Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς προετοιμασία,Με δίπλες προπονήσεις μέρες πριν την πρεμιέρα ,Με πολλούς παίχτες που έπαιζαν μεταξύ τους πρώτη φορά,Με τον Κατσικα βασικό,Με την Επο να μην στέλνει την κάρτα του Χοσεμι,Με το σισιτς με πυρετό,Με κόκκινη που δεν δόθηκε,Με πέναλτι που δεν δόθηκε

Κατεβάσαμε την "2η" ομάδα και σας δώσαμε μια ροπαλια από εδώ μέχρι σα πέρα,και ας τραγουδάτε εσείς ότι θέλετε....

Εγώ πάντως Ζαλίζομααααιιιιιι

img193a.jpg

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το έγραψα πιο πρίν οτι θα έχουμε πέναλτι σήμερα ελέω σταθόπουλου.

δεν περίμενα όμως να χάσουμε 85 ευκαιρίες ρε, έλεος.

βάγγο πούλα ρε...

Δημοσ.
θα τα πουμε το μαιο.μην κανεις σαν τους αρειανους

α καλα εμενα το ιδιο που μου κανει. εγω να μην πεσω και δεν εχω προβλημα να μην ειναι ο ηρακλης μεσα στους 3 :)

@ vlachaquito, οσοι γνωριζουν εχουν καταλαβει τι εννοω.Ελπιζω να μην σβηστει το post μου μονο.

δεχομαι και πμ για εξηγησεις :)

Δημοσ.

Ερώδιε και που να μην παίζατε με αστεία ομάδα, φαντάσου δηλαδή. :lol:

Για τη ρεβάνς και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ξαναμπούν 4 γκολάκια ;)

Είναι γνωστό πλέον ότι εδώ και 3 χρόνια προσπαθείτε να βγάλετε έναν.... Νίνη, για να δούμε φέτος :-)

Δημοσ.

Λοιπον ολοι οσοι ποσταρουν εδω μεχρι χθες ελεγαν: Δωστε χρονο στην ομάδα να δεσει να δημιουργησει αυτοματισμους να εχουμε ολοι μας υπομονη,να στηριξουμε αυτο το νεο ξεκινημα να.....να.....να.....

Σημερα εμφανίστηκαν οι προπονητές της εξέδρας....

Το τι ειδαν τα δικά μου ματια? Ειδα μια ομάδα που παιζει την μπαλα κυριως κατω.Ειδα μια ομαδα να δημιουργει κλασικες ευκαιρίες,ειδα μια ομαδα που εχει την λεγόμενη καθετη πασα.Ειδα επισης εναν Μητρογλου να χανει τα αχαστα ειδα εναν νεαρο παιχτη με αρκετό τσαμπουκα και με πολυ καλη τεχνική ειδα τον νεο Οσκαρ να μην ειναι τελικα ο νεος Οσκαρ αλλα ενας παιχτης που το ξερει το τοπι,ειδα εναν Αντωνη να κανει 15 ωρες να βγει απο την εστια του και τελικα να δινει τζαμπα πεναλντι.Ειδα επισης πως αυτος ο Ιμπαγασα πρεπει να εχει φανέλα βασικου σπιτι του.Ειδα εναν βελτιωμένο Ριερα συγκριτικά με δυο εβδομάδες πριν

Αν ο Μητρογλου εβαζε τις δυο κλασικες ευκαιρίες σημερα θα μιλουσαμε για το μεγαλειο του Βαλβερδε,για την ολικη επιστροφη,για νεες αυτοκρατοριες κτλ(Δινω εμφαση στον Μητρογλου καθως δηλωνει επιθετικός,δεν εχω την απαιτηση απο τον Ριερα ντε και καλα να σκοράρει).Με τα αν ομως πρωταθλήματα δεν ερχονται.Θα περιμενω τον Παντελιτς να μπει σε φουλ ρυθμους ωστε να διαπιστωσω αν οντως υπαρχει προβλημα στο τελειωμα των φάσεων.

Αισθανομαι απογοητευμένος απο το αποτελεσμα και απο τον τροπο που ηρθε όμως η εικόνα της ομάδας μου δίνει την ελπιδα οτι μπορουμε να δημιουργήσουμε ενα πολυ ισχυρό συνολο που ανα διαστήματα θα παιζει και πολυ όμορφο ποδόσφαιρο.

Στα υπερ μας?Το πολυ βατό προγραμμα εως την ογδοοη αγωνιστική

Δημοσ.
Χωρίς προετοιμασία,Με δίπλες προπονήσεις μέρες πριν την πρεμιέρα ,Με πολλούς παίχτες που έπαιζαν μεταξύ τους πρώτη φορά,Με τον Κατσικα βασικό,Με την Επο να μην στέλνει την κάρτα του Χοσεμι,Με το σισιτς με πυρετό,Με κόκκινη που δεν δόθηκε,Με πέναλτι που δεν δόθηκε

Κατεβάσαμε την "2η" ομάδα και σας δώσαμε μια ροπαλια από εδώ μέχρι σα πέρα,και ας τραγουδάτε εσείς ότι θέλετε....

Εγώ πάντως Ζαλίζομααααιιιιιι

Ωραία όλα αυτά που λες (πέναλτι που δεν δόθηκε ας πούμε :lol:, κόκκινη? προφανώς το χέρι του Αβραάμ. Για πες μας και τον κανονισμό, που ζητάς και κόκκινη)

Και επειδή με τον ηρακλή θα ασχοληθώ σοβαρά μόλις τον διασύρει ο Ολυμπιακός Βόλου, να θυμήσω ότι αν δεν είχαν κλείσει τα Τέμπη τα γνωστά αλανια με την θεσσαλονικιώτικη μαγκιά του πάντα αδικημένος και πάντα κλαμένος, τώρα θα παίζατε Β με τον ΟΦΗ.

Enough said

---------- Προσθήκη στις 04:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:04 ----------

πφφ κατουρα και λιγο, εισασταν τυχεροι με τον τελειωμενο πανιωνιο και κατι εγινε.. σου ειπα οτι θα σωθεις και αμεσως να σκεφτεις οτι θα σηκωσεις το ευροπα στο πανθεσσαλικο :P

Ρε άσε τα τελειωμένος Πανιώνιος και τα παραμύθια σου, κάτσε να δούμε τι θα κάνεις εσύ αύριο με την Τρίπολη έστω και με τύχη κι άσε με εμένα.

Όχι Europa, Τσου Λου χτυπάω και γύρο του θριάμβου στα προσφυγικά της Νέας Ιωνίας να αφρίσουν οι Νικιώτες. :lol:

Δημοσ.

η αλήθεια είναι οτι ο Ηρακλής ήταν

τελείως ανέτοιμος και αυτόν τον Ηρακλή δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός

να τον κερδίσει αν και έχασε αρκετές

ευκαιρίες όσο για διατησια γαβροι

βαζελοι απαγορευετε να μιλάνε για σφυριχτα είναι πρόκληση ......

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

ευκαιρίες όσο για διατησια γαβροι

βαζελοι απαγορευετε να μιλάνε για σφυριχτα είναι πρόκληση ......

Ποιός μίλησε για διαιτησία?

Δημοσ.
Λοιπον ολοι οσοι ποσταρουν εδω μεχρι χθες ελεγαν: Δωστε χρονο στην ομάδα να δεσει να δημιουργησει αυτοματισμους να εχουμε ολοι μας υπομονη,να στηριξουμε αυτο το νεο ξεκινημα να.....να.....να.....

Σημερα εμφανίστηκαν οι προπονητές της εξέδρας....

Το τι ειδαν τα δικά μου ματια? Ειδα μια ομάδα που παιζει την μπαλα κυριως κατω.Ειδα μια ομαδα να δημιουργει κλασικες ευκαιρίες,ειδα μια ομαδα που εχει την λεγόμενη καθετη πασα.Ειδα επισης εναν Μητρογλου να χανει τα αχαστα ειδα εναν νεαρο παιχτη με αρκετό τσαμπουκα και με πολυ καλη τεχνική ειδα τον νεο Οσκαρ να μην ειναι τελικα ο νεος Οσκαρ αλλα ενας παιχτης που το ξερει το τοπι,ειδα εναν Αντωνη να κανει 15 ωρες να βγει απο την εστια του και τελικα να δινει τζαμπα πεναλντι.Ειδα επισης πως αυτος ο Ιμπαγασα πρεπει να εχει φανέλα βασικου σπιτι του.Ειδα εναν βελτιωμένο Ριερα συγκριτικά με δυο εβδομάδες πριν

Αν ο Μητρογλου εβαζε τις δυο κλασικες ευκαιρίες σημερα θα μιλουσαμε για το μεγαλειο του Βαλβερδε,για την ολικη επιστροφη,για νεες αυτοκρατοριες κτλ(Δινω εμφαση στον Μητρογλου καθως δηλωνει επιθετικός,δεν εχω την απαιτηση απο τον Ριερα ντε και καλα να σκοράρει).Με τα αν ομως πρωταθλήματα δεν ερχονται.Θα περιμενω τον Παντελιτς να μπει σε φουλ ρυθμους ωστε να διαπιστωσω αν οντως υπαρχει προβλημα στο τελειωμα των φάσεων.

Αισθανομαι απογοητευμένος απο το αποτελεσμα και απο τον τροπο που ηρθε όμως η εικόνα της ομάδας μου δίνει την ελπιδα οτι μπορουμε να δημιουργήσουμε ενα πολυ ισχυρό συνολο που ανα διαστήματα θα παιζει και πολυ όμορφο ποδόσφαιρο.

Στα υπερ μας?Το πολυ βατό προγραμμα εως την ογδοοη αγωνιστική

Σωστος (για να μη τα ξαναγραφω)

Πολυ καλυτερη η ομαδα απο το περυσινο σιχαμα αλλα ο Βαλβερδε τα μουσκεψε στο τελος με τις αλλαγες

Λιγο δεσιμο θελει η ομαδα και θα παρουμε το νταμπλ περιπατο φετος

Δημοσ.

Erwdios τραγουδα!αν χασει ο ηρακλης απο ολ. βολου στειλε μου πμ

α και για να μη ξεχνιομαστε το πεναλτακι στον γιαπωνεζο στο τελος

Δημοσ.

O Φετφα πολυ καλος...

Εδειξε φοβερα στοιχεια....

Αλλα ηταν ιδεα μου ή οντως δεν εδινε τη μπαλα με τπτ.. ??

Μα με τπτ..:rolleyes:

Δημοσ.
Erwdios τραγουδα!αν χασει ο ηρακλης απο ολ. βολου στειλε μου πμ

α και για να μη ξεχνιομαστε το πεναλτακι στον γιαπωνεζο στο τελος

Ποιο πεναλτάκι στο γιαπωνέζο, θα τρελαθούμε? Για ποια φάση μιλάς?

Και βασικά μιλάς κιόλας? Το πέναλτι που γίνεται στην αρχή της φάσης όπου ο Μήτρογλου χάνει το άχαστο είναι ο ορισμός του πέναλτι.

Εκτός κι αν άρχισε να εφαρμόζεται το πλεονέκτημα και στα πέναλτι και δεν το ξέρω...

Είπαμε να μη μιλήσουμε για διαιτησία, γιατί στην τελική δεν τα σκάτωσε, αλλά όχι να μου βγείτε και αδικημένοι. Εκτός εαν σας πνίγει το γνωστό αίσθημα αδικίας...

Να περιμένεις σύντομα pm :whistle:

Δημοσ.
O Φετφα πολυ καλος...

Εδειξε φοβερα στοιχεια....

Αλλα ηταν ιδεα μου ή οντως δεν εδινε τη μπαλα με τπτ.. ??

Μα με τπτ..:rolleyes:

Μπα εμενα μου φανηκε το αντιθετο...

Παρολο που εκαν ντριμπλες για πρωτη φορα εδινε σωστα την πασα την σωστη στιγμη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...