Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τετοιους καιρους εθνικης προδοσιας που ζουμε, για μενα τετοιες δηλωσεις ειναι πολυτιμες.

εντελώς αδιάφορες μου είναι οι δηλώσεις.

αν θέλει να βοηθήσει "εθνικά" σε αυτούς τους "καιρους εθνικης προδοσιας" που ζούμε, ο οποιοσδήποτε, ας το κανει σε είδος!

Πχ, να ζητήσει ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο τα πριμ της εθνικής, με όρο τα χρήματα να δωθούν στο υπουργείο...εργασίας ή στον οαεδ, ή στον οεκ, που εχουν κόψει τις κάνουλες, για παράδειγμα!

Να ενημερώσει ότι (οπως πχ ηταν μάγκικη η συγκεκριμενη δήλωση του βγενόπουλου), εξαιτίας της δύσκολης οικον.κατάστασης, δέχεται ως ενας απο τους έχοντες, να φορολογηθεί για τα μελλοντικά του εισοδήματα, ΣΗΜΕΡΑ, και να απαλλαγεί για το 110% αυτων των εισοδημάτων, στο ΄μελλον (ώστε να βγει και κερδισμένος, αν ειναι φραγκοφονιάς)!

με δηλωσεις, χτίζεις ανώγια και κατωγια που λεγανε και παλιά.

και ο σπανούλης, ειναι απο τις περιπτώσεις που αυτά που λέει...ΔΕΝ Πολυμετράνε (αποδείξεις, σε παλαιότερες δηλώσεις του!)!

---------- Προσθήκη στις 14:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:41 ----------

Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μέλη του φόρουμ που ταυτίζονται και δικαιολογούν τις ενέργειες οπαδών όταν αυτοί συγκεντρωμένοι στο γήπεδο λειτουργούν ως αγέλη, ζώα, κτήνη, κάφροι, σπάζοντας και βρίζοντας (για τα οποία υποτίθεται πως πάντα υπάρχει ένας σοβαρός λόγος).

oh wait!...

Πάω για βουτιά.

1) σπάζοντας? τι ακριβώς? τα νεύρα του ευαισθητου σπανούλη?

2) δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που δε μπορούν να καταλάβουν ότι όταν προκαλείς μια "αγέλη" , τότε είναι φυσικό να λουστείς τα αποτελεσματα της πράξης σου!

3) Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι, που επειδή ακούστηκαν 2 συνθήματα εναντίον του "προτυπου ανθρωπου" σπανούλη, αποκαλεί τους υβριστές του "ζωο,κτήνος, κάφρος"!

4) Αλήθεια,μιλάμε για μεγάλη συμφορά....Εβρισαν τον σπανούλη για 3-4 λεπτα,σε φιλικό! Καταλύεται η χώρα λεμε!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επισης το αν ειχε κλεισει ο Σπανουλης στον ΟΣΦΠ και αν μας το ειχες πει απο πριν, eh ok και για τον Μπιελιτσα αυτο δεν ειχες πει? anyway θελω να πω οτι δε μπορει εγω εσυ και ο καθενας να ξερει τα παρασκηνιακα πιο καλα. Και αφου ο Σπανουλης ειχε κλεισει απο καιρο, γιατι καθυστερουσε λοιπον?.

Oχι για τον Μπιελιτσα δεν ειπα ποτε οτι ειχα πληροφοριες οτι εχει κλεισει. Και μαλιστα απο συγγενεις του. Επομενως για τον Σπανουλη ξερω το παρασκηνιο. Τουλαχιστον καλυτερα απ' οτι οι τραγικοι δημοσιογραφοι που αναθεμα αν ξερουν τι τους γινεται.

Ο Σπανουλης καθυστερουσε για να μετριαστουν οι αντιδρασεις.

εντελώς αδιάφορες μου είναι οι δηλώσεις.

αν θέλει να βοηθήσει "εθνικά" σε αυτούς τους "καιρους εθνικης προδοσιας" που ζούμε, ο οποιοσδήποτε, ας το κανει σε είδος!

Πχ, να ζητήσει ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο τα πριμ της εθνικής, με όρο τα χρήματα να δωθούν στο υπουργείο...εργασίας ή στον οαεδ, ή στον οεκ, που εχουν κόψει τις κάνουλες, για παράδειγμα!

Να ενημερώσει ότι (οπως πχ ηταν μάγκικη η συγκεκριμενη δήλωση του βγενόπουλου), εξαιτίας της δύσκολης οικον.κατάστασης, δέχεται ως ενας απο τους έχοντες, να φορολογηθεί για τα μελλοντικά του εισοδήματα, ΣΗΜΕΡΑ, και να απαλλαγεί για το 110% αυτων των εισοδημάτων, στο ΄μελλον (ώστε να βγει και κερδισμένος, αν ειναι φραγκοφονιάς)!

με δηλωσεις, χτίζεις ανώγια και κατωγια που λεγανε και παλιά.

και ο σπανούλης, ειναι απο τις περιπτώσεις που αυτά που λέει...ΔΕΝ Πολυμετράνε (αποδείξεις, σε παλαιότερες δηλώσεις του!)!!

Μιλαμε παντα για τον Mister Mig ο οποιος οταν σκοτωθηκαν τα ατομα στην Τραπεζα ΤΟΥ, υπ ευθυνη ΤΟΥ, τον ρωτησαν ποσα κοτερα εχει και εδειξε ''3'', χαμογελωντας ετσι??

Ρε τον αμνο του Θεου που εκανε τετοιες δηλωσεις για να ελαφρυνει τον προυπολογισμο της χωρας!! Και την Ολυμπιακη γ αυτο την πηρε?? Για να τη διαδσωσει και να την δωσει πισω στο δημοσιο απαλλαγμενη απο τα χρεη?? Και την πηρε (του την ξεπουλησαν δηλαδη) μη εχοντας καμια πολιτικη ακρη?? Α ρε Βγενοπουλε, μεγα ευεργετη της Ελλαδας!

Δημοσ.

Οτι τειχος προστασιας προσπαθειτε να υψωσετε στον μεχρι προτεινος πιο μισητο σας Παναθηναικο, να ξερετε οτι τη ζαχαρενια του θα του την χαλαμε/χαλανε σε καθε ευκαιρια.

Εθνικοφροσυνες, χουλιγκανολογιες για το τιποτα κλπ κλπ δεν πιανουν αν δεν εχουν βαση.

Τιποτα ιδιαιτερο δε συνεβει χθες, απλα χαλασε η ζαχαρενια του Λαρισαιου και βρηκαν ευκαιρια οι Ολυμπιακοι να μιλησουν σχεδον περι χουλιγκανισμων... Το ερωτημα ειναι γιατι δε βλεπω τους ιδιους Ολυμπιακους να κοπτονται για την παραδειγματικη τιμωρια της ομαδος τους για οσα συνεβησαν στον τελικο του πρωταθληματος στο ΣΕΦ, και ασχολουνται με τα 10ευρα του... Σπανουλη. Που αποτι φαινεται περνα στο ντουκου?

Oχι για τον Μπιελιτσα δεν ειπα ποτε οτι ειχα πληροφοριες οτι εχει κλεισει. Και μαλιστα απο συγγενεις του. Επομενως για τον Σπανουλη ξερω το παρασκηνιο. Τουλαχιστον καλυτερα απ' οτι οι τραγικοι δημοσιογραφοι που αναθεμα αν ξερουν τι τους γινεται.

Ο Σπανουλης καθυστερουσε για να μετριαστουν οι αντιδρασεις.

Δηλαδη ποιες αντιδρασεις υπηρχαν ακριβως τις οποιες ηθελε να μετριασει ο Σπανουλης καθυστερωντας? Δε θυμαμαι κανενα περιεργο κλιμα εγω.

Εγω θυμαμαι απο τη 2η βδομαδα την πλειοψηφια του κοσμου να λεει οτι δεν θελει τον Σπανουλη στον ΠΑΟ πλεον.

Δημοσ.
Kανενα τηλεφωνο δεν πηρε. Τουλαχιστον οχι για να διαπραγματευτει την μεταγραφη του. Ειχε κλεισει απο καιρο στον ΟΣΦΠ, σας το ειχα πει αρκετα πριν ανακοινωθει.

Kαι το ξερεις αυτο πως?

Δημοσ.
Οτι τειχος προστασιας προσπαθειτε να υψωσετε στον μεχρι προτεινος πιο μισητο σας Παναθηναικο(..)

Οντως, εδω ειναι το νοημα. Αυτο καταλαβες απ' οσα γραφουμε?

---------- Προσθήκη στις 15:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:01 ----------

Kαι το ξερεις αυτο πως?

Σου ειπα σε π.μ. οτι ειχε κλεισει απο την αρχη σχεδον της μεταγραφικης περιοδου, ηταν οριστικο και δεν επιδεχονταν καμια αμφισβητηση, απ οτι βεβαιως λεγαν ατομα του οικογενειακου του κυκλου. Λιγο παραλογο δεν σου κανει, απ τη στιγμη που το ξεραν και οι πετρες, να παρει τηλεφωνο και να ζητησει να διαπραγματευτει ξανα με τον Παο?

Εμενα τουλαχιστον μου κανει για μεγιστη μαλακια των δημοσιογραφων (ως συνηθως βεβαια), για να πουλησουν εκδουλευση στον Παο.

Δημοσ.
Οντως, εδω ειναι το νοημα. Αυτο καταλαβες απ' οσα γραφουμε?

Να μην απομονωνεις οσα γραφω. Το τι καταλαβα το λεω σε ολη τη παραγραφο. Οτι προσαθειτε νε εφευρετε χουλιγκανισμους κλπ για το τιποτα. Το γιατι το κανετε -η φραση η οποια απομονωσες δηλαδη- το υποθετω μονος, αλλη λογικη εξηγηση δε βλεπω, στο να λετε ζωα 5 ατομα που κουνησαν απο 1 10ευρο ο καθενας στη κερκιδα.

Δημοσ.
Σου ειπα σε π.μ. οτι ειχε κλεισει απο την αρχη σχεδον της μεταγραφικης περιοδου, ηταν οριστικο και δεν επιδεχονταν καμια αμφισβητηση, απ οτι βεβαιως λεγαν ατομα του οικογενειακου του κυκλου. Λιγο παραλογο δεν σου κανει, απ τη στιγμη που το ξεραν και οι πετρες, να παρει τηλεφωνο και να ζητησει να διαπραγματευτει ξανα με τον Παο?

Εμενα τουλαχιστον μου κανει για μεγιστη μαλακια των δημοσιογραφων (ως συνηθως βεβαια), για να πουλησουν εκδουλευση στον Παο.

Ρε μαν, το θυμαμαι το πμ σου

Θες να σου θυμισω το ποστ σου στις 23/6 που το αφηνεις στο "αν τον παρουμε βλεπουμε" και πως το πμ μου το εστειλες 4 μερες πριν κλεισει οριστικα και μαλιστα ηταν απο τα συμφραζομενα το οτι εκλεισε?

Ε τι μου λες τοτε για "απο την αρχη της μεταγραφικης περιοδου"?

Και αυτο που ξερω απο τον ιδιο τον Παναθηναικο ειναι οτι ο Σπανουλης αν επαιρνε τα λεφτα που ζηταγε θα εμενε

Δημοσ.
Να μην απομονωνεις οσα γραφω. Το τι καταλαβα το λεω σε ολη τη παραγραφο. Οτι προσαθειτε νε εφευρετε χουλιγκανισμους κλπ για το τιποτα. Το γιατι το κανετε -η φραση η οποια απομονωσες δηλαδη- το υποθετω μονος, αλλη λογικη εξηγηση δε βλεπω, στο να λετε ζωα 5 ατομα που κουνησαν απο 1 10ευρο ο καθενας στη κερκιδα.

Tοτε εκ των πραγματων, αδυνατεις να καταλαβεις πως για μερικους ισχυει Εθνικη>>Συλλογος.

---------- Προσθήκη στις 15:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:10 ----------

Ρε μαν, το θυμαμαι το πμ σου

Θες να σου θυμισω το ποστ σου στις 23/6 που το αφηνεις στο "αν τον παρουμε βλεπουμε" και πως το πμ μου το εστειλες 4 μερες πριν κλεισει οριστικα και μαλιστα ηταν απο τα συμφραζομενα το οτι εκλεισε?

Ε τι μου λες τοτε για "απο την αρχη της μεταγραφικης περιοδου"?

Και αυτο που ξερω απο τον ιδιο τον Παναθηναικο ειναι οτι ο Σπανουλης αν επαιρνε τα λεφτα που ζηταγε θα εμενε

Ρε Καιζερ, τοτε το εμαθα γιατι τοτε γνωρισα την ξαδερφη του! Γ αυτο και στο ειπα τοτε. Ωστοσο αυτη επεμενε οτι ειχε κλεισει εδω και πολυ καιρο, τουλαχιστον κανα μηνα πριν και πως ηταν οριστικο!

Δημοσ.
Εσύ που θα κατέτασσες τον εαυτό σου? Γιατί δεν πιστεύω να έμενες με σταυρωμένα τα χέρια αν έπαιρνε ο Παναθηναϊκός τον Σχορτσιανίτη και ερχόταν στο ΣΕΦ και σε κάρφωνε στα καλάθια!Καλό είναι όταν το παίζουμε εμείς υπεράνω, να το κάνουμε και στη πράξη.Γιατί τόσο φανατικό που σε κόβω, πιστεύω ότι θα ήσουν από τους πρώτους πουν θα πέταγες μπανάνες στον Σόφο.

Έχεις βέβαια ακόμη την ευκαιρία αν έρθει η Μακάμπι στο ΣΕΦ και ο Σοφοκλής οργιάσει.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αξία Σπανούλη>>>>>>>Αξία Σχορτσιανίτη. Ο δεύτερος δεν είναι καν παίκτης, και δεν θα κακοφαινόνταν σε κανένα Ολυμπιακό. (Και σιγά μην τον έπαιρνε και ο ΠΑΟ, μην τρελαθούμε).

Δημοσ.

Μιλαμε παντα για τον Mister Mig ο οποιος οταν σκοτωθηκαν τα ατομα στην Τραπεζα ΤΟΥ, υπ ευθυνη ΤΟΥ, τον ρωτησαν ποσα κοτερα εχει και εδειξε ''3'', χαμογελωντας ετσι??

Ρε τον αμνο του Θεου που εκανε τετοιες δηλωσεις για να ελαφρυνει τον προυπολογισμο της χωρας!! Και την Ολυμπιακη γ αυτο την πηρε?? Για να τη διαδσωσει και να την δωσει πισω στο δημοσιο απαλλαγμενη απο τα χρεη?? Και την πηρε (του την ξεπουλησαν δηλαδη) μη εχοντας καμια πολιτικη ακρη?? Α ρε Βγενοπουλε, μεγα ευεργετη της Ελλαδας!

μα δεν είπα ότι είναι άγιος, απλά η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πρόταση του, είναι καταπληκτική.

κάποιος λοιπόν που θέλει να το παίξει πραγματικά "εθνικόφρων" με την καλή έννοια, κάνει κάτι απο αυτα που σου είπα, και δε δηλώνει "τιμή μου που θα παίξω με το εθνόσημο" , για να ανατριχιάσουν 10χρυσαυγιτες, και 5 βασιλόφρονες....

Ειδικά άνθρωπος που έδειξε ΤΟΣΟ πρόσφατα ποσο....χεσμένο τον εχει τον λόγο του!

Οπότε, το εθνικοπατριωτικό που χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο μήνυμα, ως δικαιολογία, έιναι τουλάχιστον αστείο...

Δημοσ.
μα δεν είπα ότι είναι άγιος, απλά η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πρόταση του, είναι καταπληκτική.

κάποιος λοιπόν που θέλει να το παίξει πραγματικά "εθνικόφρων" με την καλή έννοια, κάνει κάτι απο αυτα που σου είπα, και δε δηλώνει "τιμή μου που θα παίξω με το εθνόσημο" , για να ανατριχιάσουν 10χρυσαυγιτες, και 5 βασιλόφρονες....

Οπότε, το εθνικοπατριωτικό που χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο μήνυμα, ως δικαιολογία, έιναι τουλάχιστον αστείο...

Γιατι οταν ειχε παει ο σπανουλης στον παο ελεγε ειμαι γεννημενος παναθηναικος και στον ολυμπιακο ποτε και αθετησε τον λογο του?

Δημοσ.
Γιατι οταν ειχε παει ο σπανουλης στον παο ελεγε ειμαι γεννημενος παναθηναικος και στον ολυμπιακο ποτε και αθετησε τον λογο του?

δηλαδή, εσύ δεν εχεις ακούσει δηλώσεις όταν επέστρεψε απο το ΝΒΑ, ότι θα το εκανε ΜΟΝΟ για τον παο, ποσο ευχαριστει τους αφούς (αυτό το ειπε και πριν να φύγει βεβαια) και ποσο τους εκτιμά, κλπ κλπ?

ούτε όταν εσκασαν 1000 ατομα στην προπονηση το χειμώνα, το πως αντέδρασε?

(ειναι βολικό αυτό που κάνεις...Οταν στριμώχνεσαι ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ, και όταν δεις κάτι που νομίζεις ότι μπορείς να πατήσεις πανω, ξαναεμφανιζεσαι)!

Δημοσ.
δηλαδή, εσύ δεν εχεις ακούσει δηλώσεις όταν επέστρεψε απο το ΝΒΑ, ότι θα το εκανε ΜΟΝΟ για τον παο, ποσο ευχαριστει τους αφούς (αυτό το ειπε και πριν να φύγει βεβαια) και ποσο τους εκτιμά, κλπ κλπ?

ούτε όταν εσκασαν 1000 ατομα στην προπονηση το χειμώνα, το πως αντέδρασε?

(ειναι βολικό αυτό που κάνεις...Οταν στριμώχνεσαι ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ, και όταν δεις κάτι που νομίζεις ότι μπορείς να πατήσεις πανω, ξαναεμφανιζεσαι)!

ρε φιλε σορυ που πηγα να φαω μεσημεριανο ελεος...

Επισης γιατι θες να παιζεις με τις λεξεις????Πραγματικα επειδη δεν σου απανταω νομιζεις οτι εχεις δικιο?εισαι ελεος...

τελος βρες link για τον σπανουλη γιατι ψαχνω να βρω και δεν βρισκω

Δημοσ.

Πρωτον ειναι τουλαχιστον αφελες αυτο που γραφεις. Για να κρινεις την πραξη ενος ατομου, πρεπει να εχεις μια συνολικη εικονα γι αυτο. Επομενως, η πραξη του Βγενοπουλου ειναι βεβαιο οτι κρυβει κατι απο πισω, και δε μπορει να απομονωθει απ την συνολικοτερη παρουσια του στο ελληνικο γιγνεσθαι.

Λοιπον αν θεωρεις οτι για να ακουει καποιος τη φραση ''τιμη μου που θα παιξω για το εθνοσημο'' και ανατριχιαζει, πρεπει να ειναι χρυσαυγιτης ή βασιλοφρων, ε τοτε εισαι εκτος τοπου και χρνου.

Επισης δειχνεις ποσο (δεν) εχεις ασχοληθει στα σοβαρα με τον αθλητισμο. ΓΙα εναν αθλητη ειναι τεραστια η καταπονηση να παιζει στην Εθνικη του και το οικονομικο οφελος, μηδαμινο. Οταν μαλιστα καποια χρονια λειπουν οι βασικοι Pg, εχει αλλαξει ο προπονητης και εισαι ο ΜΟΝΟΣ που καλειται να βγαλει τα καστανα απο τη φωτια, και δεν κανεις ουτε ΜΙΣΟ παραπονο, αντιθετως κανεις δηλωσεις υπερ της Εθνικης, ενω ξερεις οτι θα ματωσεις (κυριολεκτικα) σε ολο το τουρνουα, και ενδεχομενως να σου στοιχισει στην επομενη χρονια, σε τραυματισμους κτλ, ε τοτε εισαι αξιος σεβασμου. Συγκρινε λοιπον αυτο που εκανε ο Σπανουλης περυσι (που εγραψα οτι πλεον τον σεβομαι απεριοριστα μετα το τουρνουα), με το να δωσει χ,ψ ποσα ενας μεγαλοεπιχειρηματιας, ο οποιος προσπαθει απεγνωσμενα να χτισει το δημοσιο προφιλ του, και ο οποιος ειναι βεβαιο πως θα παρει αυτα τα ποσα πισω, στο πολλαπλασιο.

ΠΟιος εχει αστεια επιχειρηματα λοιπον?

Δημοσ.
ρε φιλε σορυ που πηγα να φαω μεσημεριανο ελεος...

Επισης γιατι θες να παιζεις με τις λεξεις????Πραγματικα επειδη δεν σου απανταω νομιζεις οτι εχεις δικιο?εισαι ελεος...

τελος βρες link για τον σπανουλη γιατι ψαχνω να βρω και δεν βρισκω

πραγματι, επειδή δε μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα στα όσα εχεις ακούσει εδώ μέσα για την υπόθεση "αποδοκιμασίες σπανούλη", "φροντίζεις" τεχνηέντως να μην απαντάς.

Τωρα, για την επιστροφή σπανούλη στον παο, δε μπορεί να μη τα θυμάσαι, ειναι πολύ κοντινά, που ήταν το καλοκαίρι που ο οσφπ προσπάθησε να πάρει ΔΔ, σάρας, περπε, και σπανούλη, με 4/4 αποτυχίες, και μοναδική επιτυχία τον emo?

Τέλος πάντων, οποιοσδήποτε ψάχνει για δικαιολογίες (Χωρίς επιχειρήματα), βρίσκει όσα θελει!

Πρωτον ειναι τουλαχιστον αφελες αυτο που γραφεις. Για να κρινεις την πραξη ενος ατομου, πρεπει να εχεις μια συνολικη εικονα γι αυτο. Επομενως, η πραξη του Βγενοπουλου ειναι βεβαιο οτι κρυβει κατι απο πισω, και δε μπορει να απομονωθει απ την συνολικοτερη παρουσια του στο ελληνικο γιγνεσθαι.

δε συμφωνώ. το βγενόπουλο τον θεωρω λαμόγιο, αλλά η συγκεκριμένη πρόταση, ειναι καταπληκτική, πως να το κάνουμε? Δε με ενδιαφέρει τι κρύβεται απο πίσω, με ενδιαφέρει οτι υπηρετεί το κοινό καλό!

Λοιπον αν θεωρεις οτι για να ακουει καποιος τη φραση ''τιμη μου που θα παιξω για το εθνοσημο'' και ανατριχιαζει, πρεπει να ειναι χρυσαυγιτης ή βασιλοφρων, ε τοτε εισαι εκτος τοπου και χρνου.

βαρεθηκα να ακούω λογάκια...Θέλω αποδείξεις.

Ετσι λοιπόν, ας βγουν να χαρίσουν τα πριμ απο την εθνική, στους ανασφαλιστους μπασκετμπολίστες της α2, στο χαμόγελο του παιδιού ή στον οαεδ, για να δείξουν ότι πράγματι ΣΕΒΟΝΤΑΙ το εθνόσημο!

Αλλιώς, δε μου λέει απολύτως τίποτα αυτό το "τιμή μου το εθνόσημο"!

με το να δωσει χ,ψ ποσα ενας μεγαλοεπιχειρηματιας, ο οποιος προσπαθει απεγνωσμενα να χτισει το δημοσιο προφιλ του, και ο οποιος ειναι βεβαιο πως θα παρει αυτα τα ποσα πισω, στο πολλαπλασιο.

ΠΟιος εχει αστεια επιχειρηματα λοιπον?

μαγκια του σπανούλη που επαιξε πέρυσι με την εθνική,ναι.

αλλα αλλο αυτό, και αλλο να ανατριχιάζω επειδή είπε "τιμή μου", ενας ανθρωπος που...δεν ειναι και υπόδειγμα τιμής!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...