Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Έλα ντε, γιατί να συγκρίνουμε ματς που διακόπηκαν με ματς που δεν διακόπηκαν ενώ θα έπρεπε. Μέχρι και εκεί μέσα στην πουστιά το σύστημα των Χόμπιτς. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έπρεπε να διακοπεί?
Tilemaxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει εστω ενας Ολυμπιακος που νιωθει οτι η τιμωρια των 9 αγωνιστικων που στην εφεσε θα γινουν περιπου 5, ειναι αδικη σε συγκριση με οσα διαδραματιστηκαν? Προς τι οι συγκρισεις με ματς που στην τελικη ολοκληρωθηκαν? Σε εκείνα τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ υπήρξαν σωματικές βλάβες. Έλα τώρα, θυμόμαστε όλοι τι είχε γίνει. Αεροβόλα, κροτίδες κτλ Προιόν αυτού, είχατε φάει νομίζω μόνο 2 ή 3 αγωνιστικές. 9 όμως είναι σκανδαλώδης απόφαση. Αλλά οι πρόεδροι μας είναι γατάκια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σε εκείνα τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ υπήρξαν σωματικές βλάβες. Έλα τώρα, θυμόμαστε όλοι τι είχε γίνει. Αεροβόλα, κροτίδες κτλ Προιόν αυτού, είχατε φάει νομίζω μόνο 2 ή 3 αγωνιστικές. 9 όμως είναι σκανδαλώδης απόφαση. Αλλά οι πρόεδροι μας είναι γατάκια. Και ξαναρωταω. Πειτε μου που θελετε να καταληξετε, που θυμαστε σημερα καποια επεισοδια-περσυνα ξινα σταφυλια που στην τελικη τα εχουμε συζητησει 100 φορες (και ξαναλεω αμα θελω μπορω να θυμηθω κι εγω απειρα διαφορων ειδων). Θελετε να πειτε οτι ηταν αδικη η τιμωρια του ΟΣΦΠ σημερα?
Mika Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 σκανδαλωδης ηταν η αποφαση να φαμε εμεις μονο 2-3 αγωνιστικες και να μη διακοπει το ματς, οχι η αποφαση να φατε 9 εσεις σημερα.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Και ξαναρωταω. Πειτε μου που θελετε να καταληξετε Στο οτι έχουμε προέδρους χέστες και αφήνουν τους φαρμακοτρίφτες να αλωνίζουν.
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 σκανδαλωδης ηταν η αποφαση να φαμε εμεις μονο 2-3 αγωνιστικες και να μη διακοπει το ματς, οχι η αποφαση να φατε 9 εσεις σημερα. Συμφωνούμε στο ακέραιο. Κι εγώ γι' αυτό ωρύομαι.
dimitris74 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 μπλα μπλα μπλα χορταρι ο ελληνιαδης μιλησε για -6 βαθμους σε περιπτωση διακοπης αγώνα. εσεις πόσους φάγατε?
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 ο ελληνιαδης μιλησε για -6 βαθμους σε περιπτωση διακοπης αγώνα.εσεις πόσους φάγατε? Το report είναι για το quote just to know.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνούμε στο ακέραιο. Κι εγώ γι' αυτό ωρύομαι. BTW, ο Μάρινακης τουλάχιστον βγήκε και μίλησε, οι Looserόπουλοι τι κανουν; Αυτοί φανάτιζαν τον κόσμο με βιντεάκια και ανακοινώσεις αφήνοντας τον να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του μέσω της βίας, αντί να βγούν και να απαιτήσουν ίση μεταχείρηση απο τους γκρίζους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Στο οτι έχουμε προέδρους χέστες και αφήνουν τους φαρμακοτρίφτες να αλωνίζουν. Ωραια, να ρωτησω κατι ακομα. Εστω οτι εσυ εχεις προεδρους χεστες και εστω οτι οι Γιαννακοπουλοι αλωνιζουνε. Και εστω οτι λογω αυτου, η ομαδα σου σημερα εφαγε αυστηρη τιμωρια σε σχεση με τις τιμωριες που τρωει ο ΠΑΟ. Θα ησουνα ικανοποιημενος αν ετρωγες 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων δηλαδη? Τοτε θα ελεγες οτι εχεις μαγκες προεδρους και ολα καλα? Αντι να ασχοληθουμε με τα αισχη που γινονται στα γηπεδα both sides, καθομαστε και ασχολουμαστε με οτι παρασκηνιακο υποψιαζομαστε/φανταζομαστε/γωνριζουμε και αν "μπηκε μεσα" ο ΟΣΦΠ σε σχεη με τον ΠΑΟ επειδη εφαγε 9 αγωνιστικες αντι για 4 κλπ, το οποιο στην τελικη ειναι δευτερευον μπροστα στο να πας εσυ γηπεδο ως φιλαθλος και να κινδινευει η σωματικη σου ακεραιοτητα. Αυτο που θα επρεπε να σας νοιαζει πρωτιστως ειναι πως μπορει ολα αυτα να σταματησουν, αντι να καθεστε να σκεφτεστε με τη νοοτροπια, ο ΠΑΟ εφαγε Χ τιμωρια, εγω γιατι να φαω Υ? Πρεπει κι εγω Χ. Και καταληγω λεγοντας οτι και 200 αγωνιστικες να τρωγατε, επεισοδια θα γινονταν και παλι, αρα δε με νοιαζει αν ειναι αδικη η τιμωρια σας, αλλα με νοιαζει οτι ειναι ΑΝΟΥΣΙΑ. Οπως ΑΝΟΥΣΙΕΣ ειναι και οι αντιστοιχες τιμωριες του ΠΑΟ. Σκεφτειτε λιγο παραπερα απλως, ειναι πολυ κοντοφθαλμη η λογικη "μαμα τον Γιαννακη τον τμωρησες πιο λιγο ενω εκανε πιο πολλες σκανταλιες". ΥΓ> Κατα τη γνωμη μου για οσα συνεβησαν στο ΣΕΦ, δεν φταιει καν ο κοσμος του Ολυμπιακου. Η ΚΑΕ (κυριως δια μεσου των εφημεριδων) ειναι ο ηθικος αυτουργος αυτης της υπερμετρης φανατιλας (ακομα και για δεδομενα ντρεμπυ) που εμφανιστηκε σε αυτο το παιχνιδι. Αντι να τα βαζετε με τους δικαστες, αρχικα επρεπε να τα βαλετε με την ιδια σας την ΚΑΕ. Ωστοσο θυμαμαι καποιους απο αυτους που ποσταρουν τωρα, να λενε τοτε, ο ΔΔ δε θα φυγει απο το ΣΕΦ, ο ΔΔ θα μαρτυρησει στο ΣΕΦ κλπ.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ήμουν ικανοποιημένος αν οι Λουζερόπουλοι έκαναν πράξη την αποχώρηση μας απο το θέατρο του παραλόγου Α1, και μας πήγαιναν στην Αδριατική Λίγκα. Έτσι και αλλιώς παίζουμε, δεν παίζουμε το πρωτάθλημα πάντα στον διορισμένο θα πηγαίνει.
juno12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 τελικά οι μόνοι αγώνες που έχω χαρεί πραγματικά ήταν οι τελικοί κυπέλου στο βολλεϋ με παιδιά στις εξέδρες όπως θα θυμάστε. μήπως θα έπρεπε σε όλα τα αθλήματα να γίνει κάτι τέτοιο π.χ. για 5 χρόνια μπας και δούμε άσπρη μέρα;;
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Koιτα ρε που μιλανε Αντι να πουνε ευχαριστω που δεν τους αφαιρεσαν βαθμους Επειδη πολυ γκρινιαζετε, θα δεχοσασταν να σας αφαιρεθουν 2 βαθμοι και τελος, καμια αλλη ποινη? Εξαλλου δεν γινεται να τσουβαλιαζονται ολα, στο ΟΑΚΑ ματς δεν εχει διακοπει
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Εξαλλου δεν γινεται να τσουβαλιαζονται ολα, στο ΟΑΚΑ ματς δεν εχει διακοπει Ακριβώς. Έπρεπε πρώτα να σκοτώσουν κάποιον για να διακοπεί. Για τέτοια βρωμιά και λίγδα μιλάμε.
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφωνούμε στο ακέραιο. Κι εγώ γι' αυτό ωρύομαι. Ελπιζω μετα απο αυτο να μην πεις ξανα για φιλαθλη ιδιοτητα Μολις παραδεχτηκες "Δεν θελω να γινεται το νομιμο, θελω να γινεται το παρανομο και στους 2 το ιδιο" ΥΓ. Τουλαχιστον εγω το παραδεχομαι ---------- Προσθήκη στις 20:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ---------- Ακριβώς. Έπρεπε πρώτα να σκοτώσουν κάποιον για να διακοπεί. Για τέτοια βρωμιά και λίγδα μιλάμε. Δεν νομιζω οτι εχει γινει ποτε κατι στο ΟΑΚΑ που να μην επιτρεπει την συνεχιση ενος αγωνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.