firewalker Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αυτός που είναι στα γραφεία του Ο.Σ.Φ.Π. και έκραζε τον Λίνεν (και άλλους κατά καιρούς) τι να παίρνει;
alexis333 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αυτός που είναι στα γραφεία του Ο.Σ.Φ.Π. και έκραζε τον Λίνεν (και άλλους κατά καιρούς) τι να παίρνει; Tον παρεξηγησες ... Αυτο ειναι το χομπι του ανθρωπου .. Του αρεσει να ριχνει μπινελικια ....:lol: Μιλαμε πρεπει να το υχαριστηθηκε σημερα .... Εριξε πολυ κραξιμο ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Στο Μουντιάλ δεν πήγαινε και Παναγία να ήταν. Ποιος θα έμενε έξω, ο Μάτα; Eπαιζε στην εθνικη στα προκριματικα του Μουντιαλ, επαιξε στο confedarations cup και αυτα με προπονητη τον Ντελ Μποσκε. Ολα δειχνανε οτι θα παιξει προφανως και στο Μουντιαλ, μεχρι που μια ωραια πρωια βγηκε ο Ριερα και τα εχωσε δημοσιως στον Μπενιτεθ, εφαγε παγκο για καμποσους μηνες στη Λιβερπουλ και φυσικα δεν ξανασχοληθηκε κανενας Ντελ Μποσκε μαζι του. Μια χαρα Μουντιαλ θα επαιζε, αν ειχε μυαλο. Και για να το καταλαβουν λιγο καλυτερα οσοι δε το αντιληφθηκαν. Ειναι σαν να βγαινει ο Τεπιτς δημοσιως και να κραζει τον Ομπραντοβιτς. Κατι τετοιο εκανε ο Ριερα. Στην Εσπανιολ ειχε παει ενα βημα παρακατω. Εκτος απο τον προπονητη του, εβρισε (!) σε συνεντευξη τυπου και τους οπαδους (!!) της ομαδας.
VAssassin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μιλάμε τώρα για τον καιρό που ο Πέντρο για παράδειγμα ήταν ακόμα ένα ανερχόμενο παιχτάκι. Εγώ σου λέω ότι δεν θα πήγαινε γιατί πολύ απλά δεν χώραγε στην ομάδα. Δεν υπήρχε κάποιος να μείνει εκτός για να μπει ο Ριέρα. Υπήρχε κιόλας αριστερό εξτρέμ καλύτερο απ' το Ριέρα (Μάτα) και έπαιξε όλα κι όλα λίγα λεπτά με Ονδούρες. Υπήρχε κι ο Σίλβα που είναι καλύτερος κι απ' τους δύο και την ξέρει τη θέση αλλά επίσης έπαιξε λίγο. Να πάει ο Ριέρα να κάνει τι; Και πχ. ο Σέννα έπαιξε τα διπλάσια ματς απ' το Ριέρα και έμεινε εκτός στο τέλος.
FilipposMD Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αυτός που είναι στα γραφεία του Ο.Σ.Φ.Π. και έκραζε τον Λίνεν (και άλλους κατά καιρούς) τι να παίρνει; Λεφτά, ενδεχομένως;
KaizerSoze Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εχουν κανει παρτι αλλοι κι αλλοι δε νομιζω να μη κανει ενα μικρο παρτακι και ο Ριερα ...:-D:-D Ποιοι ρε? Πες 5-6 παικτες που εγραψαν εδω χωρις να γραφουν γενικα. Πχ ο Γκαλετι παταγε περιοχη και σκοραρε, ε, εδω το κανει περισσοτερο.Ποιος ηρθε σαν χαφ τυπου Ριερα και μας βγηκε "αμιληκτος"?
alexis333 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Kαι σου λεω δε παταγε περιοχη στην Αγγλια αντε και στην Ισπανια .... Εδω ειναι Ελλαδα .... Αλλαζουν τα δεδομενα ... Πηγαινε δες και στατιστικα γκαλετι πριν ερθει στον Ολυμπιακο .... Τελος παντων ενταξει μλκιες λεω ( ) αλλα πιστευω πως λογω καλης τριπλας και καλο σουτ θα βαλει καμποσα γκολ στη Ελλαδα.... Αποψη μου ... Θα δειξει στη συνεχεια ...
Snolly Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δεν εχω δει Μαρεσκα αρκετα λλα σιγουρα δεν εχεις βιωσει Αλεχανδρο αρκεταΠροκαλω οποιονδηποτε υπερασπιστη του να ονομασει ΕΝΑ προσον του(οχι, το οτι ειναι ομορφοπαιδο δεν μετραει ποδοσφαιρικα) ηταν και σειρα μου στην κορινθο τοτε που εκοψε το μαλλι και δεν εκανε ουτε ενα σκοπετο ο παλιοπουστας. ενω εγω τα φυλαγα τα κρουασαν στο ΚΨΜ.
Linus_21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Linus να σε ρωτησω κατι χωρις πλακα και χωρις ειρωνεια .... ?? Αυτη η ομαδα που ειδες χτες πιστευεις πως θα ειναι ο Ολυμπιακος φετος ... ?? Θα αποκελιοταν ο Ολυμπιακος απο τη Μακαμπι αν ειχε ετοιμους τον Ιμπαγασα , τον Ριερα τον Τοροσιδη και ειχε και ενα καλο αμυντικο χαφ και ενα επιθετικο ( ακομα και Νταρμπι ή Μητρο ) αντι του Ντιογκο ... ??? Φανηκε πως πολλοι παιχτες που παιζαν μεσα δεν εχουν βρει ακομα τη φυσικη κατασταση που θα θελαν επειδη ηταν καμενοι κι απο περυσι ... Εγω πιστευω πως θελει χρονο η ομαδα για να βρει το ρυθμο της ... Πολυ μαλιστα κι ολας ... Επισης θελει και σωστες μεταγραφες ... Μην ερθει πχ ο Τζιωλης γιατι αντι να παει προς το καλυτερο θα γινει το αντιθετο... Εσυ τι πιστευεις αληθεια ομως ... ?? Όχι δεν πιστεύω ότι θα εξακολουθείτε να παρουσιάζετε αυτό το χάλι για πολύ καιρό ακόμα. Κάποια στιγμή θα βρείτε και έναν νορμάλ ρυθμό, αλλά μέχρι να βρείτε τον ρυθμό αυτόν νομίζω ότι θα χάσατε κι άλλον στόχο νωρίς νωρίς. Στην θέση σας θα είμουν απαισιόδοξος βλέποντας τις ηλικίες ορισμένων. Προβλέπω νέους Μαρέσκες. Προβλέπω τους Κατσουράνη-Βύντρα να βάζουν ίδια γκολ με τα 3 κανόνια σας. Η καλύτερη μεταγραφή μου φέτος, ήταν η ανανέωση του δημοσίου υπαλλήλου σας. Αν και στεναχωρήθηκα που άκουσα ότι το σκέφτεται ο πρόεδρος για μεταγραφή. Οι σωστές μεταγραφές πάντως που λες έχουν αργήσει πολύ. Περνάει ο καιρός.Αν και όταν γίνουν, θα χρειαστεί πάλι καιρός, πάλι χρόνος, πάλι θα μιλάτε για φυσική κατάσταση, ελλειπή προετοιμασία κλπ κλπ. O κύριος προέδρος που blogarei στο γκαζέτα είναι ίδιος με αυτόν στο πρωτοσέλιδο κάτω κάτω?
Tilemaxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 O κύριος προέδρος που blogarei στο γκαζέτα είναι ίδιος με αυτόν στο πρωτοσέλιδο κάτω κάτω? Ναι. 10 χαρ.
juno12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Τί κόλλημα είναι αυτό με τον Βαλβέρδε δεν καταλαβαίνω.Το έχει πει δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές οτι έχει προσωπικό πρόβλημα και δεν έρχεται. Εντάξει καλός προπονητής είναι, αλλά δε συγκρίνεται με το Μανθάνο π.χ. ή Πελεγκρίνι. Για τον Ράμος δεν το συζητάμε καθόλου.
Sreak Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Τι να πω...εγω τον βαλβερδε θα ηθαλα!το θεμα ειναι πως ενας καινουργιος προπονητης και μεγαλο ονομα θελει να εχει στοχο και την ευρωπη... Sent from my iPhone using Insomnia.app
kanesaxo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μια συμβουλή προς απαντες ολυμπιακους... Μην περιμένετε να δειτε θαυματα με το νεο προπονητη.Καμμια ομαδα δεν εγινε "ομαδα" σε μιση σαιζον. Απλως μαθατε τοσα χρονια στο πιατο ολα και εχετε παραχαιδευτει σαν φιλαθλοι/οπαδοι... Κάντε και λίγο υπομονή τώρα,τα αστερια δεν φερνουν την ανοιξη πάντα...
juno12 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Όχι και στο πιάτο όλα. Κάποιοι έχουμε ζήσει και πέτρινα χρόνια.
kanesaxo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μιλω για την πλειοψηφία...Δεν ειναι ολοι στο φορουμ 30-35 χρονων. Μιλω για αυτους,που επελεξαν ομαδα βάσει της χρυσης δεκαετιας (και παραπανω,ας πουμε).(μεγαλη κουβέντα αυτο,αλλα ας το αφησουμε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.