Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα μπινελικια γιατι ειναι ακυρα?

Κοιταξε μονο την παρτη του?

Καλά έκανε

Ειναι παικτης του γαυρου?

Ναι

Μπορω να του βριζω τη μανα ως Παναθηναικος?

Όχι

Ακυρα τα 10ΕΥΡΑ οντως, στην ουσία trollαραν τον ίδιο τους τον εαυτό κουνόντας δεκάευρα (!) σε έναν εκατομμυριούχο

Φίξντ :lol:

αφησησηφσκδη

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ώστε το πρόβλημα του hill bill ήταν ο Μητσάρας??

Σα να βλέπω μπροστά μου τη στιγμή που θα έρθει με κόκκινα στο οακα και θα του σκάσει ο Μήτσος την πρώτη τάπα.... Πανικός.. :mrgreen:

Εκεί να δεις τι πρόβλημα θα έχει :mad:

Δημοσ.

Σα να βλέπω μπροστά μου τη στιγμή που θα έρθει με κόκκινα στο οακα και θα του σκάσει ο Μήτσος την πρώτη τάπα.... Πανικός.. :mrgreen:

Δημοσ.
βγηκε ανακοινωση κ για Νεμεθ. Ωραια μερα σημερα

Και κάποιοι απορούσαν γιατί είμαι τόσο αισιόδοξος εδώ και ένα μήνα.. Έχεις γήπεδο, κόσμο, νέα διοίκηση που σπρώχνει αβέρτα και αναβλύζει υγεία, το παρόν και το μέλλον σου ανήκει.

Δημοσ.
βγηκε ανακοινωση κ για Νεμεθ. Ωραια μερα σημερα

Και κάποιοι απορούσαν γιατί είμαι τόσο αισιόδοξος εδώ και ένα μήνα.. Έχεις γήπεδο, κόσμο, νέα διοίκηση που σπρώχνει αβέρτα και αναβλύζει υγεία, το παρόν και το μέλλον σου ανήκει.

Δημοσ.

ΓΙατι τι θα κανετε? Θα τον πλακωσετε?

Προσεξτε μη σκισετε κανα καλσον απ τα πολλα νευρα..

Ακου εκει θα χει προβλημα.. μπασκετμπολιστες ειναι και κανουν επιλογες που αφορουν το επαγγελμα τους. Ουτε κοροιδεψε κανεναν ο Σπανουλης, ουτε φερθηκε ασχημα στον Παο. Εληξε το συμβολαιο του (το οποιο τιμησε μεχρι τελειας) και προτιμησε για τους χ,ψ λογους να υπογραψει στον ΟΣΦΠ. Ελεος με τον χουλιγκανισμο και τη βια επιτελους!

Υ.Γ. Ξερω οτι δεν παιρνετε απο λογια. Στου κουφου (οπαδου) την πορτα..

Δημοσ.

ΓΙατι τι θα κανετε? Θα τον πλακωσετε?

Προσεξτε μη σκισετε κανα καλσον απ τα πολλα νευρα..

Ακου εκει θα χει προβλημα.. μπασκετμπολιστες ειναι και κανουν επιλογες που αφορουν το επαγγελμα τους. Ουτε κοροιδεψε κανεναν ο Σπανουλης, ουτε φερθηκε ασχημα στον Παο. Εληξε το συμβολαιο του (το οποιο τιμησε μεχρι τελειας) και προτιμησε για τους χ,ψ λογους να υπογραψει στον ΟΣΦΠ. Ελεος με τον χουλιγκανισμο και τη βια επιτελους!

Υ.Γ. Ξερω οτι δεν παιρνετε απο λογια. Στου κουφου (οπαδου) την πορτα..

Δημοσ.

Ειναι και πολυ ψηλος με καλο σουτακι ομως. Για ενα 5λεπτο με 3 σουτ απ τις γωνιες και μια σχετικη βοηθεια στο ριμπαουντ, μια χαρα ειναι.. Ειδικα με παπαλουκα και Τεοντοσιτς μεσα, ταιριαζει πολυ.

Δημοσ.

Ειναι και πολυ ψηλος με καλο σουτακι ομως. Για ενα 5λεπτο με 3 σουτ απ τις γωνιες και μια σχετικη βοηθεια στο ριμπαουντ, μια χαρα ειναι.. Ειδικα με παπαλουκα και Τεοντοσιτς μεσα, ταιριαζει πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...