Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eιδατε το βιντεο με κραξιμο Ντιογκο , στηριξη σε Μαρινακη και ξανα κραξιμο σε Λινεν κατα την αφιξη τους ... ??

Ολα τα λεφτα ....

Πολυ γελιο ... :lol::lol::lol:

Που το ειδες;

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπράβο ρε Μαρινακη, βαδιζεις στα χνάρια του Κοκαλη. Ο κ. Μαρινάκης πήρε ένα ρίσκο, να κρατήσει τον προπονητή που έκλεισε ο Σώκρατες...Ε σου λέει άμα μου βγει γίνομαι ήρωας, άμα δεν μου βγει φταίει ο Σώκρατες.

Τώρα θα πάρει ένα προπονητή που όμως, ούτε θα έχει σχεδιάσει την προετοιμασία αυτός ούτε θα οι μεταγραφές θα είναι δική του ευθύνη...ή κάνω λάθος.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

γνώμη μου είναι πως έπρεπε ο Λίνεν να μείνει και ο Ντιόγκο να φύγει.Δεν μπορείς να κρίνεις προπονητή σε ένα μήνα.Τον κρατάς τελειώνει η χρονιά και βλέπεις.

θα έρθει άλλος τώρα που θα ψάχνει ποιος είναι τι.

λέει ο άλλος στον Λίνεν ''τον Χολέμπας βάζεις?''

εμ αυτόν του πήρε αυτόν βάζει.ποιον θες να βάλει.Και φυσικά όλοι φταίνε εκτός του προέδρου.

Δημοσ.

Mλκιες μωρε ...

Ο Χολεμπας τους εφταιγε τωρα ...

Ελεος ...

Παντως μεχρι να ξεκινησει το πρωταθλημα υπαρχει χρονος να ερθει καποιος και να δουλεψει με τους νεους ποδοσφαιριστες που ηρθαν και να φιαξει ενα καλο συνολο ...

Δεν ειναι πολυ αργα. ...

Υπαρχει πολυς χρονος για προετοιμασια ...

Δημοσ.

Το πρεζάκι που φώναζε στο βίντεο και έκραζε, προσφέρει άπειρο γέλιο. Το ίδιο και οι 2 γκόμενες του που πετάνε συμπληρωματικά μπινελίκια.

«Πρόεδρε, πρόεδρεεεεεεε ο αλήτης να φύγει τώρα.»

Γιατί πρέπει μια μεγάλη μερίδα καθυστερημένων να υποστηρίζει Ολυμπιακό;

Δημοσ.

Από την αρχή φάνηκε ότι ήταν μετρημένες οι μέρες του Γερμανού. Αφού είχε σκοπό να τον διώξει γιατί τον κράταγε;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

βεβαίως και δεν κρίνεται ο προπονητής από τώρα, αλλά το στήσιμο της ομάδας χθές δεν θα το έκανε ούτε ο αλέφαντος...

---------- Προσθήκη στις 16:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ----------

Το πρεζάκι που φώναζε στο βίντεο και έκραζε,

αυτό από που προκύπτει;

ζουμαρισες στα χέρια του και ήταν τρυπημένος μήπως;

Δημοσ.

Ρε σεις πλάκα μου κάνετε?Θέλει κάτι ιδιαίτερο να κερδίσεις ένα καφενείο από το Ισραήλ?

ότι οι παίχτες δεν είχαν όρεξη μόνο εγώ το βλέπω?ότι στο κέντρο δεν κόβει και δεν δημιουργεί κανείς δεν το βλέπετε?

ότι ο σχεδιασμός της ομάδας ήταν της πλάκας δεν το είδε κανείς?

ότι πήγε η προετοιμασία 20 μέρες αργότερα?

Δεν φταίει κανένας Λίνεν.φταίει ότι ο θείος παρέδωσε καμμένη γη.Και μην ξεχνάτε πως έχει άτομα δικά του μέσα.

Δημοσ.
αυτό από που προκύπτει;

ζουμαρισες στα χέρια του και ήταν τρυπημένος μήπως;

Όχι ρε μόρτη, τον ξέρω προσωπικά. Στον ίδιο σύνδεσμο είμαστε.

Δημοσ.
Όχι ρε μόρτη, τον ξέρω προσωπικά. Στον ίδιο σύνδεσμο είμαστε.

πλάκα κάνεις ε;;;

Δημοσ.

Ο διωγμός τού Λίνεν ήταν η εύκολη λύση.Και τώρα λύθηκαν όλα τα προβλήματα?

Ο Έλληνας γενικώς κυνηγάει μάγισσες και φαντάσματα.Πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο κύριος υπεύθυνος. Μού θυμίζετε Παναθηναϊκό τού πρόσφατου παρελθόντος. Κακοί σχεδιασμοί, άρα φταίει ο Μαλεζάνι, ο Μουνιόθ κ.λ.π.

Τώρα θέλετε πίσω τον Βαλβέρδε.Και αφού είναι τόσο καλός προπονητής ο έρωτας τού Μαρινάκη γιατί είναι άνεργος?

Αλλά όχι και αυτό το ρεκόρ ρε παιδιά.Αποκλεισμός από τον Αύγουστο από τους Ισραηλινούς που χαίρονται να κληρώνονται με τον Ολυμπιακό οι Μακάμπιδες.

Πότε έμαθαν να παίζουν μπάλα οι Ισραηλίτες? Αυτοί είναι πολύ εύστοχοι στο να πυροβολούν Παλαιστίνιους.Αλλά όχι και στη μπάλα ρε παιδιά.

Δημοσ.
Ε, όσο σοβαρά γράφεις άλλο τόσο γράφω κι εγώ

οκ τότε.

αυτό εξηγεί τα περί πρεζακίου και καθυστερημένων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...