MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω τα @@ να παω να την πω σε 10,20,30,40,50 ατομα που δεν ξερω αν επικοινωνουν με το περιβαλλον(μεθυσμενοι,ναρκωμανεις)γιατι μετα θα φοβαμαι εγω για την σωματικη μου ακεραιοτητα...Επισης κατι που εχω παρατηρησει και στα ματς των 2 ομαδων.... Ενω οι θυρες των οργανωμενων δεν ειναι πισω απο παγκους σε καθε αγωνα οσφπ-παο ξαφνικα καθε φορα γινεται η καθοδος των χουλιγκανς και βρισκονται πισω απο παγκους... τυχαιο? Στο ΟΑΚΑ οι οργανωμενοι βρισκονται στην ιδια θυρα ειτε παιζουν με ΟΣΦΠ ειτε με Κολοσσο Ροδου. Μιλαω για τους οργανωμενους και οχι για τους ξεκαρφωτους 10-20 πρεζακηδες που πανε στο κυγκλιδωμα πισω απο τον παγκο σας, στα μεταξυ μας. Και ναι η θυρα των οργανωμενων ειναι κοντα στον παγκο της φιλοξενουμενης ομαδας. Θελω να πω οτι δεν γινεται μεταφορα των οργανωμενων απο το ενα σημειο σε αλλο. Το ειδα, μου αρεσει και συμφωνω. χιλιες φορες αυτο παρα την αφαιρεση βαθμων. Αλλα χιλιες φορες να παιζουν αγκαρια σε κλειστο γηπεδο, να κερδισουν η να χασουν με την αξια τους, παρα να τους παρουν βαθμους ενω κανουν την δουλεια τους και χωρις να φταινε οι ιδιοι σε τιποτα... Τι λες?? Επειδη τιποτα απτα 2 δεν ειναι ουσιωδες μετρο, συμφωνω με τον Ζοτς οτι ειναι ντροπη να γινονται αγωνες με κλειστα γηπεδα και ετσι βλεπω ως πιο νορμαλ λυση την αφαιρεση βαθμων. Λυση, οχι αντιμετρο. Το αντιμετρο ειναι αυτο που προτεινε ο ιδιος ο Ζοτς, αλλα στην Ελλαδα δε θα γινει ποτε. ΥΓ. Αυτα τα ειχε πει ο Ζοτς μετα απο τιμωρια του ΠΑΟ: βγηκε και ειπε δηλαδη, τιμωρειστε την ομαδα μου με προστιμο, μετα ριχτε στην ομαδα μου διπλασιο προστιμο, μετα κι αλλο μεχρι να γινει αβασταχτο, να δειτε αν η διοικηση θα καταπολεμησει η οχι το χουλιγκανισμο. Θελει "balls" για να βγεις να τα πεις δημοσιως αυτα.
foufoutios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 imo ειτε ηθελε σταληθεια τσουχτερο χρηματικο προστιμο που να πονεσει τους Αγγελοπουλους, ειτε αφαιρεση βαθμων, ειτε συνδυασμο και των 2. Το κεκλεισμενων θυρων ειναι γελοιο μετρο. ΥΓ. Κανεις δεν ανεφερε οτι η αποφαση ειναι εφεσιμη. Οποτε οι 9 αγωνιστικες θα γινουν καπου 4-5 και ουτε γατα ουτε ζημια. χμ.. Με 3 δις δολαρια περιουσια, επρεπε να τους βαλουν γυρω στο ενα δις προστιμο για να "πονεσουν".. Πολυ λογικη τιμωρια.. ΥΓ: στην εφεση μπορει να αυξηθει η ποινη.. Νο?
SlimData Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καθόλου τυχαίο. Και όχι φίλε midi, στο κιγκλίδωμα δεν πηγαίνουν πρεζόνια. Πηγαίνουν κάποια από τα καλόπαιδά μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς δεν είναι πρεζόνια. Μη λέμε ότι θέλουμε και δικαιολογούμε τους δικούς μας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 χμ.. Με 3 δις δολαρια περιουσια, επρεπε να τους βαλουν γυρω στο ενα δις προστιμο για να "πονεσουν".. Πολυ λογικη τιμωρια.. ΥΓ: στην εφεση μπορει να αυξηθει η ποινη.. Νο? Δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Οι ομαδες ειναι ισολογισμος, και κοιτανε το συν και το πλην στο τελος καθε χρονιας, και οχι τους τραπεζικους λογαριασμους τους. Αρα ενα προστιμο οταν φτασει πχ στο 1εκ ευρω, εχει καθε λογο να τους ανησυχησει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ, πρωτου διπλασιαστει...Και τοτε θα δεις πως ο πρωταθλητης θα αλλαξει τα πρωτοσελιδα του σιγα σιγα, θα δεις πως ο Τεοντοσιτς θα μαζεψει τα χερια του, και αν δε τα μαζεψει θα του τα μαζεψουν αλλοι, πως ο ΔΔ θα ξανασκεφτει πολυ πριν φτυσει και παει λεγοντας... Τωρα ο ΔΔ δεν αποκλειεται να πηρε και πριμ που εφτυσε τον Τεοντοσιτς, οπως επισης δεν αποκλειεται να ισχυει το ιδιο και για τον Τεοντοσιτς. Ασε που με το ρυθμο που γινονται τα επεισοδια το προστιμο θα εφτανε σε δυσθεωρητο υψος απο το 1ο ετος εφαρμογης του μετρου και θελανε δε θελανε θα βρισκαν τροπους να καταπολεμησουν τη βια απο μονοι τους. Τωρα ζητανε συνδρομη αστυνομιας (που πληρωνω εγω κι εσυ να θυμισω) για να τους προστατευσουν εναν ιδιωτικο χωρο της επιχειρησης τους κλπ. Στην εφεση, η μειωνεται η ποινη η μενει ιδια. Στο 90% των περιπτωσεων μειωνεται παντως. Καθόλου τυχαίο. Και όχι φίλε midi, στο κιγκλίδωμα δεν πηγαίνουν πρεζόνια. Πηγαίνουν κάποια από τα καλόπαιδά μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς δεν είναι πρεζόνια. Μη λέμε ότι θέλουμε και δικαιολογούμε τους δικούς μας Το πρεζονια ειναι το ιδιο υποτιμητικο και για τα καλοπαιδα που αναφερεις, και ας μην ειναι ναρκομανεις. Εν πασει περιπτωση αναφερομαι στα ζωα αυτα, οποτε τωρα μη μου απαντησεις οτι δεν ειδες καμια αγελαδα πισω απο το κιγκκλιδωμα ;p
Deponakias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Στο ΟΑΚΑ οι οργανωμενοι βρισκονται στην ιδια θυρα ειτε παιζουν με ΟΣΦΠ ειτε με Κολοσσο Ροδου. Μιλαω για τους οργανωμενους και οχι για τους ξεκαρφωτους 10-20 πρεζακηδες που πανε στο κυγκλιδωμα πισω απο τον παγκο σας, στα μεταξυ μας. Και ναι η θυρα των οργανωμενων ειναι κοντα στον παγκο της φιλοξενουμενης ομαδας. Θελω να πω οτι δεν γινεται μεταφορα των οργανωμενων απο το ενα σημειο σε αλλο. Νομιζω ειναι πανω αριστερα οπως κοιταμε το παγκο... Παλι ομως τα δειαρκιας αυτα με τα δειαρκιας που ειναι πισω απο το παγκο εχουν διαφορετικες τιμες(επειδη ειναι στο κεντρο)αρα επιτηδες πανε πανω απο τον παγκο της αντιπαλης ομαδας για να δημιουργησουν προβλημα... Και ερχομαι εγω,εσυ ο καθενας μας με τα δειαρκιας και βλεπουμε οτι μας εχουν παρει τις θεσεις... μπορεις να κανεις τιποτα?
juno12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 τί να λέμε ρε παιδιά... στο καραϊσκάκη τα πέταλα έχουν δίχτυ, δήθεν για να μην πετάνε αντικείμενα οι πιο σκληροπυρηνικοί οπαδοί που κάθονται σε αυτά και βλέπεις να φεύγουνε αντικείμενα από τις ακριβές θύρες και τα επίσημα.
foufoutios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Οι ομαδες ειναι ισολογισμος, και κοιτανε το συν και το πλην στο τελος καθε χρονιας, και οχι τους τραπεζικους λογαριασμους τους. Ασε που με το ρυθμο που γινονται τα επεισοδια το προστιμο θα εφτανε σε δυσθεωρητο υψος απο το 1ο ετος εφαρμογης του μετρου και θελανε δε θελανε θα βρισκαν τροπους να καταπολεμησουν τη βια απο μονοι τους. Τωρα ζητανε συνδρομη αστυνομιας (που πληρωνω εγω κι εσυ να θυμισω) για να τους προστατευσουν εναν ιδιωτικο χωρο της επιχειρησης τους κλπ. Καταλαβαινω τι λες αλλα οι Αγγελοπουλοι εχουν δειξει πως δεν κοιτανε ισολογισμους (τουλαχιστον τα προηγουμενα χρονια). Το να επιβαλλεις προστιμο 110.000 ευρω σε καποιον που εχει περιουσια 2,2 δις ευρω και να περιμενεις να "πονεσει" ειναι αστειο.. Πολυ λογικοτερο θα μου φανει να αφαιρεθουν βαθμοι ή το κεκλεισμενων απο οπου προκυπτουν και ζημιες για την ομαδα λογω ελλειψης εσοδων.. Το κακο ειναι οτι την πληρωνουν παλι οι κατοχοι διαρκειας για 50-100 ηλιθιους (παραλιγο να παρω και εγω)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τεσπα σε καθε περιπτωση ειναι λαθος αποφαση το "κεκλεισμενων θυρων". Ειδικα οταν μιλαμε για τοσες πολλες αγωνιστικες ειναι απαραδεκτο imho. Η τιμωρια οφειλε να ειναι αυστηροτατη, αλλα διαφορετικη.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τεσπα σε καθε περιπτωση ειναι λαθος αποφαση το "κεκλεισμενων θυρων". Ειδικα οταν μιλαμε για τοσες πολλες αγωνιστικες ειναι απαραδεκτο imho.Η τιμωρια οφειλε να ειναι αυστηροτατη, αλλα διαφορετικη. Δηλαδή ξυλιές στον πισινό και 1 ωρα ορθιοι στη γωνία; Και γω διαφωνώ με τη τιμωρία.. Το σωστό θα ηταν αφαιρεση βαθμών και εντολή να πιαστουν αυτοί που εκαναν τα επεισόδια και αφαιρεση του δικαιώματος τους να μπαινουν σε οποιοδήποτε χώρο φίνονται αγώνες δια βίου + το χρηματικό πρόστιμο. ---------- Προσθήκη στις 17:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:06 ---------- χμ.. Με 3 δις δολαρια περιουσια, επρεπε να τους βαλουν γυρω στο ενα δις προστιμο για να "πονεσουν".. Πολυ λογικη τιμωρια.. ΥΓ: στην εφεση μπορει να αυξηθει η ποινη.. Νο? Νομιζω μπορεί αλλα δεν προκειται.
foufoutios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Το σωστό θα ηταν αφαιρεση βαθμών και εντολή να πιαστουν αυτοί που εκαναν τα επεισόδια και αφαιρεση του δικαιώματος τους να μπαινουν σε οποιοδήποτε χώρο φίνονται αγώνες δια βίου + το χρηματικό πρόστιμο. πλακα πλακα δεν υπαρχει κλειστο κυκλωμα? ας τους μπουζουριασουν και ας τους στειλουν σπιτι τους.. υποτιθεται πως υπαρχει ηλεκτρονικος ελεγχος στις θυρες στο ΣΕΦ.. ΥΓ : σιγουρα μπορει να αυξηθει οταν κανεις εφεση γιατι υποτιθεται βλεπουν τα στοιχεια απ την αρχη κλπ. Απλα δε γινεται οπως ειπε και ο Midi. Συνηθως μειωνεται
FilipposMD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Για μένα πάντως, στην μπασκετική πραγματικότητα της Ελλάδας, θα έπρεπε η ποινή κεκλεισμένων των θυρών να εκτίεται με τον αντίπαλο, με τον οποίο έγιναν τα επεισόδια. Τα έσπασες με τον Παναθηναϊκό; Για τον επόμενο χρόνο, όποτε παίζεις με τον ΠΑΟ, θα είσαι χωρίς φιλάθλους. Κι αυτό νομίζω ότι είναι το μόνο που θα πονούσε τις διοικήσεις. Είναι προφανές ότι και οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι χάνουν πολλά εκατομμύρια τον χρόνο με στόχο να πάρουν τον τίτλο για Χ λόγους. Αν χάσουν 500 χιλιάδες παραπάνω ίσως τους πονέσει λίγο. Αν χάσουν όμως το πλεονέκτημα που αποδεδειγμένα δίνει η παρουσία κόσμου σε τελικούς, θα τους τσούξει. Έχουμε δει απείρου κάλλους σκηνικά προκειμένου να μη βγει απόφαση εν μέσω τελικών. Επίσης, έφεση σημαίνει επανεξέταση της υπόθεσης. Άρα, μπορεί και να αυξηθεί η ποινή. Αν και συνήθως, όντως μειώνεται.
Mika Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Κανονικα η ΚΑΕ πρεπει να αποζημιωσει τους κατοχους διαρκειας.
FilipposMD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, για τη σύλληψη είναι ανέκδοτο. Εδώ τις προάλλες που έδειραν τον Μπάγεβιτς δεν μας ζάλισαν ότι αναγνωρίστηκαν από το βίντεο οι ένοχοι και θα συλληφθούν; Είδατε εσείς καμιά σύλληψη; Παραμύθια. Αυτές οι ρημαδοκάμερες περισσότερο δαακοσμητικές δε θα μπορούσαν να είναι!
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά, για τη σύλληψη είναι ανέκδοτο. Εδώ τις προάλλες που έδειραν τον Μπάγεβιτς δεν μας ζάλισαν ότι αναγνωρίστηκαν από το βίντεο οι ένοχοι και θα συλληφθούν; Είδατε εσείς καμιά σύλληψη; Παραμύθια. Αυτές οι ρημαδοκάμερες περισσότερο δαακοσμητικές δε θα μπορούσαν να είναι! Δε θελω συλληψη απλώς να παρουν τα στοιχεια τους και να μην τους ξαναφήσουν να μπουν στο γηπεδο. Συμφωνω οτι η τιμωρία θα πρεπει να επιβάλλεται για τους αγώνες με τον αντίπαλο που εκανες τα επεισόδια.
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 να πιαστουν αυτοί που εκαναν τα επεισόδια και αφαιρεση του δικαιώματος τους να μπαινουν σε οποιοδήποτε χώρο φίνονται αγώνες δια βίου ΕΤΣΙ! Και οχι απλα να μπαινουν, να γινουμε Αγγλια. Σε πιασαμε για επισοδεια στα 22 σου? Μεχρι τα 80 σου θα ερχεσαι οποτε παιζει η ομαδα σου στο τμημα. Εκει, παρεακι ολοι μαζι το ματς Να δουμε αν θα ξαναγινουν επισοδεια οταν θα ξερει ο αλλος οτι 60 χρονια Τεταρτη-Κυριακη θαναι στο ΑΤ ---------- Προσθήκη στις 17:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:17 ---------- Για μένα πάντως, στην μπασκετική πραγματικότητα της Ελλάδας, θα έπρεπε η ποινή κεκλεισμένων των θυρών να εκτίεται με τον αντίπαλο, με τον οποίο έγιναν τα επεισόδια. Τα έσπασες με τον Παναθηναϊκό; Για τον επόμενο χρόνο, όποτε παίζεις με τον ΠΑΟ, θα είσαι χωρίς φιλάθλους. Κι αυτό νομίζω ότι είναι το μόνο που θα πονούσε τις διοικήσεις. Χαχα, και ελεγα οτι ειμαι ο μονος που το σκεφτοταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.