Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Άλφα είναι ενα ανέκδοτο. Καμία σχέση με τον Παπανικολάου που εξαφανίστηκε λόγω Μπαναώτη.

Τον εχετε δει τον Αλφα ? Εγω παντως οχι.

Τι εχει και ειναι ανεκδοτο, για κατατοπιστε με εμενα τον ασχετο.

Για τον Παπανικολαου γιαυτο ειπα οτι θα σας σωσει φετος... Επειδη εχετε Ντουντα, περυσι ο Μπαναωτης δεν τον αφησε...

ΥΓ. Και μιας και λεγατε για τον Μαριτς που εχει αγωνιστει μονο 1 σεζον σε υψηλο επιπεδο, ο Παπανικολαου οταν τον αποκτουσατε (ακριβοτερα αποτι εμεις τον Μαριτς να θυμησω) ειχε αγωνιστει αν δεν απατωμαι 42δευτερολεπτα στην Α1.

Δημοσ.

ΥΓ. Και μιας και λεγατε για τον Μαριτς που εχει αγωνιστει μονο 1 σεζον σε υψηλο επιπεδο, ο Παπανικολαου οταν τον αποκτουσατε (ακριβοτερα αποτι εμεις τον Μαριτς να θυμησω) ειχε αγωνιστει αν δεν απατωμαι 42δευτερολεπτα στην Α1.

Τον οποίο αγοράσαμε για δεύτερο τριάρι, όχι για βασικό μας σέντερ. Και επίσης τον χρυσοπληρώσαμε γιατί είναι Έλληνας ελπιδοφόρος παίχτης.

Τώρα πως φτάσαμε να συγκρίνουμε Παπανικολάου (το δεύτερο τριάρι μας) με τον Μάριτς ( το βασικό σας σέντερ) ένας Midi ξέρει.

Δημοσ.

Ο Μαριτς απτην αλλη πηρε την (πολυ πιο αδυναμη απο τον ΟΣΦΠ) ομαδα του απτο χερι απεναντι σε πολυ πιο δυνατες ομαδες.

Midi εδω πηγαινε το οσα εγραφα περι αρλουμπες. Ο Μαριτς εχει περιπου το 70% των ποντων του απο ασιστ. Κοινως, γυρω-γυρω ολοι, να παρει την ασιστ ο Μαριτς. Επομενως, πως πηρε την ομαδα του απ το χερι ο Μαριτς?? Ενας καλος αμυντικος/ξυλοκοπος/φινισερ ειναι, αρκετα δυνατος και με καλο σωματοτυπο. ΔΕΝ ειναι ο παικτης που παιρνει μια ομαδα στις πλατες του.

Σε καποια απο τα αλλα που λες, συμφωνω.

Δημοσ.
Τον εχετε δει τον Αλφα ? Εγω παντως οχι.

Τι εχει και ειναι ανεκδοτο, για κατατοπιστε με εμενα τον ασχετο.

Για τον Παπανικολαου γιαυτο ειπα οτι θα σας σωσει φετος... Επειδη εχετε Ντουντα, περυσι ο Μπαναωτης δεν τον αφησε...

Εχω παιξει απειρες φορες μαζι του, τον ποσταρω στο χαλαρο (1,95). Πολυ καλο σωμα ομως, ψηλος και ισως εξελιχθει, αν κ δεν ειναι τοσο μικρος οσο λενε.

Προσωπικα, θα στοιχηματιζα πολλα περθσσοτερα στον Μαραγκο. ΤΟν ξερεις?

Δημοσ.

Προσωπικα, θα στοιχηματιζα πολλα περθσσοτερα στον Μαραγκο. ΤΟν ξερεις?

Δεν τον ξέρει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός, σημαίνει ότι είναι παιχταράς :lol:

Δημοσ.
Δεν τον ξέρει, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός, σημαίνει ότι είναι παιχταράς :lol:

Στον Παο παιζει. Γ μενα παντως αυτο δεν ειναι κριτηριο να μην λεω οτι ειναι μεγαλο ταλεντο. Δε θα τον θαψω επειδη φοραει τα χρωματα του αντιπαλου (βλεπε αποψεις για τον Παπανικολαου).

Για να μη μιλησουμε για τον Σακοτα, που πηγε στον Παο και καταστραφηκε σαν παικτης.

Δημοσ.
καμια σχεση η δυναμικη της Αελ με τη δυναμικη του ΟΦΗ.

ελπιζω και γω να κανουμε πολλαααα χρονια να τον ξαναδουμε στην Superleague.

ο Εργοτελης μια χαρα εκπροσωπει την Κρητη

Ηταν ή δεν ηταν ο Οφη "δεύτερη ομάδα" του Παναθηναϊκου?

Φεύγανε ή δεν φεύγανε χορηγίες της οικογένειας προς την ομάδα του Οφη?

Οι πρόεδροι του ΟΦΗ ηταν ή δεν ηταν εντολοδόχοι της φαμίλιας?

Απο αυτην την ομαδα, συνεχίζω να συμπαθώ μονο τους φίλαθλους της, που οι ίδιοι ακόμα φώναζαν για το καθεστώς αυτο. Θα ξέρεις για τα ντου που εγιναν κατα προέδρων ή στα προπονητικά κέντρα?

κερναω καφε... και τυροπιτα... και οτι αλλο θελετε χαχαχα

Όσο γιά τον Εργοτέλη θα είναι ναι μεν μιά νοικοκυρεμένη ομάδα (κάτι μου θυμιζει αυτό) αλλά θα είναι πάντα ο φτωχός συγγενής τού ΟΦΗ.

Τουλαχιστον ειμαι φτωχος συγγενης οπως λες με την αξια μου, χωρις να με σπρωχνουν σε ολη την ιστορια μου, ητε "κυβερνησεις" ητε πρασινοι ητε κοκκινοι...

Ειμαι τουλαχιστον φτωχος συγγενης, γιατι το γηπεδο μου λεγετε μαρτινενγκο και οχι... ασλανιδιο/βαρδινογιαννειο κλπκλπ

και οσο ειμαι εγω πρωτη εθνικη και εσυ εισαι στην δευτερη (και οχι τεταρτη) μονο λογω των εκαστοτε κυβερνησεων που στραβοκοιταζουν σε τεραστια χρεη και ανυπαρκτες διοικησεις τοτε εισαι εσυ ο φτωχος συγγενης..

Λυπαμαι για μερικους αγνους φιλαθλους του οφη που ξερουν τι ομαδα υποστηριζουν και προσπαθουν να την ανεβασουν.. Αλλα χαιρωμε για τους υπολοιπους αλαζονες που νομιζουν οτι υποστηριζουν την.. μπαρτσελονα

Και τελειωνοντας αυτο το οφτοπικ παραληρημα μου, θα γραψω λιγα λογια του μεγαλου Μικι Θεοδωρακη.. ‎"Ομως ο Εργοτελης δεν ειναι απλα ενα σωματειο αλλα μια ιδεα, που δεν υπαρχει τροπος να την εμποδισει κανεις να υπαρχει, να ακτινοβολει, να εμπνεει και να νικα τον χρονο"..

Δημοσ.

Η αεκ λεει μας ζητησε το Καραισκακη κι ειπαμε οκ

ελπιζω τα χανουμια να το αναγνωρισουν γιατι θα μπορουσαμε να τους ειχαμε αφησει ετσι.

Δημοσ.

Α ρε παληκαρε εχεις τη μυγα και μυγιαζεσαι, γελανε και τα σπυρια της σπυριαρας :lol: Οχι τιποτα αλλο αλλα μονος σου καρφωνεσαι, ειναι κριμα.

Εσυ βγαζεις αναπηρο τον Αλφα επειδη πηγε στον ΠΑΟ. Εγω ρωτησα να μου πεις την γνωμη σου για τον Αλφα γιατι ειναι αχρηστος κλπ. Και φυσικα τουμπεκι, γιατι προφανως γραφεις για να το γραψεις, σιγα να μην εχεις δει τον Αλφα εκτος απο photo καπου αλλου.

Για την ιστορια δεν εχω πει σε ουτε 1 ποστ οτι ειναι καλος κλπ ο Αλφα οποτε συνεχισε να εκτιθεσαι με το ρυθμο που μας συνηθιζεις, οτι κρινω με βαση την ομαδα κλπ :-)

Παπανικολάου: 20, Μάριτς: 26. Συγκρίνονται;

Οχι φυσικα και δε συγκρινονται. Η μονη συγκριση ειναι στην τιμη οπου ο Παπανικολαου στοιχησε παραπανω απο τον Μαριτς. Εκτος αν εννοεις οτι ο Παπανικολαου ειναι καλυτερη περιπτωση απτον Μαριτς ως μπασκετικη αξια η ως οτιδηποτε τελος παντων.

Δημοσ.

ελπιζω τα χανουμια να το αναγνωρισουν γιατι θα μπορουσαμε να τους ειχαμε αφησει ετσι.

Link ... ???

Kαι σιγα τι εγινε ρε Μαργαριτα ...

Αυτο που εκανε ο Πανιωνιος επρεπε να το κανουν ολες οι ομαδες ....

Να χανει την Ευρωπη μια ελληνικη ομαδα επειδη δε βρισκει ενα γηπεδο στην Ελλαδα ..

Τραγικα πραγματα ...

Δημοσ.

Αν έχει κόσμο, θα το "αναγνωρίσουν" τόσο πολύ που θα το κάνουν αγνώριστο το γήπεδο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...