλητής στο πορτογαλικό και Γερμανικό πρωτάθλημα αλλά με δυσκολία θα τα βγαζε πέρα με τη β εθνικής Γαλλίας.

Ενώ ο Παναθηναικός αφού κέρδισε την Ιντερ και έχασε 2 φορές από τον Εργοτέλη,ο Εργοτέλης θα θεριζε στη Ιταλία.

Δεν είναι όμως έτσι η μπάλα..Δεν πα να χεις και 3 φορες καλύτερους παίκτες τα πάντα γίνονται σε 1-2 παιχνίδια.Ωρες ώρες δεν καταλαβαίνω τις άτοπες συζητήσεις που πιάνετε.Όπως και δεν καταλαβαίνω ότι πολλοί έχετε επιλεκτική μνήμη εδω πέρα!!!Όπως λέει και ο Αλεφας μάθε μπαλιτσα :o :O

Τώρα για μεταγραφικά.Αν γίνουν οι μεταγραφές αριστερού χαφ και ενος καλού οργανωτή(με βαση τα ονοματα που λέγονται) η ομάδα θα χει τουλάχιστον στα χαρτιά καλύτερο ρόστερ από την περυσινή χρονιά.Στο γήπεδο φαίνονται όλα βέβαια :D

Δημοσ.

Δεν έχω καμία πίκρα φίλε. Εγώ τόσο μπορούσα, μέχρι εκεί έφτασα.

Εσύ που έχεις ομαδάρα :rolleyes: και παιχταράδες :lol: να φτάσεις παραπέρα κάποια στιγμή.

Μέχρι τότε άσε με εμένα να χάνω από τις ομάδες Β Γαλλίας κι όπου διεκδικείς εσύ στόχο να σου κλείνω το σπίτι.

Δημοσ.

Του Μπομπο εχει χαλασει ηδη, του Καλστορμ χαλαει, του Γκονζαλες στραβωνει, αλλο ονομα δεν εχει ακουστει και εχουν φυγει και 3 αξιολογοι παικτες... Μπηκε Ιουλιος και ακομα ψαχνονται... Αν βαρεθηκε η αν αναπαραχθηκαν τα καβουρακια, ας δωσει την ομαδα "στον επομενο νταβατζη" που λεει και ο φιλος μας :-D

Δημοσ.
Δεν έχω καμία πίκρα φίλε. Εγώ τόσο μπορούσα, μέχρι εκεί έφτασα.

Εσύ που έχεις ομαδάρα :rolleyes: και παιχταράδες :lol: να φτάσεις παραπέρα κάποια στιγμή.

Μέχρι τότε άσε με εμένα να χάνω από τις ομάδες Β Γαλλίας κι όπου διεκδικείς εσύ στόχο να σου κλείνω το σπίτι.

αυτη ειναι και η διαφορα φιλε μας εγω δεν παραμυθιαζομαι οτι εχω ΟΜΑΔΑΡΑ και ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ εσυ το πιστευεις και παει η σφαλιαρα στην ευρωπη συννεφο.αν δεν ηταν οι πλειοψηφια των γαυρων αλλαζονες και τραβαγαν και λιγο το αφτακι του θειου αντι να τραβανε προσοχες συνεχεια θα ειχε κανει πιο μεγαλα πραγματα ο οσφπ στην ευρωπη

Δημοσ.

η διαφορα μας ειναι στις τροπαιοθηκες που μενουν στην ιστορια. η διαφορα μας ειναι οτι ο ΘΡΥΛΟΣ εχει τη στοφα του πρωταθλητη ενω εσυ την ταμπελα του Loser και της κλαψας , η διαφορα μας ειναι η ποιοτητα των παιχτων που εχει ο ΘΡΥΛΟΣ σε σχεση με την αμπαλοσυνη της πλειοψηφιας των παιχτων της αεκ ... και κατι τελευταιο.. αν εσυ ποτε στην ζωη σου σηκωσεις 12/13 πρωταθληματα και 4/5 double κατσε τοτε να κραξεις προεδρο και διοικηση επειδη δε σου εφεραν ευρωπαικο! στις πρωτες στραβες ο λαος του θρυλου ειναι παντα στην θεση του.

μην ξεχνας ποιος σου σερβιρε τον μπασινα και το κριαρι περισυ ;)

η πικρια και η ζηλεια υπογραφουν οτιδηποτε γραφεις. περαστικα

Δημοσ.
Ε ναι, αν παίζεις από τον 2ο προκριματικό γύρο με τα ζαπορίζια, λογικό είναι να περνάς και στους ομίλους. Ημιτελικά έχεις να πας από το 0-3 με τον άγιαξ, τότε που στους 8 είχες παίξει με τη θρυλική λέγκια βαρσοβίας, ενώ στον όμιλο είχες τα τέρατα άαλμποργκ, και ναντ. Α και τελευταία φορά που έκανες πορεία ήταν το 2001. Μέχρι πέρσι, έφτανες στους 32 του ουέφα αν δεν κάνω λάθος.

Ξέχασες τους άμπαλους της Πόρτο πυ είχε έρθει τρίτη στον όμιλο.

Ξέχασες επίσης να μας αναφέρεις ότι η απειροελάχιστη Ναντ που είχε έρθει δεύτερη στον όμιλο είχε επίσης φτάσει στους 4...

Δημοσ.

καλη και η κληρωση της στο μπασκετ. χαλαρα

Η κλήρωση της Ευρωλίγκας δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα στις ελληνικές ομάδες. Αρχικά ήρθε η ψυχρολουσία, αφού Μαρούσι και Άρης θα κοντραριστούν στα προκριματικά.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο με Παρτιζάν, Μάλαγα, Εφές Πίλσεν, Λιέτουβος Ρίτας και μία ομάδα από τον προκριματικό.

http://www.sport-fm.gr/article/184507

Δημοσ.
Ξέχασες τους άμπαλους της Πόρτο πυ είχε έρθει τρίτη στον όμιλο.

Ξέχασες επίσης να μας αναφέρεις ότι η απειροελάχιστη Ναντ που είχε έρθει δεύτερη στον όμιλο είχε επίσης φτάσει στους 4...

Eχμ, σωστά αυτά, αλλά αν δεν είχε κατηγορηθεί η Δυναμό Κιέβου για δωροδοκία δεν θα είχε φτάσει ο ΠΑΟ εκεί.

Αργότερα άκουσα ότι αθωώθηκε βέβαια, αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο γεγονός, ότι το βασικό συστατικό της τότε ομάδας, δεν ήταν η μπάλα που έπαιζε, αλλά η τύχη που την κυνηγούσε.

Δημοσ.
η διαφορα μας ειναι στις τροπαιοθηκες που μενουν στην ιστορια. η διαφορα μας ειναι οτι ο ΘΡΥΛΟΣ εχει τη στοφα του πρωταθλητη ενω εσυ την ταμπελα του Loser και της κλαψας , η διαφορα μας ειναι η ποιοτητα των παιχτων που εχει ο ΘΡΥΛΟΣ σε σχεση με την αμπαλοσυνη της πλειοψηφιας των παιχτων της αεκ ... και κατι τελευταιο.. αν εσυ ποτε στην ζωη σου σηκωσεις 12/13 πρωταθληματα και 4/5 double κατσε τοτε να κραξεις προεδρο και διοικηση επειδη δε σου εφεραν ευρωπαικο! στις πρωτες στραβες ο λαος του θρυλου ειναι παντα στην θεση του.

μην ξεχνας ποιος σου σερβιρε τον μπασινα και το κριαρι περισυ ;)

η πικρια και η ζηλεια υπογραφουν οτιδηποτε γραφεις. περαστικα

την ειδα την στοφα του πρωταθλητη που δεν μπορουσε να νικησει την καλαμαρια η στοφα και γι ανα μην χασει το πρωταθλημα η στοφα αλλα και τα προκριματικα και το χρημα απο τους ομιλους το πηρε στα χαρτια η στοφα και τελικα ουτε στους ομιλους περασε η στοφα γιατι εχασε απο καποιους κυπριους η στοφα.τωρα οσο αφορα τα 12/13 και ενα του δουρου προσωπικα δεν θελω να το κανει η ομαδα μου οπως το εκανες εσυ (μονο ο ολυμπιακος και το αιγαλεο.......)καταλαβες στοφα?

οσο αφορα τον μπασινα δεν πασαρες τιποτα εσυ τον ηθελες αλλα δεν σου εκατσε το τριετες κλειστο που ηθελε ο παιχτης και ασε τα παραμυθια που σου λεει ο πρωταθλητης.κριαρι δεν ξερω ποιον εννοεις τον αβρααμ παπαδοπουλο??καλα αφτος στο ολυμπιακο δεν δινει παραστασεις???B)στοφα.

Δημοσ.

συνεντευξη Μποτου σημερα.τον ρωτανε ποιους παιχτες ελληνες θα ηθελες να εχεις και λεει τοροσιδη αβρααμ και σοιλεδη!!!

Δημοσ.
την ειδα την στοφα του πρωταθλητη που δεν μπορουσε να νικησει την καλαμαρια η στοφα και γι ανα μην χασει το πρωταθλημα η στοφα αλλα και τα προκριματικα και το χρημα απο τους ομιλους το πηρε στα χαρτια η στοφα και τελικα ουτε στους ομιλους περασε η στοφα γιατι εχασε απο καποιους κυπριους η στοφα.τωρα οσο αφορα τα 12/13 και ενα του δουρου προσωπικα δεν θελω να το κανει η ομαδα μου οπως το εκανες εσυ (μονο ο ολυμπιακος και το αιγαλεο.......)καταλαβες στοφα?

οσο αφορα τον μπασινα δεν πασαρες τιποτα εσυ τον ηθελες αλλα δεν σου εκατσε το τριετες κλειστο που ηθελε ο παιχτης και ασε τα παραμυθια που σου λεει ο πρωταθλητης.κριαρι δεν ξερω ποιον εννοεις τον αβρααμ παπαδοπουλο??καλα αφτος στο ολυμπιακο δεν δινει παραστασεις???B)στοφα.

Κάποιος να μας πει σε παρόμοια περίπτωση στο basket τι συνέβη... :whistle:

Για τον Μπασινά κόντεψε να γίνει εμφύλιος στην ομάδα κι έτσι τον πήρες εσύ, δόξα τω Θεώ. Μην πιστεύεις ότι γράφει η Ώρα και η Score. Στο τέλος θα μας πεις ότι τον κλέψατε κιόλας μέσα από τα χέρια μας.

Όσο για τον Αβραάμ Mr Ταχτσίδη, θα ήθελές να έχεις Αβραάμ έστω και υπό μορφή κριαριού.

Δημοσ.
Κάποιος να μας πει σε παρόμοια περίπτωση στο basket τι συνέβη... :whistle:

Για τον Μπασινά κόντεψε να γίνει εμφύλιος στην ομάδα κι έτσι τον πήρες εσύ, δόξα τω Θεώ. Μην πιστεύεις ότι γράφει η Ώρα και η Score. Στο τέλος θα μας πεις ότι τον κλέψατε κιόλας μέσα από τα χέρια μας.

Όσο για τον Αβραάμ Mr Ταχτσίδη, θα ήθελές να έχεις Αβραάμ έστω και υπό μορφή κριαριού.

την ωρα την συχαινομαι και το score το εχω κοψει καιρο δεν τον κλεψαμε αλλα μην μου πεις οτι δεν τον θελατε καν.τον αβρααμ δεν τον ηθελα απο οταν επαιζε στον αρη και ειδικα μετα τις εμφανισεις του με εθνικη και με οσφπ στην ευρωπη δεν τον θελω 2 φορες.

Δημοσ.
Eχμ, σωστά αυτά, αλλά αν δεν είχε κατηγορηθεί η Δυναμό Κιέβου για δωροδοκία δεν θα είχε φτάσει ο ΠΑΟ εκεί.

Αργότερα άκουσα ότι αθωώθηκε βέβαια, αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στο γεγονός, ότι το βασικό συστατικό της τότε ομάδας, δεν ήταν η μπάλα που έπαιζε, αλλά η τύχη που την κυνηγούσε.

Που το είχες ακούσει ότι αθωώθηκε; Από περιέργεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...