slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Πώς δε γίνεται να είναι αποδιοπομπαίος τράγος ο προπονητής; Δεν τους ξέρεις τους "φιλάθλους";
geovard Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Με την (επανα)πρόσληψη Βαλβέρδε ο Μαρινάκης δείχνει τος προθέσεις του που δεν διαφέρουν από αυτές τού Κόκκαλη επί τόσα χρόνια. Δηλαδή στόχος (κόλλημα) είναι αποκλειστικά το πρωτάθλημα και άσε την Ευρώπη να περιμένει.Γιατί ποιός σοβαρός παράγοντας θα ξαναέπαιρνε ένα προπονητή που με αυτόν στο πάγκο ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την ασήμαντη Ανόρθωση? Ο Μαρινάκης δηλαδή θέτει εαυτόν σε σύγκριση με τον Κόκκαλη γιατί φανταστείτε τι θα συμβεί αν δεν πάρει το πρωτάθλημα που οσονούπω αρχίζει. Όλοι θα αναπολούν Σωκράτη και ο Μαρινάκης ως παράγοντας θα ήταν στη γωνία. Άρα γιά ποίας Ευρώπας θα μιλάμε τώρα!
alexis333 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εγω λεω πως τον παιρνει για να ξαναδει 5αρες επι της Μπενφικα και οχι αυτο που λες εσυ που δεν εχει καμια μα καμια απολυτως λογικη ...
geovard Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εγω λεω πως τον παιρνει για να ξαναδει 5αρες επι της Μπενφικα και οχι αυτο που λες εσυ που δεν εχει καμια μα καμια απολυτως λογικη ... Άποψή σου φυσικά έτσι? Διότι αυτό που λέω σαφώς και δεν στερείται λογικής.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Εγω λεω πως τον παιρνει για να ξαναδει 5αρες επι της Μπενφικα και οχι αυτο που λες εσυ που δεν εχει καμια μα καμια απολυτως λογικη ... Ας ειμαστε καλα ως το 2011-12...
The_Edge Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δε θυμάμαι καλά, οι 5άρες επι της Μπενφίκα ήταν την ίδια αγωνιστική περίοδο με τους αποκλεισμούς απο Ανόρθωση ΚΑΙ Σεντ-Ετιέν?
Deponakias Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δε θυμάμαι καλά, οι 5άρες επι της Μπενφίκα ήταν την ίδια αγωνιστική περίοδο με τους αποκλεισμούς απο Ανόρθωση ΚΑΙ Σεντ-Ετιέν? Ναι μαζι με την 4αρα στην χερτα...
The_Edge Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Και η ήττα απο κάποια Μέταλιστ ήταν την ίδια χρονιά?
Στέλιος7 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Και η ήττα απο κάποια Μέταλιστ ήταν την ίδια χρονιά? Ναι.Την ιδια χρονια και με το νταμπλ επισης.
The_Edge Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ΟΚ, είμαστε όλοι χαρούμενοι με την πρόσληψη Βαλβέρδε λοιπόν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους
juno12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 και την ίδια χρονιά ήταν μια ήττα από τη villareal με γκολάκι του Ιμπαγασάκου;;;
geovard Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 και την ίδια χρονιά ήταν μια ήττα από τη villareal με γκολάκι του Ιμπαγασάκου;;; Ο οποίος από τότε έχει βάλει στη πλάτη ακόμη δύο χρονάκια και στα τριαντατέσσερά του μην ελπίζεις να είναι αυτός που ήταν. Άρα χαρές θα έπρεπε να κάνει η Βιγιαρεάλ που τού πήρε τα καλλίτερά του χρόνια μαζί με την Ατλέτικο και όχι εσύ. Τα ίδια μπορώ να πω κι εγώ γιά τον Γκοβού(Τον θυμάσαι καλά) αλλά θα έχω δίκιο γιατί είναι αρκετά νεώτερος.
juno12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 δε λέω για τον ιμπαγασάκο. απλά θυμήθηκα άλλον ένα αγώνα εκείνης της σεζόν, όπως πιο πάνω ο άλλος φίλος.
kirileman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Άποψή σου φυσικά έτσι? Διότι αυτό που λέω σαφώς και δεν στερείται λογικής. Δε στερείται λογικής. Απλά για να το κατανοήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις και τη θερμοκρασία της περιοχής που γράφτηκε. Μετά όλα εξηγούνται. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
geovard Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δε στερείται λογικής. Απλά για να το κατανοήσεις θα πρέπει να γνωρίζεις και τη θερμοκρασία της περιοχής που γράφτηκε. Μετά όλα εξηγούνται. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Άντε να δούμε πότε θα αρθρώσεις λόγο μετά λογικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.