Chris_85 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 βαρεθηκα να ακούω λογάκια...Θέλω αποδείξεις. Ετσι λοιπόν, ας βγουν να χαρίσουν τα πριμ απο την εθνική, στους ανασφαλιστους μπασκετμπολίστες της α2, στο χαμόγελο του παιδιού ή στον οαεδ, για να δείξουν ότι πράγματι ΣΕΒΟΝΤΑΙ το εθνόσημο! Αλλιώς, δε μου λέει απολύτως τίποτα αυτό το "τιμή μου το εθνόσημο"! μαγκια του σπανούλη που επαιξε πέρυσι με την εθνική,ναι. αλλα αλλο αυτό, και αλλο να ανατριχιάζω επειδή είπε "τιμή μου", ενας ανθρωπος που...δεν ειναι και υπόδειγμα τιμής! Οσα εγραψα για περυσι το καλοκαιρι, δεν ειναι αποδειξεις?? Τι ειναι? Ενδειξεις? Δεν ειναι υποδειγμα τιμης επειδη δε δεχτηκε μια χειροτερη προταση για το επαγγελματικο του μελλον.. Οκ.. Οι Γιαννακοπουλοι γιατι ειναι υποδειγμα τιμης που δεν του καναν την προταση που μπορουσε να βρει αλλου, αλλα τον εκβιαζαν εμμεσως να δεχτει τη δικη τους? Και τελος παντων, οποια κ αν ειναι η αποψη του καθενος γ αυτο το θεμα, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ???
antreaslam Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Οσα εγραψα για περυσι το καλοκαιρι, δεν ειναι αποδειξεις?? Τι ειναι? Ενδειξεις? σου είπα ποιες ειναι για μενα οι αποδείξεις. "Επειδε εγω βγαζω τοσα λεφτα που δε χωρανε ούτε καν στις......τσεπες της γυναικας μου και τις δικές μου, και επειδή έχω την τύχη να εχω πληρωθεί απιστευτα χρήματα (τα αξιζε), δηλώνω ότι οποιοδηποτε πριμ που αφορά τις επιδοσεις μου με την εθνική ομάδα, το χαρίζω στον Χ οργανισμό, ώστε να πω το ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που ερχονται και με αποθεωνουν, και να συμπαρασταθω διπλα τους στις δύσκολες στιγμές που περνούν"! αυτό είναι απόδειξη ενεργού πολιτή. Το αλλο, το κανει και ο γκούνης (με τον οποίο εχει ΤΡΕΛΛΕΣ ομοιότητες ο σπανούλης), και οφείλεται εν μέρει και στην τρελλα του για μπαλα και για προβολή. Σιγα τα ωα...
Deponakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 πραγματι, επειδή δε μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα στα όσα εχεις ακούσει εδώ μέσα για την υπόθεση "αποδοκιμασίες σπανούλη", "φροντίζεις" τεχνηέντως να μην απαντάς.Τωρα, για την επιστροφή σπανούλη στον παο, δε μπορεί να μη τα θυμάσαι, ειναι πολύ κοντινά, που ήταν το καλοκαίρι που ο οσφπ προσπάθησε να πάρει ΔΔ, σάρας, περπε, και σπανούλη, με 4/4 αποτυχίες, και μοναδική επιτυχία τον emo? Τέλος πάντων, οποιοσδήποτε ψάχνει για δικαιολογίες (Χωρίς επιχειρήματα), βρίσκει όσα θελει! Συγνωμη αλλα τι επιχειρηματα να βρω απεναντι σε καποιους που δικαιολογουν τις χθεσινες οπαδικες πραξεις σε ματς εθνικης ομαδας...ποσες φορες θα πρεπει να το πω οτι δνε θα με πειραζε σε ματσ οσφπ-παο Οσο για τον σπανουλη ποτε δεν το επαιξε παναθηναικαρα... Ας πουμε θα μου φαινοταν παραλογο να πηγαινε ο μπουρουσης και ο σοφο στον παο με αυτα που εχουν ακουσει επισης ο ΔΔ και ο μπατιστ αντιστροφως...
FilipposMD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εγώ νόμιζα ότι στο thread της εθνικής γίνεται κουβέντα και έγραψα εκεί, αλλά ας γράψω κι εδώ. Εμένα στη συγκεκριμένη περίπτωση μου είναι αδιάφορο αν ο Σπανούλης έκανε καλά ή όχι, αν είναι αχάριστος, μαλάκας, προδότης κτλ. Δεν με έχει διορίσει κριτή των πάντων κανένας και αν έχω άποψη, την κρατάω για τον εαυτό μου και τους συνομιλητές μου. Το ζήτημα είναι αν έχει λογική η πράξη των 15 να πάνε και να γιουχάρουν και να βρίσουν στο ματς της εθνικής. Η ένστασή μου έχει 2 σκέλη. 1. Ποιοι νομίζουν ότι είναι και πηγαίνουν να γιουχάρουν και να παρενοχλούν ένα άτομο, επειδή δεν γουστάρουν τον χαρακτήρα του; Μήπως την έχουν ψωνίσει λίγο; 2. Είναι ματς της εθνικής!! Και δεν το λέω με την έννοια του πατριωτισμού, ότι η εθνική είναι πάνω απ'όλα κτλ. Όχι. Απλώς είναι μια άσχετη περίσταση με το ζήτημα που τους απασχολεί. Είναι σαν να έχω μαλώσει εγώ με τον Midi σε κάποιο thread (που έχει συμβεί) κι εεπιδή μου την έδωσε, να πηγαίνω μετά από κάθε ποστ του και να τον κράζω, ακόμα κι αν δίνει συμβουλές για μια κάρτα γραφικών πχ. Είναι λογικό αυτό; Και ένα ακόμα. Αυτοί που σε ένα φιλικό ματς της εθνικής, 15αυγουστο, σε ένα γήπεδο όλο παιδάκια, γυναίκες και ήσυχους ανθρώπους πήγαν και έβριζαν, όταν βρεθούν σε ένα ΟΑΚΑ που θα βράζει, θα προχωρήσουν πολύ παραπέρα. Εμείς οι υπόλοιποι είναι που τους βάζουμε τα όρια. Όταν επικροτείτε αυτή τη συμπεριφορά, βάζετε το λιθαράκι σας για να γίνουν καφρίλες σε μια στιγμή έντασης. Μην το ξεχνάτε αυτό. Ακριβώς, μα ακριβώς τα ίδια, ισχύουν και για τους αντίστοιχους -ηλιθιους κατά τη γνώμη μου- που τυχαίνει να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό και πήγαιναν πριν λίγα χρόνια στο Καραϊσκάκη και έβριζαν τον Κυργιάκο σε ματς της εθνικής.
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ακριβώς, μα ακριβώς τα ίδια, ισχύουν και για τους αντίστοιχους -ηλιθιους κατά τη γνώμη μου- που τυχαίνει να υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό και πήγαιναν πριν λίγα χρόνια στο Καραϊσκάκη και έβριζαν τον Κυργιάκο σε ματς της εθνικής. ε ναι, πρεπει να ξεχωριζουμε τι φανελα φοραει ο παιχτης καθε στιγμη και μιας που λεμε για Σπαν, με τον Σαρας τι εγινε?
Chris_85 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 ε ναι, πρεπει να ξεχωριζουμε τι φανελα φοραει ο παιχτης καθε στιγμη και μιας που λεμε για Σπαν, με τον Σαρας τι εγινε? Έγινε ... Καλαθης!
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 δεν ανανεωσε? δηλ. τωρα στην περιφερεια ποιος θα ναι??
Chris_85 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Aκομα δεν εχει ανανεωσει. Και βλεποντας τον Καλαθη να ειναι πολυ καλυτερος απο περυσι οργανωτικα (γιατι εκτελεστικα ειναι στα ιδια επιπεδα), τοτε μαλλον δε νομιζω να ανανεωσουν τον Σαρας. Οχι οτι συμφωνω μπασκετικα με κατι τετοιο, απλα προς τα κει το πανε. Το μονο σιγουρο ειναι πως οι περιφερειακοι του Παο πλεον θα ειναι τρωτο σημειο και στοχος καθε μεγαλης ομαδας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εχετε αναλωθει σε ενα θεμα αναξιο συζητησης καθως δεν εγινε δα και τιποτα τρομερο. Επαναλαμβανω αν αισθανεστε ντροπη και περιεργα γιαυτο που εγινε χθες, θα επρεπε καθε μερα απο τον Ιουνιο να περιμενετε με ανυπομνησια την τιμωρια της ομαδας σας για οσα εγιναν στο ΣΕΦ, οπου εκει η καφριλα, η αλητεια, η βαρβαροτητα, η ηλιθιοτητα και ο χουλιγκανισμος συναντουν τον ορισμο τους. Δεν ειδα κανεναν σας ομως να αγωνια, εστω να σχολιαζει σε παραπανω απο 2 ποστ (μερικοι ουτε καν εκαναν κριτικη μεχρι στιγμης) τα οσα συνεβησαν εκει, αλλα αναλωνεστε για σελιδες στο αν ηταν πρεπον που συνεβη αυτο χθες η οχι. Και μπερδευετε δυο πραγματα. Εσεις υποστηριζετε οτι δεν ειναι πρεπον. Μα δε σας λεμε το αντιθετο. Το πρεπον θα ηταν να ειχαμε κερκιδες εκκλησιες παντου και παντα. Σας λεμε οτι Α. Ειναι λογικο να συμβει καθως ηταν το 1ο του ματς σε Ελληνικο εδαφος, αρα και η πρωτη ευκαιρια για αντιδρασεις οποιουδηποτε τρελαμενου η μη οπαδου του ΠΑΟ. Απο ολο τον κοσμο του ΠΑΟ πηγαν 20 ατομα τον γιουχαρανε για 100 δευτερολεπτα και του κουνησαν απο 1 10ευρω ο καθενας. Ε ωραια, σιγα το θεμα, και σιγα τις τρομερες αντιδρασεις. Υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσε να ειχαν κατεβει 2-3 συνδεσμοι χθες, τοτε ναι θα ειχαμε θεμα συζητησης, οτι δεν αντεδρασε σωστα ο κοσμος του ΠΑΟ κλπ. Τωρα ειμαστε 10 ατομα εδω και ασχολουμαστε με τη φραστικη επιθεση αλλων 10, δηλαδη μειψοηφιας. big deal. Β. Ενα γεγονος που πανω κατω το περιμενεις να συμβει, δεν σημαινει οτι ειναι και πρεπον. Για παραδειγμα, απο τωρα σας λεω οτι ειναι λογικη σκεψη να πω: στο ΟΑΚΑ θα δουμε εκτροπα εις βαρος του Σπανουλη. Δε σημαινει οτι το κρινω και ως σωστο. Αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα δεχθω εσας, μετα απο κανα 5μηνο να μου το παιζετε οτι "πεσατε απτα συννεφα" με τη συμπεριφορα του κοσμου του Παναθηναικου. Η συμπεριφορα θα ειναι δεδομενα κακη, οι λογοι εχουν αναφερθει, απο κει και περα ο καθενας κρινει με βαση τις αντιληψεις του ποιο ειναι το "οριο". Γ. Το παραδειγμα σου filiposMD για μεταξυ μας τσακωμο δεν ειναι σωστο, διοτι τον Σπανουλη δεν πηγε κανεις να τον αποδοκιμασει σε ακυρο μερος. Στον επαγγελματικο του χωρο εγινε η αποδοκιμασια, δηλαδη στον χωρο στον οποιο προκαλεσε το κοινο αισθημα του μεσου Παναθηναικου. Δεν με προκαλεσε επειδη το παιζε μαγκας σε μια καφετερια και πηγα στο γηπεδο να τον γιουχαρω. Ο επαγγελματικος χωρος του Σπανουλη, ειναι το γηπεδο και το γηπεδο συνεπαγεται παρουσια καθε λογης φιλαθλων που ερχονται με την ταμπελα του φιλαθλου. Καθως ολοι αυτοι εκτος γηπεδου πιθανοτατα ειναι καθως πρεπει. Στα παιχνιδια της Εθνικης ο Σπανουλης παιζει με την ιδιοτητα του παικτη της Εθνικης Ελλαδος κι οχι του Ολυμπιακου, αλλα ο φιλαθλος δεν παει στο γηπεδο απαραιτητα με την ιδιοτητα του φιλαθλου της Εθνικης Ελλαδος. Ο φιλαθλος συνηθως ΚΑΙ στα παιχνιδια των Εθνικων ειναι χρωματισμενος. Παραδειγμα κατι που ξερετε και που κανετε ολοι λιγο πολυ: Οταν στην Εθνικη μλκιζεται ο Τζορβας η γιουχα φευγει πολυ πιο ευκολα αποτι στον Τοροσιδη. Για την ακριβεια τα μπινελικια. Αντιστοιχα εγω θα γιουχαρω πιο ανετα τον Τοροσιδη αποτι τον Τζορβα. Ε αυτο φανερωνει οτι οι φιλαθλοι συνοδευονται απο τα οπαδικο τους "παθη" ανεξαρτητως αν παιζει η εθνικη. Δεν ειναι λογικο? Aκομα δεν εχει ανανεωσει. Και βλεποντας τον Καλαθη να ειναι πολυ καλυτερος απο περυσι οργανωτικα (γιατι εκτελεστικα ειναι στα ιδια επιπεδα), τοτε μαλλον δε νομιζω να ανανεωσουν τον Σαρας. Οχι οτι συμφωνω μπασκετικα με κατι τετοιο, απλα προς τα κει το πανε. Το μονο σιγουρο ειναι πως οι περιφερειακοι του Παο πλεον θα ειναι τρωτο σημειο και στοχος καθε μεγαλης ομαδας. Δε θα ελεγα σοφη κινηση να βαλει καποιος αντιπαλος προπονητης πρωτους στοχους τον Διαμαντιδη, τον Νικολας και τον Σατο ως τρωτους παικτες...Οσο για τον παγκο μας στον οποιο θα καταφυγεις για να απαντησεις, και ο Σαρας αν ανανεωσει τρωτος θα ειναι με τη λογικη σου. Αργα ποδια, αργο και καταπονημενο σωμα, μεγαλη ηλικια, μικρη διαρκεια μπλαμπλαμπλα. Αρα ποιον να παρουμε για να μην εχουμε τρωτη περιφερεια ακομα και στον παγκο μας? Ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη εχει μια απτις καλυτερες Ευρωπαικες περιφερειες. Δεν εχει το βαθος παγκου που ειχε λογω φυγης Σπανουλη-Σαρας, αλλα σιγουρα δε θα ειναι το ιδιο υποτονικοι και ο Τεπιτς με τον Καλαθη. Δεν γινεται να ειναι χειροτεροι απο περυσι και οι 2. Και σιγουρα πολλες Ευρωπαικες ομαδες που προσπαθουν να λεγονται μεγαλες θα ζηλευαν αυτην την περιφερεια οπως και τον παγκο της (λογου χαρη η ομαδα σας). Επισης παντα υπαρχει η option της διορθωτικης κινησης, και ο Ζοτς αν μη τι αλλο ξερει καλυτερα απτον καθενα αν χρειαζομαστε Σαρας και καθε Σαρας.
margaritagr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Aκομα δεν εχει ανανεωσει. Και βλεποντας τον Καλαθη να ειναι πολυ καλυτερος απο περυσι οργανωτικα (γιατι εκτελεστικα ειναι στα ιδια επιπεδα), τοτε μαλλον δε νομιζω να ανανεωσουν τον Σαρας. Οχι οτι συμφωνω μπασκετικα με κατι τετοιο, απλα προς τα κει το πανε. Το μονο σιγουρο ειναι πως οι περιφερειακοι του Παο πλεον θα ειναι τρωτο σημειο και στοχος καθε μεγαλης ομαδας. Ε σιγουρα αποδυναμωνεσαι οταν σου φευγουν Σπαν-Σαρας.. Αλλα με μας ειναι το θεμα τι θα γινει, κατα κυριο λογο. Θα αποκτηθει καποιος για το 2-3 ή θα μεινουμε ως εχουμε? κι ο Χαλπεριν λες να βρει τον παλιο του εαυτο?γιατι ο Γιαννακης σε θεματα ψυχολογιας ηταν βραστα! Τους ειχε κανει να φοβουνται να ριξουν 3π...
Deponakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 βγηκε ο νικολακοπουλος και συμφωνα με δικιες του πληροφοριες κλεισαμε τον νεμεθ με αγορα!!!!
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Nαι τον κλεισαμε ... To ειδα στο redplanet και εδω ... Τι να τους κανουμε ολους αυτους ρε γαμωτο .. Περιφεριακος επιθετικος δεν ειναι αυτος .. ?? Ή κανω λαθος ..? Αμυντικα χαφ χρειαζομαστε ... Εκει να ριξουν το βαρος ...
Deponakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Kαι εδω! http://www.sport-fm.gr/article/287954
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αρα το προβλημα στο γκολ και επισημως πλεον μενει ανοικτο για τον ΟΣΦΠ. Η τελος παντων η απουσια γκολτζη απτο ροστερ για να το πω πιο σωστα, γιατι στη τελικη γκολ μπορει να βαζει και ο Αβρααμ απο κορνερ.
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Παιζει και φουνταριστος αλλα δε θυμαμαι στην Αεκ τι επαιζε .. ποτε δεξια , ποτε αριστερα... Αν δε κανω λαθος γιατι δε γνωριζω και καλα τα περι Αεκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.