Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι έτοιμος ακόμα ο Ριέρα και φαίνεται. Θέλει χρόνο ακόμα, πιστεύω θα στρώσει.

Ο Ντιόγο πάντως έδειξε να προσπαθεί και έτρεξε αρκετά. Εκοψε και τις ξάπλες με το παραμικρό. Αντε να δούμε τι θα γίνει με δαύτον.

Ο Μαρέσκα δεν μου αρεσε, πάιξιμο φλύαρο χωρίς ουσία, το ίδιο και ο Όσκαρ, ενώ ο Γκαλίτσιος πιστεύω ότι δεν κολλά στην ομάδα καθόλου.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο Μαρεσκα πρεπει να καθεται παγκο κ στη θεση του να παιζει ο Γ.Παπ μεχρι ν αποκτηθει κοφτης.

ο Ντιογκο..προσπαθησε αλλα αυτο το πραγμα που βολοδερνει μονιμως εκτος περιοχης μου τη δινει τρελα

για τον Ζαιρι ειπαμε?? πολυ καλος σημερα

Δημοσ.

καλά εννοείται ότι κάθε συμπέρασμα από ένα φιλικό δεν έχει να πεί και πολλά, αλλά φάνηκε ότι η ομάδα είχε έναν στοιχειώδη τρόπο ανάπτυξης και κάθε παίκτης συγκεκριμένο ρόλο.

νομίζω ότι μακράν η καλύτερη κίνηση μαρινάκη ήταν η απόλυση του μπάντοβιτς από οτιδήποτε κι αν ήταν στην ομάδα.

άσχετο, απάντηση περότα στην ερώτηση ποιόν παίκτη ξεχώρισε από τον ολυμπιακό : «Τον Μαρέσκα, τον γνωρίζω καλά».:X

Δημοσ.

Ειδαμε μερικα καλα στοιχεια σημερα.Με 3-4 μεταγραφες υπαρχει φως στο τουνελ.Κατα τα αλλα δεν ενθουσιαζομαι, απ οτι ακουω οι Ιταλικες ομαδες ειναι αρκετα πιο ανετοιμες σε σχεση με αυτες της Γερμανιας η της Ισπανιας.

Θετικοτατοι οι "μικροι"*.Αν ξαναφαει ο Μαρεσκα τη θεση του Γ.Παπ ειναι εγκλημα.Με ικανοποιησε και ο Φετφατζιδης.Περιμενω πολλα απο αυτον.

*Ισως εκτος του Ποτουριδη.Νομιζω οτι αφησε πολλες φορες εκτεθειμενη την αμυνα.

Δημοσ.
καλά εννοείται ότι κάθε συμπέρασμα από ένα φιλικό δεν έχει να πεί και πολλά, αλλά φάνηκε ότι η ομάδα είχε έναν στοιχειώδη τρόπο ανάπτυξης και κάθε παίκτης συγκεκριμένο ρόλο.

νομίζω ότι μακράν η καλύτερη κίνηση μαρινάκη ήταν η απόλυση του μπάντοβιτς από οτιδήποτε κι αν ήταν στην ομάδα.

άσχετο, απάντηση περότα στην ερώτηση ποιόν παίκτη ξεχώρισε από τον ολυμπιακό : «Τον Μαρέσκα, τον γνωρίζω καλά».:X

Καλά ρε συ, τι περίμενες να πει...?

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις γύρισα απο το γήπεδο.

Το παιχνίδι ήταν φιλικό, δεν μου λεει κάτι το 5 -1. Οκ το χάρηκα αλλα μέχρι εκεί. Δεν ξέρω πως φάνηκε απο την τηλεόραση, αλλα μέσα στο γήπεδο η Ρομα δεν έπαιζε καθόλου. Ήταν ομως κάποιοι παίκτες της πολύ εριστικοί και προκλητικοί. Απο τους παίκτες που ξεχώρισα ηταν ο Ποτουρίδης, ο Σοϊλέδης και ο Ζαϊρί.

Ο Ιμπαγασα μου φάνηκε αρκετά βαρύς και αργός ακόμα. Αυτο φαινόταν περισσότερο σε κάποιες τρίπλες που δοκίμαζε. Άνοιγε την μπάλα και δεν μπορούσε να την φτάσει.

Είναι νωρίς ακομα, απο τα φιλικά κανείς δεν κέρδισε ή έχασε πρωτάθλημα.

Ομως εμεις στους κανονικούς αγώνες που δώσαμε στο Γιουροπα Λιγκ τον ήπιαμε... Υπομονή λοιπόν και θα δούμε.

Δημοσ.
Α δεν παμε καλα.

ΩΣΤΟΣΟ σε εσας βλεπω ηδη εγγεγραμενα μελη! Βιαζεστε να διαιωνισετε το ειδος σας ε?

Δεν παίζει ρε. Μούφα είναι. Μόνο το άρχικο template υπάρχει, οπουδήποτε αλλού να πατήσεις βγάζει error.

Δημοσ.

Χαχα..

Εχει φαση που διαβαζω οτι και καλα ο Βαλβερδε αλλαξε τον Ολυμπιακο σαν με μαγικο ραβδακι κτλ κτλ ...

Ρε πως κανουν τουτοι για ενα φιλικο ματς ...

Ελεος ....

Δλδ εγινε ο Μαρεσκα παιχτης να πουμε σε 3 μερες .. ??

Ο Οσκαρ εγινε ξαφνικα παιχταρα ..??

Ο Ντουντου μηπως βρηκε τρεξιματα και δε το καταλαβα ... ??

Αυτα εχουν τα φιλικα ματς ...

Σε αποπροσανατολιζουν εντελως και κανονικα δε θα επρεπε να τα βλεπει ο κοσμος γιατι τα φιλικα γινονται για να δοκιμαζουν οι προπονητες συστηματα και ενδεκαδες ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...