Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τελικά οι μόνοι αγώνες που έχω χαρεί πραγματικά ήταν οι τελικοί κυπέλου στο βολλεϋ με παιδιά στις εξέδρες όπως θα θυμάστε.

μήπως θα έπρεπε σε όλα τα αθλήματα να γίνει κάτι τέτοιο π.χ. για 5 χρόνια μπας και δούμε άσπρη μέρα;;

ποιά μπουκάλια ούζο;

για τον ηλιόπουλο λές;:-D:-D:-D

Μισο λεπτο για να καταλαβω.

εσυ απο τη μια χαιρεσαι αγωνες μονο με παιδακια, αλλα απο την μου κοτσαρεις smiley επειδη καποιοι καφροι ειχαν βαλει μπουκαλια στον κωλο ενος αλλου καφρου που ειχε πεταξει μολοτοφ;;;

εισαι με τα καλα σου;;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι δε χαίρομαι καθόλου για το 2ο γεγονός αλλά ταίριαζε σαν αστείο με τα μπουκάλια ούζο που είπες.

αλήθεια για ποιά μπουκάλια λές;

Δημοσ.
επειδή χαρακτήρισα μια ειδηση απο ενα site σαν χορταρι μου κανες ρεπορτ :lol::lol::lol::lol:

Επειδή χαρακτήρισες εμένα το έφαγες το report, και μάλιστα σε quotarismeno.

Γουστάρεις να παίξουμε με τα quotαρισμένα?

BTW την είδηση την είχε από χθές η Λαχανί. Άρα τα περί προβάτων στους ομοιδεάτες σου. ;)

Δημοσ.
Δεν χρειαζεται

Μεσα ημουν, υπερβολικο το βρισκω το ρεπορταζ. Γνωστη γαυροΕΡΤ

μακραν το μεγαλυτερο fail της χρονιας.. μην πω της δεκαετιας..

"μεσα ειμουν, ολα μια χαρα ηταν, εγω ειχα το ενα ματι κλειστο φυσικα, γιατι με το αλλο σημαδευα με το αεροβολο. Ε, με το ενα ματι, δεν ειδα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ"

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Enough with j/k, η λυση ειναι μονο μια, διακοπη του πρωταθληματος για ενα χρονο να χαλαρωσει ο κοσμος. Αυτα τα επεισοδια, ο φανατισμος εκατερωθεν και η πυροδοτηση του κλιματος μεσα απο τα μμε θα φερει μονο ΝΕΚΡΟΥΣ, τπτ αλλο.

Ας πανε να παιξουν στην αδριατικη, ας μην παιξουν, τι να πω...

Δημοσ.

Ας πανε να παιξουν στην αδριατικη, ας μην παιξουν, τι να πω...

Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο νομίκά. Πάντως πολύ θα γούσταρα, αν και αυτό είναι σενάριο επ. φαντασίας...

Δημοσ.

Ε αν δουμε κ φετος τα ιδια οργια εγω δε ξανασχολουμαι...

Με τις μεταγραφες τι θα γινει; Θα ρθει κανας παιχτης η θα μεινουμε με τον Κεσελι μονο;

Δημοσ.
Έχουν περιθώριο ακόμα 1 μήνα και κάτι για μεταγραφές. Χρειαζόμαστε τεσσάρι και ενα καλό τριάρι επειγόντως...

Κοιτα, συμφωνα με οσα διαβαζω στο Μουντομπασκετ thread απο ποστς ενος μπασκετικου, εχετε και απτα 2.

Ο Νιλσεν "βγαζει ματια" στο Μουντομπασκετ. Το ιδιο και ο Κεσελυ. :lol: Ασε που αν αγωνιζοταν και Μαυροκεφαλιδης η ο Παπανικολαου ειμαι σιγουρος οτι κι αυτοι θα βγαζαν ματια.

Στα ιδια ποστς υπενθυμιζεται τακτικα οτι ο Τεπιτς, ο Μαριτς, και ο ΔΔ δειχνουν σε καθε ματς ποσο αμπαλοι ή σε "τραγικη κατασταση" ειναι, οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.

*Θα συμφωνησω για τον Τεπιτς, οσον αφορα την κατασταση του.

Περα απο τα αστειακια ομως (δε φταιω εγω γιαυτα), χρειαζεστε οπως και δηποτε τριαρι (μονο τον Παπανικολαου εχετε επισημως), τεσσαρι, και εγω θα λεγα και σουτερ. Βεβαια κι εδω μια ψυχη μου ειχε γραψει οτι ειστε καλυμενοι απο σουτερς καθως εχετε λεει τον Λαρρυ/Ντιρκ Μπουρουση, τον Σπανουλη και τον Κεσελυ για τριποντα, αλλα εγω επιμενω οτι θελετε εστω ρολιστα σουτερ αν δε γινεται να βρειτε καποιον πιο πλουραλιστικο παιχτη.

Κατι σε Ρακοσεβιτς, κατι τελος παντων να σουταρει χωρις να τον τρεμεις. Ωστοσο λογω της αποκτησης Λουκας, δε νομιζω οτι υπαρχει πιθανοτητα για αλλο γκαρντ, οποτε ολες οι ελπιδες για δυνατο σουτερ εναποκεινται στο τριαρι, αν και οταν το αποκτησετε.

Δημοσ.

Οποιος κανει επεισοδια ειναι ανεγκεφαλος και δεν εχει θεση στο γηπεδο

Απο κει ξεκιναει

Το να τιμωρησω την εδρα ή να αφαιρεσω βαθμους εχει μικρη σημασια γιαυτον

Τις καφριλες θα βρει τροπο να τις ξανακανει αλλου

(θα παει στο μπασκετ γυναικων ΟΣΦΠ ΠΑΟ.....)

Να τιμωρησω 30000 κοσμο που θελει να δει την ομαδα του για 300 ζωα ειναι παραλογο

Η λυση ειναι απλη

Διαλυση των οργανομενων

Υποχρεωση των ΠΑΕ για την ασφαλεια των γηπεδων με αυστηρα προστιμα αν γινει απο κει και περα το οτιδηποτε

Απαγορευση εισοδου δια παντος οποιουδηποτε πιαστει να κανει φασαριες

Να μπει χερι στις φυλλαδες με τα εμπρηστικα πρωτοσελιδα με αυστηροτατα προστιμα η και λουκετο

Δημοσ.
Οποιος κανει επεισοδια ειναι ανεγκεφαλος και δεν εχει θεση στο γηπεδο

Απο κει ξεκιναει

Το να τιμωρησω την εδρα ή να αφαιρεσω βαθμους εχει μικρη σημασια γιαυτον

Τις καφριλες θα βρει τροπο να τις ξανακανει αλλου

(θα παει στο μπασκετ γυναικων ΟΣΦΠ ΠΑΟ.....)

Να τιμωρησω 30000 κοσμο που θελει να δει την ομαδα του για 300 ζωα ειναι παραλογο

Η λυση ειναι απλη

Διαλυση των οργανομενων

Υποχρεωση των ΠΑΕ για την ασφαλεια των γηπεδων με αυστηρα προστιμα αν γινει απο κει και περα το οτιδηποτε

Απαγορευση εισοδου δια παντος οποιουδηποτε πιαστει να κανει φασαριες

Να μπει χερι στις φυλλαδες με τα εμπρηστικα πρωτοσελιδα με αυστηροτατα προστιμα η και λουκετο

+1000

Και να προσθέσω το ονομαστικό εισιτήριο. Σπασμένο το καρεκλάκι? Σε γ@μησα κύριε πανίβλακα. Θα πληρώσεις χρυσό το καρεκλάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...