Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδω ειναι το μονο μερος On earth που στεκει το επιχειρημα ''ειμαι Παο, αρα ξερω απο μπασκετ'', ακομα και αν λεω συνεχως αρλουμπες.

links και το συζηταμε.

Έχει πολύ καλή άποψη ο Ντομινίκ για τον ΠΑΟ και για τον Γιαννακόπουλο. Την ξέρει κι ο Βγενόπουλος την άποψή του.

Πάλι καλά που δεν την έχει ακούσει ο Γκρέιντζερ τη συγκεκριμένη άποψη, γιατί θα μας είχε τρελάνει στο δούλεμα. :P

Ο Τσιλντρες να δεις κατι δηλωσεις μουρλια που εκανε μολις υπεγραψε στο ΝΒΑ. Παλι καλα που δεν τις ακουσε ο Γκρειντζερ :>

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

διαφήμιση ο τσιλντρες

Ο «Τσίλι» μιλώντας στο περιθώριο της παρουσίασής του από τους Σανς, για τα... θλιβερά επεισόδια στον τελευταίο φετινό τελικό της Α1 στο ΣΕΦ, σχολίασε: «Μία μερίδα οπαδών μας πέταξε κάποιες φωτοβολίδες στον πάγκο του Παναθηναϊκού και όλη η ομάδα τους πήγε στο κέντρο του παρκέ για να προστατευτεί. Μόλις έγινε αυτό, ο κόσμος άρχισε να τους πετά ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, μέχρι και κομμάτια από μάρμαρα.

Έσπασαν τις τουαλέτες και ένας από τους φίλους μου δέχτηκε ένα μπουκάλι με ούρα και περιττώματα! Η αστυνομία χρειάστηκε να ρίξει δακρυγόνα στο γήπεδο για να αποκαταστήσει την τάξη»

Δημοσ.
διαφήμιση ο τσιλντρες

Απτα πανω ραφια θα αγοραζει ο ΟΣΦΠ, πιασαν τοπο τα λεφτα...

Και μερικα ακομα προσφατα για τους πρωην συμπαικτες του και πιο συγκεκριμενα τον Τεοντοσιτς:

Βλέποντας το βίντεο, σχολίασε στο twitter: "Μόλις είδα τα επεισόδια στο Ελλάδα-Σερβία. Πολύ θλιβερό. Δεν είναι καλό για καμιά ομάδα".

Ο αδερφός του, μάλιστα, σημείωσε: "Το είδα κι εγώ. Είναι τρελό, ότι αυτοί οι τύποι είναι συμπαίκτες..." Και ο Τζος απάντησε: "Ναι! Είδες που ο Μίλος άρπαξε τον Σόφο; Αστείο δεν ήταν;

Διαφημιση για τον ΟΣΦΠ ο Τσιλντρες...

Δημοσ.
διαφήμιση ο τσιλντρες

Και που αναφέρεται η ομάδα του Ολυμπιακού ή οι ιδιοκτήτες της στη συγκεκριμένη δήλωση?

Δημοσ.
Έχει πολύ καλή άποψη ο Ντομινίκ για τον ΠΑΟ και για τον Γιαννακόπουλο. Την ξέρει κι ο Βγενόπουλος την άποψή του.

Πάλι καλά που δεν την έχει ακούσει ο Γκρέιντζερ τη συγκεκριμένη άποψη, γιατί θα μας είχε τρελάνει στο δούλεμα. :P

Δεν έχει σημασια η απόψή του ρε! Το θέμα είναι ότι ήρθε, έπαιξε, άφησε εποχή με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, και ο τυχαίος ο Γκρέιντζερ δεν το ξέρει κάν! Και βρήκε για παράδειγμα τον Τσίλντρες! O tempora, o mores!

@Anubis & Wizi

Καλό χειμώνα παίδες. :)

Καλό χειμώνα και σε σένα, αν και εδώ που είμαι ο χειμώνας αργεί πάρααααααα πολύ να έρθει!

Δημοσ.

Καλό χειμώνα και σε σένα, αν και εδώ που είμαι ο χειμώνας αργεί πάρααααααα πολύ να έρθει!

Που είσαι ρε κάθαρμα?

Δημοσ.
Και που αναφέρεται η ομάδα του Ολυμπιακού ή οι ιδιοκτήτες της στη συγκεκριμένη δήλωση?

Σωστα ενας παικτης οταν ερχεται απο Αμερικη να παιξει εδω, δε θα λαβει υποψιν τις δηλωσεις Τσιλντρες οτι κινδυνεψε η σωματικη ακεραιοτητα του καθως και των συμπαικτων του/συνεργατων του.

Αφου δεν ειπε κουβεντα για τους ιδιοκτητες ολα καλα, ασχετα που δηλωσε πως κοντεψαν να τον τραυματισουν :lol:

Διαφημιση σε λεω.

Δημοσ.
Σωστα ενας παικτης οταν ερχεται απο Αμερικη να παιξει εδω, δε θα λαβει υποψιν τις δηλωσεις Τσιλντρες οτι κινδυνεψε η σωματικη ακεραιοτητα του καθως και των συμπαικτων του/συνεργατων του.

Αφου δεν ειπε κουβεντα για τον προεδρα ολα καλα :lol:

Είπε ο οπαδός της ομάδας που αναθρέφει με τόση στοργή τα αγνά παιδιά...

Δημοσ.
Είπε ο οπαδός της ομάδας που αναθρέφει με τόση στοργή τα αγνά παιδιά...

Συνεχισε να αλλαζεις θεμα, απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα το πας σημερα.

Τζουτζουκο μου, για το ποσο διαφημιζει ο Τσιλντρες τον Ολυμπιακο στην Αμερικη δεν λεγαμε?

Δημοσ.
Συνεχισε να αλλαζεις θεμα, απο κωλοτουμπα σε κωλοτουμπα το πας σημερα.

Τζουτζουκο μου, για το ποσο διαφημιζει ο Τσιλντρες τον Ολυμπιακο στην Αμερικη δεν λεγαμε?

Ναι τζουτζούκο μου, γι' αυτό λέγαμε.

Δημοσ.

Μεταγραφες ΠΑΟ απο τα κατω ραφια---> Σατο, Μαριτς και μας ξεφυγε (?) ο Ρουντι Φερναντεζ.

BTW ο Μάριτς είναι πισωγύριγμα σε σχέση με τον Πέκο. 26 ετών και παίζει επαγγελματικό μπάσκετ απο... πρόπερσυ.

Ο Σάτο είναι όντως καλός, αλλά απο την στιγμή που έχασες Σπανούλη, Σάρας θες άλλο ένα γκαρντ.

Δημοσ.
BTW ο Μάριτς είναι πισωγύριγμα σε σχέση με τον Πέκο. 26 ετών και παίζει επαγγελματικό μπάσκετ απο... πρόπερσυ.

Ο Σάτο είναι όντως καλός, αλλά απο την στιγμή που έχασες Σπανούλη, Σάρας θες άλλο ένα γκαρντ.

Μην τους ξυπνάς ρε. Με μισή καλή σαιζόν, ο Μάριτς έγινε ξαφνικά παιχταράς.

Στα γκάρντ, θα αναλάβουν οι Καλάθης, Τέπιτς, ενώ στο 3 μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η επιλογή των Γιαννακόπουλων για την απόκτηση Σάτο, που πιστεύω απόλυτα ότι ήταν μεταγραφή ρελάνς για την απόκτηση Σπανούλη και όχι καθαρή επιλογή Ομπράντοβιτς.

Και με Τσαρτσαρή ένα χρόνο μεγαλύτερο, που ήδη σερνόταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...