Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
βλακεια. επρεπε να παρουμε 2 κοφτες κι ο ενας να ηταν αυτος..

Τι λες βρε Μαργαριτα;2 κοφτες;Απο που κι ως που;Ο Μαρεσκα δηλαδη τι εχει, χολερα;

Περα απο την πλακα θα ειμαστε τυχεροι αν ερθουν 2 παικτες απο τους 5-6 που χρειαζομαστε.

Δημοσ.
βλακεια. επρεπε να παρουμε 2 κοφτες κι ο ενας να ηταν αυτος..

συμφωνώ!!!! :devil:

μη σου πω οτι και επιθετικό που ψάχνεται, εχω ενα τεφαρίκι πραγμα, αψηλό παλικάρι, με 3 γκολ στο τσου λου...Τσαμπα στον δίνω, μόνο για να τον δω με την κοκκινη φανέλα, μου φτανει!!!!

Μήπως ψήνεσαι και ενα εκπληκτικό γκολκίπερ, επίσης αψηλό και γραμωμένο παλικάρι, που διαβάζω ότι ψαχνει ο βαλβερδες?

Δημοσ.
συμφωνώ!!!! :devil:

μη σου πω οτι και επιθετικό που ψάχνεται, εχω ενα τεφαρίκι πραγμα, αψηλό παλικάρι, με 3 γκολ στο τσου λου...Τσαμπα στον δίνω, μόνο για να τον δω με την κοκκινη φανέλα, μου φτανει!!!!

Μήπως ψήνεσαι και ενα εκπληκτικό γκολκίπερ, επίσης αψηλό και γραμωμένο παλικάρι, που διαβάζω ότι ψαχνει ο βαλβερδες?

Μονο αν τους αφησεις ελευθερους γιατι δεν υπαρχει σαλιο:P

Δημοσ.
Μονο αν τους αφησεις ελευθερους γιατι δεν υπαρχει σαλιο:P

Its a deal! Για την ακρίβεια, σου πληρώνω και ενα 20% των μισθών τους!

Cant wait to see Super Mario Galinovic και Van Mantzios Basten στα κοκκινα !!!!

Δημοσ.

Μα κανονικα 2 κοφτες χρειαζομαστε. Φυγη Μαρεσκα κ αγορα 2. Ετσι θα ηταν κομπλε η ομαδα στα χαφ.. Βασικα το ειχα διαβασει πριν καποιες μερες οτι θα γινονταν 3-4 μεταγραφες, δηλ 2 χαφ, τερμα κ σεντερ φορ

αμα δε δω φωτο δε ψηνομαι :P:lol:

Δημοσ.

Για τον ολυμπιακο ο Τζιολης ειναι ονειρο.Πολυ δυσκολο να κλεισει μεγαλο παικτη ο Ολυμπιακος ετσι που εχουν ερθει τα πραγματα.Θελει πχ τον μπαπτιστα.Πως θα ερθει τωρα αυτος ο παικτης,τετοιοι παικτες θελουν να παιζουν ευρωπη,θα ερθει τωρα για το ελληνικο πρωταθλημα και μονο?Δυσκολο.Οποιος και να ερθει θα πρεπει να του Δωσει παρα πολλα χρηματα .Και για εμενα ,αν δεν υπαρχει το +της ευρωπης οι περισσοτεροι που θα ερθουν θα ειναι μισθοφοροι.

Δημοσ.
Για τον ολυμπιακο ο Τζιολης ειναι ονειρο.Πολυ δυσκολο να κλεισει μεγαλο παικτη ο Ολυμπιακος ετσι που εχουν ερθει τα πραγματα.Θελει πχ τον μπαπτιστα.Πως θα ερθει τωρα αυτος ο παικτης,τετοιοι παικτες θελουν να παιζουν ευρωπη,θα ερθει τωρα για το ελληνικο πρωταθλημα και μονο?Δυσκολο.Οποιος και να ερθει θα πρεπει να του Δωσει παρα πολλα χρηματα .Και για εμενα ,αν δεν υπαρχει το +της ευρωπης οι περισσοτεροι που θα ερθουν θα ειναι μισθοφοροι.

Tελευταιο Ευρωπαικο ματς για φετος, σημερα ε? Γιαυτο θα γεμισει το Καραισκακη? :lol:

Περαν της πλακας συμφωνω με τα παραπανω. Παικτες σαν τον Μπαπτιστα ηταν δυσκολο να ερθουν στον ΟΣΦΠ, ωστοσο υπηρχε ελπιδα αν του δινατε ενα καλο συμβολαιο. Τωρα ομως που δεν εχει Ευρωπαικη προοπτικη, το μονο που θα κανει αν ερθει στον ΟΣΦΠ ειναι να ρισκαρει να εξαφανισει τον εαυτο του απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη, εκτος αν βαλει 30 γκολ στο πρωταθλημα και δεν τον ξεχασουν οι ξενοι σκαουτερς. Πραγμα δυσκολο προφανως, σε ενα πρωταθλημα με ξυλοκοπους αμυντικους και αμπαλους απο θεμα δημιουργιας συμπαικτες (no offense, αυτο το λεω γενικα ως εικονα που εχουν αυτοι εξω για τις ελληνικες ομαδες).

Κατα συνεπεια αν ηθελε Χ λεφτα οσο ειχατε Ευρωπαικη προοπτικη, τωρα για να τον κανετε να ενδιαφερθει, αν ενδιαφερθει, θα θελει τουλαχιστον 2Χ υποθετω. Γεγονος που καθιστα 2φορε απαγορευτικη τη μεταγραφη σε σχεση με πριν.

Να ερθει επιθετικος παγκοσμιου φημης να παιξει στο Ελληνικο πρωταθλημα, ειναι τοσο απιθανο οσο να παει και στο Νορβηγικο. Αντιστοιχης εμβελειας ειναι τα 2 πρωταθληματα, οποτε ας ειστε ρεαλιστες με τους μεταγραφικους σας στοχους πλεον.

ΥΓ. Για τα παραπανω θεωρω λαθος το να φυγει ο Νταρμπισαιρ. Επαιζε οποτε θυμοταν, αλλα αμφιβαλω αν γινεται να αποκτηθει καλυτερος παικτης στη θεση αυτη.

Δημοσ.

Ε ενταξει ναι.

αμα παιζαμε uefa σαν και εσας το πιο πιθανο ειναι να παιζαμε περισοτερα...αλλα τι να κανεις τσ . λ. ειναι αυτο....

Δημοσ.
Ε ενταξει ναι.

αμα παιζαμε uefa σαν και εσας το πιο πιθανο ειναι να παιζαμε περισοτερα...αλλα τι να κανεις τσ . λ. ειναι αυτο....

Όντως είναι τρομερά δύσκολο να βγεις 3ος στο γκρουπ με τα μεγαθήρια... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...