margaritagr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 αλλαγη του Ριερα=Σοιλεδης κατα τα αλλα..πιστευω θελαμε κ τερμα. Τελοσπαντων υπαρχει κ ο Γεναρης...
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Είναι δύσκολο να αλλάξει τερματοφύλακα όταν ο Νικοπολίδης παίζει τόσα χρόνια βασικός, ποιος θα πάρει το ρίσκο να κάνει μια αλλαγή σε μια τέτοια σημαντική θέση με το ενδεχόμενο να μη του βγει; Από εκεί και πέρα, είπανε πως ο Βαλβέρδε θα είναι το αφεντικό. Αφήστε τον να κάνει τις κινήσεις του και βλέπουμε.
margaritagr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 πηραμε Σουμπινιο, οσοι τον εχουν δει λενε καλα λογια επισης ο Βασιλο επιτελους μπαινει χειρουργειο
Deponakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 πηραμε Σουμπινιο, οσοι τον εχουν δει λενε καλα λογια επισης ο Βασιλο επιτελους μπαινει χειρουργειο Λοιπον για τον σουμπινιο εχω αποψη καθως εχω φιλο που επαιζε στον εθνικο + οτι εχω δει καποια ματς... Ο παιχτης για μενα θα μπορουσε να ειναι βασικος σε καθε ομαδα της α εθνικης,εχει σουταρα(καθε αγωνιστικη εβαζε γκολ με απευθειας φαουλ),τρομερη τριμπλα(παρολο που ειναι λεπτος,βαζει σωστα το σωμα του και δεν μπορεις να του παρεις την μπαλα ευκολα). Στα πλην του ειναι οτι δεν ξερω αν θα αποδοσει σε τοσο μεγαλο επιπεδο,αλλα πιστευω με μικρες ομαδες μαζι με ζαιρι θα κανουν την διαφορα...
alexis333 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ρε παιδια ξερει κανεις τι εστι Ουρταδο ..? Τι ποδοσφιριστης ειναι. ..?? Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του .. ???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απτον Μπαπτιστα, τον Γκατουσο και τον Αρμπελο Ριος (αν λεω καλα το ονομα) και δε θυμαμαι ποιοι ακομα" ηταν με το 1 ποδι στον Πειραια χαρη στην προεδραρα τον Μαρινακη", στον Σουμπινιο... btw τι θεση παιζει αυτος?
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Έχει νόημα τώρα αυτό το post; Και εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να έρθω στο topic σας και να γράψω: Απο τον Γκαλάς, τον κλεισμένο Κρίς, στον Μπούμ-ζονγκ.
Deponakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Απτον Μπαπτιστα, τον Γκατουσο και τον Αρμπελο Ριος (αν λεω καλα το ονομα) και δε θυμαμαι ποιοι ακομα" ηταν με το 1 ποδι στον Πειραια χαρη στην προεδραρα τον Μαρινακη", στον Σουμπινιο... btw τι θεση παιζει αυτος? Δεν ειναι αμ. χαφ αποσο ξερω... Μεσοεπιθετικος ειναι οποτε εισαι λιγο ακυρος... Για τον ουρταδο μαλιστα να πεις την γνωμη σου...
slipknot Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Είναι οριστική η μεταγραφή Σουμπίνιο; Γιατί άλλα ακούω. Επίσης διάβασα ότι είναι καθαρός επιθετικός. Ρε Midi, αντί να μπαίνεις για να κάνεις καζούρα -υποτίθεται- βασιζόμενες σε παπαριές που έγραφαν σε εφημερίδες που ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουν, δεν πας να ρίξεις κάνα 3ποντο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν ειναι αμ. χαφ αποσο ξερω...Μεσοεπιθετικος ειναι οποτε εισαι λιγο ακυρος... Για τον ουρταδο μαλιστα να πεις την γνωμη σου... Γιατι ο Μπαπτιστα που ανεφερα στο ποστ μου ειναι αμυντικο χαφ? Ρε Midi, αντί να μπαίνεις για να κάνεις καζούρα -υποτίθεται- βασιζόμενες σε παπαριές που έγραφαν σε εφημερίδες που ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουν, δεν πας να ρίξεις κάνα 3ποντο; Εγω βασιζομαι στις παπαριες των φυλλαδων ή διαφοροι εδω μεσα (που μας τα πρηζαν καποιες εβδομαδες πριν και ετοιμαζανε ηδη απονομες και νταμπλ λογω των επερχομενων μεταγραφων) στους οποιους και απευθυνεται το ποστ μου? Έχει νόημα τώρα αυτό το post; Και εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να έρθω στο topic σας και να γράψω: Απο τον Γκαλάς, τον κλεισμένο Κρίς, στον Μπούμ-ζονγκ. Ναι εχει νοημα. Δεν αναφερομαι στις (μη) μεταγραφες σας, αλλα στα περι προεδραρας που λεγατε οσοι τα λεγατε κανα μηνα πριν που σας παραμυθιαζε ο "επιγειος θεος" μεσω των φυλλαδων. Σας ενοχλει η προσγειωση στη πραγματικοτητα?
KaizerSoze Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Ρε Midi, αντί να μπαίνεις για να κάνεις καζούρα -υποτίθεται- βασιζόμενες σε παπαριές που έγραφαν σε εφημερίδες που ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουν, δεν πας να ρίξεις κάνα 3ποντο; Δεν το κανω απο οπαδικη αλληλεγγυη αλλα οταν βασισμενος σε απλα δημοσιευματα και φημες για Μπαπτιστα, Γκατουζο και Κριστιανο Ροναλντο λες(οχι εσυ προσωπικα) για τον νεο προεδρο που τα σαρωνει ολα και θα σας σκισουμε βαζελια κτλ, εχει και ο αλλος δικαιωμα οταν δεν σαρωνει και τοσο πολυ ο προεδρος να σου κανει καζουρα ---------- Προσθήκη στις 20:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:22 ---------- Και εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να έρθω στο topic σας και να γράψω: Απο τον Γκαλάς, τον κλεισμένο Κρίς, στον Μπούμ-ζονγκ. Στο τοπικ Παναθηναικος Ο Μπούμσονγκ για τα μικρά ματς μια χαρά είναι. Για τα ντέρμπυ όμως και την Ευρώπη θα είναι... Αυτοκτόνερ. Πιο αργός και απο ρηπλέι, άτεχνος, δεν στρίβει, δεν μπορεί να κατεβάσει και να κοντρολάρει τη μπάλα κτλ. Στοιχεία τα οποία ΕΙΧΕ ο Γκαλάς, που δεν πήρατε για μια διαφορά λίγων χιλιάδων €. Μαντεψε ποιος το εγραψε
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Άλλο αυτό που έγραψα εγώ, άλλο αυτό που έγραψε ο Midi. Τον παίκτη σχολίασα εγώ, trolling έκανε αυτός. Με το συμπάθειο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Τilemaxx αν και ξεκαθαρισα τι εγραψα και πως το εγραψα, φαινεται να μη θες να το καταλαβεις. Παρατήρηση 2η:Με Ριερα,Ρομενταλ,Ιμπαγασα/Μιραλας,Ντουντου + ενα ποιοτικό χαφ που θεωρω δεδομένο οτι θα αποκτήσει ο Ολυμπιακος θα γκρεμιστουν τα τσιμέντα φετος στο Καραισκάκη[ Παρατηρηση 4η:Ας αφήσουμε τους απέναντι να ονειρευονται ανετη επαναλαμβανω ανετη κατάκτηση και του φετινου πρωταθλήματος Αν ήταν η ζήλεια ψώρα, θα κολλούσε όλη η χώρα Εύκολα και άκοπα θα το πάρετε το πρωτάθλημα. Και όπου δεν τραβάει η ομάδα, θα καθαρίζει ο νέος πρόεδρος που είναι μπασμένος στα κόλπα και μεγάλη μαφία.... oh wait! Πιστεύω, πάντως, ότι ο ΠΑΟ είναι το ακλόνητο φαβορί και φέτος... Μαρινάκη thanks. Άντε να ξαναγεμίσει το Καραισκάκη... Έτσι είναι. Ο Γκατούσο με τις παραστάσεις που έχει απο Καμπιονάτο, τελικούς CL κτλ θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα... Ποιο κεντρο ....Απο τα καλυτερα ροστερ των τελευταιων χρονων θα ειναι με Γκατουζο μεσα πες .... ;) Αν κάνετε έτσι για Ριέρα, τότε για Γκατούσο πιθανότατα θα πέσει ο σέρβερ. Πονάει ο Μαρινάκης... :lol: Καινούργιο συκώτι έφτιαξα σήμερα :lol: Πονάνε Ριέρα/Μαρινάκης Καλά..αμα έρθει κι ο Γκατούζο...θεωρητικά πάμε με καλές προϋποθέσεις και προς τελικό Europa... Που να ψαξω τις σελιδες με τη μεταγραφολογια για Μπαπτιστα και Μαρκος Σενα. Ελπιζω τωρα να καταλαβαινομαστε παντως. Απτα παραπανω ποστ στον Σουμπινιο, ε ειναι αξιοσημειωτη η διαφορα, δεν ειναι?
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν μου λένε κάτι αυτά που παρέθεσες. Αν ερχόταν ο Γκατούσο όντως θα μας ανέβαζε επίπεδο. Anyway, πόσταρες κάτι σε μια στιγμή όπου δεν προυπήρχε συζήτηση επι μεταγραφών, μόνο και μόνο για να μας αποδείξεις οτι ο Μαρινάκης μας ταίζει κουτόχορτο και να κάνεις trolling. Συγχαρητήρια λοιπόν. Υ.Γ: Έρχεται ο Γκαλάς; Ο killer έφτασε η ακόμα; Το Hummer δεν κολώνει πάντως...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν μου λένε κάτι αυτά που παρέθεσες. Αν ερχόταν ο Γκατούσο όντως θα μας ανέβαζε επίπεδο. Anyway, πόσταρες κάτι σε μια στιγμή όπου δεν προυπήρχε συζήτηση επι μεταγραφών, μόνο και μόνο για να μας αποδείξεις οτι ο Μαρινάκης μας ταίζει κουτόχορτο και να κάνεις trolling. Συγχαρητήρια λοιπόν. Υ.Γ: Έρχεται ο Γκαλάς; Ο killer έφτασε η ακόμα; Το Hummer δεν κολώνει πάντως... Ποσταρα για να σας αποδειξω ποσο ευκολα εκτιθεστε οταν παρασυρεστε και ενθουσιαζεστε απο εναν wannabe μεσσια. Τσουζει ο μαρινακης λεγατε, νταμπλ λεγατε, γκρεμισμενα Καραισκακη λεγατε, τελικους Γιουροπα λεγατε. Κι ολα αυτα, ναι επειδη οι φυλλαδες σας ταισαν το καθιερωμενο καλοκαιρινο μεταγραφολογικο κουτοχορτο με τη διαφορα οτι φετος το φαγατε με κλειστα ματια, λογω Μαρινακη. Και βγαλατε πρωταθλητες, κυπελλουχους και φιναλιστ Γιουροπα απο το μηνα Ιουλη. Απο ολα αυτα, η προσγειωση στον Σουμπινιο και τον καθε Σουμπινιο, εχει αν μη τι αλλο πολυ ζουμι... Και ξαναλεω, σας ενοχλει τοσο η προσγειωση αυτη? Τουλαχιστον εγω, δε θα κατσω να σας γραφω "τσουζει" οπως γραφατε. Ενα ποστ με νοημα εκανα ολο κι ολο :> Τα περι trolling ευκολα τα διαπιστωνει κανεις στα "τσουζει" κλπ που εχω μεσα στο spoiler. ΥΓ. Η καζουρα για τον Γκαλας δεν κολαει προς Παναθηναικους καθως εμεις γνωριζουμε με τι διοικουντες εχουμε να κανουμε και δεν βρεθηκαμε προ εκπληξεως. Ουτε γραφαμε οτι τσουζει κανας Γκαλας, αποσο θυμαμαι...Aλλοι τα γραφαν και βρεθηκαν να αναλυουν τα πλεονεκτηματα του Σουμπιτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.