Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως επαιξε πολυ καλα ο Φετφα! Μπορει να παιξει ομως και σε αλλες θεσεις ωστε να χωρεσει ο Ρομενταλ.. Για μενα ειναι απο τους καλυτερους που εχουμε στο ροστερ και ειναι κριμα να μη παιζει. Συμφωνω βεβαια για τους Ελληνες παιχτες. Προτιμω να βλεπω ελληνικη ενδεκαδα και οχι αυτη την Ισπανολατινικη παροικια

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο φετφα μπορει να παιξει στον αξονα βασικα! Αλλα εγω θα θελα να δω ριερα-φετφα-ζαιρι σε κανα ματς!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Εγω θελω να δω Ριερα ( στα καλα του ομως ) - Ιμπαγασα - Φετφα και μπροστα Παντελιτς ( στα καλα του ) ....:-D

Δημοσ.

Ντροπη για το σημερινο πρωτοσελιδο του γαυρου (στον Χ''Θεοδωρου αναφερομαι)

απαραδεκτο

Δημοσ.

ειναι πολυ πρεζα ρε συ. με το που ανοιγω το πρωι το pc βλεπω τα πρωτοσελιδα εδω και χρονια

Δημοσ.
ειναι πολυ πρεζα ρε συ. με το που ανοιγω το πρωι το pc βλεπω τα πρωτοσελιδα εδω και χρονια

Κι εγώ το ίδιο κάνω ρε, μαζί με τον καφέ, αλλά δεν μπαίνω στο τρυπάκι να τα σχολιάσω.

Είναι τόσο μεγάλη η αλητεία και η ρουφιανιά συμπυκνωμένη σε 5-10 κωλόχαρτα που πραγματικά έχω πάθει ανοσία και δεν μου κάνουν καμία αίσθηση οι βρωμιές που γράφουν.

Δημοσ.
Εμένα μου κάνουν αίσθηση γιατί οι βλακείες που γράφονται παπαγαλίζονται δεξιά και αριστερά.

Είναι ευαγγέλια για πολλούς.

Εδώ ορισμένοι παπαγαλίζουν τον Κωστάκη... :lol:

Δημοσ.
Είναι ευαγγέλια για πολλούς.

Εδώ ορισμένοι παπαγαλίζουν τον Κωστάκη... :lol:

Τους Κωστάκηδες εννοείς. Για τράβα μια δίπλα να δεις τι γίνεται.

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να σχολιάζεις πρωτοσέλιδα αθλητικών και να μιλάς για ντροπές και ιστορίες απ' τη στιγμή που όλες οι εφημερίδες, τα ίδια σκατά είναι.

Όπως υπάρχουν εγκεφαλικά κατεστραμμένοι ολυμπιακοί, έτσι υπάρχουν και παναθηναικοί και αεκτζήδες. Χαίρω πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...