Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντου κολλάει ο Ογκουνσότο!:P

αχαχαχαχχαχαχα!

1000 φορές το έχω δεί και ακόμη γελάω!

Πλάκα έκανα μωρέ που είδα το αβατάρ με τον εργοτέλη και μου θύμισε την αδυναμία μου!

Υ.Γ το πές τα στον αποπάνω πήγαινε απλά τον είπα Ογκουνσότο για το αβατάρ και έβαλα και το βίντεο για πλάκα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν σήμερα, λοιπόν, οι Πειραιώτες πέτυχαν έναν από τους μεγαλύτερους άθλους της ιστορίας τους. Επικράτησαν με 2-1 της μεγάλης Σάντος που στις τάξεις της είχε τον τεράστιο Πελέ, ο οποίος τότε είχε κατακτήσει το πρώτο του παγκόσμιο Κύπελλο. Η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε περιοδεία στην Ευρώπη και έδινε φιλικά παιχνίδια. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στην χώρα μας όταν και είχε παίξει πρώτα με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

"Τρέμουν στο άκουσμα σου, Ολυμπιακέ κι ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ", αναφέρει στοίχος του ύμνου μας και η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα γυρίσουμε 48 χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου του 1961. Σαν σήμερα, λοιπόν, οι Πειραιώτες πέτυχαν έναν από τους μεγαλύτερους άθλους της ιστορίας τους. Επικράτησαν με 2-1 της μεγάλης Σάντος που στις τάξεις της είχε τον τεράστιο Πελέ, ο οποίος τότε είχε κατακτήσει το πρώτο του παγκόσμιο Κύπελλο. Η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε περιοδεία στην Ευρώπη και έδινε φιλικά παιχνίδια. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στην χώρα μας όταν και είχε παίξει πρώτα με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Η Σάντος δεν είχε χάσει κανένα παιχνίδι στην Ευρώπη, αλλά είχε φθάσει το τέλος της. Στις 4 Ιουλίου του 1961 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Ολυμπιακός βρίσκει απέναντι του την Σάντος. Το γήπεδο είναι κατάμεστο και μάλιστα τότε είχε προκαλέσει η τιμή του εισιτηρίου, το οποίο κόστιζε 35 δραχμές, ενώ η κανονική τιμή τότε ήταν στις 10 δραχμές. Παρόλα αυτά δεν έπεφτε καρφίτσα. Στο 9ο λεπτό ο Ποσειδών άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό και ακολούθησε πανδαιμόνιο. Στο 43' γίνεται πραγματικός χαμός με τον Τάσο Σουρούνη να κάνει το 2-0. Η Σάντος το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει στο δεύτερο μέρος με αυτογκόλ του Στεφανάκου. Έτσι υποκλίθηκε και αυτή στο μεγαλείο του Ολυμπιακού και μαζί της και ο Πελέ.

Πως σταμάτησε ο Πολυχρονίου τον Πελέ

Τον τεράστιο Βραζιλιάνο παιχταρά είχε αναλάβει να μαρκάρει ο Κώστας Πολυχρονίου. Ο gavros.gr επικοινώνησε μαζί του και πραγματικά συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε εκείνη την ημέρα. Για λίγα λεπτά σώπασε και στην συνέχεια μας εξήγησε γιατί αυτό το ματς είναι τόσο σημαντικό. Για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους, διότι κάποιοι προσπαθούν να μηδενίσουν την τεράστια αυτή επιτυχία. "Το λεγόμενο ΠΟΚ (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) τότε έφερνε πάντα μία μεγάλη ομάδα και έπαιζε μαζί της φιλικά. Ήταν σαν παιχνίδι τιμής για να αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα. Είχαν μεγάλη σημασία τότε τα φιλικά, διότι δεν παίζαμε στην Ευρώπη, ενώ και το πρωτάθλημα δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικό. Έτσι ήρθε και η Σάντος στην Ελλάδα".

Στην συνέχεια ο Κώστας Πολυχρονίου μας εξηγεί πως πήρε την γενναία απόφαση να αναλάβει το μαρκάρισμα του Πελέ. "Τότε έβγαζε μάτια ο Πελέ δεν μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Βλέπαμε, λοιπόν, με τον προπονητή μας τον Σιμονόφσκι τους αγώνες της Σάντος με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και κατάλαβα πως μπορούσα να αντιμετωπίσω τον Πελέ. Του είπε τότε του προπονητή "άσε με να τον πιάσω", για να μου απαντήσει ότι "και τρεις δεν μπορούν να τον σταματήσουν". Τελικά όταν ξεκινούσε το παιχνίδι μας μου είπε "άντε Κώστα πάρε τον Πελέ", για να του απαντήσω "μόνο τον Πελέ όμως". Είχα παρατηρήσει, λοιπόν, ότι ο Πελέ δεν έπρεπε να σε παίξει πρόσωπο με πρόσωπο. Αν σε έφερνε μέτωπο δεν μπορούσες να τον εξουδετερώσεις, διότι είχε τρομερή τεχνική. Δεν τον άφησα, λοιπόν, ούτε λεπτό από κοντά μου. Όπου πήγαινε και εγώ ήμουν δίπλα του. Η αλήθεια είναι ότι είχε εκνευριστεί πολύ. Είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου γιατί και παλιότερα είχα αντιμετωπίσει μεγάλους παίκτες και τα είχα καταφέρει. Στο δεύτερο μέρος σε μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα τον νίκησα και ο Πελέ έπεσε στο έδαφος. Έκανε ότι κούτσαινε και βγήκε από το παιχνίδι 20 λεπτά πριν τελειώσει", ήταν τα λόγια του Πολυχρονίου για το πώς εξουδετέρωσε τον Πελέ.

Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού δεν ξεχνάει και όσα ακολούθησαν τον αγώνα. "Έγινε πραγματικός χαμός όταν έληξε το παιχνίδι. Ο κόσμος πανηγύριζε έξαλλα, ήταν μία τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Θέλω να πω επίσης ότι δεν χτύπησα ποτέ τον Πελέ. Γιατί βγήκαν τότε κάποιοι και έλεγαν ότι τον χτύπησα", επισήμανε ο Κώστας Πολυχρονίου.

Η 11άδα του Ολυμπιακού που έγραψε ιστορία.

Σάββας Θεοδωρίδης, Καμπόλης, Μίμης Στεφανάκος, Γιάγκος Σημαντήρης, Κώστας Πολυχρονίου, Μπάμπης Κοτρίδης, (από 54ο Σπετσέρης), Γκαβέτσος, Θανάσης Μπέμπης (από το 2ο Τάσος Σουρούνης) Κώστας Παπαζογλου, Γιώργος Σιδέρης, Ποσειδών

Ο θρίαμβος επί της Σάντος όχι απλά μπήκε στον ύμνο του Ολυμπιακού, αλλά έγινε και τραγούδι από τον μεγάλο ρεμπέτη Σταύρο Παγιουμτζή.

Ολυμπιακέ μεγάλε, ολυμπιακέ τρανέ

που εσάρωσες τη Σάντος την ομάδα του Πελέ

που εσάρωσες τη Σάντος την ομάδα του Πελέ

Άσπρη κόκκινη φανέλα έχει δόξα και τιμή

με παγκόσμια φήμη ομάδες τις καθίζει στο σκαμνί

με παγκόσμια φήμη ομάδες τις καθίζει στο σκαμνί

Θα γραφτούν στην ιστορία τα παιδιά του Πειραιά

που δόξασαν την Ελλάδα όμορφα και Καθαρά

που δόξασαν την Ελλάδα όμορφα και καθαρά

Νέες δόξες σας προσμένουν με της δάφνης τα κλαριά

και στεφάνια να σας πλέξουν στα κεφάλια σας παιδιά

και στεφάνια να σας πλέξουν στα κεφάλια σας παιδιά

http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=29932&nt=108&lang=1

Δημοσ.
αυτα για να ηρεμησουν τα αεκακια που τωρα τελευταια εχουν αγχωθει πολυ σχετικα με τον ολυμπιακο και τις κινησεις του.

περαστικα πικραμενοι :lol:

αυτος εδω δεν υποτιθεται οτι κανει εγκυρο ρεπορταζ ολυμπιακου;

post-16899-129063013705_thumb.jpg

Δημοσ.
αυτος εδω δεν υποτιθεται οτι κανει εγκυρο ρεπορταζ ολυμπιακου;

Αν το σήμα του Ολυμπιακού, είναι ένας πυρσός, ναι κάνει έγκυρότατο ρεπορτάζ.

Δημοσ.
αυτα για να ηρεμησουν τα αεκακια που τωρα τελευταια εχουν αγχωθει πολυ σχετικα με τον ολυμπιακο και τις κινησεις του.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ----------

ο μπομπο οπως θα εχεις διαβασει παρακαλαει την μπεσικτας μαζι με την γυναικα του να τον αφησουν να φυγει . η μπεσικτας θελει πανω απο 6 εκατομμυρια. αεκακι δεν ειμαστε οποτε ας παει αλλου να βρει τα λεφτα για τον μπομπακο.

ο λετο εφτυσε στα μουτρα τον παο γιατι νομισε οτι επειδη τρεχει γρηγορα θα κλεισει στον ολυμπιακο. ο ολυμπιακος επελεξε να μην κανει προσφορα στην λιβερπουλ και τον ζητησε ενα χρονο ακομη δανεικο. ο παο χαρη στο φοβερο σκαουτινγκ αποφασισε να δωσει για τον Τσιγκολε-λετο (οπως τον φωναζαν) , 5 εκατομμυρια.. whos the sucker now?

για τις υπολοιπες μπουρδες απο τα ραδιο-αρβυλα που ακουτε και χαιρεστε η απαντηση δοθηκε πιο πανω. περαστικα.

εσυ αεκακι δεν εχεις καταλαβει ακομη οτι εισαι ανυπαρκτο? με καφε και ταχτσιδη και ομπουγκαγκαφραγκουε θα πας για τιτλο? ουτε σε 15 χρονια ακομα. αραξε εισαι κατι σαν ομαδα-γελοτοποιος για να μας φτιαχνεις την διαθεση στα διαλειματα. μετα το περιφημο 5ετες πλανο παλεψε για τον ταχτσιδη χοχο. ακομα και οι βασιλογιαννηδες και οι παπαδοπουλοι τζουνιορ παιζουν ανετα εναντιων σου. εκει εφτασες. ;)

το 90% των ποστ σου απαρτιζεται απο πλουσιο λεξιλογιο "πικραμενοι, πονατε, πονος, πικρα, ομαδουλα, μπουρδες, ανυπαρκτοι". Χαλαρωσε ψηλε δεν μοιραζεις πονο, πολυ σοβαρα το χεις παρει το θεμα, αλλα δεν ασχολουνται ολοι παθολογικα με το Ελληνικο πρωταθλημα σαν εσενα. Κι εγω σου δινω πονο στο μπασκετ και μαλιστα πολυ πιο τιμια αποτι εσυ στη μπαλα, αλλα δεν κανω λες και πηδηξ@ την Μονικα Μπελουτσι. ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ειπα, μην εξαπτεσαι αμεσως...

Υπο αλλες συνθηκες και σε αλλα φορουμ θα ειχες φαει προ πολλου ποινη για τον τροπο που γραφεις, αλλα anyway δε μου πεφτει και λογος.

Οσο για αυτα που γραφεις λες και εισαι η Μπαρτσελονα, θα πρεπει να προσγειωθεις. Γιατι το ροστερ σου δεν εχει και τις τεραστιες διαφορες απο αυτο της ΑΕΚ η του ΠΑΟ. Εξου και τα σταθερα σβερκωματα απο ομαδες τυπου Ανορθωση, Μολντε, Χερενφεν (ναι αυτη με τις καρδουλες), Ροζενμποργκ, Μακαμπι Χαιφα και αλλα πολλα. Η ΑΕΚ τουλαχιστον ειναι πολυ πιο αξιοπρεπης απο εσενα στις σοβαρες διοργανωσεις, αποδειξη οτι το ροστερ της ειναι πιο σταθερο και αξιοπιστο για σοβαροτερους αγωνες. Τωρα στην Ελλαδα..Στους τυφλους ξεχωριζει ο μοφθαλμος (ποσο μαλλον οταν ολοι οι παραγοντες μεροληπτουν επι χρονια υπερ του). Οσο για τους παιχτες που κοροιδευεις και ειρωνευεσαι πχ ταχτσιδη, ειναι αντιστοιχοι με διαφορους δικους σου βασικους. Για να μη παω σε περασμενα χρονια που μου ειχες βασικο σεντερ φορ τον Τατση (καλα θυμαμαι το ονομα του?) κλπ.

Οσο για τον Λετο, κανεις σαν να εισαι εφηβος επειτα απο χωρισμο με γκομενα. Δεν μας παρατησε εμας ο Λετο για τον ΠΑΟ, εμεις τον στειλαμε απο κει που ηρθε και μετα τον πηρε ο ΠΑΟ. Σε ελευθερη μεταφραση: Δεν εφαγα εγω τη χυλοπιτα απο την Μαρικα. Εγω της την εριξα. Κατα συνεπεια την εχω 5cm μεγαλυτερη και ειμαι μαγκας. Τι μυαλα ειναι αυτα ρε?

Δημοσ.
, αλλα δεν ασχολουνται ολοι παθολογικα με το Ελληνικο πρωταθλημα σαν εσενα.

Καλά, αφού δεν ασχολείστε με το ελληνικό πρωτάθλημα, τι στο καλό γεμίζετε το οακα όταν παίζετε μαζί μας? Και εσύ και οι αεκτζήδες. Να μου πεις, από το να βλέπεις το βύντρα,το μουν και τον αρουαμπαρένα, χίλιες φορές να βλέπεις το γκαλέτι και το ντιόγκο

δινω πονο μπασκετ

νταμπλ μπάλα, βόλει, πόλο, φέτος. Μη λέμε τα ίδια. Είσαι δεύτερος (σαν ομάδα), χώνεψε το.

ταχτσιδης ειναι αντιστοιχοι με διαφορους δικους σου βασικους

Ποιος είναι αυτός πάλι? Σαν τον κονέ, ένα πράμα?

Η διαφορά η δική μας, είναι ότι εσείς πανηγυρίζετε τον ιούλιο, όταν παίρνετε κανά παίχτη, ενώ εμείς το μάιο, όταν σηκώνουμε τις κούπες.

Δημοσ.

Καλά, αφού δεν ασχολείστε με το ελληνικό πρωτάθλημα, τι στο καλό γεμίζετε το οακα όταν παίζετε μαζί μας? Και εσύ και οι αεκτζήδες. Να μου πεις, από το να βλέπεις το βύντρα,το μουν και τον αρουαμπαρένα, χίλιες φορές να βλέπεις το γκαλέτι και το ντιόγκο

νταμπλ μπάλα, βόλει, πόλο, φέτος. Μη λέμε τα ίδια. Είσαι δεύτερος (σαν ομάδα), χώνεψε το.

Ποιος είναι αυτός πάλι? Σαν τον κονέ, ένα πράμα?

Η διαφορά η δική μας, είναι ότι εσείς πανηγυρίζετε τον ιούλιο, όταν παίρνετε κανά παίχτη, ενώ εμείς το μάιο, όταν σηκώνουμε τις κούπες.

Σε πρωτη φαση το να πηγαινεις γηπεδο δε σημαινει οτι εισαι παθολογικα κολημενος με την Σουπερ Λιγκα. Αυτα τα συμπερασματα μονο εσεις τα βγαζετε. Κι επειδη θα το πας στα διαρκειας, επισης το διαρκειας δε σημαινει κολημενος μεχρι αηδιας. Κι εγω σκοπευω να παρω διαρκειας στο μπασκετ γιατι μαρεσει ο τροπος που λειτουργει το ολο θεμα και σεβομαι τη δουλεια που γινεται στην ομαδα μου, οπως και τα ΠΡΟΣΩΠΑ που υπαρχουν. Μαρεσει να περναω τις Κυριακες μου μεσα σε ενα πολιτισμενο γηπεδο, να πηγαινω να πινω τον καφε μου και να βλεπω παιχτες Παγκοσμιου κλασεως να προσφερουν θεμα. Μια αισθηση που σε διαβεβαιω οτι δε θα ειχα για τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο, ακομα κι αν ημουν Ολυμπιακος. Και πως να την ειχα, μετα απο κατι παραγκες, απο κατι πρωταθληματα στα χαρτια και απο σειρα σβερκωματων στην Ευρωπη (αυχενικο θα ειχα παθει).

Νταμπλ μπαλα βολει πολο ειπες. Οκ γκρατς για τη μπαλα (υποψιν το κυπελλο μετα απο 200 πεναλτι στο ΑΕΚακι του Ταχτσιδη), γκρατς και για το βολει. Αυτο το πολο ομως, τι ρολο βαραει και το λετε σε καθε συζητηση και χαιρεστε? Τη νοημοσυνη σας κοροιδευετε με τα πολο και τα πινκγ πονγκ, η μαλλον οι φυλλαδες σας κοροιδευουν τη νοημοσυνη σας.

Σου ξαναλεω. Οσους κονεδες και ταχτσιδηδες εχει η ΑΕΚ τοσους εχετε και εσεις βασικους σε πορεια χρονων. Με πιο σπαραχτικα ονοματα αυτα που κατα καιρους περασανε απο την αμυνα σας.

Πανηγυριζετε δε λεω. Το ερωτημα ειναι γιατι πανηγυριζετε? Για 12 πρωταθληματα που εχετε παρει με καθε πιθανο (παρανομο, παρατυπο, γελοιο) τροπο ? Αντε αν οχι τα 12, πες τα 6-7. Μπραβο παιδια μου! Να ειστε υπερηφανοι για οσα καταφερατε οπου χωρανε οι Κοκκαλικες μεθοδοι. Γιατι εκει που δε χωρανε αυτα, ρεζιλευεστε σε σταθερη βαση και με πολυετη συνεπεια (στο ξεφτυλισμα)...

Δημοσ.
Το κακό δεν είναι ότι τα γράφεις αλλά ότι τα πιστεύεις...

Και ελεγα, ποιος θα ρθει να με αποστομωσει με ατακα μισης σειρας...

Το κακο ειναι οτι ακομα πιστευετε πως η ομαδα σας αξιζει σεβασμου για καποιο λογο.

Δημοσ.

Όχι ρε παλίκαρε να σε αποστομώσω... αλλά σκέψου λίγο πόσο καρφώνεσαι όταν το μπάσκετ γίνεται μπασκετάρα επειδή έχεις ομάδαρα και είσαι πρωταθλητής Ευρώπης και το ποδόσφαιρο γίνεται "σούπα Λίγκα" επειδή εδώ και χρόνια έχεις δοκιμάσει όλες τις στάσεις του σεξ και των προκαταρκτικών..

Αλλά θα μου πεις, σε νοιάζει που για μία ακόμα φορά με αυτά που γράφεις εκτίθεσαι; όχι...

Δημοσ.

Μη πιστεύετε τις παπαριές των στατιστικολόγων ή τουλάχιστον μάθετε να διαβάζετε σωστά.

Το αν ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους οπαδούς κανένα δεν απασχολεί μόνο ίσως τον μαγαζάτορα Κόκκαλη που ψάχνει πελατεία.Σκέφτεται όμως κάποιος λογικός άνθρωπος και λέει μα καλά όλοι οι ζώντες στην Ελλάδα σκοτώνονται γιά τη μπάλλα σαν κάτι αρρωστους σαν και μας?

Λέει ο άλλος 11 τόσα εκατομύρια έχει η Ελλάδα καί απο αυτά το 39% είναι Ολυμπιακοί!Είστε με τα καλά σας?Βάζετε και τη γιαγιά μου στο χωριό μέσα εκεί?

Σε κάποια άλλη μεγαλοφυή ανάλυση προσθέτει κανείς τα ποσοστά και μέχρι και τον ΑΡΗ βγαίνει άθροισμα 100%!

Δηλαδή η Λάρισα, ο Ηρακλής, ο Πανιώνιος, κ.λ.π έχουν σύνολο φιλάθλων 0% ?

Γιά του λόγου το αληθές προσθέστε τα ποσοστά που λέει στο μήνυμα #1240

Δημοσ.
Όχι ρε παλίκαρε να σε αποστομώσω... αλλά σκέψου λίγο πόσο καρφώνεσαι όταν το μπάσκετ γίνεται μπασκετάρα επειδή έχεις ομάδαρα και είσαι πρωταθλητής Ευρώπης και το ποδόσφαιρο γίνεται "σούπα Λίγκα" επειδή εδώ και χρόνια έχεις δοκιμάσει όλες τις στάσεις του σεξ και των προκαταρκτικών..

Αλλά θα μου πεις, σε νοιάζει που για μία ακόμα φορά με αυτά που γράφεις εκτίθεσαι; όχι...

Δεν ειπα το μπασκετ μπασκεταρα παραπανω. Οσο για το μπασκετ. Οσο απαξιωνω την Σουπερ Λιγκα τοσο απαξιωνω και το ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ, καθως και εκει οι ομαδες που συμετεχουν ειναι εξισου κακες με τη Σουπερ Λιγκα. Με τη διαφορα οτι στο μπασκετ σαν χωρα θα βγαλουμε και καμια 10ρια Ελληνες παιχταραδες, ενω στην Ελλαδα βαφτιζουμε παιχταραδες τους Καραγκουνηδες και τους Παντους και μεταγραφαρες τους Φλαβιο Κονσεισαο και Ντανι.

Το αν εκτιθεμαι με οσα γραφω ειναι υποκειμενικο :)

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ----------

ο μπομπο οπως θα εχεις διαβασει παρακαλαει την μπεσικτας μαζι με την γυναικα του να τον αφησουν να φυγει . η μπεσικτας θελει πανω απο 6 εκατομμυρια. αεκακι δεν ειμαστε οποτε ας παει αλλου να βρει τα λεφτα για τον μπομπακο.

ο λετο εφτυσε στα μουτρα τον παο γιατι νομισε οτι επειδη τρεχει γρηγορα θα κλεισει στον ολυμπιακο. ο ολυμπιακος επελεξε να μην κανει προσφορα στην λιβερπουλ και τον ζητησε ενα χρονο ακομη δανεικο. ο παο χαρη στο φοβερο σκαουτινγκ αποφασισε να δωσει για τον Τσιγκολε-λετο (οπως τον φωναζαν) , 5 εκατομμυρια.. whos the sucker now?

για τις υπολοιπες μπουρδες απο τα ραδιο-αρβυλα που ακουτε και χαιρεστε η απαντηση δοθηκε πιο πανω. περαστικα.

εσυ αεκακι δεν εχεις καταλαβει ακομη οτι εισαι ανυπαρκτο? με καφε και ταχτσιδη και ομπουγκαγκαφραγκουε θα πας για τιτλο? ουτε σε 15 χρονια ακομα. αραξε εισαι κατι σαν ομαδα-γελοτοποιος για να μας φτιαχνεις την διαθεση στα διαλειματα. μετα το περιφημο 5ετες πλανο παλεψε για τον ταχτσιδη χοχο. ακομα και οι βασιλογιαννηδες και οι παπαδοπουλοι τζουνιορ παιζουν ανετα εναντιων σου. εκει εφτασες. ;)

καλα τον λετο οχι μονο επελεξε να τον παρει απο την λιβερπουλ κρα εκανε αλλα ηθελε να τον παρει στο τσαμπα οπως στο τσαμπα θελει και τον μπομπο,εσυ φωναζες τον κωσταντινου παλτο και τον νικοπολιδη κοτοπουλο αλλα μετα το φοβερο σου σκαουτινγκ που τους πηρες ξαφνικα εγιναν παιχταραδες whos the sucker now????

με καφε και ταχτσιδη μου πηρες το πρωταθλημα στα χαρτια περιση και με καφε και ταχτσιδη μετα απο 40 πεναλντι το κυπελλο φετος:Xαν θες να δεις πραγματικη ομαδα γελοτοποιο αν περασεις στο τσουλου καθε τεταρτη εχει εγωνες της ομαδας μπαλαντερ(οσφπ)βαλε να δεις.ειστε τοσο κομπλεξικοι οι γαυροι που ασχοληστε με οτι μπουρδα υπαρχει για να χαιρεστε ,πηρατε κουπα στο πινκ πονκ και στο βολει και whos give a shit η μπαρτσα παιζει ν αμην εχει καν τετοια τμηματα αρα σαν σωματειο μετρας παραπανω:lol:,καθεστε και μετρατε ποσοι ειστε σαν οπαδοι λες και εχει σημασια ειτε ειστε 1.000.000 ειτε 200.000 τι να λεει οταν ομαδες σαν την ρεαλ εχουν πανο απο 5 εκατομυρια και οπαδους ανα τον κοσμο στο παγκοσμιο ποδοσφαιρικο χαρτη ειστε 0.πανυγηριστε τωρα που ειστε πρωτη σε οπαδους στην ελλαδα που νικατε τον ατρομητο και που νικησατε σε φιλικο την σαντος:lol: γιατι μεχρι εκει ειστε.οπως πανυγηριζατε στο οσφπ-σικαγο μπουλς που και καλα ο τομιτς ειχε σβησει τον τζορνταν και ο τζορνταν ειχε βαλει 40 ποντους :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...