Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[...] γιατί ο Βαλβέρδε παρέλαβε καμμένη γη, όχι γη σε εμφύλιο ;)

Ατς! Να και η σποντίτσα για τον αιώνιο! Μπας και χάσεις! :lol: Σκέψου τι έχει να γίνει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα! :lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ατς! Να και η σποντίτσα για τον αιώνιο! Μπας και χάσεις! :lol: Σκέψου τι έχει να γίνει όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα! :lol:

Δεν χάνω :P

Ξεκινάει σήμερα το βράδυ. Η Ξάνθη έχει δηλώσει ότι πάει για το διπλό. Τρέμε :P

Δημοσ.

Αν φτιάξεις μια στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα που καθαρίζει τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες είναι εύκολο να πάρεις πρωτάθλημα, αφού το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό (βλέπε Σαντος που χτύπησε πρωτάθλημα με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ).

Το ζήτημα είναι πως επειδή ο Ολυμπιακός δε θα προλάβει να δέσει στην αρχή του πρωταθλήματος ώστε να λειτουργεί σαν σοβαρή ομάδα θα χρειαστεί να καθαρίσουν κάποια παιχνίδια οι μεγάλοι παίκτες της ομάδας (όπως παλιότερα ο Γκαλετι, Ριβάλντο, ο Τζοτρζεβιτς, ο Ζιοβάνι και άλλοι). Πέρυσι δεν είχε ηγέτη και το πλήρωσε, όπως σωστά είχαν επισημάνει αρκετοί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν είχατε αναπληρώσει το κενό του Τζορτζεβιτς όχι παικτικά αλλά σε συνολική προσφορά.

Ο ΠΑΟ πέρυσι είχε τον Σισε και τον Κατσουράνη, που πάντα πετυχαίνει κρίσιμα γκολ ακόμη και όταν δε παίζει καλά - το ίδιο έκανε και στην ΑΕΚ.

Φέτος δε ξέρω ποιές από τις μεταγραφές σας μπορούν να παίξουν τέτοιο ρόλο και αυτό νομίζω είναι το βασικό ζήτημα - να βρείτε τον παίκτη που έχει τη προσωπικότητα να πάρει πάνω του το παιχνίδι. Οι μεταγραφές του Βαλβέδε δε ξέρουν τις διαφορές του ελλ. πρωταθλήματος από το Ισπανικό και δε νομίζω πως κάποιος από αυτούς είχε τέτοιο ρόλο στην ομάδα του, νομίζω πως ο Ιμπαγάσα είναι ο μόνος που έχει τέτοια χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Ιμπαγάσα, Ριέρα, Ουρτάδο, Πάντελιτς, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ

Αυτοί οι 6 έχουν προσωπικότητα αρκετά ισχυρή για να κάνουν τη διαφορά.

Δημοσ.
Ωραία λογική αυτή. Και ο Γκοβού θα παίξει μπάλα, όσο του το επιτρέπει το Johny Walker που θα ρέει άφθονο στις φλέβες του φέτος...

Εσυ βασιζεσαι σε υποθεσεις επειδη ειχες δει μια δηλωση καποιου που ειχε πει "του αρεσει να περναει καλα". Και απο αυτο συμπερανες οτι ο Γκοβου:

Α. Ηρθε για διακοπες

Β. Θα βελαξει την παραλιακη

Γ. Θα ξενυχταει, θα μπεκροπινει κλπ.

Εγω παλι οτι ειπα το ειπα με βαση γεγονοτα. Και παροτι βασιζομαι σε γεγονοτα, δεν εγραψα οτι θα γινει το ιδιο και εδω.

Δημοσ.

Που ήταν η προσωπικότητα του Τόρο πέρυσι? :lol: :lol: :lol:

Φαντάζομαι και τον Μαρέσκα για προσωπικότητα τον προορίζατε....

Δημοσ.

Εκεί που ήταν η προσωπικότητα του Καραγκούνη 10 χρόνια τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρέσκα μας βγήκε Γκαλίνοβιτς :lol:

Δημοσ.
Που ήταν η προσωπικότητα του Τόρο πέρυσι? :lol: :lol: :lol:

Φαντάζομαι και τον Μαρέσκα για προσωπικότητα τον προορίζαρτε....

Χανοταν στο να πεζει σε 10 διαφορετικες θεσεις σε καθε παιχνιδι...

Ο τοροσιδης εκανε την διαφορα με την εθνικη μας στο μουντιαλ δηλαδη ηταν ο μονος που ξεχωρισε γιατι πηγαμε γενικα χαλια....

Δημοσ.
Εκεί που ήταν η προσωπικότητα του Καραγκούνη 10 χρόνια τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρέσκα μας βγήκε Γκαλίνοβιτς :lol:

Συμφωνούμε. Οπότε ξέχνα Τόρο. Επίσης ξέχνα και τον βολευμπολίστα ;)

---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Χανοταν στο να πεζει σε 10 διαφορετικες θεσεις σε καθε παιχνιδι...

Ο τοροσιδης εκανε την διαφορα με την εθνικη μας στο μουντιαλ δηλαδη ηταν ο μονος που ξεχωρισε γιατι πηγαμε γενικα χαλια....

Έχεις μια μοναδική ικανότητα να βλέπεις τις Εθνικές ομάδες οπαδικά... το πρόσεξα και τις προάλλες με το μπάσκετ(η μπορεί και να μην ήσουν εσύ, δεν θυμάμαι καλά)... :whistle:

Δημοσ.

Έχεις μια μοναική ικανότητα να βλέπεις τις Εθνικές ομάδες οπαδικά... το πρόσεξα και τις προάλλες με το μπάσκετ... :whistle:

Για πες μου....γιατι τωρα γελαμε....

μηπως εννοεις για το επεισοδιο με τα 10 ευρα η με τις μπουνιες που πεσαν με την σερβια?

Δημοσ.
Για πες μου....γιατι τωρα γελαμε....

μηπως εννοεις για το επεισοδιο με τα 10 ευρα η με τις μπουνιες που πεσαν με την σερβια?

Μπορεί να ταν και ο Chris δεν θυμάμαι καλά, το έκανα edit.

Αλλά το νόημα δεν αλλάζει. Την ατάκα σου για το Mudial την πέταξες. Όλη η ομάδα ήταν μέσο όρο στο -5, με προπονητή στο -10, και εσύ μου μιλάς για το -4.6 που έπιασε για μια στιγμή ο Τόρο. :cry:

Δημοσ.
Μπορεί να ταν και ο Chris δεν θυμάμαι καλά, το έκανα edit.

Αλλά το νόημα δεν αλλάζει. Την ατάκα σου για το Mudial την πέταξες. Όλη η ομάδα ήταν μέσο όρο στο -5, με προπονητή στο -10, και εσύ μου μιλάς για το -4.6 που έπιασε για μια στιγμή ο Τόρο. :cry:

Η περσυνη χρονια δεν συμπεριλαμβανει μονο το πρωταθλημα..

Συμπεριλαμβανει σε οσα επαιξε ο παικτης συν της εθνικης...

Στον ολυμπιακο ηταν ετσι οι καταστασεις που δεν μπορουσε να παιξει σε μια θεση και το ξερουμε ολοι...

Ο παικτης αυτην την στιγμη για μενα εχει μια αξιολογη τριπλα να περασει τον αλλον και να βγαλει μια σεντρα,κατι που δεν νομιζω να εχουν πολλοι ελληνες παικτες...

Αρα τον κανει μοναδικο στο ειδος του και πολυ χρησιμο εργαλειο...

Δημοσ.
Ελπίζω να μην ακούσω κουβέντα για τον Λουκά ξανά. Και αυτόν οι καταστάσεις τον πήγαιναν απο δω κι απο κει.

Σε λίγο θα μας πεις όμως ότι έχει και μία αξιόλογη τρίπλα και μπορεί να βγάλει και σέντρες της προκοπής :lol:

Δημοσ.

Όχι εντάξει Cafu δεν είναι. Αν ήταν δεν θα έπαιζε σε εμάς.

Μην αρχίσεις σε παρακαλώ περι Ευρωπαίου Τόρο, δεν θα το αντέξω, για... πολλοστή συνεχόμενη χρονιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...