Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρω οτι η αποκτηση του Νεμεθ ειναι πολυ καλη κινηση.Πολυ ταλαντουχος και σιγουρα πιο σοβαρος απο τον Φιογκο τον οποιο αντικαθιστα.Το μονο που με προβληματισει ειναι οτι περσυ αν θυμαμαι καλα ειχε πολλους τραυματισμους...Τον αλλο τον Φουστερ τελικα τον πηραμε;

Τωρα θελουμε αμεσα 2 αμυντικα χαφ.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τραυματισμους ειχε και επειδη το προπονητικο της ΑΕΚ ειναι για κλαματα οπως και να το κανουμε...

Δημοσ.
Τραυματισμους ειχε και επειδη το προπονητικο της ΑΕΚ ειναι για κλαματα οπως και να το κανουμε...

Ναι δεν αντιλεγω, αλλα οπως και να το κανουμε ειχε πολυ περισσοτερους απο τους συμπαικτες του...Εστω και χωρις Ευρωπαικες διοργανωσεις οταν εχεις μολις 3 επιθετικους δεν σε παιρνει να ειναι ο ενας καθε 3 και λιγο ενα μηνα εκτος.

Δημοσ.
Ε σιγουρα αποδυναμωνεσαι οταν σου φευγουν Σπαν-Σαρας..

Αλλα με μας ειναι το θεμα τι θα γινει, κατα κυριο λογο. Θα αποκτηθει καποιος για το 2-3 ή θα μεινουμε ως εχουμε?

κι ο Χαλπεριν λες να βρει τον παλιο του εαυτο?γιατι ο Γιαννακης σε θεματα ψυχολογιας ηταν βραστα! Τους ειχε κανει να φοβουνται να ριξουν 3π...

Δεν ειναι μονο οτι φυγαν οι Σπαν-Σαρας, ειναι οτι ειναι κ οι 2 οργανωτες, και πως οι παικτες που ηρθαν παιζουν σε αλλες θεσεις.

Νουμερο 1 στοχος καθε αντιπαλου προπονητη θα ειναι να κουρασει τον ΔΔ. Αν βγει ο Καλαθης (που οντως εχει βελτιωθει πολυ κ δειχνει ετοιμος), εχει καλως. Αν οχι, με τον Τεπιτς στον ασσο, Παναγια βοηθα..

Στο 2 εχουμε Σπανουλη-Κεσελυ-Χαλπεριν. Αν δεν αποχωρησει ο τελευταιος, δυσκολα θα παρουμε παικτη.

Στο 3 υπαρχει επιτακτικη αναγκη να υπογραψουμε παικτη, και θα το κανουμε. Εικαζω οτι θα ειναι ειτε 3-2αρι, ειτε 3-4αρι.

Τον Χαλπεριν προσωπικα δεν τον πολυπιστευω.

Δημοσ.

Πολύ καλή κίνηση για Νέμεθ. Έχει καλό σουτ, βλέπει το γήπεδο και μοιράζει αρκετές ασίστ. Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ.

Δημοσ.
Πολύ καλή κίνηση για Νέμεθ. Έχει καλό σουτ, βλέπει το γήπεδο και μοιράζει αρκετές ασίστ. Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ.

+1

Πολυ ποιοτικος παιχτης ....

Δημοσ.

χαχαχα τι εγινε αυτος δεν ηταν στη λιστα Νιοπλια κ τον ηθελε ο παο με προταση??

ο Νεμεθ ειναι και γρηγορος κ ασιστ μπορει να βγαλει κ μια χαρα το χει το γκολ. Αν ισχυει, ειναι πολυ καλη κινηση που προσφερει και ουσιαστικα κ επικοινωνιακα

Δημοσ.

Επισης καλο θα ηταν να καναμε μια προταση 900.000 ευρω στο Σκοκο.Η Αεκ του δινει μεχρι 800.000, δεν θα ειναι λοιπον δυσκολο να τον παρουμε μετα ως ελευθερο το καλοκαιρι.Ετσι παιρνεις εναν ποιοτικο παικτη που θα βοηθησει τα μεγιστα και αποδυναμωνεις εναν αντιπαλο σου.

Δημοσ.
Δεν ειναι μονο οτι φυγαν οι Σπαν-Σαρας, ειναι οτι ειναι κ οι 2 οργανωτες, και πως οι παικτες που ηρθαν παιζουν σε αλλες θεσεις.

1. Το ποσο καλος οργανωτης ειναι ο Σπανουλης τα εχουμε ξαναπει. Θα τα λουστειτε φετος(ακομα και στα φιλικα της Εθνικης σαν οργανωτης ειναι μουρλια)

2. Ο Σαρας του 2007-2009 ειναι απωλεια. Ο περσυνος οχι. Ελπιζω να μεινει αλλα αν ειναι να δουμε τα περσυνα, Καλαθης και παλι Καλαθης

ΥΓ. Οσο πιστη εχεις εσυ για φοργουορντ αλλη τοση εχω εγω για γκαρντ για μας

Δημοσ.
Επισης καλο θα ηταν να καναμε μια προταση 900.000 ευρω στο Σκοκο.Η Αεκ του δινει μεχρι 800.000, δεν θα ειναι λοιπον δυσκολο να τον παρουμε μετα ως ελευθερο το καλοκαιρι.Ετσι παιρνεις εναν ποιοτικο παικτη που θα βοηθησει τα μεγιστα και αποδυναμωνεις εναν αντιπαλο σου.

ξεχνας οτι δεν ειναι ελευθερος. Επισης πλεον δε νομιζω οτι χωρα στο ροστερ

Δημοσ.
Critter, μη συγκρίνεις ανόμοια οικ.μεγέθη.

ο σπανούλης, έφυγε για μια αυξηση 20% στο μισθό του.

Αν εσύ, για ενα 20% παραπάνω λοιπόν, δεχεσαι να γίνεις "τσουκαλάς" του παο, τότε, σε θεωρώ και εσένα "προβληματικό" νοητικά, όπως και τον σπανούλη.

Παντως, εγώ μεταγραφή στον τομέα μου, δεν κανω για κάτω από 40% αυξηση, και εχω πολύ περισσότερη ανάγκη την αύξηση, από ότι ο σπανούλης..

Το 20% στον τομέα σου μπορει να ειναι 200 με 400€ (πανω κατω). Το 20% στον τομέα του Σπανούλη ειναι 400.000€.

Επομένως δεν στέκει αυτο που λες. Εννοειται λοιπον πως δεν είμαι καθόλου προβληματικος και το 99% των απλων πολιτών αυτο θα κάνανε. Με τα λεφτά αυτα κανεις και τον χριστιανό μουσουλμάνο.

Btw : Εγω με 20% στο τομέα μου και με ενα μισθο καπου αναμεσα στα 1000 με 2000€ φυσικά και θα άλλαζα εταιρια. Και αυτο διοτι ο μη προβληματικος εγκεφαλος σκέφτεται οτι με αυτο το 20% καλύπτει το φόρο εισοδήματος του και τον πληθωρισμο σε σχεση με την προηγουμενη δουλεια του. Δηλαδη θα παίρνει τουλαχιστον αφορολογητα τα χρήματα που έπαιρνε στη προηγουμενη δουλεια. Επίσης μειώνεται το πάντα υπαρκτο κόστος ευκαιρίας κατα 20%.

Ο Σπανουλης με τα παραπανω 400.000 θα παίρνει πλέον σχεδόν καθαρα (κατι λιγότερο) τα 2εκ. Ευτύχως που ύπαρχουν και οι managers που έχουν παραπανω μυαλο γιατι δεν τον ειχα ικανό να το σκεφτεί μονος του μιας και ειναι και λιγο μόγγολος.

Δημοσ.

Ρε Critter δουλευομαστε???

Τι 400χιλιαρικα μου λες?

Δηλαδη αν επαιρνε 30 εκατομμυρια ευρο και πηγαινε αλλου για 31 θα ελεγες "πως να πεις οχι σε 1 εκατομμυριο ευρω"

Ο ΛεΜπρον Τζεημς πηρε 25% λιγοτερα, καπου 7Μ$ αποτι του δινανε οι Καβαλιερς για να παει στους Χιτ, ο Σπανουλης θα του λειψουν τα 400 χιλιαρικα?

Καταλαβαινεις οτι για τον Σπανουλη ειναι αστεια λεφτα?Η 5η βιλα στη Μυκονο ειναι τα 400χιλιαρικα, ειχε 4 τωρα θα εχει 5 για να αλλαζει πανες στο μωρο καθε μερα σε διαφορετικη βιλα η Χοψωνιδου, δουλευομαστε?

ΥΓ. Για το μανατζερ, τρελο γατονι οντως. Σου λεει "Θα παρεις Σπανουλη-Ντουντα που εχω αλλα θα παρεις και Νιλσεν-Κεσελι, ετσι?"

Σαν τις εταιριες διανομης, δινουν τον Αρχοντα στο Σταρ μονο αν παρει και 3 ταινιες με τον Μαικλ Νταντικοφ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...