Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά κατασκευάσατε το εν λόγω σκηνικό για να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις απο την ήττα.

:shock::shock::shock::shock::shock:

λιγο τσιπα

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν μπορω να τα βιντεο που ποσταρες (δεν εχω προσβαση στο utube) αλλα ενας ανθρωπος πυροβοληθηκε, λιγο σεβασμο

Δημοσ.
δεν μπορω να τα βιντεο που ποσταρες (δεν εχω προσβαση στο utube) αλλα ενας ανθρωπος πυροβοληθηκε, λιγο σεβασμο

Ποσταρα ενα βιντεο(θα εχεις δει απειρα τετοια) στο οποιο φαινεται ξεκαθαρα οτι η μελανια προυπηρχε.Εκει τελειωνει και το θεμα.Εκτος αν πρεπει να πιστεψω οτι ο Τζορβας ...ξεχασε που "πυροβοληθηκε":rolleyes:

Αν υπηρχε η παραμικρη πιθανοτητα να ισχυουν οι ισχυρισμοι του να εισαι σιγουρος οτι η διοικηση του Παο δεν θα το αφηνε ετσι, οπως και καμια αλλη διοικηση.Σε αυτη την περιπτωση νομιζω οτι δεν προχωρησαν καν σε καταγγελια...Γιατι;

Επαναλαμβανομαστε ομως, και δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει η συζητηση.Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.Καλο ειναι ομως να μην μιλαμε περι "τσιπας":-)

Δημοσ.

το σημαδι απο τη φωτογραφια του ιατροδικαση προπυπηρχε και αυτο;

τελος παντων, αν εσεις θελετε να δικαιολογησετε κοκκινους και πρασινους δολοφονους δικαιολογειστε τους. εγω δε θα παρω, ευχαριστω

Δημοσ.
Ποσταρα ενα βιντεο(θα εχεις δει απειρα τετοια) στο οποιο φαινεται ξεκαθαρα οτι η μελανια προυπηρχε.Εκει τελειωνει και το θεμα.Εκτος αν πρεπει να πιστεψω οτι ο Τζορβας ...ξεχασε που "πυροβοληθηκε":rolleyes:

Αν υπηρχε η παραμικρη πιθανοτητα να ισχυουν οι ισχυρισμοι του να εισαι σιγουρος οτι η διοικηση του Παο δεν θα το αφηνε ετσι, οπως και καμια αλλη διοικηση.Σε αυτη την περιπτωση νομιζω οτι δεν προχωρησαν καν σε καταγγελια...Γιατι;

Επαναλαμβανομαστε ομως, και δεν υπαρχει λογος να συνεχιστει η συζητηση.Ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.Καλο ειναι ομως να μην μιλαμε περι "τσιπας":-)

Ο Τζόρβας έκανε το λάθος να δείξει και το σημάδι στο χέρι που όπως φάνηκε προυπήρχε. Τα σημάδια στην πλάτη όμως μάλλον ήταν από αεροβόλο. Αν δεν ήταν, με το δικό σου σκεπτικό, θα ζήταγε ο ολυμπιακός να εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή, σωστά?? Νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...

Δημοσ.
Ο Τζόρβας έκανε το λάθος να δείξει και το σημάδι στο χέρι που όπως φάνηκε προυπήρχε. Τα σημάδια στην πλάτη όμως μάλλον ήταν από αεροβόλο. Αν δεν ήταν, με το δικό σου σκεπτικό, θα ζήταγε ο ολυμπιακός να εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή, σωστά?? Νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...

Mε το ιδιο σκεπτικο μπορω να σου απαντησω οτι εφοσον ο Παναθηναικος ειχε ιατρικοδιακστικη γνωματευση υπερ του δεν κινήθηκε εναντιον του Ολυμπιακού.Εκτος αν επιασε τετοια μεγαλοψυχια τον Πατερα και τον Βγενο να μην πειραξουν τον θειο Σωκο

Δημοσ.

Ούτε μετά τις κασέτες του Σάββα κινήθηκε ο Παναθηναϊκός ή η ΕΠΟ κατά του οσφπ. Αυτό τι σημαίνει? Ότι ο Σάββας δεν τα είπε ποτέ?

Δημοσ.

Κοιτα η κασετα ηταν προιον υποκλοπης οποτε δεν εξεταζεται. Αλλα και περα απ αυτο τι θα λεγαν;

Ρωτηστε τον κυριε δικαστα τι ειναι οι φυσουνες;;;

Ενω στο θεμα του Τζορβα απ τη στιγμη που ο ντοκτορ εβγαλε το πορισμα, δεν υπηρχε λογος να μη το συνεχισουν. Πως να το πω..δε θα το αρχιζαν καν

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Οπότε θα σου υπενθυμίσω την υπόθεση με τους "κοριούς" στη λεωφόρο. Αφού υποτίθεται ότι είχαν τους κοριούς στα χέρια τους γιατί άφησαν το θέμα να ξεχαστεί?

Γι'αυτό λέω, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...

Δημοσ.

Προσέξτε κάτι.

Η λογική που λέει ότι αφού κάποιος δεν τιμωρήθηκε άρα είναι αθώος μόνο στην Ελλάδα έχει πέρασση.

Γιατί τιμωρήθηκε ποτέ κανένας πολιτικός όταν ξέρουμε όλοι ότι οι πολιτικοί έχουν κατακλέψει?

Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι η αστυνομία αδυνατεί να προστατέψει τον κόσμο και ότι η διακιοσύνη κάνει την τυφλή!

Όταν βλέπεις να ρίχν9ουντη Γιουβέντους και τη Μίλαν παλιότερα στη serie B' απογοήτευση σου δημιουργεί κάτι τέτοιο. Και δεν νομίζω να είναι μόνο οι γείτονές μας μαφιόζοι ε?

Είμαστε πολύ πίσω φίλοι μου όχι γιατί δεν κάνουμε προσπάθειες να πάμε μπροστά, αλλά γιατί ως λαός έτσι μάθαμε να λειτουργούμε, με κουκουλώματα.

Είμαστε οι μόνοι που θέλουμε να πάρουμε ένα πρωτάθλημα ακόμη και με τοι να απειλήσουμε τη ζωή κάποιου, γιά να έχουμε να το παίζουμε μετά μάγκες!

Θα τρίζουν τα κόκκαλα τού ...Λεωνίδα!

Δημοσ.

Για να καταλάβω, συζητάμε για το ποιος ειναι πιο κάφρος και μπετοβλακας απο τον άλλον?

Αυτο παει για ολες τις ομάδες.

Δεν υπάρχει λογική "ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ" - "ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ" - "ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ κλπ..."

Δημοσ.
Οπότε θα σου υπενθυμίσω την υπόθεση με τους "κοριούς" στη λεωφόρο. Αφού υποτίθεται ότι είχαν τους κοριούς στα χέρια τους γιατί άφησαν το θέμα να ξεχαστεί?

Γι'αυτό λέω, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...

Δε διαφωνω..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Για να καταλάβω, συζητάμε για το ποιος ειναι πιο κάφρος και μπετοβλακας απο τον άλλον?

Αυτο παει για ολες τις ομάδες.

Δεν υπάρχει λογική "ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ" - "ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ" - "ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ κλπ..."

Εννοείτε ότι η καφρίλα δεν έχει πατρίδα και ότι όποιος δεν την στηλιτεύει είναι συνένοχος.

Ρωτώ όμωε μιάς και συζητάμε γιά τον Τζόρβα, γιατί μερικοί εδώ και αλλού ως άλλοι δικηγόροι πορσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Τζόρβας περίπου αυτοτραυματίστηκε? Δεν ξέρουν τι φυντάνια έχει στους κολπους της καθε ομάδα? Βάζουν γι αυτούς το χέρι στη φωτιά και εγγυώνται.? Μη γίνεστε αστείοι. Όταν κάποιοι τρελαμένοι ναρκωμανείς που θέλεουν ανα αποκαλούνται οπαδοί αφαίρεσαν τη ζωή του Φιλόπουλου, ή όταν περνάνε με μηχανάκια και ρίχνουν μολότωφ στα γραφερία συνδέσμων του Ολυμπιακου ή της ΑΕΚ ψωρίς να ξέρουν αν κάποιος είναι μέσα τι μπορείς να πείς μετά? Ότι κωλώσδανε να βάλουν στο σημάδι τον Τζόρβα? Δεν με εκπλήσσει καθόλου αν έγινε.Με εκπλήσσετε εσείς που προσπαθείτε να αποδείξετε ότι μέσα στο πλήθος δεν υπήρχε κάποιος... ράμπο με αεροβόλο!

Εγώ δεν εγγυώμαι γιά κανέναν! Λέτε να είμαι χαζός?

Δημοσ.

επειδή δεν το θυμάμαι, ο τζόρβας ενημέρωσε κατα τη διάρκεια του αγώνα ότι έχει snipers στην κερκίδα;

ή έσφιγγε δόντια και έλεγχε τον πόνο για τη φανέλα ξέρω γω κι επειδή για ένα κούτελο ζούμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...