foufoutios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Η αληθεια ειναι πως επαιξε πολυ καλα ο Φετφα! Μπορει να παιξει ομως και σε αλλες θεσεις ωστε να χωρεσει ο Ρομενταλ.. Για μενα ειναι απο τους καλυτερους που εχουμε στο ροστερ και ειναι κριμα να μη παιζει. Συμφωνω βεβαια για τους Ελληνες παιχτες. Προτιμω να βλεπω ελληνικη ενδεκαδα και οχι αυτη την Ισπανολατινικη παροικια
margaritagr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ο φετφα μπορει να παιξει στον αξονα βασικα! Αλλα εγω θα θελα να δω ριερα-φετφα-ζαιρι σε κανα ματς! Sent from my iPhone using Insomnia.app
adi32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ποση χαρα να αντεξει καποιος Ντιογκο Μαρεσκα Οσκαρ
alexis333 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Ο φετφα μπορει να παιξει στον αξονα βασικα! Αλλα εγω θα θελα να δω ριερα-φετφα-ζαιρι σε κανα ματς! Sent from my iPhone using Insomnia.app Εγω θελω να δω Ριερα ( στα καλα του ομως ) - Ιμπαγασα - Φετφα και μπροστα Παντελιτς ( στα καλα του ) ....
vlachaquito Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 σορρυ ρε παιδια αλλα ελεος με αυτο το "στα καλα του" .... βλεπω να περιμενουμε ολους να μπουνε... κουστουματους στα γηπεδα
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ντροπη για το σημερινο πρωτοσελιδο του γαυρου (στον Χ''Θεοδωρου αναφερομαι) απαραδεκτο
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ντροπή για τη χώρα είναι όλες αυτές οι φυλλάδες και απορώ γιατί τις διαβάζετε...
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι πολυ πρεζα ρε συ. με το που ανοιγω το πρωι το pc βλεπω τα πρωτοσελιδα εδω και χρονια
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ειναι πολυ πρεζα ρε συ. με το που ανοιγω το πρωι το pc βλεπω τα πρωτοσελιδα εδω και χρονια Κι εγώ το ίδιο κάνω ρε, μαζί με τον καφέ, αλλά δεν μπαίνω στο τρυπάκι να τα σχολιάσω. Είναι τόσο μεγάλη η αλητεία και η ρουφιανιά συμπυκνωμένη σε 5-10 κωλόχαρτα που πραγματικά έχω πάθει ανοσία και δεν μου κάνουν καμία αίσθηση οι βρωμιές που γράφουν.
Lasamaxi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου κάνουν αίσθηση γιατί οι βλακείες που γράφονται παπαγαλίζονται δεξιά και αριστερά.
Linus_21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα μου κάνουν αίσθηση γιατί οι βλακείες που γράφονται παπαγαλίζονται δεξιά και αριστερά. Είναι ευαγγέλια για πολλούς. Εδώ ορισμένοι παπαγαλίζουν τον Κωστάκη...
Lasamaxi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι ευαγγέλια για πολλούς. Εδώ ορισμένοι παπαγαλίζουν τον Κωστάκη... Τους Κωστάκηδες εννοείς. Για τράβα μια δίπλα να δεις τι γίνεται.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχει νόημα να σχολιάζεις πρωτοσέλιδα αθλητικών και να μιλάς για ντροπές και ιστορίες απ' τη στιγμή που όλες οι εφημερίδες, τα ίδια σκατά είναι. Όπως υπάρχουν εγκεφαλικά κατεστραμμένοι ολυμπιακοί, έτσι υπάρχουν και παναθηναικοί και αεκτζήδες. Χαίρω πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.