suspiria Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ποιο πεναλτάκι στο γιαπωνέζο, θα τρελαθούμε? Για ποια φάση μιλάς? Και βασικά μιλάς κιόλας? Το πέναλτι που γίνεται στην αρχή της φάσης όπου ο Μήτρογλου χάνει το άχαστο είναι ο ορισμός του πέναλτι. Εκτός κι αν άρχισε να εφαρμόζεται το πλεονέκτημα και στα πέναλτι και δεν το ξέρω... Είπαμε να μη μιλήσουμε για διαιτησία, γιατί στην τελική δεν τα σκάτωσε, αλλά όχι να μου βγείτε και αδικημένοι. Εκτός εαν σας πνίγει το γνωστό αίσθημα αδικίας... Να περιμένεις σύντομα pm στις καθυστερησεις λεω αλλα μπορει να εκλεισες την τηλεοραση απο την πικρα και δεν το δες. σημερα οι φυλλαδες του γαυρου τι γραφουν?σφαγη του οσφπ???
skimnos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=144&document_id=170336 είναι σοβαρός ο μώραλης; ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και διαμαρτύρεστε; ή μήπως στελνει μήνυμα στα κοράκια να προσέχουν τον ολυμπιακο απο εδώ και στο εξής;
Linus_21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μήνυμα με πολλούς παραλήπτες. Διαιτητές, και οπαδούς πρόβατα.
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ο Μώραλης είπε μλκίες. Ας τον μαζέψει ο ΒΜ για να μην έχουμε άλλα τώρα που είναι νωρίς.
sofiathereal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ποιο πεναλτάκι στο γιαπωνέζο, θα τρελαθούμε? Για ποια φάση μιλάς? http://www.youtube.com/watch?v=3rItQy_-L2w&feature=player_embedded#! 45¨
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3rItQy_-L2w&feature=player_embedded#!45¨ Πρώτον, εκτός περιοχής η ανατροπή (αν υπάρχει, γιατί ο άλλος μπλέκει και τα μπούτια του) Δεύτερον, έχεις δίκαιο, αδικήθηκες. Τόσο από την εικόνα του αγώνα, όσο και από το αποτέλεσμα. Να θυμάσαι όμως ότι εγώ προέβλεψα πρώτος ότι θα πέσεις Β
sofiathereal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Πρώτον, εκτός περιοχής η ανατροπή (αν υπάρχει, γιατί ο άλλος μπλέκει και τα μπούτια του) Δεύτερον, έχεις δίκαιο, αδικήθηκες. Τόσο από την εικόνα του αγώνα, όσο και από το αποτέλεσμα. Να θυμάσαι όμως ότι εγώ προέβλεψα πρώτος ότι θα πέσεις Β Εδώ θα ήμαστε Ερωδιε και θα τα δούμε. Εγώ θα πέσω και εσύ θα κάνεις καλή πορεία στην ευρωπη.... να χαρώ εγώ.
skimnos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Πρώτον, εκτός περιοχής η ανατροπή (αν υπάρχει, γιατί ο άλλος μπλέκει και τα μπούτια του) Δεύτερον, έχεις δίκαιο, αδικήθηκες. Τόσο από την εικόνα του αγώνα, όσο και από το αποτέλεσμα. Να θυμάσαι όμως ότι εγώ προέβλεψα πρώτος ότι θα πέσεις Β καμία σχέση. εντός περιοχής είναι. καθαρό πέναλτυ
margaritagr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Τελος ο Μαρεσκα, οπως ειπε ο ιδιος στο ραδιο Επιτελους αντε γεια!! Sent from my iPhone using Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 καμία σχέση. εντός περιοχής είναι. καθαρό πέναλτυ Ξαναδές το. Η ανατροπή ξεκινάει εκτός και επιμένω. Τρώει 2 μικρές και πέφτει στη δεύτερη Στο 0:49 παγωσέ το να δεις ότι πατάει γραμμή. ---------- Προσθήκη στις 16:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=144&document_id=170336 είναι σοβαρός ο μώραλης; ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα και διαμαρτύρεστε; ή μήπως στελνει μήνυμα στα κοράκια να προσέχουν τον ολυμπιακο απο εδώ και στο εξής; Ρε συ, εδώ εσείς βγάζατε dvd και στις πρώτες δηλώσεις κράζετε? Δηλαδή και ο Τζίγκερ γι' αυτό έσκουζε, για να τον προσέχει η διαιτησία?
skimnos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ξαναδές το. Η ανατροπή ξεκινάει εκτός και επιμένω. Τρώει 2 μικρές και πέφτει στη δεύτερη ---------- Προσθήκη στις 16:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ---------- Ρε συ, εδώ εσείς βγάζατε dvd και στις πρώτες δηλώσεις κράζετε? Δηλαδή και ο Τζίγκερ γι' αυτό έσκουζε, για να τον προσέχει η διαιτησία? και το 1980 είχαν βγει οι εφημεριδες σας και γραφαν διαφορα... θα μιλήσουμε για το σήμερα ή θα το γυρίσουμε στη παρελθοντολογία;
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 και το 1980 είχαν βγει οι εφημεριδες σας και γραφαν διαφορα... θα μιλήσουμε για το σήμερα ή θα το γυρίσουμε στη παρελθοντολογία; Την αποψή σου θέλω για τις ανακοινώσεις περί διαιτησίας της διοικησής σου, 15 χρόνια τώρα. http://www.youtube.com/watch?v=UK7G-8vgp-c&feature=player_embedded# 1:24 ορισμός του πέναλτι
slipknot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Λαθη μπορουν να θεωρηθουν η αλλαγη του κριαριου αμεσως μετα που σκοραρε Επειδή το ακούω από αρκετούς αυτό... Ο Πάντελιτς ήταν έτοιμος να μπει πριν βάλει το γκολ ο Μήτρογλου. Ήταν δίπλα στον Βαλβέρδε και αν δεν κάνω λάθος του φώναξε και "ΓΚΟΛ" μόλις μπήκε το σουτ. Το έβαλε μεν ο Μήτρογλου αλλά έχασε τα τριπλάσια και βάλε. Θα ήταν σωστό να πει μετά ο Βαλβέρδε στον Πάντελιτς, "Κάτσε κάτω, αφού το έβαλε τον κρατάω μέσα". Θα ήταν δείγμα σοβαρού μάνατζερ;
Mika Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Πρώτον, εκτός περιοχής η ανατροπή (αν υπάρχει, γιατί ο άλλος μπλέκει και τα μπούτια του) σεμνααααα :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.