juno12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαλλου δεν γινεται να τσουβαλιαζονται ολα, στο ΟΑΚΑ ματς δεν εχει διακοπει έλεος ρε φίλε. το οτι δεν διακόπηκε ο αγώνας το 2006 εσκεμμένα σημαίνει οτι δε συνέβη και τίποτα;
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 έλεος ρε φίλε. το οτι δεν διακόπηκε ο αγώνας το 2006 εσκεμμένα σημαίνει οτι δε συνέβη και τίποτα; Δεν νομιζω οτι εγινε κατι που να απαιτουσε διακοπη αγωνα
juno12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν νομιζω οτι εχει γινει ποτε κατι στο ΟΑΚΑ που να μην επιτρεπει την συνεχιση ενος αγωνα το βιντεακι πιο πάνω το είδες;
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ελπιζω μετα απο αυτο να μην πεις ξανα για φιλαθλη ιδιοτητα Γιατί, πότε υποστήριξα εγώ ότι είμαι φίλαθλος? Καραοπαδός του κερατά είμαι. Μολις παραδεχτηκες "Δεν θελω να γινεται το νομιμο, θελω να γινεται το παρανομο και στους 2 το ιδιο" Ναι, αυτό παραδέχτηκα. Απάλευτοι αυτοί οι νέοι. ΥΓ. Τουλαχιστον εγω το παραδεχομαιΔεν νομιζω οτι εχει γινει ποτε κατι στο ΟΑΚΑ που να μην επιτρεπει την συνεχιση ενος αγωνα Ούτε στη Ριζούπολη.
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 το βιντεακι πιο πάνω το είδες; Δεν χρειαζεται Μεσα ημουν, υπερβολικο το βρισκω το ρεπορταζ. Γνωστη γαυροΕΡΤ
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν χρειαζεταιΜεσα ημουν, υπερβολικο το βρισκω το ρεπορταζ. Γνωστη γαυροΕΡΤ Και ανοίγουμε και συζήτηση...
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατί, πότε υποστήριξα εγώ ότι είμαι φίλαθλος? Καραοπαδός του κερατά είμαι.Οκ, fair enough.Απλα μην το αλλαξουμε Ούτε στη Ριζούπολη. Δεν διαφωνωΠοτε δεν ειπα οτι επρεπε το ματς στη Ριζουπολη να διακοπει. Να μην γινει επρεπε
juno12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν χρειαζεταιΜεσα ημουν, υπερβολικο το βρισκω το ρεπορταζ. Γνωστη γαυροΕΡΤ α οκ. απλά δεν είχα καταλάβει οτι η ρίψη αντικειμένων επισύρει διακοπή αγώνα, αλλά ο τραυματισμός παικτών από ρίψη αντικειμένων είναι πλήρως αποδεκτός. είσαι για πολλά :lol: ρε φίλος...
dimitris74 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Το report είναι για το quote just to know. επειδή χαρακτήρισα μια ειδηση απο ενα site σαν χορταρι μου κανες ρεπορτ :lol::lol: Είναι τόσο μεγάλη η αλητεία και η ρουφιανιά συμπυκνωμένη σε 5-10 κωλόχαρτα που πραγματικά έχω πάθει ανοσία και δεν μου κάνουν καμία αίσθηση οι βρωμιές που γράφουν.
Anubis13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτια στον παγκο αντιπαλου τι προβλεπει και τα μπουκαλια ουζο?
juno12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτια στον παγκο αντιπαλου τι προβλεπει και τα μπουκαλια ουζο? ποιά μπουκάλια ούζο; για τον ηλιόπουλο λές;:-D:-D
Lasamaxi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μεσολάβησε καλοκαίρι και διακοπή πρωταθλήματος, αυτό παίζει το ρόλο του νομίζω. Α οχι ολα και ολα! γιατι του το χαλας? αφου εφτιαξε ηδη το σεναριο στο κεφαλι του.. με ποιο δικαιωμα το χαλας εσυ τωρα? Αυτοι οι αλητες στην ΚΑΕ Ολυμπιακος τα εκαναν ολα και ο Λιακοπουλος παρεα Και τι είναι το Αθλητικό δικαστήριο? Σχολείο να κλείνει 3 μήνες? Αλήθεια, τι μεσολάβησε και οι λίγες μέρες που γράφει το ρεπορτάζ έγιναν δύο μήνες και βάλε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 α οκ.απλά δεν είχα καταλάβει οτι η ρίψη αντικειμένων επισύρει διακοπή αγώνα, αλλά ο τραυματισμός παικτών από ρίψη αντικειμένων είναι πλήρως αποδεκτός. είσαι για πολλά :lol: ρε φίλος... Oπως τα λες. "Ριψη αντικειμενων" ηταν οτι συνεβη στο ΣΕΦ και τα κορακια διεκοψαν τον αγωνα για απλη "ριψη αντικειμενων". Το ποιος ειναι για πιο πολλα διιστανται οι αποψεις, επετρεψε μου να πω.
juno12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η φωτια στον παγκο αντιπαλου τι προβλεπει και τα μπουκαλια ουζο? δηλαδή συνεχίζεις να πιστεύεις οτι ο τραυματισμός παικτών είναι υποδεέστερο συμβάν απο οτιδήποτε άλλο. ---------- Προσθήκη στις 20:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:50 ---------- Το ποιος ειναι για πιο πολλα διιστανται οι αποψεις, επετρεψε μου να πω. ξέρεις τώρα πληγώθηκα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 δηλαδή συνεχίζεις να πιστεύεις οτι ο τραυματισμός παικτών είναι υοδεέστερο συμβάν απο οτιδήποτε άλλο. Ρε παλι με τις λεξεις παιζετε? Δηλαδη αν ενας παρει ενα UZI και οπλισει και πυροβολησει αδιακριτως και σκοτωσει 2-3 ειναι δολοφονος. (σωστο) Ενω αν ενας αλλος παρει ενα UZI οπλισει, πυροβολησει, αλλα δεν βρει στοχο τοτε θα τον εχουν σταματησει αδικα. Ενω αν τυχον τον τιμωρησουν θα ειναι απαραδεκτοι γιατι τιμωρησαν εναν που δεν τραυματισε κανεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.