juno12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ωχ πλακώσανε οι πράσινοι δικηγόροι του φορουμ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ωχ πλακώσανε οι πράσινοι δικηγόροι του φορουμ Eγω απλα ζητησα 1 link που κανουμε σαν τρελοι για το φιλικο επι της Ιντερ. Για να το λες εσυ θα ισχυει (...), αλλα δειξε μας και το αντιστοιχο link αν δε σου ειναι προβλημα.
juno12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 γιατί είδες πουθενά να κάνει γαύρος σαν τρελλός για το χθεσινό; απλά ο τύπος στον οποίο απάντησα, διάβασε πρωταθλητή και γαύρο, φόρτωσε και είπε να μπεί να γράψει τη μ...κία του και να ικανοποιήσει τον οπαδικό του εγωϊσμό, χωρίς μάλλον να έχει διαβάσει κανένα από τα προηγούμενα μηνύματα.
Linus_21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 γιατί είδες πουθενά να κάνει γαύρος σαν τρελλός για το χθεσινό;απλά ο τύπος στον οποίο απάντησα, διάβασε πρωταθλητή και γαύρο, φόρτωσε και είπε να μπεί να γράψει τη μ...κία του και να ικανοποιήσει τον οπαδικό του εγωϊσμό, χωρίς μάλλον να έχει διαβάσει κανένα από τα προηγούμενα μηνύματα. Αν διάβασε Πρωταθλητή και Γαύρο τότε απευθύνεται σε ένα σημαντικότατο ποσοστό ερυθρόλευκων που τα εμπιστεύεται τυφλά. Δεν απευθύνεται απαραίτητα σε σένα ή στο οποιονδήποτε μέλος που γράφει στο topic. Η ικανοποίηση του οπαδικού εγωισμού αυτού που μιλούσε(σε σπαστά ελληνικά) για Όβερμαρς Ράικαρντ και Σίντορφ δεν σε πείραξε να φανταστώ. Η ικανοποίηση του να πετάξει την ατάκα ποιος Νίνης φετφατζίδης ρεεεεε, ύστερα από ένα φιλικό δεν σε ενόχλησε να φανταστώ. ωχ πλακώσανε οι πράσινοι δικηγόροι του φορουμ Φτου φτου μακρυα απο μας...
juno12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 άλλο πράγμα είναι να μπείς να γράψεις την άποψή σου κι άλλο να μπείς μόνο για να ειρωνευτείς. η υπεράσπιση έχει το λόγο...
lioyf Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Ο Μιραλας επαιξε χθες?Παντως με τους εφηβους καλα ελεγα οτι τα πατε καλυτερα. Αμα παιζαν αυτα τα πιτσιρικια με τη Μακαμπι θα ειχατε περασει λογικα. Οι αλλοι ειναι περιπατητες' date=' αγκαρια κανουν που πατανε χορταρι. lioyf: δεν υπαρχει παιχτης οβερμανς, λογικα τον οφερμαρς θα λες της Ολλανδιας. by the way 2 in 1 epics. Αnyway και για τον Δημουτσο τα ιδια λεγαμε καποτε. Αραξον, ειδες τον Φετφατζιδη να παιζει σε ενα φιλικο αξιοπρεπως και νομιζεις οτι ανακαλυψες τον νεο Κακα...[/quote'] Φίλε μου Καλέ δεν αντιλεγο σε αυτό που λες αλλά τον φετφατζιδη τον ξέρω εδώ κ ενάμιση χρόνο καποιοι άλλοι τον έμαθαν εχθές ...κ να είσαι συγορος τέτοια πάστα παίχτης θα παει περίφημα ...δεν ξέρω αλλά νιώθο περίεργα το να ψάχνουμε παίχτες κ να μην ξερουμε τι έχουμε ...Ισπανός ανέδειξε τον νινη κ Ισπανός θα ανάδειξη τους μικρούς του θρύλου θέλω να πιστεύω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
juno12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ο φετφατζίδης φίλε μου έχει φανεί εδώ και πολύ καιρό, ιδιαίτερα σε κάποια παιχνίδια στους ομίλους του c.l. με zico στον πάγκο.
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Τελειώνει τους Όσκαρ και Μαρέσκα Τον Ντιογκο γιατι οχι ρε παιδια τι φταιμε? Ειναι δυνατον να διωχνει τον Αγγλο και να κραταει τον πιο αμπαλο βραζιλιανο της ιστοριας ? Πως γινεται και οταν βγαινει βαζουμε γκολ ? Τυχαιο ?
Στέλιος7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Τελειώνει τους Όσκαρ και Μαρέσκα Τον Ντιογκο γιατι οχι ρε παιδια τι φταιμε? Ειναι δυνατον να διωχνει τον Αγγλο και να κραταει τον πιο αμπαλο βραζιλιανο της ιστοριας ? Πως γινεται και οταν βγαινει βαζουμε γκολ ? Τυχαιο ? Πραγματικα απορω και εγω.Δεν ξερω τι νομιζει ο Βαλβερδε οτι θα κερδισει απο αυτον, αλλα αν θεωρει οτι μπορει να τον κανει χρησιμο οπως την πρωτη χρονια, μαλλον ειναι υπεραισιοδοξος.Μακραν ο χειροτερος ποδοσφαιριστης μας μαζι με τον Μαρεσκα.Ισως να τον κρατανε για επικοινωνιακους λογους επειδη χτυπαει ασχημα να τον πουλησεις με 1-2 μυρια ενω τον αγορασες 10.Ελπιζω να μην ισχυει κατι τετοιο.
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 1-2 μυρια ? Σε δρχ μαλλον λες Την πρωτη χρονια ειχε βαλει καποια γκολακια με κεφαλιες απο τη μικρη περιοχη γιατι ειχε τον Γκαλετι που του τα εδινε ετοιμα Απλα ακουμπαγε τη μπαλα πανω στη γραμμη και την εσπρωχνε μεσα Ειναι το μονο που μπορει να κανει Οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο το καλυτερο
Στέλιος7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 1-2 μυρια ? Σε δρχ μαλλον λες Την πρωτη χρονια ειχε βαλει καποια γκολακια με κεφαλιες απο τη μικρη περιοχη γιατι ειχε τον Γκαλετι που του τα εδινε ετοιμα Απλα ακουμπαγε τη μπαλα πανω στη γραμμη και την εσπρωχνε μεσα Ειναι το μονο που μπορει να κανει Οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο το καλυτερο Τον τελευταιο χρονο ουτε αυτο εκανεΔεν ηταν σχεδον ποτε μεσα στην περιοχη για να απειλησει .Ειλικρινα δεν θελω ουτε να συζηταω γι αυτον πλεον.Επρεπε να ειχε φυγει εδω και 2 μηνες.
lioyf Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 ο φετφατζίδης φίλε μου έχει φανεί εδώ και πολύ καιρό, ιδιαίτερα σε κάποια παιχνίδια στους ομίλους του c.l. με zico στον πάγκο. Απόλυτα σωστός φίλε μου !!!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Τελειώνει τους Όσκαρ και Μαρέσκα ΛΑΜΠΑΔΑ, λαμπάδα στο μπόι του Βαλβερδε αν το κάνει! Τον Ντιογκο γιατι οχι ρε παιδια τι φταιμε? Την πρωτη χρονια ειχε βαλει καποια γκολακια με κεφαλιες απο τη μικρη περιοχη γιατι ειχε τον Γκαλετι που του τα εδινε ετοιμα Απλα ακουμπαγε τη μπαλα πανω στη γραμμη και την εσπρωχνε μεσα Ειναι το μονο που μπορει να κανει Οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο το καλυτερο Η αλήθεια ειναι πως τον Ντιογκο τον συμπαθώ. Δεν ξερω γιατι? Μαλλού επειδή ειναι ακομα πιτσιρικάς. Αλλα πρέπει ο *ούστης να κόψει τα ξενύχτια και την άσχημη ζωή. Αν θυμάστε την πρώτη του χρονιά, για κάποιες αγωνιστικές έβαζε συνεχόμενα γκολ τοσο στο πρωτάθλημα οσο και στην Ευρώπη. Και οχι μονο σε φάσεις "πάρε-βάλε", αλλά και σε δικές του. Πείτε με ανώμαλο αλλα εχω εμπιστοσύνη (ή ελπίδα) στον Ντιογκο πως θα ξυπνήσει. Είναι ΚΑΙ θεμα ψυχολογίας.
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=z4Mjfi3Su-U&feature=related[/ame] Οχι και δικα του γκολ Ολα ειναι απο τη μικρη περιοχη παρε βαλε εκτος απο ενα στην Μπενφικα που πραγματικα δεν ξερω πως μπορει να βαλει τετοιο γκολ καποιος που δεν εχει ιδεα απο μπαλα Ο ανθρωπος μονο ετσι μπορει να σκοραρει και απορω που λενε καποιοι οτι πρεπει να παιζει εκτος περιοχης οπου το μονο που κανει ειναι τουμπες και τσακωμοι στη σεντρα
Στέλιος7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Συμφωνησαν οτι θελουμε μονο 2 μεταγραφες.Τι πινουν και δεν μας δινουν;Αλλαγη του Ριερα υπαρχει;Υπαρχει ομαδα που να εχει στο ροστερ της μονο 3 επιθετικους;Ενας αμυντικος χαφ θα βγαλει ολη τη χρονια;Αν τραυματιστει;Αν εχει καρτες;Θα κατεβαινω εγω να παιζω;Και να πεις οτι ηθελαν να ριξουν χρημα να το καταλαβω.Δεν γινεται να δωσεις τοσα λεφτα για τον Γκατουζο πχ και να ψαχνεις και για αλλον μετα, εχουμε και την αυξημενη φορολογια.Οταν ομως θελεις δανεικο επιθετικο και καποιον Νεκουναμ για τα χαφ, αυτα ειναι απαραδεκτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.