Στέλιος7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 ξεχνας οτι δεν ειναι ελευθερος. Επισης πλεον δε νομιζω οτι χωρα στο ροστερ Το ξερω οτι δεν ειναι ελευθερος, απλα λεω να γινει η προταση τωρα ωστε να μην ανανεωσει με την Αεκ και να τον κλεισουμε το Δεκεμβρη για το καλοκαιρι.Γιατι δεν χωραει στο ροστερ;Μεγαλη κουβεντα ειναι αυτο.Ο Ιμπαγασα του χρονου θα ειναι 35....
Στέλιος7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 εγω λεω για τωρα ρε συ... Τωρα δεν μας χρειαζεται.Αλλα ο Ιμπαγασα λογικα του χρονου φευγει, γιατι λοιπον να μην κανουμε μια εξυπνη κινηση και να κλεισουμε εναν ποιοτικο παικτη χωρις να ξοδευτει ευρω;Ειναι σε καλη ηλικια,αποδυναμωνεις την Αεκ και γλιτωνεις και λεφτα για αλλες μεταγραφες.
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Απλα νομιζα οτι ελεγες να ερθει τωρα. Για του χρονου, μαζι σου
Critter Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ρε Critter δουλευομαστε??? Τι 400χιλιαρικα μου λες? Δηλαδη αν επαιρνε 30 εκατομμυρια ευρο και πηγαινε αλλου για 31 θα ελεγες "πως να πεις οχι σε 1 εκατομμυριο ευρω" Ο ΛεΜπρον Τζεημς πηρε 25% λιγοτερα, καπου 7Μ$ αποτι του δινανε οι Καβαλιερς για να παει στους Χιτ, ο Σπανουλης θα του λειψουν τα 400 χιλιαρικα? Καταλαβαινεις οτι για τον Σπανουλη ειναι αστεια λεφτα?Η 5η βιλα στη Μυκονο ειναι τα 400χιλιαρικα, ειχε 4 τωρα θα εχει 5 για να αλλαζει πανες στο μωρο καθε μερα σε διαφορετικη βιλα η Χοψωνιδου, δουλευομαστε? Έχει να κάνει με τη φθινουσα οριακη χρησιμοτητα του χρηματος. Όσο πιο πολλα λεφτα έχεις τόσο πιο πολυ φθήνει η αξία του κάθε πρόσθετου € που παίρνεις. Στην αναλογια 1/30=0,03 ειναι καταφωρο οτι η οριακη χρησιμοτητα ειναι πολυ μικρη ενώ στο συντελεστη 0,4/2=0,2 πολυ μεγαλύτερη. Και αρα συγκρινεις ανόμια πραγματα. Για να μιλαμε σε ίδιους όρους οριακης χρησιμότητας θα πρέπει να μιλαμε για το λόγο 6/30=0,2 και αρα μιλαμε για 6 εκατομυρια παραπανω που φυσικα κάνεις δεν θα αρνούταν. Παρολα αυτά, με απλη λογικη και συναισθηση της συμπεριφορας του ανθρωπου εκ φυσεως απο τη μερα που δημιουργηθηκε, καταλαβαινει κανεις οτι ο πλουσιος θέλει πάντα να γίνεται πιο πλούσιος όσα χρηματα και να έχει. Δεν μπορεις να το καταλαβεις γιατι δεν είσαι στη θέση τους. Ουτε εγω μπορω αλλα είναι μαθηματικά αποδεδειγμενο οτι συμβαίνει. Αν δεν ίσχυε αυτο τοτε ο bill gates και ολοι η κρισοι όλων των εποχων μετα απο ενα συγκεκριμενο κέρδος θα κλεινανε τις επιχειρησεις τους και θα πηγαινανε διακοπές. Τέλος να επισημάνω οτι εγω μπορει αν είχα 100 μυρια καβάντζα και μου προσφερε ο ΠΑΟ 31μυρια και ο ολυμπιακος 30 να πηγαινα ως καφρος ολυμπιακος στον ολυμπιακο. Ο Σπανουλης ποτε δεν δηλώσε καφρος ΠΑΟ και ουτε τιποτα τετοιο. Τέλος στο ιδιο παραδειγμα και σύμφωνα με τα παραπάνω που προείπα αν τα δεδομενα αλλαζανε και μου εδινε 36 ο ΠΑΟ και 30 ο ολυμπιακος θα πήγαινα τρέχοντας στον ΠΑΟ και ας είχα άλλα 100 στην άκρη.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Έχει να κάνει με τη φθινουσα οριακη χρησιμοτητα του χρηματος. Όσο πιο πολλα λεφτα έχεις τόσο πιο πολυ φθήνει η αξία του κάθε πρόσθετου € που παίρνεις. Στην αναλογια 1/30=0,03 ειναι καταφωρο οτι η οριακη χρησιμοτητα ειναι πολυ μικρη ενώ στο συντελεστη 0,4/2=0,2 πολυ μεγαλύτερη. Και αρα συγκρινεις ανόμια πραγματα. Για να μιλαμε σε ίδιους όρους οριακης χρησιμότητας θα πρέπει να μιλαμε για το λόγο 6/30=0,2 και αρα μιλαμε για 6 εκατομυρια παραπανω που φυσικα κάνεις δεν θα αρνούταν. Γελανε και τα caps lock να πουμε
FilipposMD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Critter, επαγγελματίας δε σημαίνει μόνο "δουλεύω εκεί όπου με πληρώνουν περισσότερα". Υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες, διαφορετικοί για κάθε άνθρωπο. Για έναν αθλητή, μετράει αν εκεί που θα πάει θα έχει μεγαλύτερη προβολή, ποιοι θα τον προπονούν, ποια είναι η διοίκηση και πώς του φέρεται, τι συμπαίκτες θα έχει, τι δόξα θα κερδίσει, τι κίνητρο θα έχει, σε τι γήπεδο θα παίζει. Ο Διαμαντίδης πχ, σίγουρα μπορεί να βρει καλύτερα λεφτά αν βγει στην αγορά. Δε θέλει, όχι απαραίτητα γιατί είναι βαμμένος Παναθηναϊκός, αλλά γιατί μπορεί να του αρέσει η σταθερότητα στη ζωή του, γιατί ευχαριστιέται το υπάρχον εργασιακό του περιβάλλον, γιατί έχει γκόμενα μια μαζόρετα ή δεν ξέρω γω τι άλλο.
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ti διάολο, λάστιχο τον εχουν κάνει? Βαλβέρδε: «Υπολογίζω τον Ντιόγκο»!
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ti διάολο, λάστιχο τον εχουν κάνει? Βαλβέρδε: «Υπολογίζω τον Ντιόγκο»!
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 περα απο καποια μικρα διαστηματα δεν ηταν καλη εμφανιση
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 περα απο καποια μικρα διαστηματα δεν ηταν καλη εμφανιση
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ti διάολο, λάστιχο τον εχουν κάνει? Βαλβέρδε: «Υπολογίζω τον Ντιόγκο»! Oχι ρε Ερνεστο μη μπεις σφηνα στο δανεισμο του Φιόγκο .... Μονο αυτο μη κανεις ...
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ti διάολο, λάστιχο τον εχουν κάνει? Βαλβέρδε: «Υπολογίζω τον Ντιόγκο»! Oχι ρε Ερνεστο μη μπεις σφηνα στο δανεισμο του Φιόγκο .... Μονο αυτο μη κανεις ...
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αυτος που μου άρεσε στο πρωτο μέρος ηταν ο Ρομενταλ! Παίκτης που απλα εκανε την δουλεία του. Έβλεπε γηπεδο και έδινε γ@μημ3νες πάσες. Ίσως με ανησυχεί λιγο η ταχύτητά του...
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αυτος που μου άρεσε στο πρωτο μέρος ηταν ο Ρομενταλ! Παίκτης που απλα εκανε την δουλεία του. Έβλεπε γηπεδο και έδινε γ@μημ3νες πάσες. Ίσως με ανησυχεί λιγο η ταχύτητά του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.