Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mπαα.. Δε νομιζω να παει στον Παο.

Και για τον Σαρας τα ιδια λεγαμε

Φαβορι δινω Ολυμπιακο-Ρεαλ-Μπαρτσελονα αλλα αν υπαρχει μια ομαδα στην Ευρωπη που εχει συνηθισει σε κινησεις "Φερνω τον Χ παικτη για την καυλαντα, και ενω φαινεται οτι εχω κλεισει το ροστερ" ειναι ο Παναθηναικος

Δημοσ.
Mπαα.. Δε νομιζω να παει στον Παο.

Και για τον Σαρας τα ιδια λεγαμε

Φαβορι δινω Ολυμπιακο-Ρεαλ-Μπαρτσελονα αλλα αν υπαρχει μια ομαδα στην Ευρωπη που εχει συνηθισει σε κινησεις "Φερνω τον Χ παικτη για την καυλαντα, και ενω φαινεται οτι εχω κλεισει το ροστερ" ειναι ο Παναθηναικος

Δημοσ.
Φιλιππε σωστα αυτα που λες και πάνω σε αυτα σου αντιπαραθέτω τα εξης :

..........

Μα μου απαντάς σαν να λέω ότι ο Σπανούλης για όλους αυτούς τους λόγους έπρεπε να επιλέξει ΠΑΟ! Εγώ δεν είπα αυτό. Όπως την έχω δει την υπόθεση, ο Σπανούλης γουστάρει να γράψει ιστορία ως αυτός που μετά από μια δεκαετία και βάλε, έδωσε στον Ολυμπιακό τον τίτλο έναντι του ΠΑΟ. Θέλει να γίνει το νο1.

Απλώς, εσύ επικέντρωνες όλη την επιχειρηματολογία στον μισθό, ενώ εγώ νομίζω ότι είναι απλώς ένας παράγοντας και όχι ο μοναδικός

Δημοσ.
Φιλιππε σωστα αυτα που λες και πάνω σε αυτα σου αντιπαραθέτω τα εξης :

..........

Μα μου απαντάς σαν να λέω ότι ο Σπανούλης για όλους αυτούς τους λόγους έπρεπε να επιλέξει ΠΑΟ! Εγώ δεν είπα αυτό. Όπως την έχω δει την υπόθεση, ο Σπανούλης γουστάρει να γράψει ιστορία ως αυτός που μετά από μια δεκαετία και βάλε, έδωσε στον Ολυμπιακό τον τίτλο έναντι του ΠΑΟ. Θέλει να γίνει το νο1.

Απλώς, εσύ επικέντρωνες όλη την επιχειρηματολογία στον μισθό, ενώ εγώ νομίζω ότι είναι απλώς ένας παράγοντας και όχι ο μοναδικός

Δημοσ.

Sorry κιολας αλλα μαλλον κατι χανω..

Και πες οτι νταξει ερχεται ο Ρουντι. Τεραστια μεταγραφη εννοειται. Αλλα οι ψηλοι του ολυμπιακου ποιοι θα ειναι του χρονου?

Νιλσεν Μαυρο στο 4 και Μπουρουσης Και ο τιμιος Αυστραλος στο 5?

Δημοσ.

Sorry κιολας αλλα μαλλον κατι χανω..

Και πες οτι νταξει ερχεται ο Ρουντι. Τεραστια μεταγραφη εννοειται. Αλλα οι ψηλοι του ολυμπιακου ποιοι θα ειναι του χρονου?

Νιλσεν Μαυρο στο 4 και Μπουρουσης Και ο τιμιος Αυστραλος στο 5?

Δημοσ.

ποιος τιμιος αυστραλος?

επισης υπαρχει ο Γλυνιαδακης στον οποιο προφανως θα δωσει χρονο ο Ντουντα.

και λογικα παμε για αξιοποιηση Παπανικολαου

Δημοσ.

ποιος τιμιος αυστραλος?

επισης υπαρχει ο Γλυνιαδακης στον οποιο προφανως θα δωσει χρονο ο Ντουντα.

και λογικα παμε για αξιοποιηση Παπανικολαου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...