Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
επειδή δεν το θυμάμαι, ο τζόρβας ενημέρωσε κατα τη διάρκεια του αγώνα ότι έχει snipers στην κερκίδα;

ή έσφιγγε δόντια και έλεγχε τον πόνο για τη φανέλα ξέρω γω κι επειδή για ένα κούτελο ζούμε;

Εξακολουθείτε να το παίζετε ...Κούγιες αν και αυτός αναλαμβάνει την υπεράσπιση δολοφόνων και εμπόρων ναρκωτικών. Δεν βγαίνει άκρη με υποθέσεις.

Γιατί βέβαια στα ντέρμπυ Ολυμπιακού Παναθηναϊκού πολλά συμβαίνουν οπότε δεν με εκπλήσσει άν έγινε κάτι τέτοιο που λέει ο Τζόρβας. Σκεφτείτε μόνο ότι ειδικά οι Ολυμπιακοί μετέρχονται οποιασδήποτε μεθόδου γιά να πάρουν τους τρείς βαθμούς.Σε ποιό άλλο μέρος του κόσμου θα κατέβαινε η αποστολή του ΠΑΟ στο Παναθηναϊκό στάδιο γιά ....ξεμούδιασμα επειδή τα αστερια οι φίλαθλοι έκλεισαν τους δρόμους με επεισόδιοα?

Θέλει μήπως κανείς από σας (τους Ολυμπιακούς) να πάμε στοίχημα ότι το ματς στο Καραϊσκάκη φέτος θα ξεκινήσει πάλι με μεγάλη καθυστέρηση? Αφού το μάθαμε πιά το κόλπο.Είναι τόσο προβλέψιμοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Τουλάχιστον των άλλων ομάδων προτοτυπούν και έχει ενδιαφέρον.

Να κάνω μιά προσπάθεια να πώ ότι το μπουκάλι το νερό που πέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο αοβαρός και αξιότιμος βάζελος δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης το έκανε γιατί ένας παίχτης διψούσε? Θα το πιστέψετε?

Τέλος να πω ότι ενώ θα έπρεπε να μιλάμε σήμερα γιά μπάλα μιάς και οι ομάδες μας χθες έκαναν μεγάλες νικες με καλη απόδοση ασχολούμαστε πάλι με τα αεροβόλα. Όταν βλέπω όμως προσπάθειες να δικαιολογίσετε τους τρελους δεν μπορώ και ξεφεύγω κι εγώ.

Δημοσ.

Πρέπει αν θυμάμαι καλά τη φάση να ήταν κάποιο κόρνερ και έπιανε την πλάτη του. Πήγε κοντά ο διαιτητής και του έδειχνε ότι κάτι τον χτύπησε στην πλάτη

Δημοσ.
Όταν κάποιοι τρελαμένοι ναρκωμανείς που θέλεουν ανα αποκαλούνται οπαδοί αφαίρεσαν τη ζωή του Φιλόπουλου...

Διαφορά.

Μην μπερδεύεις το συμβάν με τον Φιλοπουλο με εκείνα στα γήπεδα.

Ο Φιλοπουλος πήγε σε ενα οργανωμένο απο καιρό ντου. Ηξερε ποιοι ειναι οι κίνδυνοι τα έβαλε κατω, τα ζύγισε και αποφάσισε. (Τους μονους που λυπάμαι σε αυτα τα νταραβέρια ειναι τους συγγενείς)

Στο γήπεδο παω εγω, εσυ, ο αλλος. Αν εγω έφαγα ξύλο απο την γυναίκα μου και θελω να τα σπάσω, την πληρώνεις και εσυ που πήγες να δεις εναν αγώνα.

Βάζουν γι αυτούς το χέρι στη φωτιά και εγγυώνται.?

Οπου υπερτερεί η ψυχολογία της μάζας, δεν βάζω το χερι μου στην φωτιά για κανεναν. Μερικές φορές ουτε για τον ιδιο μου τον εαυτό!

Εγω δεν είπα τίποτα για υπεράσπιση, αλλα τον στρουθοκαμηλισμό φτύνω.

Δημοσ.
Διαφορά.

Μην μπερδεύεις το συμβάν με τον Φιλοπουλο με εκείνα στα γήπεδα.

Ο Φιλοπουλος πήγε σε ενα οργανωμένο απο καιρό ντου. Ηξερε ποιοι ειναι οι κίνδυνοι τα έβαλε κατω, τα ζύγισε και αποφάσισε. (Τους μονους που λυπάμαι σε αυτα τα νταραβέρια ειναι τους συγγενείς)

Στο γήπεδο παω εγω, εσυ, ο αλλος. Αν εγω έφαγα ξύλο απο την γυναίκα μου και θελω να τα σπάσω, την πληρώνεις και εσυ που πήγες να δεις εναν αγώνα.

Ερώτηση:

Αυτοί οι τύποι που έσφαξαν σαν το αρνί το Φιλόπουλο δεν πάνε νομίζεις στο Καραϊσκάκη να δούνε αγώνες!

Εδώ σκότωσαν και δεν θα μπορούσαν να σημαδέψουν με μολύβια τον Τζόρβα?Εγώ δεν ξέρω αν όντως το χτύπησαν, αλλά η λογική λέει ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να το κάνουν.

Δημοσ.
Δεν το παίζω Κούγιας,μια ερώτηση έκανα

ο konnak απάντησε,εσύ θίχτηκες,γιατί άγνωστο

Ασφαλώς και δεν θίχτηκα. Αλλά δεν είδα που έκανες διάλογο με τον konnak. Αφορμή από αυτά που εγραψες πήρα για να πω μερικές αλήθειες πιστεύω.

Εγώ θα πρότεινα κάτι που δεν το έχει κάνει κανείς από εσάς.Κάποτε στο γήπεδο πλχκώθηκα με τον διπλανό μου ομοϊδεάτη γιατί δεν τον άντεχα να ξερνάει όλη την ώρα ένα βόθρο βρισιές.Εσαείς θα το κάνατε ή θα του λέγατε και μπράβο?

Εγώ πάω στο γήπεδο)όποτε ευκαιρώ) γιά να δω μπάλα.Την όποια μπάλα. Σπανια να φωνάξω κάοιο μπινελίκι στο διαιτητή και αυτό αν τον δώ να είναι μονόπλευρος όπως στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη που ο Δαλούκας πήγε να διορθώσει ανρπιτυχώς τη μαλακία του πέναλτι.

Δημοσ.
Πρέπει αν θυμάμαι καλά τη φάση να ήταν κάποιο κόρνερ και έπιανε την πλάτη του. Πήγε κοντά ο διαιτητής και του έδειχνε ότι κάτι τον χτύπησε στην πλάτη

ισχύει αυτό, αλλά ο άνθρωπος μέχρι και στη συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα δείχνει τη μελανιά που είχε από τον αγώνα με τον αστέρα στο οακα.

δηλαδή όσο δίκιο και να είχε, το έχασε από αυτό το λάθος.

ίσως γι'αυτό να μην έκανε μήνυση και ο παο.

Δημοσ.

Εγώ δεν το έχω δει ποτέ αυτό το βίντεο. Μόνο ένα στοπ-καρέ που κυκλοφορούσε στο ίντερνετ.

Ξαναρωτάω λοιπόν, έχουμε βίντεο από αυτή την συνέντευξη?

Δημοσ.

Έχω την περιέργεια να δω που θα καταλήξει αυτη η συζήτηση των τελευταίων ημερων.

Ποιο θα ειναι το συμπέρασμα στο οποιο θα καταλήξουμε

Δημοσ.

Α γειά σου. Λέει πως δέχθηκε στην πλάτη και καπάκι εμφανίζεται το στοπ-καρέ με τον αγκώνα. Γιατί δεν άφησαν απλά ολόκληρο το βίντεο ?

Ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...