Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς δε γίνεται να είναι αποδιοπομπαίος τράγος ο προπονητής; Δεν τους ξέρεις τους "φιλάθλους";

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με την (επανα)πρόσληψη Βαλβέρδε ο Μαρινάκης δείχνει τος προθέσεις του που δεν διαφέρουν από αυτές τού Κόκκαλη επί τόσα χρόνια. Δηλαδή στόχος (κόλλημα) είναι αποκλειστικά το πρωτάθλημα και άσε την Ευρώπη να περιμένει.Γιατί ποιός σοβαρός παράγοντας θα ξαναέπαιρνε ένα προπονητή που με αυτόν στο πάγκο ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την ασήμαντη Ανόρθωση? Ο Μαρινάκης δηλαδή θέτει εαυτόν σε σύγκριση με τον Κόκκαλη γιατί φανταστείτε τι θα συμβεί αν δεν πάρει το πρωτάθλημα που οσονούπω αρχίζει. Όλοι θα αναπολούν Σωκράτη και ο Μαρινάκης ως παράγοντας θα ήταν στη γωνία.

Άρα γιά ποίας Ευρώπας θα μιλάμε τώρα!

Δημοσ.

Εγω λεω πως τον παιρνει για να ξαναδει 5αρες επι της Μπενφικα και οχι αυτο που λες εσυ που δεν εχει καμια μα καμια απολυτως λογικη ...:-)

Δημοσ.
Εγω λεω πως τον παιρνει για να ξαναδει 5αρες επι της Μπενφικα και οχι αυτο που λες εσυ που δεν εχει καμια μα καμια απολυτως λογικη ...:-)

Άποψή σου φυσικά έτσι?

Διότι αυτό που λέω σαφώς και δεν στερείται λογικής.

Δημοσ.

Ας ειμαστε καλα ως το 2011-12...

Δημοσ.

Δε θυμάμαι καλά, οι 5άρες επι της Μπενφίκα ήταν την ίδια αγωνιστική περίοδο με τους αποκλεισμούς απο Ανόρθωση ΚΑΙ Σεντ-Ετιέν?

Δημοσ.
Δε θυμάμαι καλά, οι 5άρες επι της Μπενφίκα ήταν την ίδια αγωνιστική περίοδο με τους αποκλεισμούς απο Ανόρθωση ΚΑΙ Σεντ-Ετιέν?

Ναι μαζι με την 4αρα στην χερτα...

Δημοσ.
και την ίδια χρονιά ήταν μια ήττα από τη villareal με γκολάκι του Ιμπαγασάκου;;;

Ο οποίος από τότε έχει βάλει στη πλάτη ακόμη δύο χρονάκια και στα τριαντατέσσερά του μην ελπίζεις να είναι αυτός που ήταν. Άρα χαρές θα έπρεπε να κάνει η Βιγιαρεάλ που τού πήρε τα καλλίτερά του χρόνια μαζί με την Ατλέτικο και όχι εσύ.

Τα ίδια μπορώ να πω κι εγώ γιά τον Γκοβού(Τον θυμάσαι καλά) αλλά θα έχω δίκιο γιατί είναι αρκετά νεώτερος.

Δημοσ.

δε λέω για τον ιμπαγασάκο.

απλά θυμήθηκα άλλον ένα αγώνα εκείνης της σεζόν, όπως πιο πάνω ο άλλος φίλος.

Δημοσ.

Άποψή σου φυσικά έτσι?

Διότι αυτό που λέω σαφώς και δεν στερείται λογικής.

Δε στερείται λογικής. Απλά για να το κατανοήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις και τη θερμοκρασία της περιοχής που γράφτηκε. Μετά όλα εξηγούνται.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Δε στερείται λογικής. Απλά για να το κατανοήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις και τη θερμοκρασία της περιοχής που γράφτηκε. Μετά όλα εξηγούνται.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Άντε να δούμε πότε θα αρθρώσεις λόγο μετά λογικής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...