izerman76 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Χμμ....Ο Ιμπαγασα θα ειναι βασικος στην ομαδα του Βαλβερδε ... ??? Ετσι οπως επαιζε ο Βαλβερδε προπερσι δεν νομιζω πως ο Ιμπγασα μπορει να ανταποκριθει σε αυτα που ζηταει .. Δλδ στην πιεση απο ψηλα και στο να γινεται δευτερος επιθετικος ... Αυτο που εκανε ο Μπελουτσι δλδ ... Μηπως γι αυτο να θελει το Σκοκο ... ?? Γενικά με κεντρικούς χαφ Ιμπαγάσα, Μαρέσκα, Ντουντού δε μπορείς να πρεσάρεις ψηλά, νομίζω πως με το τωρινό υλικό βολεύει περισσότερο τον Ολυμπιακό να κάνει παιχνίδι κατοχής παρά να ψάχνει τις γρήγορες επιθέσεις. Αυτό με τον Σκόκο ειλικρινά δε το καταλαβαίνω - δυο χρόνια τώρα ο Βαλβέρδε είχε κόλημα μαζί του και ονειρευόταν τη στιγμή που θα τον είχε στην ομάδα του;
Στέλιος7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 δεν ειμαι τοσο μεσα στα πραγματα του ποδοσφαιρου οποτε δεν ξερω τοσες λεπτομερειες. ομως οντως ειναι τοσο ασχημη η κατασταση; ειλικρινα δεν υπαρχουν ελληνες παιχτες να στελεχωσουν τις μεγαλες ελληνικες ομαδες; πρεπει να βλεπω τον ολυμπιακο με 10 ξενους;;; Δεν νομιζω οτι μπορει αμεσα ο Ολυμπιακος να παιζει με πανω απο 3 Ελληνες βασικους και αναντικαταστατους.Εχει Τοροσιδη, Αβρααμ και Νικοπολιδη( ; ).Φετος θελαμε αρκετες μεταγραφες.Αριστερο χαφ, 2 επιθετικους, 2 αμυντικους μεσους, δεξι χαφ, και αντι-Μπελουτσι.Παμε στους επιθετικους πρωτα.Υπαρχει ο Γκεκας και ο Σαλπι.Αντε και ο Σαμαρας.ΚΑΝΕΙΣ αλλος.Δεξι και αριστερο χαφ δεν υπαρχει.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε το γεγονος οτι ο Ρεχαγκελ επαιζε παντα 4-3-3 προσπαθωντας να καλυψει αυτα τα κενα.Επισης δεν ειναι τυχαιο το οτι ο Σαντος προοριζει τον Τοροσιδη για δεξι χαφ(συμφωνα με σημερινο ρεπορταζ).Υπαρχει ο Νινης αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα σε ποια θεση παιζει και ανηκει στον Παο οποτε τον ξεχναμε.Απο αμυντικους μεσους εχουμε τον Κατσουρανη ο οποιος περσυ μαρκαρε λιγο καλυτερα απο τον Μαρεσκα και ανηκει και αυτος στον Παο.Παικτη τυπου Μπελουτσι θα αργησουμε πολλα χρονια να δουμε και εννοειται πως δεν υπαρχει κανεις*.Ισως και να γινομαι υπερβολικος αλλα δεν βλεπω ποιους Ελληνες θα μπορουσαμε να παρουμε. *Υπαρχει ο Φετφατζιδης ο οποιος αποτελει ερωτηματικο.Παιζει στην ιδια θεση με τον Μπελουτσι και εχουν ομοια σωματικα χαρακτηριστικα.
Rabican Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 το φετφατζιδη ομως θα τον χρησιμοποιησει; ας του δωσει καποιες ευκαιριες..μην τον αφησει στον παγκο. κριμα θα ειναι.. αριστερα ξερω οτι δεν εχουμε κατι ως ελλαδα, οποτε εκει καλως υπαρχει ο ριερα και πισω του ο μπραβο.
SlimData Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ειδικά 'Ελληνα σεντερ φορ της προκοπής εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει. Είμαι 27, ας πούμε καταλαβαίνω 5 πράγματα από ποδόσφαιρο καμιά 15ετία, όσοι έχω δει είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αυτος ο Ιρανος που ειναι ο διακαης ποθος του Βαλβερδε τι ρολο βαραει, δεν τον γνωριζω. 30χρονων παντως και εχει δηλωσει οτι θελει να μεινει στην Οσασουνα Ειδικά 'Ελληνα σεντερ φορ της προκοπής εγώ δεν θυμάμαι να έχω δει. Είμαι 27, ας πούμε καταλαβαίνω 5 πράγματα από ποδόσφαιρο καμιά 15ετία, όσοι έχω δει είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλον.. 2 Ελληνες φορ παστελωναν την τελευταια 15ετια. Λυμπεροπουλος, Γκεκας. Τον Λυμπε συγκεκριμενα αν ηταν 20 χρονων δεν θα με χαλαγε καθολου να τον ξαναειχα στην ομαδα μου. Τον Γκεκα παλι δε θα τον ηθελα. Και ηταν και ο Μιχαλακης, αλλα δεν ειναι Ελληνας. Ουτε αυτος θα με χαλαγε. Ασε που παρεα με Σισε θα οργιαζαν. Εδω κανανε οργια με τον Παπαδοπουλο...
alexis333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Οταν λες παρεα τι ενοεις .. ?? Ενας ειναι ο επιθετικος στο 4-2-3-1 που παιζεται πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο ... Εκτος κι αν λες για αλλαγη του Σισε ......
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Οταν λες παρεα τι ενοεις .. ??Ενας ειναι ο επιθετικος στο 4-2-3-1 που παιζεται πλεον στο συγχρονο ποδοσφαιρο ... Εκτος κι αν λες για αλλαγη του Σισε ...... Oχι μιλαω για το συστημα που παιζαμε οταν ειχαμε Μιχαλακη, με 2 φορ. Απλα σκεψου φαση εκει που το κριαρι ο Μιχαλακης ανοιγε χωρους στον Παπ και κανανε οργια, αντι για τον Παπ να ηταν ο Σισε.
SlimData Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μόνο για Λυμπε θα συμφωνήσω, τον οποίο θεωρώ και με διαφορά τον καλύτερο σύγχρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή αλλά δεν είναι σεντερ φορ... Τουλάχιστον δεν είναι καθαρό σεντερ φορ... Όσο για Γκέκα-Μιχαλάκη, δεν μου λένε απολύτως τίποτα... Μάγκας επιθετικός είναι ο άμπαλος που στην περιοχή μέσα σε σκοτώνει. Αυτοί θέλαν 5 τετ-α-τετ ο καθένας για να κάνουν ένα πλασάρισμα της προκοπής. Το καλό του Μιχαλάκη κυρίως είναι ότι έκανε καλή δουλειά γύρω από την περιοχή. Πίεζε πολύ τα μπακ, βοηθούσε στις πρώτες μπαλιές στο κέντρο και έσπαγε αρκετά καλά τη μπάλα. Αλλά είσαι σεντερ-φορ ρε φίλε. Γκολ θέλω....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μόνο για Λυμπε θα συμφωνήσω, τον οποίο θεωρώ και με διαφορά τον καλύτερο σύγχρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή αλλά δεν είναι σεντερ φορ... Τουλάχιστον δεν είναι καθαρό σεντερ φορ... Όσο για Γκέκα-Μιχαλάκη, δεν μου λένε απολύτως τίποτα... Μάγκας επιθετικός είναι ο άμπαλος που στην περιοχή μέσα σε σκοτώνει. Αυτοί θέλαν 5 τετ-α-τετ ο καθένας για να κάνουν ένα πλασάρισμα της προκοπής. Το καλό του Μιχαλάκη κυρίως είναι ότι έκανε καλή δουλειά γύρω από την περιοχή. Πίεζε πολύ τα μπακ, βοηθούσε στις πρώτες μπαλιές στο κέντρο και έσπαγε αρκετά καλά τη μπάλα. Αλλά είσαι σεντερ-φορ ρε φίλε. Γκολ θέλω.... E ενταξει τετοιους δεν βρισκεις ουτε στην Ευρωπη ευκολα. Δηλαδη καθαροαιμα σεντερ φορ περιοχης, αμπαλα με καλες τοποθετησεις, να μυριζονται γκολ και την μιση ευκαιρια να στην καρφωνουν με οτι τροπο ναναι 2 θυμαμαι. Φαν Νιστελροι, Πιπο ισως και Μοριεντες-Ραουλ οταν παιζανε μαζι. Για τα Ελληνικα δεδομενα ο Μιχαλακης ηταν καλος, το ιδιο και ο Λυμπε. Και οι 2 παιχτες που εκτος απο γκολ κανανε και πολλη δουλεια γυρω απτην περιοχη.
Mika Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Noμιζω οτι σε λιστα με τα πιο καλα σεντερ φορ της τελευταιας 15ετιας δεν μπορει να ειναι ο Γκεκας και να μην ειναι ο Νικολαιδης. για μενα μαζι με τον Λυμπε και τον Αλεξανδρη οτι καλυτερο εχει βγαλει η Ελλαδα στην θεση απο το 90 και μετα
margaritagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Ερνεστο λεει το απολυτο αφεντικο στην ομαδα Αντε καλοριζικος! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
alexis333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Να δω τους δημοσιογραφους να το βουλωνουν και να μη το πιστεψω .... Πρεπει να τον στηριξουν και οχι με την πρωτη στραβη ή οποτε δε τους αρεσει μια επιλογη να βγαζουν δηλητηριο ... Δε γινεται να δουλεψει κανενας ετσι ....
kirileman Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τι λέει; Ψάχνει ομάδα ο Σκόκο; Αν ακούσει θόρυβο και δει να σηκώνεται σκόνη στον κήπο του, το ελικόπτερο του προέδρου θα είναι!
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Παντως απο την συνεντευξη τυπου ο Μαρινακης εδειχνε αξεστος,κοινοτυπος στις κουβεντες του και συνεχως χτυπουσε το στυλο του στο τραπεζι οσο μιλουσε.Τελικα για να εισαι πλουσιος δεν χρειαζεται να εισαι μορφωμενος ουτε πολυ εξυπνος.Ο Βαλβερδε μου ειναι συμπαθης. http://www.sport-fm.gr/videos/1754
alexis333 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Θελω Σκοκο .... Θα ειναι ιεροσυλια να πω πως τον προτιμω απο τον γεροντα Ιμπαγασα ... ??? Ειδικα και για το ποδοσφαιρο που παιζει ο Βαλβερδε θα ειναι πολυ καλη κινηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.