alexdelpiero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 καλα τον λετο οχι μονο επελεξε να τον παρει απο την λιβερπουλ κρα εκανε αλλα ηθελε να τον παρει στο τσαμπα οπως στο τσαμπα θελει και τον μπομπο,εσυ φωναζες τον κωσταντινου παλτο και τον νικοπολιδη κοτοπουλο αλλα μετα το φοβερο σου σκαουτινγκ που τους πηρες ξαφνικα εγιναν παιχταραδες whos the sucker now????με καφε και ταχτσιδη μου πηρες το πρωταθλημα στα χαρτια περιση και με καφε και ταχτσιδη μετα απο 40 πεναλντι το κυπελλο φετοςαν θες να δεις πραγματικη ομαδα γελοτοποιο αν περασεις στο τσουλου καθε τεταρτη εχει εγωνες της ομαδας μπαλαντερ(οσφπ)βαλε να δεις.ειστε τοσο κομπλεξικοι οι γαυροι που ασχοληστε με οτι μπουρδα υπαρχει για να χαιρεστε ,πηρατε κουπα στο πινκ πονκ και στο βολει και whos give a shit η μπαρτσα παιζει ν αμην εχει καν τετοια τμηματα αρα σαν σωματειο μετρας παραπανω,καθεστε και μετρατε ποσοι ειστε σαν οπαδοι λες και εχει σημασια ειτε ειστε 1.000.000 ειτε 200.000 τι να λεει οταν ομαδες σαν την ρεαλ εχουν πανο απο 5 εκατομυρια και οπαδους ανα τον κοσμο στο παγκοσμιο ποδοσφαιρικο χαρτη ειστε 0.πανυγηριστε τωρα που ειστε πρωτη σε οπαδους στην ελλαδα που νικατε τον ατρομητο και που νικησατε σε φιλικο την σαντος γιατι μεχρι εκει ειστε.οπως πανυγηριζατε στο οσφπ-σικαγο μπουλς που και καλα ο τομιτς ειχε σβησει τον τζορνταν και ο τζορνταν ειχε βαλει 40 ποντους Γιατι προσπαθεις να του μειωσεις την επιτυχια στο βολλευ?Οταν εσυ πηρες το κυπελλο στο χαντμπολ δεν χαρηκες δηλαδη/Δεν ηταν επιτυχια για την ΑΕΚ?Οταν ειχατε παει επι Προσαλικα σε ενα φαιναλ φορ ευρωπης γιατι ειχατε γεμισει τοτε το γηπεδο?Οταν το 2001 παιζαται ημιτελικο στη πατρα με τον Ηρακλη γιατι ηταν τιγκα η εξεδρα σας.Ακομα κ φετος στο ηρακλειο το γεμιζατε.κ τη εγινε δηλ που δεν εχει η μπαρτσελονα τμημα βολλευ δηλαδη αν ειχε θα το βλεπες αλλιως.κ γιατι να μην πανυγιριζουν που ειναι πρωτοι στην ελλαδα να κλαινε δηλαδη?στα 15 χρονια που εισαι χωρις πρωταθλημα αυτοι εχουν παρει 12 για αυτο ασε τις ευρωπες κ κοιτα να φτειαξεις ομαδα να παρεις κανα πρωταθλημα γιατι δεν ειναι ωραιο να τη λες στους αλλους που μπορει να χανουν εξω αλλα εσενα σε εχουνε...
tasoskont Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Γιατι προσπαθεις να του μειωσεις την επιτυχια στο βολλευ?Οταν εσυ πηρες το κυπελλο στο χαντμπολ δεν χαρηκες δηλαδη/Δεν ηταν επιτυχια για την ΑΕΚ?Οταν ειχατε παει επι Προσαλικα σε ενα φαιναλ φορ ευρωπης γιατι ειχατε γεμισει τοτε το γηπεδο?Οταν το 2001 παιζαται ημιτελικο στη πατρα με τον Ηρακλη γιατι ηταν τιγκα η εξεδρα σας.Ακομα κ φετος στο ηρακλειο το γεμιζατε.κ τη εγινε δηλ που δεν εχει η μπαρτσελονα τμημα βολλευ δηλαδη αν ειχε θα το βλεπες αλλιως.κ γιατι να μην πανυγιριζουν που ειναι πρωτοι στην ελλαδα να κλαινε δηλαδη?στα 15 χρονια που εισαι χωρις πρωταθλημα αυτοι εχουν παρει 12 για αυτο ασε τις ευρωπες κ κοιτα να φτειαξεις ομαδα να παρεις κανα πρωταθλημα γιατι δεν ειναι ωραιο να τη λες στους αλλους που μπορει να χανουν εξω αλλα εσενα σε εχουνε... χαρηκα για το χαντμπολ σε στυλ"α καλη φαση που το πηραμε" ως ψιλοαδιαφορο μπορω να σου πω δεν βγηκα οπως κανουν οι γαυροι να αρχιζω να την λεω σε ολους κουπες παντου και στο χαντμπολ σας σκισαμε και τα λοιπες αηδιες που οι μισοι απο αυτους που τα λενε αυτα ουτε ενα παιχτη δεν ξερουν στο βολευ η το πολο.μην μου λες για τους οργανωμενους αυτοι μποροι ν απηγαινουν παντου εγω σου λεω για μενα την δικια μου αποψη.ουτε να πανηγυριζουν ουτε να κλαινε εξηγησα πιο πανω γιατι ειναι ανουσιοι αυτοι οι πανηγυρισμοι οπως και τα βολει πολο και λοιπα αθληματα γι αμενα δεν υπαρχουν καν 2 ειναι τα αθληματα με την μεγαλυτερη θεαση ποδοσφαιρο μπασκετ.το οτι δεν εχει βολλει (αν δεν εχει) η δεν ασχολειτε με αυτο ενας σοβαρος συλλογος οπως η μπαρτσελονα κατι σημαινει γιατι αν ασχολιοταν θα ηταν αλλιως τα πραγματα.δεν την λεω σε κανενα εγω κουβεντ ακανουμε και προσωπικα τι να την κανω την κουπα στην ελλαδα καθε χρονο αν ειναι να βγαινω και να τρωω μαπες μετα στην ευρωπη απο ομαδες β εθνικης και ερασιτεχνικες ομαδες,προτιμω να εχω μια ομαδα να παλευει για το πρωταθλημα να παιζει ωραια μπαλα και να εχει αξιοπρεπεις εμφανισεις εξω.το ποδοσφαιρο δεν παιζεται μονο στην ελλαδα
alexdelpiero Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Nαι φιλε αλλα η μπρτσελονα εχει πολο.Βεβαια πολλα κρυφαια ποδοσφαιρικα κλαμπ μαζι σου δεν εχουν βολλευ-πολο-χανμπολ-μπασκετ.Επισης μην νομιζεις ομως οτι το μπασκετ ειναι σε ολη την ευρωπη 2ο.Σε καποιες χωρες ειναι κατω απο το χαντμπολ κ το βολλευ.Γενικα στην αγορα ειναι το ποδοσφαιρο κ ολα τα αλλα...Καλα μην λες ομως κ τι να τη κανεις τη κουπα ουτε εγω εχω δει ποτε κουπα να σου πω την αληθεια αλλα θα προτιμουσα να παιρνω τιτλο καθε χρονο απο το να πηγαινα καθε χρονο στους 8 το τλ.Αλλα απο την αλλη θα εδεινα που λεει κ ο λογος 20 εγχωριους για μια κουπα τλ.
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 5 εκατομύρια για Μπελούτσι από Πόρτο.Κλείνει αύριο μάλλον.
cbr600RR Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μια σπουδαία προσθήκη στις ακαδημίες του κατάφερε να κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς ήρθε σε συμφωνία με ένα 13χρονο «αστέρι», ο οποίος είναι ένας από τους πιτσιρικάδες που αφήνει πολλές... υποσχέσεις για το μέλλον! Ο λόγος για τον 1,75 μεσοεπιθετικό, Νίκο Βέργο, που ασχολείται με το ποδόσφαιρο από τα 6 του χρόνια και έχει κάνει εδώ και ενάμισι χρόνο ομάδες όπως η Μίλαν και η «Μπάρτσα» να ασχολούνται μαζί του, και όχι άδικα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», o νεαρός Βέργος πήγε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ύστερα από πρόσκληση που του έκαναν οι Καταλανοί τον περασμένο Σεπτέμβριο, και πέρασε με επιτυχία το τεστ τους, παίρνοντας έτσι το «ok» ούτως ώστε να φορέσει τη «μπλαουγκράνα» τη νέα σεζόν. Ωστόσο, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του πατέρα του (σ.σ.: είναι δικαστικός επιμελητής), αποφασίσθηκε να αποφευχθεί η μετακόμιση στου στη Βαρκελώνη. Αυτή την εξέλιξη εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός και κατάφερε να συμφωνήσει με την οικογένεια του μικρού, αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις τις FIFA για τις μεταγραφές ανηλίκων (σ.σ.: έξοδα διαβίωσης της οικογένειας και στέγη), «κλειδώνοντάς» τον για την επόμενη τριετία στον Πειραιά, έχοντας παράλληλα προβλέψει για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Κίνηση και πλαίσιο συμφωνίας μοναδικά για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά σε τέτοιες ηλικίες... Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βέργος διακρίθηκε στο παρελθόν και σε ένα προπονητικό καμπ υπό την αιγίδα της Μίλαν. Αμέσως δέχθηκε πρόταση, ωστόσο, οι «ροσονέρι» αναγκάστηκαν να κάνουν πίσω, λόγο του νεαρού της ηλικίας του. http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=100826
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Στο καλο να παει ο Μπελουτσι με τη μηδενικη προσφορα Ειδικα αν ερθει αυτος και παιζει ετσι δεν προκειται να τον νοσταλγησουμε καθολου
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Lol!!! Σε 10 λεπτά βίντεο 5 γκόλ,άλλα 5 γκόλ πάρε βάλε και αν το χάσεις άστο καλύτερα(δεν τα χάνω ούτε εγώ),10 άουτ και 20 λάθος μπαλιές!Το τελευταίο πάντως στάνταρ του το έμαθε ο Ζλάταν! Που να μην ήταν και βίντεο με τα καλύτερα του στιγμιότυπα δηλαδή.. Στάνταρ υπάρχει πιο ωραίο βίντεο του Μπελούτσι!
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μαλλον δεν το προσεξες καλα το βιντεο δε νομιζω να φτιαει αυτος αν οι συμπαικτες του εχαναν τα σιγουρα γκολ που τους σερβιρε Κεντρο παιζει, βγαζει σουπερ μπαλιες εχει ντριμπλα πολυ καλο σουτ και φαουλ
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Ναι καλός είναι.Αλλά το βίντεο είναι για γέλια.. Σίγουρα πιο δυνατός από Μπελούτσι και αυτό είναι στα +.O άλλος είναι ο πιο αδύνατος παίχτης που έχω δει ποτέ μου.Αλλά σε τεχνική δεν συγκρίνονται.
adi32 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Την τεχνικη του ποτε μας την εδειξε ομως ? Τον πρωτο χρονο λεγαμε τον πειραζε η αλλαγη ωρας Τον δευτερο εκοψε και το μαλλι και τον εβλεπες στο γηπεδο 2 λεπτα καθε 3 παιχνιδια Ενα σουτ εκανε με την Τσελσυ και ακομα το λεμε Τι να περιμενουμε αλλο?
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Τίποτα.Αφού δεν μπόρεσε να αποδώσει και με τον Ντουντού δίπλα του...Καιρός να φύγει ήταν. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:25 ---------- Άσχετο. Παίζει χειρουργείο για Νταρμπισάιρ; Τώρα το άκουσα στο ράδιο.Τι πρόβλημα έχει;
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 δηλαδη περιμενετε πρωτα να πουλησετε τον Μπελουτσι για να παρετε τον αλλο; λεφτα δεν εχετε;
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Γυρνάς από τρελό Σ/Κ, μπαίνεις να διαβάσεις τπτ της προκοπής στο thread της ομάδας σου και βλέπεις τον κάθε πικραμένο (όχι, δεν είμαι ο SSPS) να μιλάει για σβερκώματα, Ευρώπες και άλλους τέτοιους έξαλλους αστεϊσμούς. Ποιός? Ο έχων τον έφηβο στο σβέρκο, από τις πολλές ερυθρόλευκες σβερκιές, για να μην πούμε κ τπτ πιο άσεμνο. Βγήκαν πάλι οι πρωταθλητές Ιουνίου - Ιουλίου να μας κάνουν να γελάσουμε. Ευτυχώς το πρωτάθλημα, όπως κάθε χρόνο, τελειώνει τον Απρίλιο και κάποιοι θα παίζουν πάλι τον Μάιο για να βγουν 2οι και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μπασκετικό ΟΑΚΑ είναι ένα πολιτισμένο γήπεδο με πολιτισμένο θέαμα, ενώ στο Καραϊσκάκη (όπως αφήνει να εννοηθεί ο ποιητής) είναι μία άγρια ζούγκλα, όπου πετάμε τους άπιστους στα θηρία. Και μέσα σε όλα αυτά, χαίρομαι να βλέπω τους ξυπόλητους πρίγκηπες να μιλούν για μεταγραφές. Που δεν ανανεώνει ούτε ο Ταχτσίδης μαζί τους... Ε ρε ντέρτια καλοκαιριάτικα...
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Κάνας Σουηδός (ή Σουηδέζα ακόμα καλύτερα) να μας πει αν λέγετε Καλστρομ ή Σελστρομ... ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.