Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
63 εκατομμύρια τρύπα στα οικονομικά ο Ολυμπιακός..

End of an era?

ναι ρε ο ολυμπιακος καταστραφηκε με ενα ελλειμα 36 εκατομμυριων . θα το θελατε ε? το μεγαλυτερο μερος των χρηματων μπορει ανετα να καλυφτει απο τα εσοδα ΤΣ.Λ. απο τα διαρκειας, τα εισητηρια και τα τηλεοπτικα. οσο για τα δανεια αυτα ξεπληρωνονται μεσω των κερδων του γηπεδο οποτε no worries.

ειναι θεμα καθαρα αγοροπωλησιας, μιας και αυτος που θα αγορασει το ποσοστο του ολυμπιακου, θα πρεπει να πληρωσει απο την τσεπη του και το ποσοστο που του αναλογει απο το υπαρχον ελλειμα.

ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φοβαται τετοια ελλειματα, π/Αρομοια υπηρχαν και στο παρελθον και φυσικα εχει την οικονομικη βαση και τα εσοδα να ανταπεξελθει.

κριμα ε? ;)

..the era continues..

Δημοσ.

Μan είναι 63εκ. και όχι 36(36 ήταν πέρυσι) και είναι ξεχωριστά από τα χρέη των δανείων για το γήπεδό..Αυτά δεν καταμετρώνται γιατί όπως λες και εσύ βγαίνουν χαλαρά.

Δεν ξέρω αν καταστράφηκε ή όχι αλλά μπήκε πωλητήριο σε παίχτες...Πρώτοι αποχωρούν ο Μπελούτσι,Ντουντού...Και επόμενος που αποχωρεί είναι ο Κόκκαλης.

Τέλος εποχής είναι απλά.Δεν καταστράφηκε τίποτα..

Δημοσ.

o αλλος ρε. ακου τι σου λεει το παιδι ..ξερει αυτος , εχει καλες πηγες απο τις εγκυρες φυλαδες και τισ δημοσιογραφαρες. θα γελασουμε πολυ φετος με την αγωνια των πελατων μας , μπας και δεν μπορεσουμε να τους εξυπηρετησουμε :P

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά δεν μου τα λέει και ο Κόκκαλης.

Ότι διαβάζω από τους αρθρογράφους του Ολυμπιακού λέω και ότι ακούω στο ράδιο.Χαλαρώστε λίγο...:-(

Ο Μπελούτσι παίζει και να φύγει μέσα στη βδομάδα.

Δημοσ.

Ε καλα δε σου ειπα και τιποτα :P Μην πιστευεις και ολα οσα ακους. Μονο η sportday εγραψε για το χρεος (δε ξερω αν ισχυει η οχι).. Ο Μπελουτσι παιζει να φυγει αν ερθει καλη προταση, δεν υπαρχει τιποτα επισημο ακομα και δεν ειναι οτι βαλανε και πωλητηριο.. Οσο για τον Ντουντου αν υπαρξει προταση 7-8 εκατομμυρια (8,5 ειναι η ρητρα) τοτε προφανως και θα συζητηθει η παραχωρηση του

Δημοσ.

Sporday=Χελάκης..

Πρίν τη Sporday το είχα ακούσει στο ράδιο και το πόσταρα κιόλας εδώ...και τώρα είναι σε όλα τα μεγάλα site.Και η πηγή είναι επίσημη καθώς το ποσό αναφέρεται στην επιστολή που έστειλε ο Κόκκαλης στους υποψήφιους αγοραστές.

Αυτή τη στιγμή λέει ο Νικολακόπουλος(πιο κόκκινος δεν γίνεται) ότι το χρέος δεν είναι 63 αλλά 80 εκατομύρια ευρώ.

Δημοσ.

Οκ αν μαθω κατι περισσοτερο και εγω θα το ποσταρω, δεν εχω ακουσει - διαβασει κατι. Παντως πωλητηρια δεν εχουν μπει ακομα, ουτε καν στον Μπραβο

Δημοσ.

Ουτε η Αναγεννηση Πετραλωνων... Αλλα λεμε τωρα μπας και... Εν τω μεταξυ κανει καθε χρονια την ιδια λαμογια, σκιζεται στην προετοιμασια και μετα τουριστας ο ψηλος!

Δημοσ.

Σήμερα, μάθαμε ότι υπάρχουν επιχειρήσεις, οι οποίες παίρνουν δάνεια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν τα ξεπληρώνουν αμέσως. Πραγματικά, πέφτω από τα σύννεφα. Αν τώρα μου πει κάποιος, ότι κάνουν και διακανονισμούς, θα τρελαθώ.

Δημοσ.
Άσε ρε φίλε τώρα.... Τώρα που βγήκαν στην φόρα τα δικά σας κάνετε τις κότες.... Όταν λέγατε για την ΑΕΚ ήταν καλά!!!

Αλλα γαύροι είστε, δεν μπορείτε να κάνετε και τίποτα άλλο...

Η ΑΕΚ, χρώσταγε λεφτά στο δημόσιο. Και δεν μπορούσε να τα πληρώσει. Θα κήρυττε πτώχευση. Ο Ολυμπιακός, απλά έχει πάρει δάνεια, όπως όλες οι επιχειρήσεις και εκκρεμεί η αποπληρωμή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί. Δεν καταλαβαίνω, προς τι τόσος ντόρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...