Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οταν γινεται αναφορα για κατι "υποπτο" και καλα, δε γινεται να μην υπαρχει απαντηση.. Εδω κατα καιρους μιλανε για γεγονοτα 30+ ετων.. Τωρα τα περι φαξ και τετοιες αηδιες τα ακουω βερεσε..

Δημοσ.
βαβζινιακ, χριστοφιδέλης, Γιαννούλης κι ένας μαυρούλης παλιότερα (δε θυμάμαι όνομα)

κι αυτούς γαργάρααααααα...

Αυτά μαθεύτηκαν και οι παίκτες τιμωρήθηκαν.

Γαργάρα ήταν τα τηλεφωνήματα του Σάββα με τις φυσούνες. Τι γαργάρα δηλαδή, συγκάλυψη κανονική.

Δημοσ.
Αυτά μαθεύτηκαν και οι παίκτες τιμωρήθηκαν.

Γαργάρα ήταν τα τηλεφωνήματα του Σάββα με τις φυσούνες. Τι γαργάρα δηλαδή, συγκάλυψη κανονική.

Όπως γαργάρα και οι αποκαλύψεις Σάββα περί Πιλάβιου και ορισμούς διαιτητών στα ματς του ΟΣΦΠ. Να τα λέμε όλα.

Δημοσ.
Όπως γαργάρα και οι αποκαλύψεις Σάββα περί Πιλάβιου και ορισμούς διαιτητών στα ματς του ΟΣΦΠ. Να τα λέμε όλα.

Ο Σάββας έλεγε πως ο Πατέρας τα κανόνιζε. Δεν τα θυμάσαι σωστά :lol:

Δημοσ.

Δεν θα λες Ολυμπιακός Παναθηναϊκός αλλά θα συγκρίνεις εποχές Τζίγκερ με εποχές Πατέρα και Ολυμπιακού. Εδώ τα πράγματα ζορίζουν λιγάκι ε?

Δημοσ.
όποιος νομίζει ότι υπάρχει παίκτης στο ποδόσφαιρο, από τοπικό (και πιο κάτω) μέχρι 1η εθνική παγκωσμίως,

που δεν έχει ντοπαριστεί ποτέ, είναι το λιγότερο στον κόσμο του.

Παίζω κάμποσα χρόνια μπάλα, τα 3 στην α αθήνας.

Δεν ξέρω τι πάει να πει πρωτείνη και έχω πιει ντεπον και ιζοσταρ.

Αυτό σημαίνει ότι είσαι στον κόσμο σου??

Θέλω να πω ότι οι γενικολογίες είναι η εύκολη λύση. Ειδικά όταν υπάρχουν ομολογίες...

Δημοσ.

Δεν σου λέω ότι δεν είναι το σύνηθες να ντοπάρονται.

Αλλά δε μπορούμε να τους τσουβαλιάζουμε όλους.

Τέλος πάντων ειδικά για τον λεμονή είχε βουίξει ο τόπος. Και μέσα από τον ολυμπιακό. Εδώ λέγανε ότι θα "φάει" κανέναν έτσι που τους ταίζει.

Δημοσ.
Επι δεύτερης θητείας Λεμονή είναι αδύνατον να έπαιρναν καθώς η ομάδα σερνόταν κυριολεκτικά.

Θα ταν ληγμενα .....:lol:

Δημοσ.

Τώρα δεν μου πολυκάνει καν κέφι να απαντήσω γιατί συνήθως αυτές τις αντιπαραθέσεις προσπαθώ να τις αποφεύγω. Άσε που στο μήνυμα μου δεν κατηγόρησα την ομάδα σου αλλά έναν πρωην προπονητή της.

Τέλος πάντων, την κατάσταση επί λεμονή την ξέρουν και οι πέτρες. Μην ακούς εμένα που προσπαθώ να υποβαθμίσω τον ολυμπιακό, ρώτα τους ομοιδεάτες σου. Αλλά ειλικρινά, είναι αστείο όσο πωρωμένοι και να είμαστε με τις ομάδες μας να προσπαθούμε να αλλάξουμε τα γεγονότα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...