Dropsreef Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Α γειά σου. Λέει πως δέχθηκε στην πλάτη και καπάκι εμφανίζεται το στοπ-καρέ με τον αγκώνα. Γιατί δεν άφησαν απλά ολόκληρο το βίντεο ? Ε? Προβοκατσια.Το κρατος του Ολυμπιακου.Να ποιος ειναι ο Ολυμπιακος και τα λοιπα και τα λοιπα. Πες μας που θελεις να καταλήξεις Johnny... Που το καταλάβατε καλέ πως με λένε Γιάννη?
juno12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Α γειά σου. Λέει πως δέχθηκε στην πλάτη και καπάκι εμφανίζεται το στοπ-καρέ με τον αγκώνα. Γιατί δεν άφησαν απλά ολόκληρο το βίντεο ? Ε? καλά μην πιστεύεις στα μάτια σου τότε άλλο ένα αριστοτεχνικό μονταζ http://s1021.photobucket.com/albums/af335/DONbasketblog/?action=view¤t=asas.gif ---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- Έχω την περιέργεια να δω που θα καταλήξει αυτη η συζήτηση των τελευταίων ημερων.Ποιο θα ειναι το συμπέρασμα στο οποιο θα καταλήξουμε το πόσο κάφροι κι απολίτιστοι είναι οι φανατικοί οπαδοί των μεγάλων ομάδων στην ελλάδα.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει. Οι Ολυμπιακοί κατάντησαν mainstream πρόβατα. Οι Παναθηναικοί κάργα λαικιστές και αλαζόνες. Καλά οι ΑΕΚτσήδες στον κόσμο τους. Πόσο γουστάρω φέτος να πάρει πρωτάθλημα κάνας Άρης η κάνας ΠΑΟΚ. Σιγά μην τους αφήσουν όμως απο το ΠΟΚ. Είδατε το πανό στον αγώνα Άρης-Ατλέτικο; "Who can salvate Greek Football" Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν οι οπαδοί.
Dropsreef Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 το πόσο κάφροι κι απολίτιστοι είναι οι φανατικοί οπαδοί των μεγάλων ομάδων στην ελλάδα. Δεν σε βλεπω ομως να μιλας για τα αεροβολα στο Οακα λιγα χρονια πριν στο μπασκετ,δεν σε βλεπω να μιλας για τα ακρωτηριασμενα δαχτυλα λιγους μηνες πριν,δεν σε βλεπω να μιλας για το ντου στον Μπαγιεβιτς.Κατα εναν παραξενο τροπο ασχολεισαι αποκλειστικά με την υπόθεση Τζόρβα για το παγωμένο βιντεο και τα λοιπα και τα λοιπα.... Αρα δεν αναφερεσαι στο ποσο καφροι και απολιτιστοι ειναι οι φανατικοι οπαδοι των μεγαλων ομαδων στην Ελλαδα αλλα για το ποσο καφροι και απολιτιστοι ειναι οι οπαδοι του Ολυμπιακου.Σωστά? Ορίστε και η γνώμη σου σχετικά με το καφριλικι των οπαδων γενικότερα.Εγω μονο για τον Τζορβα βλεπω.Εσυ?
juno12 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν σε βλεπω ομως να μιλας για τα αεροβολα στο Οακα λιγα χρονια πριν στο μπασκετ,δεν σε βλεπω να μιλας για τα ακρωτηριασμενα δαχτυλα λιγους μηνες πριν,δεν σε βλεπω να μιλας για το ντου στον Μπαγιεβιτς.Κατα εναν παραξενο τροπο ασχολεισαι αποκλειστικά με την υπόθεση Τζόρβα για το παγωμένο βιντεο και τα λοιπα και τα λοιπα.... Αρα δεν αναφερεσαι στο ποσο καφροι και απολιτιστοι ειναι οι φανατικοι οπαδοι των μεγαλων ομαδων στην Ελλαδα αλλα για το ποσο καφροι και απολιτιστοι ειναι οι οπαδοι του Ολυμπιακου.Σωστά? αν αναφέρεσαι σ'εμένα, μάλλον δεν κατάλαβες ακόμα οτι είμαι γαύρος. καταλάθος έκανες quote σ'εμένα;
Lasamaxi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Προβοκατσια.Το κρατος του Ολυμπιακου.Να ποιος ειναι ο Ολυμπιακος και τα λοιπα και τα λοιπα. Πες μας που θελεις να καταλήξεις Johnny... Εγώ μπήκα σε αυτή την κουβέντα όταν είδα πως κάποιοι θεωρούν την ιστορία με τον Τζόρβα κατασκευασμένη. Και με ενδιαφέρει να δω που θα καταλήξουν αυτοί που το πιστεύουν αυτό.
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ μπήκα σε αυτή την κουβέντα όταν είδα πως κάποιοι θεωρούν την ιστορία με τον Τζόρβα κατασκευασμένη. Και με ενδιαφέρει να δω που θα καταλήξουν αυτοί που το πιστεύουν αυτό. Ότι υπάρχει πράσινη παράγκα. Κάτι άλλο;
geovard Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ότι υπάρχει πράσινη παράγκα. Κάτι άλλο; Όχι όχι.Κάνεις λάθος.Δεν έχει στηθεί ακόμη παράγκα. Ψάχνουμε γιά τα υποστηλώματα.Και μετά το καραβόπανο. Πέρα από το πέναλτι στο Βικελλίδης, τίποτα δεν δείχνει ότι υπάεχει παραγκα. Αλλά κι αυτό ήταν ένα τυχαίο γεγονώς ανικανότητας ενός διαιτητή. Όλα είναι καθαρά.Μόνο ο Μαρινάκης έχει πρεμούρα να ελέγξει τη διαιτησία όντας πρόεδρος της σουπερλίγκας με το να προτείνει Βασσάρα. Δεν έχει καμία διάθεση ο Μπίλης να γίνει κάθαρση και λέει λόγια τού αέρα. Απλά πράγματα.
Στέλιος7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι εκτος αποστολης Ζαιρι και Νεμεθ.Αν δεν τραβηξει ο Παντελιτς θα βαλει αναγκαστικα τον καγκουρα και αν παθει κατι ο Ριερα(μακρια απο μας) θα κανει αλχημιες.Εξαιρετικα
Dropsreef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Παλι εκτος αποστολης Ζαιρι και Νεμεθ.Αν δεν τραβηξει ο Παντελιτς θα βαλει αναγκαστικα τον καγκουρα και αν παθει κατι ο Ριερα(μακρια απο μας) θα κανει αλχημιες.Εξαιρετικα Και ποιον απο τους παρακατω να αφησει εκτος αποστολης ρε Στελιο?Για πες μου για να καταλάβω και εγω γιατι μονο γκρινια βλεπω απο την πλευρά σου Α ρε Κοκαλης που σας χρειαζεται ορισμενους.Να παιζεις με Λεοναρντο αριστερο χαφ Ντομι αμυντικο χαφ και Οσκαρ σε οργανωτικο ρολο Αντώνης Νικοπολίδης, Ούρκο Πάρντο, Βασίλης Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φρανσουά Μοδέστο, Χοσέ Χολέμπας, Όλοφ Μέλμπεργκ, Μοϊσές Ουρτάδο, Ντουντού Σεαρένσε, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κέβιν Μιραλάς, Ντένις Ρόμενταλ, Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ, Μάρκο Πάντελιτς
Στέλιος7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Και ποιον απο τους παρακατω να αφησει εκτος αποστολης ρε Στελιο? Αυτο ειναι ευκολο.Μιραλας-Φουστερ εξω,Νεμεθ-Ζαιρι μεσα.Κανεις λες και η αποστολη εχει τους γκαλακτικος μεσα και δεν μπορουν να μπουν αλλοι. Για πες μου για να καταλάβω και εγω γιατι μονο γκρινια βλεπω απο την πλευρά σου. Αλλο γκρινια αλλο κριτικη.Οταν λεμε μετα τον αγωνα κρινουμε εκ του αποτελεσματος και οταν τα λεμε πριν ειμαστε γκρινιαριδες. Α ρε Κοκαλης που σας χρειαζεται ορισμενους.Να παιζεις με Λεοναρντο αριστερο χαφ Ντομι αμυντικο χαφ και Οσκαρ σε οργανωτικο ρολο Οτι να 'ναι(no offence) Α, πες μου και τι θα πρεπει να γινει κατα τη γνωμη αν τραυματιστουν Ριερα-Παντελιτς.
alexis333 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Eλα μωρε που θα κλαψουμε για το Ζαιρι ... Τοσο καιρο προσπαθουσαμε να απαλαχτουμε και τωρα στραβωνουμε κι ολας .... Ειναι 3 για αυτη τη θεση : Φετφα , Ρομενταλ και Μιραλας Κανενα απο αυτους δε θα εβγαζα για να βαλω τον Ζαιρι ....
alexis333 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε ξεκοληστε απο το Νεμεθ και τον Ζαιρι ... Αλλου ειναι το θεμα μας ... Στο αμυντικο χαφ .... Εκει πρεπει να προσεξει ο Βαλβερδε .. Αν κατεβει με Ιμπαγασα ,Ντουντου και Φουστερ στο κεντρο και οι αλλοι εχουν κανα καλο επιθετικο και καποιον να κραταει λιγο τη μπαλα παει την κατσαμε τη βαρκα παλι .. Οπως ακριβως με τον Ηρακλη .. Ο Νεμεθ ειναι το θεμα μας τωρα .. ??
izerman76 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 παντως για να μη πλακωνεστε, στη λιστα που ποσταρατε εχει 16 παικτες, χωρανε δυο ακομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.