guido Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 βρε καλά τα λες για τις φυλλάδες , αλλά ασχέτως από αυτό η μήνυση έχει γίνει από 23/6/2010 , και ανακοινώθηκε σήμερα; ειλικρινά πως και έμεινε κρυφό τότε;(ή απλα δεν το θυμάμαι) , και ποιο το νόημα να περιμένεις να το ανακοινώσεις 3 μήνες μετά; αντίποινα για το εξώδικο σε gwf κάνουν;
margaritagr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ναι κι εγω το σκεφτηκακαι λεω πως τοσο καιρο ο Δημητρακης δεν εχει πεταξει καμια σποντα
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Για τος φίλους μου τους Παναθηναϊκούς, πως να φτιάξτε μόνοι τα φάρμακά σας. Σήμερα προβλέπεται μια δύσκολη νύχτα! Αρχίζουμε: Το πρόβλημα: Δυσκολίες στη χώνεψη Το φυσικό φάρμακο: Λικέρ με μαραθόσπορο Τι θα χρειαστείτε: 65 γρ. μαραθόσπορο50 γρ. γλυκάνισο15 γρ. γεντιανή35 γρ. κόλιανδρο65 γρ. φλούδα πορτοκαλιού 500 ml κόκκινο κρασί 500 ml ουίσκι Πώς θα το χρησιμοποιήσετε: Κάθε φορά που αισθάνεστε το στομάχι σας «βαρύ», πίνετε μισό ποτηράκι του κρασιού από το λικέρ. (Αν είναι να κατεβάζετε απο ενα ποτηράκι σε κάθε γκολ, προβλέπετε σήμερα να γίνεστε ΝΤΙΡΛΑ .... ) :-D
lionheart75 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 5 - 1 1 σούτ, 1 γκόλ. Μεγάλη εμφάνιση ... για την Μπάρτσα!.
margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 οριστε Ερνεστο τωρα που τραυμτιστηκε κ δεν παιζει ο Ουρταδο ποιος θα ναι κοφτης? εσυ?? εγω?? ο Ρομαριο? η Μαρινα μηπως???
foufoutios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα ειναι πολυ μπροστα ο Βαλβερδε.. Και η Μπαρτσα επαιζε χωρις επιθετικο περιοχης και εριξε πεντε!
Chris_85 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 http://basketnet.gr/main/3/comments/articles/2/sxolio-sirigos-208.html Ο Ολυμπιακός θέλει το... περσινό πρωτάθλημα! Η μεγάλη διαφορά του Κέσελι, με τις προηγούμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού, πλην του Κατσίβελη είναι πως οι Σπανούλης, Νίλσεν, Νεστέροβιτς ξέρουν καλά πως πάνε στο λιμάνι για να κάνουν τη δουλειά άμεσα. Ο Κέσελι πάλι έρχεται στον Ολυμπιακό για να καλύψει (λογικά) τη δυσκολότερη θέση της πεντάδας, μόλις στα 22 χρόνια του και με τις προηγούμενες δύο αποδράσεις του εκτός Σερβίας να μην έχουν βγάλει- εδώ που τα λέμε- και μάτια. Κυρίως έρχεται για να στελεχώσει μία περιφερειακή γραμμή ως βασικός μαζί με τους Τεόντοσιτς, Σπανούλη, η οποία θα τα βάλει για να πάρει το πρωτάθλημα με τους Διαμαντίδη, Νίκολας και Σάτο. Εκ πρώτης όψεως η πράσινη τριάδα, είναι (το λιγότερο) ετοιμότερη και με μεγαλύτερες εμπειρίες πρωταθλητισμού από την «ερυθρόλευκη», ακόμη και αν το ένα μέλος από τα τρία του Ολυμπιακού ήρθε κατευθείαν από το αντίπαλο στρατόπεδο και ξέρει καλά να παίρνει τίτλους. Το μπάσκετ όμως δεν είναι πινγκ-πονγκ και με δεδομένο ότι πίσω από τον Κέσελι υπάρχουν ο επίσης… αμούστακος, Παπανικολάου, ο τραυματίας, Βασιλόπουλος και ο «αμφισβητημένος» μέχρι βλακείας, Πελεκάνος, γίνεται αντιληπτό ότι η θέση «3» των Πειραιωτών είναι από την αρχή έως το τέλος ένα μεγάλο ρίσκο… Με προοπτική θα μου πείτε, καθώς οι δύο από τους τέσσερις παίκτες έχουν όλα τα χρόνια μπροστά τους και σωματοδομή που θα ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη. Όμως σε έναν σύλλογο που η υπομονή έχει εξαντληθεί προ πολλού και τα εκατομμύρια των Αγγελόπουλων αφαιρούν κάθε δικαιολογία από τους προπονητές για τις επιλογές τους, ο Ίβκοβιτς ξέρει πως ο Ολυμπιακός ήθελε το… περσινό πρωτάθλημα; ΥΓ. Το ξαναλέμε και ας γίνουμε κουραστικοί για να το καταλάβουν μέχρι και οι… μπετόβλακές. Στο basketnet είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι επειδή ότι γράφεται κανείς δεν αναρωτιέται γιατί γράφεται. Δεν ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κανέναν… Κατανοητό; Θα δείξει... http://basketnet.gr/main/3/comments/articles/2/sxolio-sirigos-12810%CE%B2.html Γι'αυτό... έρχεται ο Ίβκοβιτς; Δεν ξέρω αν το χειροκρότημα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς την ώρα που αποβάλλονταν από τον Χριστοδούλου ήταν από συμπάθεια ή από την... ολυμπιακοφροσύνη κάποιων. Και φυσικά δεν θεωρώ ότι η δικαιοσύνη αποδίδεται μέσω χειροκροτημάτων ή δια βοής. Ξέρω όμως πως έχω δει παιχνίδια με αποφάσεις διαιτητών που θα υποχρέωναν προπονητές να... αυτοπυρπολούνταν αλλά εκείνοι ήταν κύριοι. Όπως πρέπει να είναι ένας προπονητής. Ο Ίβκοβιτς διάλεξε το χειρότερο-από κάθε άποψη- παιχνίδι του "Ακρόπολις" για να χάσει την ψυχραιμία του και να λειτουργήσει ως... οπαδός και έχει σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όσα ακολούθησαν. Ειδικά όταν στην ομάδα του έχει... φυντάνια όπως ο Κρίστιτς που δεν ψάχνουν καν αφορμή για να κάνουν έναν αγώνα "μπάχαλο". Μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μέρες, από την περασμένη Δευτέρα δηλαδή μέχρι πριν λίγες ώρες, ο "Ντούντα" λειτουργεί σαν να προσπαθεί να γκρεμίσει έναν μύθο που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια (και) στην Ελλάδα. Τόσο με τα όσα είπε στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Ολυμπιακού, όσο και με την συμπεριφορά του στον αγώνα του ΟΑΚΑ... Τον προπονητή Ίβκοβιτς που ανέβασε επίπεδο το ελληνικό μπάσκετ, όχι μόνο ο Ολυμπιακός αλλά ολόκληρο το άθλημα, τον θέλει μέχρι τα βαθιά γεράματα στην Ελλάδα. Ο αλαζόνας όμως και καβγατζής Σέρβος που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες, δεν νομίζω πως είναι επιθυμητός ούτε καν στους (υγιώς σκεπτόμενους) οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν βαρεθεί τα... εφέ. Ας αποφασίσει ο ίδιος ποιον Ίβκοβιτς θα μας φέρει όταν ξανάρθει με το καλό στην Ελλάδα... ΥΓ.: Για τον προπονητή Καζλάουσκας, οι... επιστήμονες του μπάσκετ, μπορούν να λένε ακόμη πολλά. Για τον άνθρωπο όμως Καζλάουσκας, όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι υπερήφανοι που βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. ΥΓ2. Όσο ταλέντο και αν έχει ο Τεόντοσιτς όταν με την πρώτη στραβή ρίχνει μπουνιές, θα αδικεί μία ζωή τον εαυτό του. Για να δουμε σε ποια γραμμη θα κινηθει και φετος η "αντικειμενικη" δημοσιογραφια του Ν. Συριγου, αλλα και οχι μονο. Εδω, θα μου πεις, μετατρεψαν τον Γιαννακη απο συμβολο του ελληνικου μπασκετ, σε Μπαναώτ', στον Ιβκοβιτς θα κολλησουν?
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 εκει στην Πρ δε τη παλευουν καστανο οι αθεοφοβοι συμπεριελαβαν στο πρωτοσελιδο τους, σαςν ευρωξεφτιλα, το 4-2 με τη ρεαλ!!!! Μα ποσο στοκοι ειναι καποιοι???? κι εχουν και την Ανορθωση απ την οποια επισης εχασαν:lol:
zoocra77 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά το 4-2 με την Ρεαλ είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι Ελληνικής ομάδας εναντίον ομάδας μεγαθηρίου του εξωτερικού από τότε που βλέπω μπάλα.Και είμασταν και με 10 από το 13(κάπου εκεί).Αν δεν έκανε και εκείνη την τρομερή επέμβαση ο Cassiyas στον Νταρκο ίσως και να παίρναμε και διπλό.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Διπλό δεν θα πέρναμε, αλλά θα ισοφαρίζαμε σε 3-3.
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Η ομάδα του Τάκη Λεμονή ήταν συγκλονιστική (το παραδέχθηκε και ο Ίκερ Κασίγιας μετά το τέλος του αγώνα)... Έχασε σωρεία ευκαιριών μέσα στη Μαδρίτη, κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ των εννέα κυπέλλων πρωταθλητριών και αδικείται κατάφορα από το αποτέλεσμα. Ο Νικοπολίδης, ο Τοροσίδης, ο Άντζας, ο Σέζαρ, ο Ραούλ Μπράβο, ο Λεντέσμα, ο Πατσατζόγλου, ο Στολτίδης, ο Τζόρτζεβιτς, ο Γκαλέτι, ο Λούα Λούα, ο Κοβάτσεβιτς, ο Ζεβλάκοβ, ο Νούνιες, κατέθεσαν την ψυχή τους... Όλοι τους ήταν συγκλονιστικοί και έκαναν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ξεχειλίζουν από υπερηφάνεια. http://sport24.gr/football/omades/Olympiakos/article298508.ece
geovard Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά το 4-2 με την Ρεαλ είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι Ελληνικής ομάδας εναντίον ομάδας μεγαθηρίου του εξωτερικού από τότε που βλέπω μπάλα.Και είμασταν και με 10 από το 13(κάπου εκεί).Αν δεν έκανε και εκείνη την τρομερή επέμβαση ο Cassiyas στον Νταρκο ίσως και να παίρναμε και διπλό. Σίγουρα ήταν μιά θαυμάσια εμφάνιση του Ολυμπιακού αλλά η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια δεν είναι δα και το μεγαθήριο του παρελθόντος. Έχει χάσει προ πολλού να ηνία από τη Μπαρτσελόνα όχι σε τίτλους αλλά σε πρεστίζ. Ποτέ δεν είδαμε τέτοια υπόκλιση απ όλους γιά τη Ρεάλ όπως γίνεται τα τελευτάι χρόνια με τη Μπάρτσα. Μόνο ο Άγιαξ τού Κρόιφ μπορεί να συγκριθεί με τη σημερινή Μπάρτσα. Γιά όσους θυμούνται. Νομίζω και η ΑΕΚ έχει δυσκολέψει τη Ρεάλ τα τελευταία χρόνια(θύμισέ μου γιατί δεν θυμάμαί τώρα, κάτι 3-3 στο Μπερναμπέου? χθες άκουσα να το λένε). Ποτέ δεν θα γίνει συτό όμως με αντίπαλο τη Μπάρτσα. Λέμε ότι ο ΠΑΟ έχει πάρει μιά νίκη και μιά ισοπαλία από τους μπλαουμγκράνα αλλα με τι ομάδα είχαν τότε σε σχέση με τη σημερινή.
elven Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν το λέω για να τσακωθούμε απλά είναι ειλικρινής η απορία μου,επειδή μιλας για παιχνίδι στο Μπερναμπέου με Ρεάλ μου ρθε κατευθείαν Δλδ το 4-2 του ΟΣΦΠ θεωρείς ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι Ελληνικής ομάδας εναντίον ομάδας μεγαθηρίου του εξωτερικού (να προσθέσω εκτός έδρας) και όχι το 2-2 της ΑΕΚ μες στο Μπερναμπέου πάλι με Ρεάλ ενώ έχανε 2-0 απο το 1ο και παίζοντας σχεδόν μονότερμα τη Ρεάλ σε όλο το 2ο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.