SlimData Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν σου λέω ότι δεν είναι το σύνηθες να ντοπάρονται. Αλλά δε μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε όλους. Τέλος πάντων ειδικά για τον λεμονή είχε βουίξει ο τόπος. Και μέσα από τον ολυμπιακό. Εδώ λέγανε ότι θα "φάει" κανέναν έτσι που τους ταίζει.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Επι δεύτερης θητείας Λεμονή είναι αδύνατον να έπαιρναν καθώς η ομάδα σερνόταν κυριολεκτικά.
alexis333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Επι δεύτερης θητείας Λεμονή είναι αδύνατον να έπαιρναν καθώς η ομάδα σερνόταν κυριολεκτικά. Θα ταν ληγμενα .....
juno12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τέλος πάντων ειδικά για τον λεμονή είχε βουίξει ο τόπος. Και μέσα από τον ολυμπιακό. Εδώ λέγανε ότι θα "φάει" κανέναν έτσι που τους ταίζει. έλα τώρα πές την αλήθεια. απλά δεν μπορούσατε να χωνέψετε οτι ο ολυμπιακός πέρασε στους 16 μετά από αρκετά χρόνια και αρχίσατε τις δικαιολογίες.
SlimData Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τώρα δεν μου πολυκάνει καν κέφι να απαντήσω γιατί συνήθως αυτές τις αντιπαραθέσεις προσπαθώ να τις αποφεύγω. Άσε που στο μήνυμα μου δεν κατηγόρησα την ομάδα σου αλλά έναν πρωην προπονητή της. Τέλος πάντων, την κατάσταση επί λεμονή την ξέρουν και οι πέτρες. Μην ακούς εμένα που προσπαθώ να υποβαθμίσω τον ολυμπιακό, ρώτα τους ομοιδεάτες σου. Αλλά ειλικρινά, είναι αστείο όσο πωρωμένοι και να είμαστε με τις ομάδες μας να προσπαθούμε να αλλάξουμε τα γεγονότα.
margaritagr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ναι ειχε ακουστει για Λεμονη αλλα το χω απορια. πως γινεται να ντοπαρονται και να σερνονταΙ?
juno12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ακούς εμένα που προσπαθώ να υποβαθμίσω τον ολυμπιακό, γιατί ρε τί σου έχει κάνει ο ολυμπιακός;
SlimData Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα ρωτάς? Αφου εσύ ξέρεις. Δεν λες ότι βρίσκω δικαιολογίες επειδή πήγατε στους 16? Ε, προφανώς θα προσπαθώ να σας υποβαθμίσω
juno12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 για την προηγούμενη σεζον στους 16, τί υποβαθμιστικό έχεις να προσάψεις στον ολυμπιακό, δηλαδή;
SlimData Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Που κολλάει η προηγούμενη σεζον? Και τι σχέση έχει το champions league?
juno12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Που κολλάει η προηγούμενη σεζον?Και τι σχέση έχει το champions league? από τα υποτιθέμενα αναβολικά και την πρόκριση στους 16 που αυτά επέφεραν δεν ξεκινήσαμε ρε σύ;
SlimData Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τα αναβολικά δεν είναι υποτιθέμενα. Αυτό είπα εγώ. Εσύ ανέφερες την πρόκριση, εγώ δεν έμπλεξα καν την ομάδα και το τι κατάφερε με τη ντόπα. Ξαναλέω ότι αναφέρομαι στον προπονητή.
geovard Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 και σιγά την εποχή πατέρα στον παο.τη μία χρονιά βγήκε 3ος και 2ος στα Play-off όπως και τις προηγούμενες και για τη 2η καλά θα έκανε ν'άναβε μια λαμπάδα στον άγιο νικόλαο για τους τραυματισμούς και τις ισοπαλίες του οσφπ στο καραϊσκάκη. Γιατί ρε παιδιά δεν μαθαίνετε να μιλάτε επί της ουσίας αλλά το αλλάζετε? Είπε η margarita γιά τα εισιτήρια και λέω κι εγώ πολυ σωστά αλλά ας δούμε τα δυο χρόνια του Πατέρα όπου υπερέχει ο Παναθηναϊκός? Δύσκολο είναι να το καταλάβρεις? Τι μου λες για ισοπαλιες και πράσινα άλογα.
juno12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί ρε παιδιά δεν μαθαίνετε να μιλάτε επί της ουσίας αλλά το αλλάζετε?Είπε η margarita γιά τα εισιτήρια και λέω κι εγώ πολυ σωστά αλλά ας δούμε τα δυο χρόνια του Πατέρα όπου υπερέχει ο Παναθηναϊκός? Δύσκολο είναι να το καταλάβρεις? Τι μου λες για ισοπαλιες και πράσινα άλογα. κατάλαβρε κι εσύ οτι μόνο στο 2ο χρόνο είχατε περισσότερα εισιτήρια και στο 2ο κάνατε περισσότερα λόγω της μίας αποτυχημένης φιέστας (0-1) και της επιτυχημένης με τον ηρακλή. σύνολο και των 2 φιεστών κάπου στα 110.000 εισιτήρια. ---------- Προσθήκη στις 18:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ---------- Τα αναβολικά δεν είναι υποτιθέμενα. μία χαρά υποτιθέμενα είναι. βγαίνει ένας άμπαλος, πετάει τη μαλ...κία του κι όλοι συμφωνείτε. είδες ποτέ κανέναν να βρεθεί ντοπέ από τον ολυμπιακό, όπως ο βαβζίνιακ πχ;
SlimData Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μα καλά ζεις στον κόσμο σου? Το ξέρουμε τόσα χρόνια. Αλλά εσύ δεν άκουσες κάτι.. οκ... Το ότι βγήκε συζήτηση άνθρωπου της διοίκησης σου (ή ότι τον είχατε τέλος πάντων) και μιλάει για τις πασίγνωστες πλεον φυσούνες δεν σε προβληματίζει? Τέλος πάντων, έχω πει 5 φορές ότι δεν κατηγορώ την ομάδα σου αλλά έναν προπονητή. Εσύ απ'την άλλη όχι μόνο κάνεις τον κινέζο αλλά μου αναφέρεις και τον πολωνό του Παναθηναικού. Κάτσε να τσακωθείς μόνος σου. Α.. Μην πεις πουθενά παραέξω ότι δεν τους πότιζε ο λεμονής, θα σε κοροιδεύουνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.