Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ολοι λενε οτι τα πηγε πολυ καλα, αλλα εγω δεν ξερω...Μου φανηκε οτι εκανε πολλα λαθη.Θα μου πεις βεβαια οτι επαιξε 90 λεπτα με αντιπαλο τη Ρομα και δεν εχει αγωνιστει ξανα με την ομαδα,οποτε λογικο να κανει μερικα.Ελπιζω να ξαναδουμε τους μικρους και σε αλλα φιλικα ωστε να εχουμε πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Δημοσ.

Ε αυτο λεμε ρε συ

Παιδι 18χρονο απεναντι στη Ρομα κ πρωτη φορα με την ομαδα, δε περιμενεις να ναι αλαναστος.

Ο Ζαιρι εχει ξεκινησει πολυ καλα ελπιζω να συνεχισει

Ο Μοντεστο εδειξε καλα στοιχεια

Ο Αντωνης ουτε για παγκο

Ο Παρντο οκ χτες

Ο Μαρεσκα δρομο γρηγορα

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά !!!εγώ απλά έχω να πω πως βγαίνω δικαιομενος για ένα πιτσιρικά που τον πίστευα Απο περυση κ μου θύμιζε οβερμανς...μιλώ για τον φετφατζιδη που εάν το όνομα του ήταν βραζιλιανικο θα λέγανε παπάδες αλλά είναι Έλληνας...μου αρέσει πολύ η ομάδα όμορφο ποδόσφαιρο κ εύχομαι ερνεστο για πολλά χρόνια στην ομάδα για να δημιουργηθεί ι ομάδα σε πρότυπα ισπανικά για κάνουμε πράγματα μεγάλα στην Ευρώπη ...ποιος νινις φετφατζιδη δεν έχουν σφαίρα ποιοτικος κ πολλά αλλά...ολυμπιακές μας κανε μας να ευχαριστουθουμε όμορφη μπάλα σαν εχθές όπως κ με μπενφικα .....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Διαστημικό ποδόσφαιρο. Μιλάμε το Europa Leauge είναι δικό σας!!!! Ωπ ξεχάστηκα.....

ΥΓ. Πάτε να βγάλετε ένα παιχτάκι μετά απο χρόοοοοοονια το οποίο θα είναι "καλός" για ελληνική ομάδα και κάνετε λες και ανακαλύψατε νέο πλανήτη!!!!

ΚΑΝΑΠΕ!

Δημοσ.

Ο Μιραλας επαιξε χθες?

Παντως με τους εφηβους καλα ελεγα οτι τα πατε καλυτερα.

Αμα παιζαν αυτα τα πιτσιρικια με τη Μακαμπι θα ειχατε περασει λογικα. Οι αλλοι ειναι περιπατητες, αγκαρια κανουν που πατανε χορταρι.

lioyf: δεν υπαρχει παιχτης οβερμανς, λογικα τον οφερμαρς θα λες της Ολλανδιας.

Καλησπέρα παιδιά !!!εγώ απλά έχω να πω πως βγαίνω δικαιομενος για ένα πιτσιρικά που τον πίστευα Απο περυση κ μου θύμιζε οβερμανς...μιλώ για τον φετφατζιδη που εάν το όνομα του ήταν βραζιλιανικο θα λέγανε παπάδες αλλά είναι Έλληνας....ποιος νινις φετφατζιδη δεν έχουν σφαίρα ποιοτικος κ πολλά αλλά...

by the way 2 in 1 epics.

Αnyway και για τον Δημουτσο τα ιδια λεγαμε καποτε. Αραξον, ειδες τον Φετφατζιδη να παιζει σε ενα φιλικο αξιοπρεπως και νομιζεις οτι ανακαλυψες τον νεο Κακα...

Δημοσ.
μαζί με τον βαλβέρδε ήρθε και νέος γυμναστής;

αν ξέρει κανείς ας πει:-)

Νομιζω οτι ο Βαλβερδε στην πρωτη του χρονια ειχε φερει δικο του γυμναστη οποτε δεν ειναι απιθανο.

Δημοσ.
Χαχα..

Εχει φαση που διαβαζω οτι και καλα ο Βαλβερδε αλλαξε τον Ολυμπιακο σαν με μαγικο ραβδακι κτλ κτλ ...

Ρε πως κανουν τουτοι για ενα φιλικο ματς ...

Ελεος ....

Δλδ εγινε ο Μαρεσκα παιχτης να πουμε σε 3 μερες .. ??

Ο Οσκαρ εγινε ξαφνικα παιχταρα ..??

Ο Ντουντου μηπως βρηκε τρεξιματα και δε το καταλαβα ... ??

Αυτα εχουν τα φιλικα ματς ...

Σε αποπροσανατολιζουν εντελως και κανονικα δε θα επρεπε να τα βλεπει ο κοσμος γιατι τα φιλικα γινονται για να δοκιμαζουν οι προπονητες συστηματα και ενδεκαδες ...

Αυτό το παιχνίδι ήταν περίπτωση win-win για τον Βαλβέρδε. Αν έχανε δεν είχε καμία ευθύνη γιατί τι να προλάβει να κάνει σε τρεις ημέρες, ενω τώρα που κέρδισε είναι ο προπονηταράς που βελτίωσε την ομάδα με μαγικές κινήσεις.

Τώρα κάτι τέτοια διεθνή φιλικά είναι κλασικά κάθε χρόνο, όλες οι ελληνικές ομάδες παίζουν από ένα, φέρνουμε μια ομάδα, παίζουμε σε θερμοκρασιές κατά προτίμηση άνω των 35 βαθμών, ο διαιτητής βρίσκει ευκαιρία να κάνει δημόσιες σχέσεις, οι άλλοι βλέπουν το παιχνίδι ως ευκαιρία για δοκιμές, εμείς σαν τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (τα ίδια πάμω κάτω ισχύουν και για τα φιλικά του Παναθηναικού στο Καναδά και της ΑΕΚ στην Αυστραλία)

Δημοσ.
μαζί με τον βαλβέρδε ήρθε και νέος γυμναστής;

αν ξέρει κανείς ας πει:-)

ακούστηκε οτι θα ξανάρθει ο Κασερες που είναι στην Ομόνοια τώρα

---------- Προσθήκη στις 12:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:30 ----------

Διαστημικό ποδόσφαιρο. Μιλάμε το Europa Leauge είναι δικό σας!!!! Ωπ ξεχάστηκα.....

ΥΓ. Πάτε να βγάλετε ένα παιχτάκι μετά απο χρόοοοοοονια το οποίο θα είναι "καλός" για ελληνική ομάδα και κάνετε λες και ανακαλύψατε νέο πλανήτη!!!!

ΚΑΝΑΠΕ!

χαλάρωσε ρε άνθρωπε, τα ίδια και χειρότερα λέγατε μετά την Ίντερ

Δημοσ.
ακούστηκε οτι θα ξανάρθει ο Κασερες που είναι στην Ομόνοια τώρα

ευχαριστώ κι εσένα και το άλλο παιδί πιο πριν για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

[/color]

χαλάρωσε ρε άνθρωπε, τα ίδια και χειρότερα λέγατε μετά την Ίντερ

Δεν έχουμε δώσει επίσημα ματς. Η μόνη εικόνα που μπορούμε να έχουμε για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι τα φιλικά. Μπορείς να πεις το ίδιο για την δικιά σου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...