Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανονικα η ΚΑΕ πρεπει να αποζημιωσει τους κατοχους διαρκειας.

Η ΚΑΕ πληρωνει τα σπασμενα 30 ηλιθων. Θα τους αποζημιωσει κιολας? (γιατι θα ερθει και θα σου πει η ΚΑΕ, εσεις οι οπαδοι με φερατε σε αυτη τη θεση, θα σας αποζημιωσω κιολας?).

Αλλο που οι ιδιες οι ΚΑΕ ειναι ηθικοι αυτουργοι (και οχι μονο) ΟΛΩΝ αυτων που βλεπουμε στα γηπεδα. Με αυτη τη λογικη ναι οι ΚΑΕ πρεπει να αποζημιωσουν τους κατοχους διαρκειας.

Δηλαδή ξυλιές στον πισινό και 1 ωρα ορθιοι στη γωνία; :P

Και γω διαφωνώ με τη τιμωρία.. Το σωστό θα ηταν αφαιρεση βαθμών και εντολή να πιαστουν αυτοί που εκαναν τα επεισόδια και αφαιρεση του δικαιώματος τους να μπαινουν σε οποιοδήποτε χώρο φίνονται αγώνες δια βίου + το χρηματικό πρόστιμο.

Εχω αναλυσει σε προηγουμενα ποστ τα πιθανα αντιμετρα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μαλιστα...Το διαρκειας τι ακριβως να το κανω τωρα εκτος απο το να το βαλω στο λοκο των 25 παπαρων που κανουν τα επεισοδια?

να στειλεις ενα εξώδικο στους υπευθυνους ασφαλειας του ολυμπιακου και της αστυνομιας η σε οποιον εχει την δικαιοσια για την ασφαλεια του γηπεδου και να ζητησεις αποζημιωση για τα λεφτα που έχεις δώσει και για τον κινδυνο που εχεις διατρεξει σαν φιλαθλος. επισης στις εφημεριδες και καναλια που προκαλούν την βία.

ας στραφουν νομικα καμμια 1000 ατομα και θα σου πω εγω για ποτε καθαριζει ο χωρος

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα κάνει εντύπωση πως η καμπάνα έπεσε 3 μήνες μετά τα συμβάντα και αφού ήδη είχαν σπεύσει οι φίλαθλοι να πάρουν τα διαρκείας τους?

Πολύ δούλεμα πέφτει.

Δημοσ.

Α οχι ολα και ολα! γιατι του το χαλας? αφου εφτιαξε ηδη το σεναριο στο κεφαλι του.. με ποιο δικαιωμα το χαλας εσυ τωρα? Αυτοι οι αλητες στην ΚΑΕ Ολυμπιακος τα εκαναν ολα και ο Λιακοπουλος παρεα

Δημοσ.

Παιδιά, κακα τα ψέματα. Η καμπάνα ναι μεν είναι η πιο αύστηρη στην ιστορια του Ελληνικού μπάσκετ αλλα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ και ειναι εν δυνάμει λάθος διοτι αυτοί που πάνε και τα σπάνε δεν θα μασήσουν να ξαναπάνε γιατι πάνω απ'ολα αυτοι γουσταρουν τα επισόδεια και μετά τον ολυμπιακο.

Επομένως :

1. Το πρώτο πράγμα και με διαφορά που θα έπρεπε να γίνει είναι συλλογή δεδομένων απο κάμερες, εύρεση και δημοσιοποίηση των ονομάτων και των προσώπων των δραστών και στη συνέχεια φυλακή χωρίς αναστολή. Θα βλέπαμε μετά πόσοι θα τα σπάγανε. Φυσικά για κάτι τετοιο θα έπρεπε να υπάρχουν και οι σχετικοί νόμοι.

2. Διακοπή του μάτς και κατοχύρωση αυτού στον αντίπαλο με τις πρώτες ρίψεις κροτίδων και αντικειμένων (όταν πέφτουν αρκετα αντικείμενα υπο την εννοια οτι ένα μεμονομένο μπορεί να είναι και απο αντίπαλο που θα το παίζει γηπεδούχος). Αυτό θα οδηγήσει στον περιορισμό των ανεγκεφάλων απο τους υγιείς φιλάθλους και σε συνδιασμο βέβαια με το 1, θα εξαφανιστους απο τα γήπεδα.

Πάντως υπο την έννοια τιμωρίας προς τη διοίκηση που δεν φαίνεται να κάνει κάτι για να διώξει τους κάφρους (π.χ ο Νικολαίδης εστελνε photos στην αστυνομία και τον κράζανε), είναι γαμάτη και σωστή η ποινή...απλά δεν διορθώνει κάτι απο εκεί και πέρα.

Δημοσ.

Καλα κανανε και η ποινή ηταν τοσο μεγάλη. Γιατι εχει παραγίνει το θεμα στο μπασκετ. Σκανε οι καραγκιόζηδες μια φορα τον χρονο, με τον Παναθηναϊκό φωνάζουν, οφσάιντ στην αντεπίθεση και αμα δεν τους αρεσει η απόφαση του γαμουν τα πέταλα.

Ελπιζω με αυτην την απόφαση να αλλάξουν τα πράγματα.

Περιμένω να δω την ιδια αντιμετώπιση και στον Παναθηναϊκό.

Δημοσ.

Το 2006 στο ΟΑΚΑ που τραυματίστηκαν παίκτες και άτομα του επιτελείου του ΟΣΦΠ πόσες αγωνιστικές έφαγε ο ΠΑΟ; Τότε δεν δυσφυμούσαν το άθλημα;

Looseroπουλάκια, καλά τα καταφέρατε. Απροστάτευτη η ομάδα σε ολα τα επίπεδα. Συνεχίστε να αφήνετε τα χόμπιτ να αλωνίζουν.

Δημοσ.
Το 2006 στο ΟΑΚΑ που τραυματίστηκαν παίκτες και άτομα του επιτελείου του ΟΣΦΠ πόσες αγωνιστικές έφαγε ο ΠΑΟ; Τότε δεν δυσφυμούσαν το άθλημα;

Looseroπουλάκια, καλά τα καταφέρατε. Απροστάτευτη η ομάδα σε ολα τα επίπεδα. Συνεχίστε να αφήνετε τα χόμπιτ να αλωνίζουν.

έλα ντε;

2 μέτρα και 2 σταθμά που λένε.

Δημοσ.
Ωραίο σκεπτικό...

Στα παιδιά του τεχνικού team του Ολυμπιακού που έπαθαν ρήξη τυμπάνου. Και της κοπέλας που έχασε τα δάχτυλα της δεν ειδα αλλιώτικο σκεπτικό απο τους βάζελους.

Δημοσ.

Έχουμε looserοπουλάκια, αλλιώς ας κρατούσαν την υπόσχεση τους να μην κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα και θα σου έλεγα εγώ μετά πόσοι φίλαθλοι θα πήγαιναν στα γήπεδα, ποιός θα πλήρωνε τα τηλεοπτικά κτλ.

Αν ήταν μάγκες και όχι κότες, θα απαξίωναν μια και καλή το τσιφλίκι του Βασιλακόπουλου.

Δημοσ.

Να ρωτησω γιατι καπου σας χανω.

Βλεπω αντιπαραθετετε επεισοδια που εχουν γινει στο ΟΑΚΑ (κατι που κι εγω μπορω να κανω με φωτιες στον παγκο του ΠΑΟ στο ΣΕΦ και αλλα, μετα να παμε στα του ποδοσφαιρου, στα του βολλευ, στα του χοκει επι χορτου και παει λεγοντας, χωρις να βγαλουμε καμια ακρη).

Τι ακριβως θελετε να πειτε?

Υπαρχει εστω ενας Ολυμπιακος που νιωθει οτι η τιμωρια των 9 αγωνιστικων που στην εφεσε θα γινουν περιπου 5, ειναι αδικη σε συγκριση με οσα διαδραματιστηκαν? Προς τι οι συγκρισεις με ματς που στην τελικη ολοκληρωθηκαν?

Δημοσ.
Στα παιδιά του τεχνικού team του Ολυμπιακού που έπαθαν ρήξη τυμπάνου. Και της κοπέλας που έχασε τα δάχτυλα της δεν ειδα αλλιώτικο σκεπτικό απο τους βάζελους.

http://www.youtube.com/watch?v=Q3XM2JR6xbA&feature=player_embedded

Σε περιπτωση που δεν το δεις απέναντι, κάτσε δες και πες μας πόσες αγωνιστικές έπρεπε να φας.

Ξέρεις εσύ, τότε που ήθελες να βγάλεις φωτογραφία τον Ελληνιάδη με τα σώβρακα. :X

Μου θέλετε και μαθήματα ηθικής τρομάρα σας...

http://www.rednews.gr/redtop.aspx?nid=19&cid=n

Έλα ρε, ήξεραν τα Χόμπιτς από χθες ότι σήμερα βγαίνει η απόφαση? Φαντάζομαι ήξεραν και την ποινή, αφού αυτοί την αποφάσισαν, σωστά?

Σωλήνα, δε σε χάλασε που η εθνική που έφτιαξες χλευάζεται από όλη τη μπασκετική υφήλιο. Και δε σε χάλασε που σε πέταξαν έξω από τη FIBA όπως σου αξίζει, σαν κοπρόσκυλο δηλαδή.

Το χειμώνα θα καταλάβεις καλύτερα, τι σημαίνει να είσαι μια ζωή στην πουστιά και να μοιράζεις μονόπατα.

Που κολλάει ο ελληνιάδης? Τώρα καταλαβαίνω γιατί σου λένε συνέχεια ότι γυρίζεις την κουβέντα εκεί που σε συμφέρει... Anyway, επειδή scripta manent...

πολύ μεγάλο ξενέρωμα απόψε, χάσαμε δείχνοντας καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο για 78' αλλά.... τι ποδοσφαιρικό σχόλιο να κάνεις τώρα? τώρα γύρισα από το γήπεδο και διάβασα για την κοπέλα. την είδαμε εκεί μπροστά που την πήρανε και έκλαιγε αλλά δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει. αλήθεια έχω συγκλονιστεί αυτή τη στιγμή. είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει. πως γίνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου να αποκτά ο οποιοσδήποτε το δικαίωμα να προσβάλει, να βρίζει, να τρομοκρατεί, να τραυματίζει, να ακρωτηριάζει...? τρελαίνομαι κάθε μέρα που συνειδητοποιώ σε τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ζούμε.. είναι απίστευτο.είναι ντροπή. είναι ελεεινό. και είναι ντροπή για τον παναθηναικό αυτό που έγινε απόψε. άλλαξε η ζωή ενός ανθρώπου για να πουλήσουν ,μαγκιά 200 ΜΑΛΑΚΕΣ 200 ΖΩΑ.. ρίχ'του τώρα 10 αγωνιστικές κλειστό το γήπεδο... τολμάνε όμως? δεν τολμάνε τα λαμόγια. αν ο παναθηναικός δεν αλλάξει πολιτική στο θέμα των οπαδών του, τέλος το γήπεδο για εμένα.

μη βγει κανένας να μου πει ό,τι οι γαύροι έχουν κάνει χειρότερα. να τιμωρηθούν όλοι όσοι τα κάνουν. ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ. καρφί δε μου καίγεται. γιατί να μη γράφουν οι κάμερες όλη την ώρα τις εξέδρες και να τσιμπάνε τους εγκληματίες? γιατί να μην είναι όλα τα εισιτήρια ονομαστικά? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ

Erwdios, τρομάρα ΣΟΥ.. Γενικά νομίζω ότι είσαι από τους έξυπνους στα αθλητικά, κάθομαι και διαβάζω τα post σου. Μην trollaρεις χωρίς λόγο

edit: Και τώρα που το αναλύουμε, εγώ χωρίς να έχω κανένα λόγο να μπλεχτώ και χωρίς να χρωστάω τίποτα σε κανέναν, έχω φάει και είκοσι σφαλιάρες προσπαθώντας να εμποδίσω τους κάφρους που ήθελαν να χιμήξουν στον βασιλόπουλο όταν ερχότανε για doping control στο οακα. Νομίζω ότι μπορώ να μιλάω για τη δική μου ηθική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...