benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Καλά ας νικήσουν ΑΕΚ-ΠΑΟΚ αύριο, και θα φάμε καλά και οι 2 αιώνιοι... Καποιος Βαζελος η Γαβρος τοτε να κανει το καθηκον του και να παει να πει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλη τυχη με το σκιτσο του ακατανομαστου οπως εκανε πρωτος ο privateer σε εμας χτες και εξαπλωσα λιγη καλη τυχη και εγω σε σας σημερα.:devil:
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μετά το παιχνίδι που κάναμε, δε βλέπω λόγο για γκρίνια. Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας και θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Μια γκέλα κόντρα στη ροή του αγώνα μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες δε μου λέει κάτι. Προχωράμε!
Στέλιος7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 + όσα θες Αν ο Μήτρογλου χάνει 3 σίγουρα, ένα ο Ριέρα, ένα ο Φουστέρ (ο οποίος ήταν εξαιρετικός, τρομερή κάθετη) και μετά αγχώνεται για το σκορ, τι να σου κάνει. Απλώς έπρεπε να μαζέψει τις γραμμές του μετά το 70 και να μην έχουμε τόσο κενά μετακύ κυρίως άμυνας - κέντρου. Πόσο τσάμπα το χάσαμε αυτό το παιχνίδι, δεν χωνεύεται... ---------- Προσθήκη στις 23:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ---------- Ο Φουτσέρ ήταν εξαιρετικός. Προπονητής του γηπέδου, έφτιαξε 2-3 σίγουρα για Μήτρογλου - Ριέρα. Που είναι το λάθος στη χρησιμοποιησή του? Ίσως να μην έπρεπε να βγει ο Ουρτάδο, αλλά πήγε να χτυπήσει το παιχνίδι εκεί και με την είσοδο του Ιμπαγάσα τα κατάφερε. Ίσως να έπρεπε να βγει ο Ντουντου και να μείνει ο Ουρτάδο μέσα... Μετα το 60 που ηταν ομως;Θα ηταν πιο ορθολογικο να αφησεις μεσα τον μοναδικο σου κοφτη ο οποιος μπορει να ανεβασει και την αποδοση του Ντουντου(το ειδαμε και στο α ημιχρονο αυτο) και να βγαλεις το 10αρι σου για ενα καλυτερο. ---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:17 ---------- Καποιος Βαζελος η Γαβρος τοτε να κανει το καθηκον του και να παει να πει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλη τυχη με το σκιτσο του ακατανομαστου οπως εκανε πρωτος ο privateer σε εμας χτες και εξαπλωσα λιγη καλη τυχη και εγω σε σας σημερα.:devil: Μπορει να παω εγω να τους το πω, ειχα ρεντα σημερα
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Το ποντακι το τσιμπησε ομως Δυστυχως οντως τους το χαρισαμε.Συμφωνω με τον skimnos.Ο Βαλβερδε εβαλε τα χερακια του και εβγαλε τα ματακια του. BTW, με την ίδια λογική η Λάρισα είναι στο +2 απο τον βάζελο και +3 απο τον Ολυμπιακό.
Στέλιος7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 BTW, με την ίδια λογική η Λάρισα είναι στο +2 απο τον βάζελο και +3 απο τον Ολυμπιακό. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν ειναι ωραιο να κυνηγας απο την 1η αγωνιστικη.Ενταξει η ομαδα εχει προοπτικες να στρωσει αλλα ουτε την ισοπαλια; Τεσπα νωρις ειναι ακομα, ειχαμε και απουσιες.Καλα στοιχεια δειξαμε παντως.Ποιο θα ειναι το επομενο θυμα μας σε 2 βδομαδες;
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Aν δε μας βγει ο Ουρταδο φετος την πατησαμε ... Ποιος θα παιξει εκει .. Δεν ειδατε πως περναγαν ολοι απο το κεντρο ... Και εκλεισε Καβαλα ο Καρντοσο γαμωτο ... Λες και ειναι πρωταρης ο Βαλβερδε κατεβασε ομαδα χωρις αμυντικο χαφ ... Δε γινονται αυτα .... Ξαναλεω αν δε παιξει μπαλιτσα ο Ουρταδο παλι τα περσινα χαλια θα εχουμε .. Θα γινουμε Αεκ.. Θα εχουμε τα ιδια συμπτωματα..
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μην μιζεριάζεις τώρα και εσύ. Αν είναι να κλαιγόμαστε απο τώρα τότε το χάσαμε το παιχνίδι. Πήγαινε δες στα μεγάλα πρωταθλήματα τι γκέλα πέφτει απο τα φαβορί.
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Μην μιζεριάζεις τώρα και εσύ. Αν είναι να κλαιγόμαστε απο τώρα τότε το χάσαμε το παιχνίδι. Πήγαινε δες στα μεγάλα πρωταθλήματα τι γκέλα πέφτει απο τα φαβορί. Ποιος τη χεζει τη γκελα .. Εδω στο χορταρι σου λεω τι βλεπω να γινεται ... Ειδες καναν Ουρταδο στο γηπεδο εσυ .. ?? Εντωμεταξυ κανεις δε μαρκαρε στο κεντρο ... Απορω πως το αφησε αυτο να συμβει το μυρμηγκι ... Aπο το πρωτο ημιχρονο φανηκε η ασταθεια ... Μας παιζαν και ο δημοσιογραφος ελεγε πως εχουμε τα ηνια και αλλες μπουρδες ...
Στέλιος7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ποιος τη χεζει τη γκελα ..Εδω στο χορταρι σου λεω τι βλεπω να γινεται ... Ειδες καναν Ουρταδο στο γηπεδο εσυ .. ?? Εντωμεταξυ κανεις δε μαρκαρε στο κεντρο ... Απορω πως το αφησε αυτο να συμβει το μυρμηγκι ... Aπο το πρωτο ημιχρονο φανηκε η ασταθεια ... Μας παιζαν και ο δημοσιογραφος ελεγε πως εχουμε τα ηνια και αλλες μπουρδες ... Οσο επαιξε ηταν πολυ καλυτερος απο τον Μαρεσκα.Ειναι και μολις 1 εβδομαδα στην Ελλαδα.Μετα που τον εβγαλε αρχισαν τα ωραια.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Καλά δεν μας έπαιζε κανένας, το ματς ήταν για 2-3 γκόλ τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Aν δε μας βγει ο Ουρταδο φετος την πατησαμε ...Ποιος θα παιξει εκει .. Δεν ειδατε πως περναγαν ολοι απο το κεντρο ... Και εκλεισε Καβαλα ο Καρντοσο γαμωτο ... Λες και ειναι πρωταρης ο Βαλβερδε κατεβασε ομαδα χωρις αμυντικο χαφ ... Δε γινονται αυτα .... Ξαναλεω αν δε παιξει μπαλιτσα ο Ουρταδο παλι τα περσινα χαλια θα εχουμε .. Θα γινουμε Αεκ.. Θα εχουμε τα ιδια συμπτωματα.. Αδερφέ, πραγματικά μέχρι σήμερα έλεγα ότι δεν θα μιλήσω για τις απόψεις σου, αλλά δεν παλεύεσαι. Θα φέρουμε Καρντόσο στη θέση του Ουρτάδο? Τι ακούνε τ'αυτιά μου και τι βλέπουν τα μάτια μου... Το πως έκλεινε όλο το κέντρο στο Α ημίχρονο με Ουρτάδο μέσα το είδες? Που η μόνη φάση που έγινε στα καρέ μας ήταν από στημένη μπαλιά (κόρνερ) και κάτι ξεψυχισμένα σουτ απ' έξω από την περιοχή. Ο άνθρωπος κάλυπτε χώρους συνεχώς και μεταβίβαζε ΣΩΣΤΑ. Αυτά κάνει ένα αμυντικό χαφ. Και εσύ μου θες Καρντόζο, να παίζει 1 και δέκα να είναι έξω από κάρτες? Μη Θέε μου χειρότερα...
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Καλά δεν μας έπαιζε κανένας, το ματς ήταν για 2-3 γκόλ τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Δε λεω πως μας ειχαν μονοτερμα αλλα οτι τρωγαμε φασεις ευκολα και οτι θα μπορουσαν να ειχαν σκοραρει καποια στιγμη .. Δε σου εδινε δλδ ασφαλεια αυτος ο Ολυμπιακος ... ---------- Προσθήκη στις 23:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:38 ---------- Αδερφέ, πραγματικά μέχρι σήμερα έλεγα ότι δεν θα μιλήσω για τις απόψεις σου, αλλά δεν παλεύεσαι. Θα φέρουμε Καρντόσο στη θέση του Ουρτάδο? Τι ακούνε τ'αυτιά μου και τι βλέπουν τα μάτια μου... Το πως έκλεινε όλο το κέντρο στο Α ημίχρονο με Ουρτάδο μέσα το είδες? Που η μόνη φάση που έγινε στα καρέ μας ήταν από στημένη μπαλιά (κόρνερ) και κάτι ξεψυχισμένα σουτ απ' έξω από την περιοχή. Ο άνθρωπος κάλυπτε χώρους συνεχώς και μεταβίβαζε ΣΩΣΤΑ. Αυτά κάνει ένα αμυντικό χαφ. Και εσύ μου θες Καρντόζο, να παίζει 1 και δέκα να είναι έξω από κάρτες? Μη Θέε μου χειρότερα... Φιλαρακο κι αν ο Ουρταδο αποδειχτει μαπα το καρπουζι ποιος θα μαρκαρει .. Ο Μαρινακης με την κοιλια του .. ?? Ο Καρντοζο δεν ειναι ασχημη λυση για μπακαπ ... Ελεος ... Επειδη μερικοι δεν εχουν κανει ενα ονομα και καλα στην Ευρωπη πρεπει να τους θεωρουμε και ασχετους ... Οπως πχ με τον Καρντοζο .... Ο ανθρωπος εχει δειξει παρα πολυ καλα στοιχεια .. Αλλα τι να κανουμε θα ειναι παντα ασχετος επειδη επαιζε στον Αστερα και οχι στην Α ομαδα της ευρωπης ..
Tilemaxx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δε λεω πως μας ειχαν μονοτερμα αλλα οτι τρωγαμε φασεις ευκολα και οτι θα μπορουσαν να ειχαν σκοραρει καποια στιγμη ..Δε σου εδινε δλδ ασφαλεια αυτος ο Ολυμπιακος ... Δεν θες να το εμπεδώσεις μάλλον. Hταν συμπαθητικό παιχνίδι με καλούτσικη μπαλιτσα. Ο ΟΣΦΠ ειναι εντελώς καινούρια ομάδα. Πολύ πιο τυχερός βέβαια ο Ηρακλής, αλλά είμασταν ΑΝΩΤΕΡΟΙ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 2-3 γκόλ και να μην μιλούσαμε τώρα για γκέλες. Ο Ουρτάδο επίσης καλός. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις;
Erwdios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Φιλαρακο κι αν ο Ουρταδο αποδειχτει μαπα το καρπουζι ποιος θα μαρκαρει .. Ο Μαρινακης με την κοιλια του .. ?? Ο Καρντοζο δεν ειναι ασχημη λυση για μπακαπ ... Ελεος ... Επειδη μερικοι δεν εχουν κανει ενα ονομα και καλα στην Ευρωπη πρεπει να τους θεωρουμε και ασχετους ... Οπως πχ με τον Καρντοζο .... Ο ανθρωπος εχει δειξει παρα πολυ καλα στοιχεια .. Αλλα τι να κανουμε θα ειναι παντα ασχετος επειδη επαιζε στον Αστερα και οχι στην Α ομαδα της ευρωπης .. Σοβαρά? Τώρα σε ποια ομάδα παίζει ο υπερπαίχτης - τσεκούρι - διπέλεκυς Καρντόζο?
alexis333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Σοβαρά? Τώρα σε ποια ομάδα παίζει ο υπερπαίχτης - τσεκούρι - διπέλεκυς Καρντόζο? Eιδες , αυτο που σου ελεγα .. ? Που παιζει ?? Καβαλα ... Ε ασχετος ειναι μωρε ... Δε κανει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.