skimnos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Έχεις όρεξη για τρελίτσα εσύ βραδιάτικα. μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια μιας που εισαι φαν του βολου στο ματς των δυο ολυμπιακων τι θα υποστηρίζεις;
Στέλιος7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Εχασε και η Αεκ.Ρε τι γινεται...Ποτε εχει ξαναγινει να φανε και οι 3 μεγαλοι χαστουκι στην ιδια αγωνιστικη;1 φορα το πολυ...
vlachaquito Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μηπως, λεω μηπως, καλα θα κανουν οι πρωτευουσιανοι να κοιταξουν λιγο τον παοκ που μια χαρα μπαλα παιζει, και εχει και παθος κοσμο κλπκλπ?? Υ.Γ. πεσαμε ερωδιε, πεσαμε
Στέλιος7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μηπως, λεω μηπως, καλα θα κανουν οι πρωτευουσιανοι να κοιταξουν λιγο τον παοκ που μια χαρα μπαλα παιζει, και εχει και παθος κοσμο κλπκλπ?? Υ.Γ. πεσαμε ερωδιε, πεσαμε Ο Παοκ εχει Δερμιτζακη.Θεωρω οτι απο ενα σημειο και επειτα δεν θα τραβαει.Δεν εγινε προπονητης απο την μια μερα στην αλλη.
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Υ.Γ. πεσαμε ερωδιε, πεσαμε Όχι ρε, μην τρελαίνεσαι, αλλά το σενάριο, για να ανέβει ο ΟΦΗ πρέπει να πέσει ο Τέλης, παίζει έντονα φέτος... Μακάρι να διαψευστώ γιατί τέτοιες ομάδες αξίζουν να είναι στην Α
vlachaquito Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ο Παοκ εχει Δερμιτζακη.Θεωρω οτι απο ενα σημειο και επειτα δεν θα τραβαει.Δεν εγινε προπονητης απο την μια μερα στην αλλη. και ο παο το πηρε περυσι με τον νιομπλια, so?? κατσε να ανεβει πρωτα ο οφη γιατι φετος ειναι κομματακι δυσκολο...
Στέλιος7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 και ο παο το πηρε περυσι με τον νιομπλια, so?? κατσε να ανεβει πρωτα ο οφη γιατι φετος ειναι κομματακι δυσκολο... Ο Νιοπλιας θα κριθει φετος, για μενα δεν εχει δειξει τιποτα ακομα.
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια μιας που εισαι φαν του βολου στο ματς των δυο ολυμπιακων τι θα υποστηρίζεις; Θυμάμαι ότι και στο thread της εθνικής δε βγάλαμε άκρη τα 2 μας, οπότε δεν περιμένω να βγάλουμε στα οπαδικά. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Κοίτα, εγώ πρώτα είμαι Πειραιάς και μετά Βόλος. Θα ήθελα 1-1 στα μεταξύ τους για να μην μείνει καμία πλευρά του εαυτού μου δυσαρεστημένη.
skimnos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Θυμάμαι ότι και στο thread της εθνικής δε βγάλαμε άκρη τα 2 μας, οπότε δεν περιμένω να βγάλουμε στα οπαδικά. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Κοίτα, εγώ πρώτα είμαι Πειραιάς και μετά Βόλος. Θα ήθελα 1-1 στα μεταξύ τους για να μην μείνει καμία πλευρά του εαυτού μου δυσαρεστημένη. Ωραίος! Πάμε λοιπόν παρακάτω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μηπως, λεω μηπως, καλα θα κανουν οι πρωτευουσιανοι να κοιταξουν λιγο τον παοκ που μια χαρα μπαλα παιζει, και εχει και παθος κοσμο κλπκλπ?? Υ.Γ. πεσαμε ερωδιε, πεσαμε O ΠΑΟΚ δε το παιρνει για πολλους λογους. Ο βασικοτερος ειναι οτι και μονους τους να τους βαλεις να τρεξουν, θα ερθουν δευτεροι λογω του κομπλεξ με την Αθηνα. Πιο ανετα αισθανονται 3οι και να διαμαρτυρονται για την Αθηνα και το ΠΟΚ, παρα 1οι. Ενας αλλος λογος ειναι οτι θεωρω δυσκολο να τους παιξει 50-50 η διαιτησια σε σχεση με τους 2 βασικους διεκδηκητες (για να ειμαστε και ακριβοδικαιοι ε). Σφαζονται κορμια στην Αθηνα για το ποιος θα παρει κεφαλι στα παρασκηνιακα, και θα αφησουν τον ΠΑΟΚ να σηκωσει κεφαλι? Ας ειμαστε ρεαλιστες.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Αυτό που λέει ο Midi βασικά, αν και θα προσθέσω οτι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έχουν μακράν καλύτερο ρόστερ απο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
slipknot Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Λιγες φορες εχει ακυρωθει/αλλαξει αλλαγη λογω γκολ η αποβολης ποδοσφαιριστη;Ο σοβαρος μανατζερ ξερει να παιρνει αποφασεις σκεφτομενος πρωτα τα δεδομενα εκεινης της στιγμης.Αυτα ισχυουν γενικα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ημουν υπερ της αλλαγης Μητρογλου αλλα ο Παντελιτς ηταν σαφως ανετοιμος κατι που ο Βαλβερδε το γνωριζε αρα φυσικα και αποτελει λαθος του. Άλλο η αποβολή, εκεί σου χαλάει τα σχέδια και πρέπει να συμμαζέψεις την κατάσταση. Ο Βαλβέρδε είδε ότι το άτομο δεν μπορούσε να τελειώσει φάση, να τον κράταγε επειδή έτυχε και έβαλε το γκολ; Για τον Πάντελιτς συμφωνώ αλλά ποιον να έβαζε;
vlachaquito Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν γινει τελικα η ενσταση, πιο πολυ θα χαρουν οι φιλαθλοι του ολυμπιακου παρα της αεκ...
thomasG4 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αν γινει τελικα η ενσταση, πιο πολυ θα χαρουν οι φιλαθλοι του ολυμπιακου παρα της αεκ... so true...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.